Лекція-дегустація
24 Жов.,Чт. 18:30
Від джунглів Перу до В’єтнаму №1
-
Спікер:
Лекторка Юлія Бейкун, шоколатьє та засновниця шоколадного бренду Candy Buffet
-
Місце проведення:
Goodwine, Приміщення школи сомельє (Мечнікова 9)
-
Телефон:
+38 066 855 54 45
На лекції зануримося в захопливий світ справжнього Bean to bar шоколаду: від вирощування какао-бобів через етапи виробництва шоколаду до плитки на полиці магазину. Навчимося відрізняти якісний шоколад та спробуємо плитки з різних регіонів світу. Ви дізнаєтеся цікаві факти про різні бренди шоколаду представлені на світовому ринку та потренуєтеся розпізнавати дескриптори, відрізняти один від одного за характерними ознаками, що пов’язані з технологією виробництва, сировиною, регіоном вирощування какао-бобів.
Будь-який інтенсивний аромат, яким би чудовим він не був, може вплинути на сприйняття вина. Будь ласка, залиште парфум для іншого приводу.
1200 грн
Всі квитки продані