Хочеш краще розуміти віскі? Тоді тобі потрібен цей курс.
Три дні – 18,20,25 листопада .
Це база і основа основ: він про те, як взагалі виробляють віскі, хто за цим стоїть і що впливає на смак та аромат цього міцного.
Разом з викладачем Wine School Олександром Шеханіним ви пройдетеся всіма шістьма регіонами Шотландії та продегустуєте делікатний солод з Рівнини та повнотілий димний з острова Айла, заодно зрозумієте, чому вони такі різні. Далі розберетеся в тенденціях ірландських та японських віскі, а також відкриєте віскі США, серед яких не лише бурбон. Наостанок буде трохи екзотики у вигляді віскі з Франції, Тайваню та Індії.
18 листопада
- Bladnoch Vinaya
- Glenfiddich 18yo
- Oban 14yo
- Highland Park 12yo
- Glen Scotia 9yo Unpeated Fino Sherry Finish
- Port Askaig 100 Proof
20 листопада
- Teeling Douro Old Vines Casks
- Redbreast 21yo
- Glenburgie Cask #8126, Scyfion (Beykush Wine Cask Finished)
- Shinobu 10yo
- Nikka Yoichi
- Connemara Distillers Edition
25 листопада
- Four Roses Single Barrel
- Blanton’s Original
- Michter’s 10yo Straight Rye
- Brenne 10yo
- Amrut Neidhal
- Kavalan Single Malt
Курс
Advanced Whisky від Wine School
18 Листопада 19:00
-
Спікер:
Шеханін Олександр
-
Місце проведення:
goodwine, Wine School (Мечнікова 9)
-
Телефон:
+380 99 200 37 68