Доставка

Хочеш краще розуміти віскі? Тоді тобі потрібен цей курс.
Три дні  – 18,20,25 листопада .

Це база і основа основ: він про те, як взагалі виробляють віскі, хто за цим стоїть і що впливає на смак та аромат цього міцного.

Разом з викладачем Wine School Олександром Шеханіним ви пройдетеся всіма шістьма регіонами Шотландії та продегустуєте делікатний солод з Рівнини та повнотілий димний з острова Айла, заодно зрозумієте, чому вони такі різні. Далі розберетеся в тенденціях ірландських та японських віскі, а також відкриєте віскі США, серед яких не лише бурбон. Наостанок буде трохи екзотики у вигляді віскі з Франції, Тайваню та Індії.

18 листопада

  • Bladnoch Vinaya
  • Glenfiddich 18yo
  • Oban 14yo
  • Highland Park 12yo
  • Glen Scotia 9yo Unpeated Fino Sherry Finish
  • Port Askaig 100 Proof

20 листопада

  • Teeling Douro Old Vines Casks
  • Redbreast 21yo
  • Glenburgie Cask #8126, Scyfion (Beykush Wine Cask Finished)
  • Shinobu 10yo
  • Nikka Yoichi
  • Connemara Distillers Edition

25 листопада

  • Four Roses Single Barrel
  • Blanton’s Original
  • Michter’s 10yo Straight Rye
  • Brenne 10yo
  • Amrut Neidhal
  • Kavalan Single Malt

Курс

Advanced Whisky від Wine School

18 Листопада 19:00

  • Спікер:

    Шеханін Олександр 

  • Місце проведення:

    goodwine, Wine School (Мечнікова 9)

  • Телефон:

    +380 99 200 37 68 

Покупець