Ми тут вигадали дещо незвичне й плануємо скуштувати один колір на смак. Який? Побачите 20 листопада. Всі страви на 90% складаються з монопродуктів і будуть в одній кольоровій гамі. Таке от вигадав шеф 101 Сергій Хегай. Чекаємо на мікс текстур, смаків та вражень, які доповнить добірки вин від Зоріка Уманського.
У планах на вечір:
- Цукерка з чорною ікроюSaint-Bris Clotilde Davenne (Bourgogne)
- Картопляний бургер з крабомBreisgau Bernhard Huber (Baden, Germany)
- Лосось – крем, тартар, котлетаChardonnay Village Gentle Folk (Australia)
- Стейк з баклажана з бекономDagala del Barone Pinot Nero 2014 Castello Solicchiata (Sicilia)
- Ерінг з вагюChianti Classico Riserva 2013 Podere il Palazzino (Toscana)
- Десерт з хурмиVictoria 2 Jorge Ordonez (Malaga)
Шефська вечеря
Імпровізація № 111
20 Листопада 19:00
4400 грн
Всі квитки продані
-
Спікер:
Сергії Хегай і Зорік Уманський
-
Місце проведення:
Goodwine, 101 Bar (Мечнікова 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57