Пошукова форма

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Щодня ми дізнаємося щось нове про те, що любимо – про якісні напої та смачну, здорову їжу. Ми вчимося разом із вами – адже тільки у такий спосіб можна розвиватися, рости та рухатися уперед. Наші дегустації – це змістовні та цікаві відповіді на ваші питання та задоволення від отриманих знань щодо вина, міцних напоїв, пива. Дегустації проводяться у Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky) за участі сомельє Good Wine, викладачів Wine School та виноробів, які приїжджають до нас з усіх куточків світу.

Наші гастрономічні майстер-класи – це кулінарна енциклопедія, яку ми вивчаємо разом з кращими шеф-кухарями, які зазвичай приєднуються до нашого бренд-шефа. Ці майстер-класи проходять у дегустаційному залі відкритої кухні Good Wine.

  • Chateau Troplong-Mondot: вечеря, на якій треба бути

    Дегустація

    Ви не очікували, а ми раз — і готуємо першу дегустацію в цьому році. Вона буде розкішною — все, як ви любите. І пізнавальної — все, як ви любите-2. З гостею із замку, але це ми вже забігаємо наперед. 22 січня у нас пройде вечеря з рейтинговими винами Chateau Troplong-Mondot. Чому Chateau Troplong Mondot? Зараз вам все розповість Настя Ламбуцький — людина, яка привезе ці вина в 101. "У Сент-Емільон чотири замки удостоєні статусу Grand Cru Classe "A": Chateau Cheval Blanc, Chateau Ausone, Chateau, Chateau Pavie, Chateau Angelus. Замки, які не увійшли у "фронтлайн" Сент-Емільон, належать до категорії Grand Cru Classe, але на відміну від класифікації вин лівого берега, правобережна класифікація переглядається кожні 10 років. Тому, умовно, в Сент-Емільон з'явилася так звана група замків, класифікованих як Grand Cru Classe "B", тобто це перші претенденти на перехід в клас "А". І перші в черзі — Chateau Troplong Mondot. Вина Chateau Troplong Mondot — це глибина, комплексність, концентрація, грація і багатогранність смаку. Насолоджуватися грою цього вина в келиху краще всього з найвищої точки Сент-Емільон — тераси ресторану "Les belles Perdrix". Але! Новий власник шато — колишній директор Chateau Cos d'Estournel — проводить повне оновлення виноробні та ресторану, та й квитки ми поки не даруємо. Тому ми запрошуємо вас на вечерю-дегустацію. Не тераса біля виноградників, звичайно, але у нас в 101 теж дуже ок. До речі, так, вечеря пройде в компанії гості із замку — Маріам Руе. Вона розповість про вино, про його виробництво, про любов до нього ... Багато про що розповість. Ведучий — Рома Ремеєв Що в келихах: Chateau Troplong-Mondot 2001 — 93 pointsChateau Troplon-Mondot 2011 — 95 pointsChateau Troplong-Mondot 2012 — 96 points * Оцінки від Wine Advocate Вартість квитка: 3 600 UAH Зустрічаємося 22 січня, о 19:00 Деталі за телефоном 096 255 86 06, Настя
    детальніше

    22

    Січень 2019 Вівторок 19:00

    ведучий Рома Ремеєв

    місце проведення 101 Wine Bar

    Купити і завантажити квиток на подію
    Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

    Кількість місць:

    Спосіб оплати:

    Bартість:

    3600грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Школа макробіотики. Лекція №1.

    Дегустація

    Якщо ви не встигли почати нове життя з 1-го січня, пропонуємо почати його з 25 січня.  25 січня, 1 та 8 лютого — весняна Школа макробіотики у goodwine. Вестиме його Юлія Скиба — консультант з макробіотики та власниця мережі аптек.  Лекція №1. Макробіотика — філософія здорового життя. Підготовка до детоксу.  Лекція про те, як пов'язані наше щоденне меню та наші емоції. Юля розкаже про енергії на яких будується баланс речей у світі. І про те, як макробіотичний підхід поєднує сучасну науку та стародавні вчення. Вже на першій лекції ви засвоїте 9 макробіотичних звичок з яких стартує «детокс». Сфокусуєтеся на підготовці до зміні свого режиму харчування та складатимете план на найближчий місяць.
    детальніше

    25

    Січень 2019 П'ятниця 11:00-13:00

    ведучий Юлія Скиба

    місце проведення goodwine на Мечникова, 9.

