
Шефська вечеря
27 Бер.,Пн. 18:30
Імпровізація #100
-
Спікер:
Сергії Хегай і Зорік Уманский
-
Місце проведення:
goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57
У нас що не день, то нове натхнення — це ми зараз про ідеї нашого шефа, який постійно вигадує нові страви, а відповідно і вечері. Власне, на горизонті новий привід провести вечір 27 березня у приємній компанії за келихом вина — вечеря “Імпровізація #100”.
МЕНЮ:
- Гребінець, соус Шампань, чорна ікра
Champagne Esprit Nature Henri Giraud - Барабулька, соус з петрушки, підвялений томат
Semillon 2018 Boekenhoutskloof ( South Africa) - Cлайс яловичини, крем з пармезану, печений перець
Brunello di Montalcino 2017 Livio Sasseti ( Italy) - Качина ніжка конфі, коренеплоди,соус жу
Chateau Olivier Grand Cru 2014 ( Pessac-Leognan, France) - Козлятина, гриби, картопля
Chateau Musar 2015 ( Lebanon) - Газовані ягоди, ванільне морозиво,лісовий горіх, вафля
Cartizze Merotto ( Italy)
3700 грн
Всі квитки продані