
Лекція-дегустація
23 Лют.,Нд. 19:00
Вечеря від двох шефів
-
Спікер:
Антон Яцук, Сергії Хегай і Зорік Уманський
-
Місце проведення:
goodwine, 101 Wine Bar (Мечнікова, 9)
-
Телефон:
+38 050 400 22 57
У нас на черзі шефська вечеря, але вона ну зовсім не така, як всі попередні. А що цікавого? А ми вам розкажемо: для вас готуватимуть одразу два шефи, Сергій Хегай, а також наш друг, — Антон Яцук, талановитий шеф, з яким у нас все склалося, зокрема і меню. Хлопці обіцяють щось неймовірне, а Зорік вже склав винний Тур де Франс. Охолоджуємо вина і чекаємо на вас.
В програмі вечора:
- Тарталетка з тартаром сарпи
Champagne Bruno Paillard Premier Cuvee - Крудо з рожевої креветки
Chablis 1er Cru 2021 Gerard Duplessis - Tекстури буряка i чорна ікра
Bourgueil Les Perrier 2020 Catherine&Pierre Breton ( Loire) - Кебаб з кальмару і лардо
Chateau Latour-Martillac 2018 ( Bordeaux) - Перепілка фарширована тельбухами
Cuvee Olivier 2021 Clos Cibonne ( Provence) - Морозиво з хліба
Chateau Doisy-Daene 2016 Grand cru ( Sauternes)
Tарталеткa з яблуком
4900 грн
Всі квитки продані