Доставка

Сертифікати
якості

  • Friend of the Sea logo

    Friend of the Sea

    Виробник здійснює раціональний вилов для збереження популяцій, мінімізує вилов дрібної та випадкової риби, морських тварин. Контролює викиди та використання енергії. У випадку із фермерською рибою виробник не використовує гормони росту, не шкодить навколишньому середовищу, мінімізує викиди вуглецю.

  • Best Aquaculture Practice logo

    Best Aquaculture Practices

    Виробник забезпечує відстежуваність продукції до сертифікованого підприємства. Дбає про сприятливі умови для здорового зростання риби. Не шкодить навколишньому середовищу.

  • Marine Stewardship Council logo

    Marine Stewardship Council

    Виробник забезпечує відстежуваність до конкретного місця вилову. Здійснює раціональний вилов для збереження популяцій. Не порушує рівновагу екосистеми, в якій веде вилов.

  • Label Rouge logo

    Label Rouge

    Документ, який підтверджує, що при вирощуванні використовувалися корма на основі тваринних білків, отриманих з морепродуктів. Виробник забезпечує вміст жирів у м’ясі на рівні 16%. Вирощує лосося в пропорції 1,5% риби до 98,5% води.

  • Aquaculture Stewardship Council logo

    Aquaculture Stewardship Council

    Виробник використовує тільки ті препарати, що дозволені ВООЗ. Дбає про збереження природного середовища та біологічного розмаїття. Відповідально обирає та використовує корми.

  • Organic logo

    Organic

    Виробник використовує органічні корми або корми, виготовлені з продуктів сталого рибальства. Суворо дотримується норм щільності утримання риби та морепродуктів. Забезпечує належну якість води.

    Документ, який підтверджує, що харчова продукція виготовлена відповідно до органічних стандартів, весь процес сертифіковано уповноваженим органом сертифікації, а пакування з органічним логотипом перевірено та затверджено цим самим органом.

    Органічні продукти не містять ГМО, трансжирів та інших токсичних сполук. Фермери на органічних господарствах не використовують традиційні пестициди та добрива, а риба росте без постійного застосування антибіотиків і гормонів росту.

  • Alaska Seafood logo

    Alaska Seafood

    Виробник здійснює вилов у водах Аляски, в місцях, віддалених від індустріальних зон. Не використовує штучні корми — це заборонено законодавством. Виловлює відповідально: риба на Алясці не має загрози зникнення.

  • Gluten Free logo

    Gluten Free

    Документ, який підтверджує, що вміст глютену у харчових продуктах не перевищує 20 міліграмів на 1 кілограм загальної маси харчового продукту.

  • Antibiotic Free logo

    Antibiotic Free

    Документ, який підтверджує якість фермерської риби (аквакультура), а саме вирощування риби без застосування антибіотиків.

  • GMO Free logo

    GMO Free

    Документ, який підтверджує те, що продукція не містить ГМО, і вони не були використані в процесі виробництва.

  • Lactose free logo

    Lactose free

    Документальне підтвердження виробника про мінімальний вміст лактози в продукті.

  • Biodynamic logo

    Biodynamic

    Документ, який підтверджує відповідність міжнародним стандартам в галузі біодинамічного виробництва та обробки. Вимогою стандарту сертифікації Demeter є підтримка біорізноманітності, охорона екосистеми й родючості ґрунтів, інтеграція домашньої худоби, заборона ГМО та розгляд ферми як живого “цілісного організму”.

  • Kosher logo

    Kosher

    Кошерна сертифікація — це перевірка підприємства і сировини на відповідність правилам, передбаченим правилами кашруту. Інспекцію проводить фахівець технологічного відділу, що досконально володіє правилами кашруту та технологією виробництва харчових продуктів. Виробництво кошерної продукції також висуває особливі вимоги до забою й обробки продукту.

  • Halal logo

    Halal

    HALAL Certificate — це “Система добровільної сертифікації продукції та послуг на відповідність канонам Ісламу”. Сертифікат HALAL гарантує, що до складу харчових продуктів не входить свинина та її складові компоненти, не використовуються гормональні, наркотичні, психотропні препарати. HALAL виставляє жорсткі вимоги до сировини, що використовується під час виробництва продуктів, до персоналу, виробничих приміщень, транспортних засобів, інструментів, спецодягу, пакування та маркування. Виконання цих правил означає, що така продукція придатна для вживання в їжу мусульманами.

  • CE logo

    Висновок санітарно-епідеміологічної експертизи

    Документ, який підтверджує якість та безпеку нехарчової продукції. Видається Держпродспоживслужбою на підставі звіту санітарно-гігієнічної оцінки товару та результатів досліджень за показниками безпеки.

  • tech logo

    Декларація про відповідність вимогам Технічного регламенту

    Документ, який є обов’язковим для реалізації мийних засобів, дитячих іграшок, побутової техніки, електроприладів і всіх товарів, які працюють від мережі, для підтвердження відповідності вимогам національних стандартів якості — Технічних регламентів.

  • ISO logo

    ISO

    Документ, який підтверджує відповідність систем управління та якості продукції підприємства державним або міжнародним стандартам. Найпоширеніші міжнародні стандарти: IFS, FSSC 22000, BRC, GMP.