Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Щодня ми дізнаємося щось нове про те, що любимо – про якісні напої та смачну, здорову їжу. Ми вчимося разом із вами – адже тільки у такий спосіб можна розвиватися, рости та рухатися уперед. Наші дегустації – це змістовні та цікаві відповіді на ваші питання та задоволення від отриманих знань щодо вина, міцних напоїв, пива. Дегустації проводяться у Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky) за участі сомельє Good Wine, викладачів Wine School та виноробів, які приїжджають до нас з усіх куточків світу.

Наші гастрономічні майстер-класи – це кулінарна енциклопедія, яку ми вивчаємо разом з кращими шеф-кухарями, які зазвичай приєднуються до нашого бренд-шефа. Ці майстер-класи проходять у дегустаційному залі відкритої кухні Good Wine.

Сьогодні20Липень

  • 12

    Липень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Orange Wine. Знайомство

    Роман Ремеев

    Одного разу дехто трохи збожеволів. Напевно, так можна було б почати історію про помаранчеві вина. Тому що насправді вони білі, але витримані як червоні, тобто на меззі. Тому і цікаві. Робити їх беруться тільки дуже сміливі. Добре, що таких відважних виявилося багато. Насправді ні, але все ж виноробів, що розливають помаранчеві, бурштинові або skin-contact вина достатньо, аби їхній продукт став трендовим і потрапив до нас. Будемо знайомитися і дегустувати. Гості вечора: - Edi Kante, Vitovska, Italy 2015- Cotar, Malvasia, Slovenia 2016- Skerk, Malvasia, Italy 2016- Vodopivec, Vitovska, Italy 2012- Marko Fon, Malvasia, Italy 2016- Radikon, Ribolla, Italy 2011 І наш головний сомельє Роман Ремеєв. Тільки, будь ласка, ніяких black tie.Адже ми знайомимося з винами, які зуміли порушити дуже багато правил, дрес-код в тому числі. Контактний телефон: 050 400 22 57. 
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Липень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Вино і море. Курс про морепродукти

    Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

    Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.   Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані   І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. Вони працюють у Good Wine та в липні розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер залюбки, та яке вино обрати до вередливих креветок.  Wine School запускає перший в Україні курс про морепродукти. Лекції проходитимуть ввечорі 2, 4, 6 і 9 липня. За ці дні:  – капітан рибного відділу Good Wine розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпэйрінгу та супроводять все навчання відмінним вином.   Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.Контактний телефон: 095 276 11 41   
    детальніше
    9900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Червень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Mexico. Up-to-date cuisine. Вечеря відкриття Kyiv Wine

    Сантьяго Ластра Родригез, Владимир Ярославский

    Ця вечеря - подорож до Мексики, не залишаючи Київ. Два шефа: молодий мексиканець Сантьяго Ластра Родрігез і бренд-шеф Good Wine Володимир Ярославський зібралися разом і вигадали мексиканську вечерю з сезонних українських продуктів. Під акомпанемент спеціально підібраного вина. Сантьяго народився і виріс в Мексиці, ввібрав її енергію, смак і колорит. Він любить говорити, що бачить свою місію у тому, щоб якомога більше людей завітали до Мексики через гастрономію. І дивує, створюючи мексиканські смаки, використовуючи локальні продукти приймаючої країни. Вова - майстер в поєднанні їжі і вина, і звичайно, знавець українських продуктів. Разом вони підготували сет з 6 неймовірних страв. Гостями вечері стануть 70 виноробів, які особисто приїдуть на фестиваль KYIV WINE. Це прекрасна можливість поспілкуватися з ними в камерній обстановці. Знайомтеся з шефами: Сантьяго Ластра Родрігез - працював в ресторані Noma під керівництвом Рене Редзепі, очолював pop-up ресторан Noma Mexico. Працював в ресторанах Europa * Michelin (Іспанія), Mugaritz ** Michelin (Іспанія). Закінчив кулінарні школи в Мексиці, Данії та кулінарну Мекку - Basque Culinary Center. Володимир Ярославський - шеф Lucky Restaurant Vinotheque, бренд-шеф Good Wine, працював в мережі ресторанів «Пробка», Fairmont Grand Hotel Kyiv, Under Wonder. Така подія в Україні вперше.Всього - 150 місць. Dress code: Evening Attire. Квитки: +380 (95) 464 73 47 
    детальніше
    4800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Травень
    2018

