Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Новини

Східна нуга з Провансу. LA BOITE A NOUGAT

25 Грудень 2014

Французька компанія LA BOITE A NOUGAT  випускає нугу — східну солодкість, що становить собою солодку тягучу масу з горіховим ароматом.

 

Нугу традиційно роблять із суміші яєчних білків, меду та цукру; до них додається смажений мигдаль та фісташки. Готують нугу дуже повільно, щоб зберегти вихідний вміст поживних речовин меду. Ця суміш поступово перетворюється на кремову пасту. У компанії LA BOITE A NOUGAT нугу вручну робить майстер-кондитер із Провансу Ів-Робер Толлерон.

Що ж робить нугу такою смачною? Використання тільки добірних інгредієнтів. За солодкість відповідає цукор і провансальський мед, останній дає ще й приємний смак. Мигдаль довгастої форми, вирощений на Середземноморському узбережжі, містить досить жирні кислоти, що забезпечують багатий смак. Для цієї нуги характерна ручне обжарювання мигдалю. Нуга не містить лактози, глютену і жиру.

 

Спасибо, ваше мнение важно для нас!