Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Новини

Олія з найвищою нагородою. MORGENSTER

18 Травень 2015

Вже 300 років Моргенстер притягує і надихає людей своїми краєвидами, прекрасним теруаром і маєтком, який вважається одним із найпримітніших будинків Західного Кейпу в Південній Африці.

 

Жак Малан прибув до Південної Африки в 1688 році у складі групи переслідуваних у Франції гугенотів. 28 травня 1711 року він придбав власність у регіоні Готтентотс-Холланд і назвав свою нову ферму De Morgenster — тобто «Вранішня зірка». Потім тут стали культивувати виноград і робити з нього вино, а також вирощувати оливки. Оливкова олія має найвищу нагороду від авторитетного рейтингу Flos Olei – 98 балів. За останні 10 років компанія отримала нагороди «Краща оливкова олія у світі» та «Виробник року». 

 

Monte Marcello Extra Virgin Olive Oil

Ця оливкова олія виробляється з оливок лігурійського сорту за традиційними методами фермерів Лігурії, і тільки в кращі роки. Характеризується солодким вершковим смаком із нотками смаженого мигдалю та меду. Ніжна олія з дуже чистим післясмаком. Після ковтання цієї олії залишається м’яке, оксамитне, вершкове відчуття з відтінками ванілі та халви. Це характерно для оливок лігурійського походження дуже пізнього збору.

Цю оливкову олію рекомендується скуштувати, між іншим, з морозивом. 

 

Don Carlo Extra Virgin Olive Oil

Найбільш насичена оливкова олія в асортименті Morgenster. Її отримують із оливок нового міжнародного сорту, який нещодавно вперше був висаджений у Південній Африці саме в господарстві Morgenster. Оливкова олія Don Carlo Extra Virgin Olive дає насичений перцевий смак із легкою гірчинкою. Характерні нотки артишоків, зелених помідорів та листя помідорів. Проковтнувши цю олію, відчуваєш перцеве подразнення у роті, яке розвивається у ніжне печіння, яке може спричинити покашлювання — це ознаки свіжої оливкової олії хорошої якості.

Рекомендується скуштувати цю оливкову олію з поживними зимовими супами, особливо на основі бобових. І використовувати її замість перцю.

 

Зелені оливки (Nocellara del Belice)

Оливки Nocellara походять із Сицилії. "Belice" — це назва долини в Сицилії, де їх історично вирощують.

Зібрані зеленими, оливки природно більш хрусткі, ніж достиглі оливки, але натуральний процес, що використовується для витримки оливок, гарантує, що оливки залишаться щільними і збережуть повноту смаку. У оливок Nocellara характерний вершковий горіховий смак.

Можна використовувати як оливки для Martini, а також змішувати з тонкими скибочками апельсинів і червоною цибулею для освіжаючого салату...

 

Чорні оливки (Kalamata)

Грецький сорт оливок Kalamata у формі мигдалю. Можливо, найвідоміший з усіх столових оливок. Збираються повністю дозрілими, коли набувають чорного кольору. У них багатий, фруктовий, насичений оливковий смак. Самі по собі є хорошою закускою, а змішані з кільцями цибулі, половинками помідорів черрі та сиром фета створюють грецький салат.

Паста з чорних оливок 

Її роблять із подрібнених витриманих оливок без кісточок. Цю пасту, яку інколи плутають з тапенадом, роблять із додаванням морської солі та оливкової олії Morgenster Extra Virgin. Її легко перетворити на традиційний тапенад, додавши посічені анчоуси та часник, або зробивши власну версію тапенаду з одним або двома улюбленими інгредієнтами — рекомендується скуштувати зі смаженим болгарським перцем, тонко посіченою лимонною цедрою, стручковим перцем або посіченою петрушкою. Часто пасту з чорних оливок вибирають ті, хто не їсть оливки. Пікантний смак пасти використовують для підсилення смаку інших інгредієнтів, таких як сир, холодне м’ясо або овочі.

 

Бальзамічний оцет

Цей оцет має сертифікат "Consorzio Aceto Balsamico Di Modena". Він свідчить про те, що бальзаміко вироблений у Модені за традиційними методами.

Бальзамічний оцет можна використовувати в заправках салатів, маринадах та соусах. Дуже популярно змішувати його з оливковою олією Extra Virgin для створення соусу для вмочання; особливо смачний з італійським хлібом.

 

Спасибо, ваше мнение важно для нас!