    Вівторок

    Дегустация

    Evviva Suavia. Вечеря з виноробом Meri Tessari

    Meri Tessari

    Коли Джованні зустрів Розетту вони мали майже все:– Джованні– Розетта– середньовічний замок у Венето– та декілька великих виноградників. Сім'я Tessari вирощувала виноград з 19-го века, але тільки після зустрічі Джованні та Розетти – це стало повністю сімейною справою: вони заснували виноробню. З моменту розлиття першої пляшки вина Suavia спливло 35 років, і разар виноробнею керують 4 принцеси Soave – доньки Тессарі.   Одна из них, Мері Тессарі завітає до нас на вечерю.Розповідатиме про зелений збір, про те, як сім'я отримала найкрутіший виноградник регіону – Recioto di Soave DOCG, та про те, куди одна з сестер мріяла втекти з нього.  Для зустрічі Мері обрала найкращі вина, якими пишається це господарство, а шеф 101 Wine Bar склав правильне меню до вин Suavia.  –    SOAVE CLASSICO,Аперитив, поки чекатимемо на всіх гостей –    MASSIFITTI100% TrebbianoУстриця та сік смородини          –    MONTECARBONARE100% GarganegaЧилійський сібас та хрустка спаржа  –    LERIVE100% GarganegaТомлене філе лосося в яблучній глазурі  –    LE RIVE 2005100% Garganega та –   ACINATIUM Recioto di Soave DOCG100% Garganegaз сирами та дресингом. Всього маємо 20 квитків на зустріч із Мері. Телефон для контакту: 050 380 70 45 
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Травень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Wine No Laws. Дегустація Супертоскани

    Антон Куц

    60 років тому Маріо посварився з італійською владою:  – Я маркиз Маріо Інчіза делла Роккетта, і я хочу вирощувати в Тоскані цей виноград.– Ні, Маріо, в Тоскані цей неможна. Вирощуй Санджовезе, як увсі нормлаьні винороби, – відповіла італійська влада.– Не хочу Санджовезе, хочу Каберне Совіньон.– Ні.– І Каберне Фран ще. Я буду робити бленди як у Бордо!– Ні. Ми не дозволяємо, – відповіли у владі. І не дозволили.Але делла Роккетта був упевненим у собі маркизом і в 60-х випустив перший Бордо-бленд в з Тоскани – Sassicaia.  Вино вийшло великим.Таким великим, що вслід за Sassicaia винороби почали випускати не типові для Тоскани вина з міжнародних сортів винограду – Каберне Совіньон, Каберне Фран, Шардоне і так далі.  Ці вина не сподобалися італійській владі, але дуже сподобалися винним критикам. І з тих часів тосканських виноробів-експериментаторів називають не єретиками, а супертосканцямі, а вони продовжують порушувати закони та традиції. Для дегустації Супертоскани ми обрали 6 вин: - Batar 2014, Agricola Querciabella- Cepparello 2014, Isole e Olena- Flaccianello della Pieve 2013, Fontodi- Ilatraia 2005, Brancaia- Galatrona 2014, Petrolo- Grattamacco Rosso 2006, Grattamacco  І поговоримо про те, до чого привела виноробів свобода, скільки сортів можна вмістити в один купаж, чи вся Супертоскана – супер, і що взагалі там робиться через 60 років після маркиза делла Рокетта. Дегустацяя відбудеться в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 1141  
    детальніше
    1950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Вино з родзинок. Дегустація Амароне