    Купити і завантажити квиток на подію
    Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

    Кількість місць:

    Спосіб оплати:

    Bартість:

    1000грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Школа макробіотики. Лекція №2.

    Дегустація

    Якщо ви не встигли почати нове життя з 1-го січня, пропонуємо почати його з 25 січня.  25 січня, 1 та 8 лютого — весняна Школа макробіотики у goodwine. Вестиме його Юлія Скиба — консультант з макробіотики та власниця мережі аптек.  Лекція №2. Макробіотичне харчування. «Вмикаємо весну в собі». Тут Юля детально розкаже про те, як підібрати режим харчування, який допоможе забути про весняний авітаміноз та проблеми з вагою. Макробіотика саме про це. Про те, як правильне харчування здатне «ввімкнути весну» в вашому організмі, налаштувати на активне життя та добре самопочуття. Друга лекція весняної Школи макробіотики про те, на які 5 груп поділяють всі продукти, як вони впливають на людину, поєднуються між собою, як їх готувати і коли їсти, щоб отримати максимум користі. 
    детальніше

    1

    Лютий 2019 П'ятниця 11:00-13:00

    ведучий Юлія Скиба

    місце проведення goodwine на Мечникова, 9.

    Купити і завантажити квиток на подію
    Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

    Кількість місць:

    Спосіб оплати:

    Bартість:

    1000грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Школа макробіотики. Лекція №3.

    Дегустація

    Якщо ви не встигли почати нове життя з 1-го січня, пропонуємо почати його з 25 січня.  25 січня, 1 та 8 лютого — весняна Школа макробіотики у goodwine. Вестиме його Юлія Скиба — консультант з макробіотики та власниця мережі аптек.  Лекція №3. Макробіотичне Spring-Detox меню. Готові рішення. На третій лекції ми складатимемо весняне детокс меню — на тиждень, 10 днів та місяць. Це готові практичні рішення, що змінять ваше ставлення до того, що і як ви їсте та доведуть, що від корисного, збалансованого харчування також можна отримувати задоволення. Також, будемо вчитися слухати і чути власне тіло, розуміти, як пов'язані наш настрій та фізіологічні процеси у тілі. І готуватимемося до «макробіотичного образу життя», але не з точки зору обмежень, а нових можливостей.  
    детальніше

    8

    Лютий 2019 П'ятниця 11:00-13:00

    ведучий Юлія Скиба

    місце проведення goodwine на Мечникова, 9.

    Купити і завантажити квиток на подію
    Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

    Кількість місць:

    Спосіб оплати:

    Bартість:

    1000грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні22Січень

  • 19

    Січень
    2019

    Субота

    Майстер-клас

    Вино і море. Курс про морепродукти

    Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

    Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.  Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. Вони працюють у goodwine та в січні розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок.  Wine School запускає новий курс про морепродукти. Лекції відбуватимуться 19, 20, 26, 27 січня. За ці дні:  – наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином. Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky. Контактний телефон: 095 276 11 41.
    детальніше
    9900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Грудень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Champagne Night 2018

    Рома Ремеєв

    Шампанського? А якщо ми повторимо це питання ще 19 разів?Річ у тому, що у нас є план на 20 грудня і 20 різних шампанських до нього. 20 грудня у нас Champagne Night.Що ми можемо додати? Що буде багато шампанського, музики та гедонізму. 4 поінти з набором вин від базових до топових: різні стилі та регіони, від ніжних та витончених Blanc de Blancs до повнотілих вин регіону Montagne de Reims. Будуть складні Prestige Cuvees і дуже різні за характером Millesime. Буде все. 4 амбасадори, які розкажуть про те, що ви п’єте — звідки ці вина і чому вони такі, як є, хто за ними стоїть і що він робить, аби все було ?? Підходьте до кожного столика, знайомтеся, закохуйтеся (у шампанське та амбасадорів) і дегустуйте. Що в келихах: TaittingerJacques SelosseLarmandier-BernierDe VenogeBillecart-SalmonDe SousaJacquessonEgly-OurietDeutzBollingerDelamotte Ми не плануємо паморочити вам голову зайвою інформацію — наприкінці грудня вона просто ні до чого. Тому ні слова про фудпейрінг чи мацерацію, т-с-с. Це вечірка. Тут насолоджуються життям, вином і музикою. Ялинки і Санти теж не буде, сорі. Все ж ми не про новий рік, ми про Champagne. Проте, у нас буде подарунок — трилітровий Amour de Deutz 2007. Обережно, якщо він дістанеться саме вам і ви відкриєте цю пляшку Пандори, навіть не знаємо, чим закінчиться ця історія. Але про це іншим разом. Поки що кілька деталей про Champagne Night: ми чекаємо на 60 гедоністів та гедоністок,які заради вечірки та шампанського готові дотримуватися дрес-коду — cocktail masquerade attire,які ще нічого не запланували на 20 грудня,і завчасно куплять квиток — вартість 4500 UAH. Починаємо о 19:00.Місце: Selective Wine (кімната великих вин в goodwine на Мечникова, 9).Ведучий: Роман Ремеєв.Амбасадори: Володимир Антонов, Олександр Прохоренко, Роман Ремеєв, Антон Куц. Більше деталей за телефоном: 095 276 1141Придбати квитки можна на касах goodwine або тут.  Чірс. 
    детальніше
    4500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Грудень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Чай. Початок.

