Лекція-дегустація
23 Лис.,Сб. 18:00
Школа Сиру і Вина. Дегустація №1: “КЛАСИКА”
-
Спікер:
Фромаж’є Wine Bureau: Сергій Цимбал. Сомельє Wine Bureau: Олександр Шеханін.
-
Місце проведення:
goodwine, Wine School (Мечнікова, 9)
-
Телефон:
+38 095 755 53 68
Поговоримо про сир та вино? І поговоримо, і продегустуємо їх, бо ми саме запланували першу дегустацію в нашій новій школі Сиру та Вина.
Першу зустріч ми присвятимо історії: розберемося в тому, з чого все почалося, знайдемо відповідь на питання “а чого так товаришують сир і вино”. Також пройдемося питаннями виробництва у минулому і зараз, обговоримо топових світових виробників.
Разом з вами визначимо, чим відрізняються ті чи інші сири, які смаки та аромати можна в них відчути, і чому постійно хочеться повертатися до класики фудпейрінгу. Після лекції ви зможете самостійно вибирати те вино, яке якнайкраще підкреслить смак обраного сиру.
-
Сири на вечір:
Raclette Mazot, Von Mühlenen, Switherland
Gruyere, Von Mühlenen, Switherland
Vacherin Fribourgeois Von Mühlenen
El Pastor Castelano, Spain
El Pastor Manchego, Spain
El Pastor Cabra, Spain
Holand Delta Gouda Overjarg, Nederlands
Boerenkaas Gouda Stolkse Boeren, Nederlands
Holand Delta Gouda Mild, Nederlands -
Вина на вечір:
Chardonnay Drover’s Hut, Nugan Estate
Crazy Crazy, Marto
Chateau de Bensse
Petit Bourgeois Sauvignon Blanc, Henri Bourgeois
Tinto Crianza 2016, Vina Cubillo
Riesling Wachenheimer Belz Spatlese semi sweet, Weingut Villa Wolf
Amontillado Tio Diego, Valdespino
Pinot Noir, Heinrich
Cerro Anon Gran Reserva, Bodegas Olarra