Доставка

На лекції зануримося в захопливий світ справжнього Bean to bar шоколаду: від вирощування какао-бобів через етапи виробництва шоколаду до плитки на полиці магазину. Навчимося відрізняти якісний шоколад та спробуємо плитки з різних регіонів світу. Ви дізнаєтеся цікаві факти про різні бренди шоколаду представлені на світовому ринку та потренуєтеся розпізнавати дескриптори, відрізняти один від одного за характерними ознаками, що пов’язані з технологією виробництва, сировиною, регіоном вирощування какао-бобів.

Дегустація

Таємниці bean-to-bar шоколаду: подорож від какао-бобів до плитки

18 Грудня 18:30

  • Спікер:

    Юлія Бейкун, шоколатьє та засновниця шоколадного бренду Candy Buffet

  • Місце проведення:

    goodwine, Приміщення школи сомельє (Мечнікова, 9)

  • Телефон:

    +38 097 511 77 27

Покупець