
Нам здається чи ми таки давно не збиралися разом на вечерю? Не здається, ні, тому ми вигадали нову тему для зустрічі — китайські страви. Королева вечора — пекінська качка, компанію їй складуть вина-фаворити, які відібрав Зорік Уманський.
Отже, меню by Сергій Хегай:МЕНЮ:
- льодяний гриб, сира креветка, лаймово-мандариновий гель
Terzavia Metodo ClassicoDe Bartoli (Sicily)- паровий сибас, фарширований тофу, пакчой
Marsannay 2015 Bruno Clair (Bourgogne)- сом Чар Сію, рис, бульйон з молюсків
Con Vento 2021 Castello del Terriccio (Toscana)- качка по-пекінськи
CastelloSolicchiata2012 (Sicily) Les Rouleirs Henri Bonneau (Rhone)- желе з мигдалевого молока, ягоди, фруктовий фреш
Kir Royal
Шефська вечеря
Велика китайська вечеря в 101
24 Липня 19:00
3800 грн
Всі квитки продані
-
Спікер:
Сергії Хегай і Зорік Уманский
-
Місце проведення:
goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57