Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Новини

Мука з французького млина Minoterie-Girardeau

6 Лютий 2015

Сьогодні в Minoterie-Girardeau входять 5 млинів, що виробляють борошно найвищої якості, яку обирають численні булочні та кондитерські у Франції для своєї вишуканої випічки.

Історія родини малюнків Жирардо почалася з покупки половини млина Moulin du Feuillou 10 вересня в 1895 році, і з тих пір секрети майстерності перетворення зерна на борошно, використовуючи кам'яні жорна, передаються з покоління в покоління.

Після модернізації в кінці 20 століття обсяг виробництва Minoterie-Girardeau виріс, але кінцеві користувачі залишилися колишніми - це пекарі-ремісники. У виробництві хлібу у пекарні Good Wine ми використовуємо муку Minoterie-Girardeau, а незабаром з'явиться хліб із органічного французького борошна.

Спасибо, ваше мнение важно для нас!