Певно, риба та пиво є одним з найпопулярніших поєднань для нас. Світлий лагер, в’ялена риба – всі хоч раз проводили так свій вечір. Та ми пішли від зворотнього – а як можна поєднати некласичне пиво та морепродукти, й розкрити знайомі смаки абсолютно по новому. І підготували для вас 5 унікальних поєднань, про які вам розкажуть Аня та Вітя – відповідальні за пивний та рибний напрямки в компанії. До зустрічі на SPIN: beer bar!
Поєднання вечора:
- Verdant Lightbulb – гребінець
- Hitachino Nest Beer Yuzu Lager – хоккігай
- Collective Arts Life in the Clouds – кижуч холодного копчення
- Ayinger Urweisse – ікра судака
- Baladin Soraya – ікра щуки
Лекція-дегустація
Некласичні пивні поєднання з канадськими морепродуктами
23 Жовтня 19:00
990 грн
Всі квитки продані
-
Спікер:
Куліш Анна та Сагайдак Віктор
-
Місце проведення:
goodwine, SPIN beer bar (Мечникова 9)
-
Телефон:
+380 50 010 48 69