Лекція-дегустація
30 Вер.,Пн. 19:00
Ulysse Collin dinner
-
Спікер:
Сергії Хегай і Володимир Антонов
-
Місце проведення:
goodwine, 101 Wine Bar (Мечнікова, 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57
В програмі вечора:
- Blanc de Blanc Aurelien Suenen
- Гребінець, ароматне масло з гребінця, лимонна граніта, чорна ікра
Les Pierrières Ulysses–Collin - Kарпаччо з креветок та лангустин
Les Maillons Ulysses–Collin - Запечена тріска соус берблан на рибному бульйоні, мідії, коктейльні креветки
Les Enfers Ulysses–Collin - Курча місо, різото з білими грибами
Les Roises Ulysses–Collin - Маршмеллоу з дині з морозивом з банану та бергамоту
Vazart-Coquart Special Gourmet
11000 грн
Всі квитки продані