    Дмитро Філімонов

    Сніг — білий, трава — зелена, шоколад — чорний, а сонце — жовте. З цим просто. А от завдання визначити у який чашці білий чай, зелений, або, наприклад, улун — складніше.  Але наш Дмитро Філімонов зробив велику чайну презентацію на 37 слайдів. Діма — чемпіон світу з заварювання чаю, тому знає про нього майже все. Він давно хотів провести лекцію для тих, хто хотів більше дізнатися про чай, але не знав як почати. Разом ви: — поговорите про те, де росте чай та його класифікацію;— спробуєте білий, зелений, жовтий та чорний чай, улун і постферментований;— навчитеся їх розрізняти;— та дізнаєтеся чому трав'яний чай насправді не чай. Квитки на касах у магазинах і онлайн. 
    детальніше
    250 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 28

    Листопад
    2018

    Середа

    Дегустація

    Супертоскана. Супер-віп-еліт-лакшері.

    Рома Ремеев

    Рома нещодавно повернувся з Тоскани. Каже, що там все просто супер. Суперлюди, супервина, суперкрасиво і суперсупер. Супер-віп-еліт-лакшери. Поки його спогади досить гарячі, щоб гріти не тільки його серце, він запрошує на дегустацію. Що в меню?Усі хедлайнери регіону.Тільки супертосканські вина.Тільки супер-супер. Що, загалом-то, зрозуміло з назви. — Ilatraia, Brancaia 2014— Le Pergole Torte, Montevertine 2014— Paleo, Le Macchiole 2014— Lupicaia, Castello del Terriccio 2008— Camartina, Agricola Querciabella 2008 Ще будуть легкі закуски, теж супер. Загалом, за три години ви зрозумієте, чому у Тоскани з'явилася приставка «супер» і чому ці вина такі супер. Вибачте за тавтологію, але так треба. Ціна 1900 UAH Деталі по телефону 050 400 22 57 Зустрічаємося 28 листопада о 19:00. Квитки у касах goodwine та прямо тут. 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Листопад
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П'яні вівторки. Бургундія.

    Антон Телятник

    Це останній французький дуже п'яний вівторок. Тому всім бути і не прогулювати. Правила П'яних вівторків ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що в вашому келиху і чому воно саме таке. Бургундію розповідає Антон Телятник. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Не забувайте, що у нас: — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— є лише година,— і всього 14 місць,— 600 UAH за один П'яний вівторок. Так, раніше було 450 UAH, але Франція, розумієте, вона така. 27 листопада у нас Бургундія. Слідкуйте за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит.Квитки на П'яний вівторок по Бургундії можна купити в касах Good Wine або тут. Краще тут, адже ви вже тут — щоб двічі не вставати. Деталі за телефоном: 050 400 2257 Зустрічаємося 27 листопада о 19:00. 
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Листопад
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П'яні вівторки. Бордо та Південь.

    Антон Телятник

    П'яні вівторки — Франція едішн.Так, ми починаємо Францію. І пити теж починаємо. Хоча, а коли ми припиняли? До біса риторичні питання, адже ми робимо це регулярно і з розумом. Але не так серйозно, як на звичних дегустаціях. Правила П'яних вівторків ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що у вашому келиху і чому воно саме таке. Францію розповідає Антон Телятник. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Не забувайте, що у нас: — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— є лише година,— і всього 14 місць,— 600 UAH за один П'яний вівторок. Так, раніше було 450 UAH, але Франція, розумієте, вона така. Найближчі плани такі: 20 листопада — Бордо і Південь,27 листопада — Бургундія. Слідкуйте за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит.Квитки на П'яний вівторок по Бордо та Півдню можна купити в касах Good Wine або тут. Краще тут, адже ви вже тут — щоб двічі не вставати. Деталі за телефоном: 050 400 2257 Зустрічаємося 20 листопада о 19:00. 
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Листопад
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П'яні вівторки. Луара та Ельзас.

