Доставка

Лекція-дегустація

23 Лют.,Нд. 19:00

Вечеря від двох шефів

  • Спікер:

    Антон Яцук, Сергії Хегай і Зорік Уманський

  • Місце проведення:

    goodwine, 101 Wine Bar (Мечнікова, 9)

  • Телефон:

    +38 050 400 22 57

У нас на черзі шефська вечеря, але вона ну зовсім не така, як всі попередні. А що цікавого? А ми вам розкажемо: для вас готуватимуть одразу два шефи, Сергій Хегай, а також наш друг, — Антон Яцук, талановитий шеф, з яким у нас все склалося, зокрема і меню.  Хлопці обіцяють щось неймовірне, а Зорік вже склав винний Тур де Франс. Охолоджуємо вина і чекаємо на вас.

В програмі вечора:

  • Тарталетка з тартаром  сарпи
    Champagne Bruno Paillard Premier Cuvee
  • Крудо з рожевої креветки
    Chablis 1er Cru 2021 Gerard Duplessis
  • Tекстури буряка i чорна ікра
    Bourgueil Les Perrier 2020 Catherine&Pierre Breton ( Loire)
  • Кебаб з кальмару і лардо
    Chateau Latour-Martillac 2018 ( Bordeaux)
  • Перепілка фарширована тельбухами
    Cuvee Olivier 2021 Clos Cibonne ( Provence)
  • Морозиво з хліба
    Chateau Doisy-Daene 2016 Grand cru ( Sauternes)
    Tарталеткa з яблуком

4900 грн

Всі квитки продані