    Антон Куц

    Приходьте пити вино з родзинок. Воно не солодке. Так, родзинки, звсіно, солодкі. Поки зібраний виноград в'ялиться на сонці, з нього випарюється рідина. Ягоди зменшуються в розмірі, зморщується та концентрує в собі весь аромат та цукор, на який здатен цей сорт. Але винороби перетворюють цукор на алкоголь, а аромат внікуди не зникає. Так виходить насичене, фруктове, ароматне, але сухе Амароне.Амароне, яке в світі вже полюбили і якого хочуть купляти більше, ніж усі винороби Венето виробляють на рік. Ми обрали 6 найцікавіших позицій: - Amarone Classico 2005, Tommaso Bussola (magnum)- Amarone della Valpolicella Barriques 2013, Zeni- Amarone della Valpolicella Bosan 2008, Cesari- Corvar Rosso Veronese 2011, Zeni- Amarone della Valpolicella Classico 2013, Zenato- Amarone della Valpolicella Classico 2013, Allegrini  Дізнаємося, що таке класичне Амароне, навіщо виногра збирають недозрілим, і звідки прийшла ідея зародзинювати вино.І нап'ємося трошки. Зустрічаємося 26 квітня в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 1141 
    детальніше
    1250 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    The Intermediate English. Дегустація англійського рому

    В' ячеслав Назарчук

    Щоби вас розуміли в будь-якій країні, вам потрібен english.Бажано – English Rum. З темного насиченого, міцного рому англійської традиції можна починати будь-яку розмову. Наприклад: - Я маю пляшечку витриманого Барабдоського Blackadder. Дуже крутий ром – пахне ваніллю, горіхами та сигарним табаком… Мені його порадив кращий сомельє України, а взяв у подорож на випадок, якщо зустріну когось особливого. На дегустації від В'ячеслава Назарчука п'ємо 12-річний Blackadder та ще 4 витриманих роми англійської традції.Контактний телефон: 0976179711  
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Квітень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Châteauneuf-du-Pape. Вечеря з виноробом Laurent Brechet

    Лоран Бреше

    Чекаємо в гості на вас і Лорана Бреше. Лоран приїжджає до нас з Франції, з Шатонеф-дю-Пап. Там він живе в сімейному замку XVIII століття і робить нетипове для регіону вино під брендом Chateau de Vaudieu. Чому нетипове?Класичний Châteauneuf-du-Pape - це насичене, дуже фруктове і яскраве вино. А Лоран Бреше, хоч і використовує всі 13 дозволених в апелласьоні сорти винограду, створює вина в більш акуратній, терруарній стилістиці. Для нашого вечері Laurent Brechet вибрав 2 білих вина:- Chateau de Vaudieu Blanc 2016- Les Vieilles Roussanes white 2015і 3 червоних: - Château de Vaudieu Rouge 2014- Chateauneuf-du-Pape Amiral G 2015- L'Avenue red 2014 А шеф 101 Wine Bar підібрав правильну food pair до кожного з вин:- Парфе з курячої печінки з абрикосовим мармеладом- Філе тріски Нуазетт і овочі Дайс- Качина ніжка конфі з соусом Бордолез- Ніжка ягняти з ялівцевого сіллю та картоплею фондан. Приходьте вечеряти, і за історіями, звичайно. В арсеналі Лорана - шато зі старими лозами, світанки з видом на долину, оточену пагорбами і плато, та тонке чуття різних cru Шатонеф-дю-Пап. Йому є що розповісти. Коли: 24, квітня, 19.00Де: 101 Wine BarВартість квитка: 2500 UAHКонтактний телефон 050 400 22 57
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Summer is coming. Велика дегустація вин

    6 сомельє Good Wine

    Не надто швидко.Але.Summer is coming. А оскільки новий сезон The Game of Thrones вийде лише наступного року, цієї весни в нас будуть прогулянки, тусовки та пікніки на вихідних, коли Артем готує барбекю, Ліза - дзадзики, а у Валерчика обгорів ніс. І там, де Валерчик питиме органічний сік із мякоттю, дорослим ми приготували 30 альтернатив. Приходьте куштувати 30 весняно-літніх вин, які з'явилися в Good Wine за останні 3 місяці, та стануть вашими: «о, візьми пару пляшок, одну закинемо в холодильник» до вересня.Ми влаштовуємо велику дегустацію в кімнаті великих вин на Мечникова: будуть 6 сомельє30 вині 150 гостей.До зустрічі в теплі.Контактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    690 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #6. Їжа замість аптечки

    Юлія Скиба

    Юлія Скиба з відзнакою закінчила медичний університет та розповість, як скорегувати здоров'я без допомоги пігулок. На останній лекції курсу дізнаємось:– як вилікувати застуду– зміцнити імунітет– допомогти серцево-судинній системі– налагодити травлення– та репродуктивні функції організму.А ще про здорову шкіру та струнку фігуру. Будемо готувати 2 види макробіотичних пате з білої місо-пасти.Та планувати макробіотичний бранч, тому що навчання скінчилося, а макробіотика для нас тільки починається. Та як завжди – знижка 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Квітень
    2018