    Антон Телятник

    П'яні вівторки — Франція едішн.Так, ми починаємо Францію. І пити теж починаємо. Хоча, а коли ми припиняли? До біса риторичні питання, адже ми робимо це регулярно і з розумом. Але не так серйозно, як на звичних дегустаціях. Правила П'яних вівторків ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що у вашому келиху і чому воно саме таке. Францію розповідає Антон Телятник. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Не забувайте, що у нас: — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— є лише година,— і всього 14 місць,— 600 UAH за один П'яний вівторок. Так, раніше було 450 UAH, але Франція, розумієте, вона така. Найближчі плани такі: 13 листопада — Луара та Ельзас,20 листопада — Бордо і Південь,27 листопада — Бургундія. Слідкуйте за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит.Квитки на П'яний вівторок по Луарі та Ельзасу можна купити в касах Good Wine або тут. Краще тут, адже ви вже тут — щоб двічі не вставати. Деталі за телефоном: 050 400 2257 Зустрічаємося 13 листопада о 19:00. 
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Листопад
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П'яний вівторок. Тоскана.

    Роман Ремеев

    Ми продовжуємо пити по вівторках і закриваємо італіську темуТосканою. Правила гри ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що у вашому келиху і чому воно саме таке. Цього разу розповідає Рома Ремеєв. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Це не школа, тому є пара "але": — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— всього година,— всього 12 місць,— 450 UAH за один п'яний вівторок. Найближчі плани такі: 6 листопада — закриваємо Італію, відкриваючи Тоскану. Далі буде Франція від Антона Телятника, але про це пізніше.  Стежте за нашою сторінкою і Телеграмом, бо ж раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по Тоскани можна купити тут, у касах Good Wine або по телефону: 050 400 2257 Зустрічаємося 6 листопада о 19.00.  
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Листопад
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація пива Brouwerij De Halve Maan

    Ксавьєр Ван Равестін

    У бельгійців смачний не тільки шоколад, але і пиво — ви знаєте. А якщо ні, тоді ви просто зобов’язані про це дізнатися. Влаштуємо вам знайомство і розкажемо про пивний трубопровід.  1 листопада до нас приїде представник пивоварні Brouwerij De Halve Maan Ксавьєр Ван Равестін. З собою він привезе традиційні дюбель, квадрупель, тріпель і блонд. А ще кілька історій про те, як варити правильне пиво, і як створити пивоварню, про яку знає весь світ.  Зірки вечора — Straffe Hendrik Tripel і Straffe Hendrik Quadruple: потрійне бродіння, автентичний рецепт з Брюгге. Якщо ви шукали, з ким би залягти на дно, або на улюблений диван, оберіть саме цю компанію. Не пожалкуєте, бо над їхнім створенням працювали пивовари з шостого покоління родини Мейс.  Зустрічаємося 1 листопада о 19:00 у відділі міцних напоїв в Good Wine на Мечникова, 9. Вартість дегустації: 350 UAH. P.S. До чого тут пивний трубопровід з першого абзацу? Дізнаєтеся 1 листопада.
    детальніше
    350 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Листопад
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Санта-Барбареско

