Повечеряємо так, наче ми з вами десь в Канаді? Зі свіжою рибою та морепродуктами, наче щойно з моря. І з вином до пари, яке підібрав Зорік. У компанії, звісно ж, теплій, і в атмосфері улюбленого бара.
Так? Так. Це наші плани на наступну вечерю від шефа. Зірки вечора — канадські морські вишуканості та елегантні вина:
Пончик з ікрою Сига
Champagne Les Grands Blancs Robert Moncuit
Плямиста креветка з понзу з винограду
Pouilly-Fuisse 2023 Bret Brothers ( Bourgogne, France)
Гребінець з соусом з мідій
Chardonnay Ridge 2023 Storm ( South Africa)
Лобстер конфі та соус біск
Chardonnay 2020 Ashton ( Australia)
Копчена та запечена чавича з овочевим різотто
Spatburgunder Blauschiefer 2022 Meyer-Nackel ( Ahr, Germany)
Пломбір, крем з білого шоколаду та чорна ікра
Tokaji 5 puttonyos 2017 Dereszla
Будь-який інтенсивний аромат, яким би чудовим він не був, може вплинути на сприйняття вина. Будь ласка, залиште парфум для іншого приводу.
Канадські делікатеси і битва Шардоне
20 Жовтня 19:00
4900 грн
Всі квитки продані
-
Спікер:
Сергій Хегай і Зорік Уманський
-
Місце проведення:
Goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова 9)
-
Телефон:
+380504002257
-
Захід мають право відвідувати лише особистості, які досягли повноліття.
Адміністрація заходу залишає за собою право запросити документи, що підтверждують особу.