Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Новини

Дика риба із Об’єднаних Арабських Еміратів

2 Вересень 2015

У Good Wine з’явився ексклюзивний асортимент дикої риби із ОАЕ. Асортимент доволі широкий: імператор, redsnapper, рожева і королівська дорадо, плямиста султанка, томатна тріска та риба-папуга. Знайомимо детальніше із найцікавішими позиціями.

РЕД СНЕППЕР

М'ясо цієї риби - біле, сухувате та щільне, майже зовсім без кісток. У процесі готування можна додавати різноманітних спецій. Ред снеппера доречно готувати всілякими способами: смажити, варити, запікати, готувати на грилі. Проте професійні кухарі  радять  запікати цю рибу через те, що саме цей спосіб здатний зберегти оригінальні смакові якості м’яса.

РОЖЕВА ТА КОРОЛІВСЬКА ДОРАДО

Дуже смачна, ніжна, соковита і корисна риба. У процесі термічного оброблення її м'ясо не віддає великої кількості соку та зберігає свою первісну форму. Відсутність кісток, приємний смак і величезна користь робить її важливим компонентом здорового дитячого та дорослого харчування. Дорадо дуже просто і швидко готувати. Так, ви витратите лише 10 хвилин для того, аби підсмажити її на сковороді або приготувати на грилі. Щоб м'ясо вдалося дуже смачним, не забудьте заздалегідь здійснити надрізи ножем на шкірі риби приблизно за 1,5 см один від одного. Кухарі радять не навантажувати дораду великою кількістю додаткових інгредієнтів та приправ. Це дуже смачне м'ясо, тож, вистачить лише щіпки солі та будь-якого перцю, а для заправки – кілька ложок оливкової олії та соку лимона. Можете поєднувати її із соусом із білого вина, оливками та томатом, лимонно-масляною заправкою, спаржею, овочами, рисом. Способи приготування – запікання у фользі, гриль, а найдоречніші спеції – фенхель і чебрець. Не варто піддавати рибу тривалій тепловій обробці.

РИБА-ІМПЕРАТОР

Має унікальне забарвлення та яскравий смак. Біле щільне м'ясо, відокремлене від кісток і шкіри, є низькокалорійним. Придатне для смаження, запікання, варки, приготування на грилі.

СУЛТАНКА ПЛЯМИСТА

Ніжна і делікатесна риба. ЇЇ бажано вживати смаженою на грилі, засмаженою з прянощами на сковороді або запеченою у духовці.

Телефон відділу риби та морепродуктів: 9-075.
Замовити онлайн.

 

Спасибо, ваше мнение важно для нас!