Можливо, один із наших найастрономічніших курсів — курс “ Школа Сиру та Вина: Італія ” від Wine School. Заняття в школі сомельє, на якому ми говоритимемо про сир: його історію, виробництво, стилі сироварів та особливості регіонів Італії, де його виготовляють.
До кожного сиру ми підібрали ідеальну пару — вино, з яким смаки та аромати розкриваються якнайкраще – отже маємо 8 видів сиру з Італії та 8 крутих італійських вин
Сири:
Mozzarella di Bufala Campangna DOP
Provolone Valpadana DOP Dolce
Taleggio DOP
Toma Piemontese DOP
Fontina Valdostana DOP
Parmareggio Parmigiano Reggiano DOP
Pecorino Romano DOP
Gorgonzola Dolce DOP
Вино:
Colfondo, Masot 0,750
61 Franciacorta Extra Brut Spumante, Guido Berlucchi
Catavela, Denavolo
Chardonnay 2023, Planeta
Langhe Nebbiolo, Pelissero
Diomede, Diomede
Amarone della Valpolicella Classico 2019, Cesari
Recioto della Valpolicella Classico Vigne Alte 2021, Zeni