Презентація диких морепродуктів, страви з них та вина Сицилії
9 Лис.,Сб. 14:00
Дикі морепродукти, меню з ними та вина Сицилії
-
Спікер:
Віктор Сагайдак, Сергії Хегай і Зорік Уманський
-
Місце проведення:
goodwine, 101 Wine Bar (Мечнікова, 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57
Ми не пропонуємо експедицію в дусі Кусто, бо у нас нема моря. Проте у нас є морепродукти, експерт, готовий розповісти про них. А ще є шеф, який створив спеціальне меню до нашої морської вечері. І, звісно ж, у нас є вино, що дібрав Зорік.
Майже випуск National Geographic, тільки гастрономічно і під келих класного вина.
В програмі вечора:
- Карпачо з дикого сибасу
Etna Bianco Girolamo Russo - Ризотто з техаськими креветками
Sole Vento Marco de Bartoli - Чорна тріска з ікровим соусом
SP 68 Bianco Arianna Occhipinti - Кебаб з нільського окуня та ікри тріски
Chardonnay Planeta - Восьминіг з картоплею та червоним соусом
Contrada 2019 COS
3600 грн
Всі квитки продані