Доставка

Курс Beginner
19 Травня
Beginner
section

винна
школа

  • Розуміти вино
  • Любити вино
  • Говорити про вино
  • Вибирати фудпейрінг
  • Без сомельє
  • Читати етикетки
  • Знати процеси
  • Дивувати і відкривати нове
  • Колекції
  • Келихи
  • Теруари та географія
  • Розуміти вино
  • Любити вино
  • Говорити про вино
  • Вибирати фудпейрінг
  • Без сомельє
  • Читати етикетки
  • Знати процеси
  • Дивувати і відкривати нове
  • Колекції
  • Келихи
  • Теруари та географія
найдосвідчінеші
викладачі.

топ спеціалісти
рівня WSET-3 та WSET
Diploma
ВИКЛАДАЧІ З WSET DIPLOMA (LONDON). ВИКЛАДАЧІ З WSET DIPLOMA (LONDON). ВИКЛАДАЧІ З WSET DIPLOMA (LONDON). ВИКЛАДАЧІ З WSET DIPLOMA (LONDON).
slide1
01
Відвідування школи сомельє від goodwine стало для мене справжнім квитком у новий світ.
Світ, який завжди був поруч, але я ніколи не наважувалася зазирнути за його двері.

У цьому вимірі переплітаються багатошарові смаки, подорожі в пошуках скарбів та люди, які зберігають ці скарби роками для особливих моментів.

Цей досвід допоміг мені краще зрозуміти не лише вино, а й себе. Я навчилася вибирати смаки, співзвучні з моїм характером, а також отримала натхнення на нові мрії. Вдячна за ці знання й новий досвід!

Яна Алтухова

консультантка з комунікацій
slide2
02
Вперше я потрапила у школу сомельє у 2017, відтоді мій світ поділився на до та після.
Я взагалі не вживала алкоголь, але коли на вечерях чи дегустаціях куштувала вино і всі навколо говорили, що воно неймовірне, я не розуміла, що в ньому такого надзвичайного. Після курсу я відчула всю палітру смаків і моє життя покращилось не тільки в плані дегустацій — у мене з'явилося відчуття, ніби до того я знала лише сім кольорів, а після курсу відкрила для себе всю палітру

Після знань, які отримуєш в школі сомельє, ти більше не хочеш розмінюватись на дрібниці — ти точно знаєш, чого хочеш.

Саме навчання цікаве: складається враження, ніби ти подорожуєш країнами світу, вивчаючи вина, історію, і з захопленням приходиш на кожне заняття. Це саме те навчання, від якого справді у захваті.

Смакова історія вина, де б я не була, настільки широка, що я отримую неймовірне задоволення в процесі, знаючи що, як і де виготовлялось це вино. Від цього отримую ще більшу насолоду.

Анна Неплях

Міс Україна — Всесвіт, блогерка, співачка
slide3
03
У Wine School я відкрив для себе величезний прекрасний світ вина.
Він і досі є одним із моїх найулюбленіших світів. Вміти смакувати вино — це як вміти смакувати життя. Потребує майстерності, але якщо навчишся, то це назавжди.

Сергій Махно

Архітектор, дизайнер, кераміст, колекціонер сучасного українського мистецтва
slide4
04
Я майже не вживаю алкоголь, тому жодних конкретних очікувань від курсу у мене не було.
Просто хотілось спробувати щось нове, а також трохи ближче познайомитись з цією сферою, щоб мати змогу підтримати розмову в колі друзів.

Як виявилось, це дуууже цікавий окремий світ, зі своєю історією, правилами і чіткими закономірностями! Дуже сподобався підхід викладачів та любов/пристрасть, з якою вони передають свої знання. Точно раджу всім, не важливо вживаєте ви чи ні. Зараз вже здається, що це взагалі якась обовʼязкова програма для кожної сучасної освіченої людини.

Курс досить концентрований, але приємно, що є можливість «відпрацювати прогули» з іншою групою. Не зважаючи на пізній час, кожне заняття пролітало не помітно. А ще в школі можна зустріти нових друзів :)

Ігор Фарберов

Керуючий партнер Dreamers (Уліс, Druzi cafe, Dream Hostels, Doba.ua)
slide5
05
Wine School трапилась в моєму житті якраз в період запуску нового бізнес-проєкту і особистої трансформації:
Я переконав найкращий автопрокатний бренд в Європі Europcar перепідписати франшизу в Україні з новою компанією, в яку інвестував кошти, закінчував навчання в бізнес-школі за кордоном… Потреба у систематизації міксу знань, вражень та відчуттів, пов’язаних з вином, збіглася з відкриттям школи в goodwine та наявністю саме влітку 2012 року вільного часу. Як з’ясувалось згодом, я був першим, хто пройшов співбесіду і отримав диплом з номером 1.

Не думаю, що той вайб можна буде ще колись повторити: — вчились за чернетками — перед заняттями на електронну пошту отримували word-файли зі свіжопридуманими конспектами; — навчання проходило в підсобному приміщенні першого магазину; — від нас очікували знання технології виробництва вина так, ніби ми вчились на технологів; — ми мали 42 дегустаційні зразки за одне суботнє зайняття з міцного алкоголю від Бачуріна, які «не можна спльовувати»…

Проєкт рухали, ні — навіть штовхали, — пристрасть й оптимізм всіх учасників. Мої враження від Wine School — це ще одне студентство зі справжньою гальоркою, емоції та процес навчання, розділені з чудовими, повними енергії й бажання пізнавати людьми.

Роман Іваненко

Девелопмент і будівництво, співвласник групи компаній