    Рома Ремеєв

    У світі є багато Джорджів, але жодного з них наш Рома не цінує так, як цього Джорджа. Джордж, що розбив не один мільйон сердець і келихів. Джордж, у якого в крові тече не кров, а вино. Джордж, який не Клуні, а Пеліссеро. Джорд, який не Джордж, а Джорджіо. Так, до нас їде Джорджіо Пеліссеро. Він уже був у нас, і нас потішила його компанія. Ходять чутки, що після торішньої дегустації наші гості розійшлися не по домівках, а по тату-салонах. Ви могли впізнати їх за милим сердечком з написом «luv u G» і за дико палаючим поглядом. Тому що коли приходиш послухати Пеліссеро, хочеться зробити це ще раз. Повторимо?1 листопада ми разом з Ромою Ремеєвим і Джорджіо Пеліссеро вивчаємо його святість Барбареско і крю, на яких його виробляють. У Джорджіо Пеліссеро є кілька виноградників із зони Барбареско, і серед них немає схожих. Ми хочемо розібратися у відмінностях і спробувати їх на смак. І продегустувати урожай різних років теж хочемо — можемо собі дозволити. Розбираємося в деталях на прикладах Барбареско від Pelissero. У планах на вечір: Barbaresco Tulin 2006 (magnum)Barbaresco Tulin 2007 (magnum)Barbaresco Tulin 2013Barbaresco Vanotu 2009 (magnum)Barbaresco Vanotu 2013 Плюс секретне вино від самого Джорджіо Пеліссеро. Самі не знаємо, що він привезе. Вартість: 2500 UAHКількість місць: 22 Деталі за телефоном: 050 400 22 57 І так, готуйте місце для нового тату?
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Жовтень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П’яний вівторок. Венето.

    Роман Ремеев

     У нас по вівторкам все серйозно. І досить п’яно.  Та наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так умієте. Тепер по вівторках за нашим великим столом Рома буде розповідати про вино. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Але є кілька "але":  — це не школа, хоча у вас і будуть заліковки, — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу, — всього годину, — всього 12 місць, — 450 UAH за один п'яний вівторок. Хто не прогуляє жодного вівторка, тому ящик чогось смачного. Для цього і потрібно вести заліковку. Найближчі плани такі: 23 жовтня відкриваємо Венето,06 листопада — Тоскану. Але краще стежити за нашей страницей и Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по Венето можна купити тут, у касах Good Wine або по телефону: 050 400 2257  Зустрічаємося 23 жовтня о 19.00. 
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 16

    Жовтень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Вино і море. Курс про морепродукти

    Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

    Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.  Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. Вони працюють у Good Wine та в жовтнi розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок.  Wine School запускає вже другий курс про морепродукти. Лекції проходитимуть 16, 18, 20 і 22 жовтня. За ці дні:  – наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином. Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky. Контактний телефон: 095 276 11 41   
    детальніше
    9900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Жовтень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки. П’ємонт.

    Роман Ремеєв

    У нас по вівторкам все серйозно. І досить п’яно. Та наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так умієте. Тепер по вівторках за нашим великим столом Рома буде розповідати про вино. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Але є кілька "але":  це не школа, хоча у вас і будуть заліковки, ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу, всього годину, всього 12 місць, 450 UAH за один п'яний вівторок. Хто не прогуляє жодного вівторка, тому ящик чогось смачного. Для цього і потрібно вести заліковку. Найближчі плани такі: 09 жовтня — відкриваємо П'ємонт,23 жовтня — Венето,06 листопада — Тоскану. Але краще стежити за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по П'ємонту можна купити тут, у касах Good Wine або по телефону: 050 400 2257 Зустрічаємося 09 жовтня о 19.00.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Вересень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Сицилія. Сонце. Вино.

    Роман Ремеєв

    Бонжорно, амічі.Саша і Рома полетіли на Сицилію. Закохалися там — у вино, звісно ж. Накуштувалися, наспілкувалися з виноробами. Повернулися і готові розповісти дещо цікаве. Ну як, говорити буде Рома. А дегустувати — ви. Аллора, в меню: ніякої пасти, сицилійських апельсинів, історій про мафію та інших банальностей. Ексклюзивний ексклюзив. 2015 Grappoli del Grillo, Marco De Bartoli, Grillo, Terre Siciliane PGI Sicily, Italy2016 Cometa, Planeta, Fiano, Menfi D.O.C. Sicily, Italy2013 Etna Rosso Feudo, Girolamo Russo, Nerello Mascalese, Etna Rosso D.O.C Sicily, Italy2015 Il Frappato, Occhipinti, Frappato di Vittoria, Terre Siciliane PGI Sicily, Italy2011 Contrada, COS, Nero d’Avola, Bastonaca, Vittoria Sicily, Italy2013 Nerosanlore, Gulfi, Nero d'Avola, Val di Noto, Sicily, Italy 27 вересня, 19:00Вартість квитка: 990 UAHДеталі за телефоном: 050 400 22 57 Скуза, якщо вам здається, що тут мало тексту. На те ми і винний бар, щоб менше говорити і більше пити. Тобто дегустувати. 
    детальніше
    990 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Вересень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    WINE.PRO — це велика дегустація для винних професіоналів

