
26 Тра.,Пн. 19:00
Champagne dinner
-
Спікер:
Сергії Хегай і Володимир Антонов
-
Місце проведення:
Goodwine, 101 Wine Bar (Мечникова, 9)
-
Телефон:
+38 (050) 400 22 57
Якою має бути вечеря в травні? Теплою, у класній компанії, з келихом не просто вина, а Шампані. Власне, саме таку ми й плануємо влаштувати 26 травня. Розкажемо про ці неймовірні вина, про людей, які стоять за ними. Спікер — головний експерт з шампанського у goodwine, а також директор Wine School, Володимир Антонов.
У планах на вечір:
- Гребінець, малина, кислиця
Brut Fleuron 2019 Gimonnet - Карпаччо з тунця
Rose Brut Henri Giraud - Пате з тріски креветки, ікра тріски
Jacquesson 747 - Цвітна капуста, ікра лосося, олія з каракатиці
Larmandier BernierVigne du Levant 2014 - Морський чорт, спаржа, картопляне пюре з трюфелем
Maurice Vesselle 2000 - Тарталетка з кокосу та шоколаду
Будь-який інтенсивний аромат, яким би чудовим він не був, може вплинути на сприйняття вина. Будь ласка, залиште парфум для іншого приводу.
-
Захід мають право відвідувати лише особистості, які досягли повноліття.
Адміністрація заходу залишає за собою право запросити документи, що підтверждують особу.