    Четвер

    Майстер-клас

    Macrobiotic School #5. Їжа та эмоції

    Юлія Скиба

    Шоколадний торт часто викликає радість.Часто він також викликає почуття провини. Поговоримо,– як бути щасливими без торту– як їжа формує настрій, а настрій - особистість– яка їжа веде до реалізації, а яка - до сумнівів та страху.Юлія Скиба приготувала надихаючий матеріал, а всі разом ми готуватимемо десерт Кантен з амасаке.           А після студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна переглянути тут. 
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    На вечерю до Enzo. Італійська кухня в 101 Wine Bar

    Ензо Нері

    Сицилія, Ломбардія, Лаціо, Венето, П'ємонт, Пулія та Кампанья. Ми запросили ідейного шефа classic with a twist кухні Enzo Neri – готувати італійську вечерю в нашому винному барі. Ензо Нері розпочав кар'єру кухаря одразу з мішленівського ресторану в 29 років. Його наставником був президент Асоціації молодих рестораторів Європи Марко Бістареллі.Ензо працював у The Ritz-Carlton, Washington D.C., був шеф-кухарем в Лондонському Pappagallo Restaurant, відкрив ресторан на Манхеттені та La Boheme – в Тбілісі. Зараз він працює в Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, та є брендшефом Bioli Medical Wellness Resort у Коджорі. Після того, як він здивував Тбілісі шоколадними хінкалі, ніхто не чекає від Ензо Нері звичайного меню. Тому на італійській вечері не буде жодної піци, болоньєзе та тірамісу. Ензо приготує 7 класичних страв в авторському виконанні – по одній з кожного обраного ним регіону Італії: – СициліяБакала по-месинськи з червоною цибулею carpione, чорними оливками, каперсами та сицилійськими фрітерами з нуту– Лаціо Карбонара зі спаржею, беконом та хрустким яйцем у соусі з сиру пекоріно– ЛомбардіяВітелло Тонната cу-від твіст в міланському стилі з листям руколи– ПуліяБурата з чорнилами кальмара, panzerotti з цукіні з рагу з лобстера та смаженими артишоками– П'ємонтТелячі щічки су-від, сир томіно та смажений перець із соусом Жу з додаванням вина Бароло– ВенетоФрітери з кремом та лікером Alchermes з соусом із чорного шоколаду – КампаніяРікота з апельсинами та Санта-Роза сфольятела з мигдалем. Ванільне морозиво з вишнею Амарена А наш сомелье доповнить кожну страву ідеально пасуючим вином. Всього буде 20 гостей у 101 Wine Bar. Поспілкуємося з Энзо особисто та відкриємо нову Італію разом.  Контактний телефон: 050 400 22 57  
    детальніше
    2990 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Квітень
    2018

    Четвер

    Майстер-клас

    Macrobiotic School #4. Особистий здоровий раціон. Адаптація раціону до зміни сезонів.

    Юлія Скиба

    Макробіотика – це просто. Єдина складність - харчуватися так щодня. Щоб не було складно, ми разом розбираємо раціон на кожен день, в залежності від сезону та ваших персональних особливостей. Юлія Скиба допоможе адаптувати ваше звичне меню та відповість на питання, які заважають розпочати здорове життя.– Що приготувати, окрім трьох страв з минулих лекцій?– Що, замість гарячого борщу, зігріє взимку?– Та як розпочати бадьорий день без кави?На 4-ому занятті разом готуємо макробіотичний майонез.   А після студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна переглянути тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #3. 5 типів енергії продуктів. Цикл 5 трансформацій.

