На цій лекції ми розширимо наші смакові рецептори, потренуємось розпізнавати дескриптори, та дізнаємося цікаві факти про різні бренди шоколаду і сиру представлені на світовому ринку.
Зразки, представлені на дегустації:
-
Dark chocolate Piura Valley Peru organic, Original Beans
-
Dark chocolate Solomon Islands 70%, Stranger Craft Chocolate
-
Dark chocolate 80%, Definite
-
Dark chocolate Belize fast drying beans 70%, Karuna chocolate
-
Dark chocolate 72% Dong Nai, Marou
-
Milk chocolate without sugar 70% cocoa, Zotter
-
Soft Goat cheese,El Pastor,Spain
-
Talleggio DOP,Carozzi,Italy
-
Tête de Moine ,Cremo,Switzerland
-
Manchego,El Pastor,Spain
-
Fourme d’Amber,La Reserve des Cremies,France
-
36 months,Van der Heiden,Netherlands
Дегустація
Гастрономічний дует: Шоколад & Сир
26 Грудня 18:30
-
Спікер:
Шоколатьє та засновниця шоколадного бренду Candy Buffet - Юлія Бейкун та кращий чизмонгер України 2025 - Богдан Шевлюга
-
Місце проведення:
goodwine, Приміщення школи сомельє (Мечнікова, 9)
-
Телефон:
+38 097 511 77 27