Доставка

26 Тра.,Пн. 19:00

Champagne dinner

  • Спікер:

    Сергії Хегай і Володимир Антонов

  • Місце проведення:

    Goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова, 9)

  • Телефон:

    +38 (050) 400 22 57

Якою має бути вечеря в травні? Теплою, у класній компанії, з келихом не просто вина, а Шампані. Власне, саме таку ми й плануємо влаштувати 26 травня. Розкажемо про ці неймовірні вина, про людей, які стоять за ними. Спікер — головний експерт з шампанського у goodwine, а також директор Wine School, Володимир Антонов.

 

У планах на вечір:

  • Гребінець, малина, кислиця
    Brut Fleuron 2019 Gimonnet
  • Карпаччо з тунця
    Rose Brut Henri Giraud
  • Пате з тріски креветки, ікра тріски
    Jacquesson 747
  • Цвітна капуста, ікра лосося, олія з каракатиці
    Larmandier BernierVigne du Levant 2014
  • Морський чорт, спаржа, картопляне пюре з трюфелем
    Maurice Vesselle 2000
  • Тарталетка з кокосу та шоколаду

Будь-який інтенсивний аромат, яким би чудовим він не був, може вплинути на сприйняття вина. Будь ласка, залиште парфум для іншого приводу.

  • Захід мають право відвідувати лише особистості, які досягли повноліття.

    Адміністрація заходу залишає за собою право запросити документи, що підтверждують особу.

Покупець