На лекції зануримося в захопливий світ справжнього Bean to bar шоколаду: від вирощування какао-бобів через етапи виробництва шоколаду до плитки на полиці магазину. Навчимося відрізняти якісний шоколад та спробуємо плитки з різних регіонів світу. Ви дізнаєтеся цікаві факти про різні бренди шоколаду представлені на світовому ринку та потренуєтеся розпізнавати дескриптори, відрізняти один від одного за характерними ознаками, що пов’язані з технологією виробництва, сировиною, регіоном вирощування какао-бобів.
Дегустація
Таємниці bean-to-bar шоколаду: подорож від какао-бобів до плитки
18 Грудня 18:30
-
Спікер:
Юлія Бейкун, шоколатьє та засновниця шоколадного бренду Candy Buffet
-
Місце проведення:
goodwine, Приміщення школи сомельє (Мечнікова, 9)
-
Телефон:
+38 097 511 77 27