 
        Для продажу квитків на цю вечерю можна було б записати лише слово “Бордо”. І вони б продалися, бо Бордо — є Бордо. Це класика, вишуканість й ті вина, які зазвичай знаходять свої місця в найцікавіших колекціях.Винам Бордо ми присвячуємо наступну вечерю в 101. Зорік Уманський підібрав топові вина з шести субрегіонів Бордо, а шеф Сергій Хегай вигадав до них ідеальні пари — буде і класика у вигляді Біф Веллінгтона, і несподівані твісти з креветками та вугром.
У планах на вечір:
Равіоль з огірка з рожевою креветкоюChateau Carbonnieux blanc 2020 Pessac- Leognan
Тартар з тунця з грибами та картоплею гратенChateau Certain de May 2012 Pomerol
Куряче стегно, вугор, пюре з баклажанаChateau Moulin Saint George 2011 Saint-Emilion Grand cru
Біф ВеллінгтонChateau Grand Puy Lacoste 2011 Pauillac
Язик ягня, коренеплоди, пеппер соусChateau Leoville-Poyferre 2014 Saint Julien
Панакота з варенням з цедри лимонаChateau Doisy-Daene 2014 Barsac
Шефська вечеря
Бордо Гран Крю: вечеря в 101
16 Жовтня 19:00
4400 грн
Всі квитки продані
- 
                            Спікер: Сергії Хегай і Зорік Уманский 
- 
                        Місце проведення: goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова 9) 
- 
                            Телефон: +38 050 400 22 57