Продовжуємо знаходити та ділитись з вами кращими поєднаннями пива та ікри. Цього разу розширюємо горизонти та робимо поєднання не тільки з червоною ікрою, але й чорною осетровою та ікрою щуки. Запрошуємо вас на цю, вчергове, найунікальнішу дегустацію для того, щоб разом визначити – яка ікра найкраще буде смакувати з пивом.
Поєднання вечора:
-
orval – ікра щуки
-
sierra nevada pale ale – ікра кижуча
-
cantillon gueuze-lambic – ікра кети
-
baladin metodo classico 60 mesi – ікра горбуші
-
hitachino nest lager – ікра зерниста осетрова
Лекція-дегустація
Певно, ідеальні пивні метчі з ікрою. Від ікри щуки до осетрової
11 Грудня 19:00
1990 грн
Всі квитки продані
-
Спікер:
Куліш Анна та Сагайдак Віктор
-
Місце проведення:
goodwine, SPIN beer bar (Мечникова 9)
-
Телефон:
+380 50 010 48 69