    Юлія Скиба

    Ви, дерево у вашому дворі та суп у вашій тарілці - це енергія. На цій лекції ми дізнаємося:– про 5 типів енергії, що нас оточують– та як кожен із них впливає на наші органи та тіло в цілому– відповідність продуктів 5 типам енергії в макробіотиці– та як готувати їжу, щоб привести себе до потрібного енергетичного стану Будемо готувати: місо-суп, який поєднує всі 5 типів енергії. А після студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна переглянути тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Березень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Пивна дегустація в ЦУМі

    Андрій Хом'яков і Антон Казан

    Як щодо пива та устриць?Або пива та перцю хабанеро?А, може, одразу почнемо з пива та віскі?  Ні, ми не збожеволіли. За нас це зробили крафтові пивовари.  Завдяки їм куштуватимемо пиво з найнезвичнішими (а інколи дивними) смаками. Тому що в житті варто спробувати все. Або хоча б  - Pearl Necklace, Flying DogПиво, настояне на річкових устрицях - Choco Libre, Brew DogНайскладніший стаут з асортименту бренду, на гострому ексиканському шоколаді - U Alright?, Mikkeller Ель на диких бельгійських дріжджах з нотами тропічних фруктів - Perikles Dry Hopper Pilsner, OmnipolloЕль, приготований за принципом сухого охмеління - коли хміль додається на етапі бродіння - Ginger Beer, Hollows & FentimansІмбирне пиво - Чебрець, Baladin Міцний бельгійський ель з українським чебрецем - Elixir, Baladin Витримане у діжці пиво з дріжджами на віскі - Hemel & Aarde, De MolenМіцне копчене пиво, для якого солод коптять за технологією віскі  Пити та дивуватися будемо в кімнаті великих вин в Good Wine ЦУМ.Контактний телефон: 095-059-00-46050-267-00-00
    детальніше
    350 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Two Hands. Дегустація з представником Пьєром-Анрі Морелем

    Pierre-Henri Morel

    У правій руці шираз з Бароси,У лівій руці – шираз з Макларена.  Є ще шираз з Вікторії, але руки всього 2. До нас приїздить представник Two Hands з Австралії – Пьєр-Анрі Морель.Two Hands не має власних виноградників – виноград вони купують у різних господарств по всій Австралії. Але мають високі бали від критиків.Виноробня спеціалізується на Ширазах і з ними входить у топ австралійських вин. Ми зібрали ті, що вразили нас більш за все:– Sexy Beast 2015, Two Hands– Angels Share 2016, Two Hands– Wolf 2017, Two Hands– Bella's Garden 2015, Two Hands- Coach House Block Shiraz 2015, Two Hands– Sophie's Garden 2013, Two HandsВип'ємо їх разом.А Пьєр-Анрі розкаже, як можна прийти у виноробство без виноградників, як обирати фермерів для співпраці, і про те, як з одного сорту винограду виходять настільки різноманітні вина.  Дегустація відбудеться в Tasting RoomКонтактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #2. Здоров'я – це звичка

    Юлія Скиба

    Як хотіти здорову їжу, а не змушувати себе її хотіти. Друга лекція з курсу макробіотики від Юлії Скиби для всіх, хто розуміє, чому здоров'я - синонім щастя, але не розуміє, як впоратися зі стресом від змін та отримати нові харчові звички. Говоримо про те, – як наша їжа формує харчові вподобання- що їсти, щоб хотілося здорової їжі– як працює правило золотого перетину в харчуванні.  Та готуємо яблучний пудинг з льоном та амасаке.А після – всі студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна подивитися тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Березень
    2018

    Середа

    Майстер-клас

    CHEF's PLATE # 1 Майстер-клас від Javi Estévez. Всі таємниці субпродуктів.

