Ми ж не здивуємо вас, якщо скажемо, що у нашого шефа, Сергія Хегая, корейське коріння? Не здивуємо. А от новою вечерею від нього — з д и в у є м о. 18 вересня чекаємо на гастрономічний твіст від шефа на корейську кухню. Жодних “як готувала бабуся”, ні, бо у нас до кожної страви — винний пейрінг від Зоріка Уманського.
У планах на вечір:
- Пянсе з ікрою чечугиChampagne Grand Cru Les Grand Blancs Robert Moncuit
- Сибас, овочі кімчі та кальмарLa del Vivo Raul Perez (Bierzo, Spain)
- Голубці з ферментованою капустою кейл, свининою та креветкамиAlvarinho Parcela Unica Anselmo Mendes (Portugal)
- Манти на пару з ягня та гарбузаLanghe Rosso Roagna (Piedmont, Italy)
- Яловичина в корейському стилі з рисомPrimitivo di Manduria Riserva 2010 Felline (Apulia, Italy)
- Кадюрі, попкорн з рису, пломбірMuffato della Sala (Umbria, Italy)
Шефська вечеря
Велика корейська вечеря в 101
18 Вересня 19:00
4400 грн
Всі квитки продані
-
Спікер:
Сергії Хегай і Зорік Уманский
-
Місце проведення:
goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57