    Стас Борисов, Роман Рємєєв, Віталій Ларін, Віктор Олейніков

    Ви сомельє, управляючий чи власник ресторану?Ви дуже добре розбираєтеся у вині?І хочете зробити винну карту унікальною і трендовою? Тоді Вам до нас. Тому що ми проведемо велику дегустацію унікальних вин. Ми оцінили тренди винної культури, зібрали коментарі критиків та гуру і обрали близько 40 позицій, які зроблять винну карту ексклюзивною. Вина будуть представені у трьох категоріях: дегустувати ми будемо по-етапно• ORANGE & NATURAL: як новий тренд у світі• TOP RATED: вина з найвищими рейтингами за оцінками світових критикі• VINTAGE: спробуємо старі вінтажі І ми не просто будемо дегустувати. Ми запросили 4х гуру, які «у всьому винні» – бо дуже люблять вино і знають про нього майже все.Вони гордість нашої команди і дегустувати ми будемо разом із ними: щоб оцінити пляшку великого вина, поговорити про це і вони все зрозуміють. Ми будемо спілкуватися із ними у форматі дегустацій: • Стас Борисов – шеф-сомельє ресторану Lucky Vinoteque, який любить дивувати і вінтаж вина визначає не за цифрами на етикетці, а за його внутрішнім складом. Він знає, що зробити, щоб ресторан два роки поспіль отримав два келиха від Wine Spectator• Роман Рємєєв – шеф-сомельє GoodWine, знає все про оранжеві вина і справжній трендсетер• Віталій Ларін – закупляє вина для мережі ресторанів La Famiglia, знає, що і як п’ють у ресторанах, і навіть, що будуть пити і чому в наступному сезоні А також, спеціальним гостем буде Віктор Олейніков – незалежний винний експерт. Віктор виступить із лекцією і допоможе структурувати всі отримані знання, визначити чітко роль вина у ресторані, наголосить на критеріях, які допоможуть зробити винну карту унікальною. Ми впевнені, йому є що сказати, адже він спробував більше 10 000 позицій вина, знає про нього майже все, багато дегустує, зустрічається та пише про вино. Він відкриває нові ресторани з точки зору вина, визначає позиції та їх «питкість», розставляє основні винні акценти. При він цьому впевнений: кращий сніданок – це келих шампанського ☺ Словом, ми готуємо кращі позиції вина (про них розкажемо ще додатково), а Ви приходьте, дегустуйте і формуйте свої списки фаворитів для винної карти. Придбати квитки можна у менеджера HoReCa (для партнерів Wine Bureau) Зверніть увагу на таймінг дегустації: (важливо не спізнюватися)12.00 – 12.30 реєстрація і кава12.30 – 13.10 локація №113.20 – 14.00 локація №214.10 – 14.50 локація №3перерва та винна рулетка 16.00 – 17.00 лекція «Як зробити винну карту унікальною» 
    детальніше
    400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Вересень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Daily cooking з місо від Clearspring. Майстер-клас и вечеря від Лізи Доусон

    Лiза Доусон

    Якщо людина всюди бродить, то ця людина – бродяга. А якщо людина бродить з правильними грибами, то незабаром вона пише книгу про Дхарму та стає видатним письменником генерації. Соя, рис та пшениця – якщо бродять із правильними грибами – також стають особливими. Правильні гриби кодзі роблять з них місо-пасту. А ми готуємо з місо-пасти: – Місо-суп з локшиною рамен– Дресінг із солодким білим місо та салатом– Баклажан, глазурований з місо– Овочі, приготовані на пару, з кіноа та солодким білим місо– Asian Slaw– Коричневий рис– Японський чай– І запечене яблуко з соусом місо та солоною карамеллю – на десерт.  21 вересня до нас приїде Ліза Доусон – донька засновника Clearspring – и проведе майстер-клас з приготування місо-вечері у нас на кухні. Британська компанія Clearspring понад 25 років виробляє макробіотичну та органічну їжу. І з раннього дитинства Ліза вчилася готувати цю радикально здорову їжу – смачно.  Приходьте на вечерю. З 18:00 починаємо welcome drinks, і готуємо-їмо до 21:00.  Контактний телефон: +380 (95) 276 11 35   
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Вересень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Вечеря з Telmo Rodriguez