    Javi Estévez

    Висока кухня від шефа – це круто.А висока кухня з субпродуктів – це дуже круто.Подивитися по-новому на телячі мізки, печінку та язик.Дізнатися про незвичайний «sweet bread».Зрозуміти, як субпродукти зробити рентабельними у сучасному ресторані. Про це ми розкажемо на майстер-класі від Javi Estévez.  Наш гість Javi, йому 33 роки і він вже зірковий іспанський шеф, який перетворив приготування субпродуктів у високу кухню. Він власник і шеф-кухар La Tasquería de Javi Estévez, яка є храмом сучасної іспанської кухні. Javі скромно каже, що він поєднав свої вміння із традиціями мадридської кухні, чим перетворив приготування субпродуктів у високу кухню. Javi визнали кращим молодим шефом на престижному конгресі в Madrid Fusión в 2016 і нещодавно призначили бренд-амбасадором Alimentos de Madrid M Productos Certificados, який гарантує походження і високу якість продукції, виробленої в Мадриді.Ви самі зможете все побачити і почути, бо досвід Javi є дуже багатим: три ресторани, відзначені зірками Michelin Pepe Vieira в Sanxenxo та Tragabuches і El Bohío у Мадриді, співпраця із Хуліо Рейо, номінації Top Chef і власні ресторани.А шеф Володимир Ярославський – керівник проекту Lucky Restaurant Vinoteque та бренд-шеф в Good Wine, розповість про альтернативні м’ясні відрізки вирізки. Майстер-клас відбудеться:вул. Леся Курбаса, 2ГШоурум « НОВИЙ ПРОЕКТ» Квиток: 700 грн.Кількість квитків обмежена.Телефон для запитань: +38 (50) 352 43 60‬___________________________CHEF’s PLATE – проект від Wine Bureau, який збирає разом шеф-кухарів для обміну кращим світовим досвідом у кулінарії та ресторанному бізнесі.CHEF’s PLATE #1 – перший наш майстер-клас від Javi Estévez – зіркового іспанського шефа, який перетворив приготування субпродуктів у високу кухню.
    детальніше
    700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Березень
    2018

    Середа

    Дегустація

    Beginners. Оновлений курс сомельє

    Wine School

    Wine School готує березневий курс для сомельє-початківців, і 2/3 місць вже заздалегідь зайняті. Чому?Є 3 причини:– Ми будемо пити більшеЩоб остаточно відрізнити чорноплідну горобину від смородини, а лайм від лимону, іноді ми будемо відкорковувати півторалитрові пляшки – магнуми. Пити їх довше, розмовляти цікавіше, і навіть знайоме вино в магнуми розкривається інкаше. - Ми будемо вчитися довшеWine School додала друге заняття по Франції в курс для новачків. Тепер усі навчаться читати етикетку французького вина, запам’ятають, у чому різниця між правим та лівим берегами Bordeaux, і не завалять іспит у квітні. – Ми отримали WSET DiplomaТроє наших викладачів отримали звання dipWSET у Лондоні. Всього в Україні таких спеціалістів 4, а вище за званням – нікого.Подивіться розклад курсу - за посиланням.Та приходьте навчатися.Лишилося: 8 місцьВартість: 15900 UAHКонтактний телефон: 0952761141
    детальніше
    15900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #1. Енергетична анатомія. Енергетична Do-In практика.

    Юлія Скиба

    Ми починаємо курс макробіотики від Юлії Скиби – української активістки свідомого харчування.  Юля закінчила медичний університет із відзнакою, відкрила мережу аптек, а після присвятила своє життя макробіотиці та фен-шую. Вона вчилась у американських, іспанських, японських майстрів і тепер впроваджує філософію дзену в повсякденність українців. На першій лекції Юля розповість:– про джерела та принципи макробіотики– про енергетику їжі– про те, як пов'язані між собою нирки, печінка та шкіра над бровами– як наші органи переплітаються в єдину енергетичну систему– как самостійно посилити свою енергетику та прискорити обмін речовин– і скільки часу на це знадобиться.У практичній частині студенти навчаться готувати:Водорості хіджикі з овочами у кисло-солодкому соусі.А після – отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна подивитися тут.Наступна лекція - тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic Spring School