    Володимир Антонов

    До нас їде Telmo Rodriguez. На цьому можна було б і закінчити, тому що це ім’я знають всі. Ну ок, якщо не всі, то більшість.  Telmo Rodriguez. — винороб, бізнесмен і просто красунчик.  Він своїми руками і впертістю завойовує Іспанію, рухаючи валуни винної культури цієї країни. Він працює практично в усіх регіонах країни — у складних теж. Експериментує. Поважає природу. Випробовує органіку та біодинаміку. Сміливо вривається в колаборації з Португалією (просто жах!) і  робить дійсно унікальні вина. Крім вина і бізнесу у Telmo Rodriguez є одна велика мрія: він хоче відкрити винну Іспанію світу. І вам теж.Тому 18 вересня він буде в 101 Wine Bar.А з ним буде його вино та історія. Приходьте слухати і пити:  Matallana, Ribera del Duero, 2012El Transistor, Rueda, 2016Gago, Toro, 2014Omlet, Douro, 2008Lanzaga, Rioja, 2011Granja Remelluri Gran Reserva, Rioja, 2010 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Вересень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Beginners. Осінні курси Wine School

    В. Антонов и А. Куц

    Існує три закляття, щоби отримати пляшку хорошого вина: – A gde zdes` Sommelier?– Segodnya Prosto Povezlo – і Wine School. Перші два працюють не завжди, а третє – завжди. Але треба повчитися, і звичайно на це вистачає місяця в компанії  Anton Kuts i Vladimir Antonov.Скоро винна школа відчиниться знов, і ми вже збираємо студентів для курсу Beginners:– на вересневий потокз 10/09 до 12/10в ранкову та вечірню групу– i на жовтневий потокЗ 15/10 до 21/11в ранкову та вечірню групу.Після великої зустрічі випускників ми зрозуміли, що Wine School дає більше, ніж знання про вино. Тих, з ким це знання можна розділити. Людей, з якими можна оцінити пляшку видатного вина чи пошуткувати про пейрінг ігристого з цукерками, і вони зрозуміють. Своїх людей. Ми хочемо, щоб цієї осени винна тусовка збільшилася на 100 чоловік. В кожній групі Beginners буде 25 студентів, з якими можна обговорити мацерацію на меззі, чи застосовував винороб малолактику, і яку пляшку ви відкриєте, якщо отримаєте більше 90 балів на iспитi. Ми за те, щоб вам було весело зі шкільними друзями, і щоби ви знайшли їх у Wine School. А скільки коштує курс, як сплатити, які ми питимемо вина і хто викладає фудпейрінг можна дізнатися тут.Контактний телефон: 0952761141
    детальніше
    16700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Вересень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Велика дегустація Bordeaux

    представники Bordeaux

    Кожна осінь в Good Wine починається з великої вечірки Bordeaux. Ми запрошуємо виноробів і представників шато, вони приїжджають з винтажами вин, якими пишаються, а ви – приходите дегустувати і знайомитися до нас у SelectiveWines. Цього року ми зберемо  - 11 бордосців, - більше 40 великих вин, починаючи з 2002 року- з середньою вартістю 2500 UAHза пляшку.  І вип’ємо встоп’ятидесятьох.Бо буде всього 150 квитків.  А ось усі вина:Clos du Marquis 2008Léoville Las Cases 2004Petit Lion de LLC 2010Nénin 2012Potensac 2014Pontet Canet 2006Pontet Canet 2012Fonplégade 2012Fonplégade 2014Canon 2009Canon 2013Croix-Canon 2012Berliquet 2011Berliquet 2012Rauzan-Segla  2001Rauzan-Segla  2011Segla 2009Malartic-Lagravière rouge 2011Malartic-Lagravière rouge 2014Réserve de Malartic rouge 2015Malartic-Lagravière blanc 2010Malartic-Lagravière blanc 2015Réserve de Malartic blanc 2015Marquis de Terme 2012Marquis de Terme 2014Fargues 2002Fargues 2010Fargues 2015Bellefont-Belcier 2012Bellefont-Belcier 2014Le Rey - Les Rocheuses 2016Le Rey - Les Argileuses 2016Haut Bailly 2007Haut Bailly 2011Parde de Haut Bailly 2011Issan 2010Blason d’Issan 2013Fleur de Pédesclaux 2013Chateau de Pedesclaux 2012Lilian Ladouys 2014Beychevelle 2009 Beychevelle 2014 Контактний телефон: 0962558606
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!