    Юлія Скиба

    Так, погода в березні буде зимною. Але ми підготували все, щоб з першим теплом ви були у найліпшій формі.У березні ми починаємо курс макробіотики в Good Wine. Ви можете придбати цілий курс або одну з шести лекцій, про які ми написали в анонсі нижче. Це наука про здорове харчування, заснована на балансі енергій.Вона виникла кілька тисячоліть тому, а зараз набирає популярності в західному світі - серед голівудських зірок. Наприклад, Мадонна, Гвінет Пелтроу та Джон Траволта більше 10 років у темі.Ми розібралися, чому макробіотика працює, та протягом 6 лекції розповімо все вам.  Курс вестиме Юлія Скиба – консультант з макробіотики та фен-шую в Україні, випускниця медичного университету та власниця мережі аптек. Юлія вивчала питання харчування в Америці, Іспанії та Японії та свідомо зупинилася на макробіотиці. Зараз вона проводить індивідуальні консультації з оцінки здоров'я та підбору раціону, допомагає ресторанам формувати макробіотичне меню, влаштовує дзен-бранчі та макробіотичні тури, а для нас проведе 6 лекцій: Енергетична анатомія. Енергетична Do-In практика (15 березня)Біологія харчових вподобань або як сформувати бажання здорової їжі, а не примушивати себе (22 березня)Основні 5 типів енергії продуктів. Цикл 5 трансформацій 29 (березня)Формування макробіотичного раціону. Адаптація раціону до зміни сезонів (5 квітня)Їжа, яка формує емоції та призводить вас до мрій. Як наше меню формує емоції та настрій (12 квітня)Макробіотичні корегуючі засоби при найпоширеніших захворюваннях (застуда, слабкий імунітет, дисбаланси у серцево-судинній, травній, репродуктивній системі). (19 квітня)Ви можете обрати одну або кілька лекцій - за посиланням, або пройти повний курс.  Кожна лекція триває 2 години та складається з 2 частин:– ТеоріяЮля розповідає про продукти, їхній вплив на ваше здоров'я та красу, та способи змінити те, що хочеться змінити– ПрактикаМайстер-клас із приготування здорових страв від Юлії Скиби.У день лекції для студентів діятиме знижка 20% на всю продукцію Clearspring.Лекції відбуватимуться з 15:00 в Tasting Room з 15 березня по 19 квітня.Вартість однієї лекції: 1000 UAHВартість повного курсу: 5400 UAH
    детальніше
    5400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Шість шато Бордо. Дегустація різних вин

    Виктория Ковальчук

    Помаранчеве вино – це круто.Дикі піно-нуари – це дико круто.А від натуральних, органічних та біодинамічних вин тусовка божеволіє останні 5 років.Але ми продегустуємо те, що не виходить з моди вже майже 200 років – вина Bordeaux.Приготували ключові стилі: червоні вина з правого та лівого берегів, свіжі та маслянисті білі, та солодкі вина з botrytis. Будемо пити:Chateau de Lamarque 2007, Haut Medoc AOPChateau La Croix Saint Vincent 2012, Pomerol AOPChateau Doisy-Daene Barsac 2012, Barsac AOPChateau Darzac Reserve Blanc,  Entre-deux-Mers AOPChateau Olivier Blanc 2014, Pessac - Leognan AOPChateau Mayne-Vallet, Bordeaux AOP А Вікторія Ковальчук розповість:– що робить Bordeaux найвідомішим і найдорожчим виноробським регіоном світу– чи виправдана його репутація– чи безсмертна класика у виноробстві– і з чим поєднувати ці вина.Дегустація відбудеться в Tasting RoomКонтактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Березень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Вина з альпіністкою. Дегустація в ЦУМі

    Тетяна Яловчак і Антон Куц

    У 2017 році Тетяна Яловчак встановил рекорд 7 вершин і піднялася на найвищі гори усіх континентів: Эверест – 8848 м. Азія.Аконкагуа, 6962 м. Південня Америка.Деналі, 6194 м. Північна Америка.Кіліманджаро, 5895 м. Африка.Ельбрус, 5642 м. Европа.Массив Вінсон, 4897 м. Антарктида.Піраміда Карстенз (Пунчак-Джая), 4884 м. Австралія. А в понеділок ми питимемо з нею вино в ЦУМі. Обрали високогірські вина, зберемося у Selective Wines і будемо слухати Таню – про те, навіщо брат духи на Еверест, як і навіщо вона пройшла курс сомельє між сходженнями, і чому після високих гір забуваєш слова. Та Антона – викладача Wine School, про виноробство на високих схилах, про виноградники-тераси та ручну працю, та вина, які з цього виходять: - Naia, Bodegas Naia- Etna Rosso A Rina 2015, Girolamo Russo- Pinot Noir Alpha, Montes- Malbec, Achaval Ferrer- Tinto Crianza 2014, Pago de los CapellanesДегустація відбудеться в Good Wine ЦУМ – в кімнаті великих вин.Усього 12 місць.Контактний телефон: 095 276 11 41 
    детальніше
    400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!