Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Щодня ми дізнаємося щось нове про те, що любимо – про якісні напої та смачну, здорову їжу. Ми вчимося разом із вами – адже тільки у такий спосіб можна розвиватися, рости та рухатися уперед. Наші дегустації – це змістовні та цікаві відповіді на ваші питання та задоволення від отриманих знань щодо вина, міцних напоїв, пива. Дегустації проводяться у Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky) за участі сомельє Good Wine, викладачів Wine School та виноробів, які приїжджають до нас з усіх куточків світу.

Наші гастрономічні майстер-класи – це кулінарна енциклопедія, яку ми вивчаємо разом з кращими шеф-кухарями, які зазвичай приєднуються до нашого бренд-шефа. Ці майстер-класи проходять у дегустаційному залі відкритої кухні Good Wine.

  • Vintage 2015

    Дегустация

    Це наша перша дегустація вінтажних вин. Ми відібрали найцікавіші позиції врожаю 2015: наприклад, кава у нас не звичайна, а блан де нуар, до пари їй рідкісний мюскаде з Луари, ще й Тоскана, але не К'янті, Іспанія, але не Ріоха. Звучить трохи загадково, але так і має бути — будемо розгадувати загадки 26 листопада.⠀У келихах:Ars Collecta Blanc de Noirs 2015, CodorniuMuscadet, Clos JoubertChapelle de Potensac 2015ColleMassari Riserva, ColleMassariGago 2015, Telmo Rodriguez⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 26 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше

    26

    Листопад 2020 Четвер 19:00

    ведучий Оксана Баран

    місце проведення goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Винний курс у шкарпетках: Junior онлайн

    Дегустация

    Зробіть собі новорічний подарунок — просто тут і зараз зареєструйтеся на онлайн-курс про вино. Ви тільки уявіть, якою після цього стане новорічна вечірка: ваші побажання розширяться за межі звичного"пара пляшок білого і пара червоного", бо у вина є не тільки колір, а й сорт, країна походження та регіон, метод виробництва та стиль винороба.⠀Четвертий онлайн курс Junior від Wine School стартує 03 грудня. Курс не в записі, тому заплануйте собі 12 лекцій та дегустацій у Zoom з викладачами. Вино з нас: усі зразки, келих та навчальні матеріали ми надішлемо Новою поштою у будь-який куточок України.⠀Ми підготували для вас37 вин,11 основних лекцій про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони та зіркових виноробів,бонусну лекцію про Шампань та пляшку Bollinger до неї,дегустації з викладачами Wine School, троє з яких мають дипломи WSET (у світі сомельє це круто).⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. У вас буде окремий чат у Telegram, де можна ставити питання про вино і світ навколо нього. Там же можна дескутувати чи просто поділитися думками про лекцію та вина.⠀Що далі? Ви не станете снобом, ні, ви просто будете набагато краще розуміти, що у вашому келиху. Ви зможете вибирати вино без допомоги сомельє, у вас з'явиться більше улюблених вин та глибше бажання відкривати нове. Ви здивуєтеся тому, наскільки різними можуть бути смак і аромат, і так, ви навчитеся розрізняти в келиху лісові ягоди, шоколад, сухофрукти та наслідки впливу ґрунтів. Буде цікаво — і в процесі, і після.⠀Вартість Junior: 10 900 UAH.
    детальніше

    3

    Грудень 2020 Четвер 10:00

    ведучий Wine School

    місце проведення online

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним

    Дегустація

    Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі.⠀Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, —  вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі.⠀У меню:пончик.⠀Ну добре, не тільки він:тартар з буряка,портобелло,запечений гарбуз,білі гриби,пиріг з капустою,десерт з яблук.⠀До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa:⠀Champagne Origin'Elle Francoise BedelMorgon Jean FoillardCuvee Madelon GanevatHarslevelu HummelMatassa Rouge 2018Dinavolino 2019⠀Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні?⠀Вартість: 2200 UAHДе і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.
    детальніше

    7

    Грудень 2020 Понеділок 19:00

    ведучий Сергій Хегай, Міралі Ділбазі

    місце проведення 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Зимове пиво

    Дегустація

    Наш пивний експерт Олександр Кириленко каже, що "ніщо так не зігріває душу, як келих холодного пива". Так, пиво — напій всесезонний, проте саме взимку хочеться чогось інтенсивного, насиченого, з виразним післясмаком і зігріваючим ефектом.⠀Ми познайомимо вас зі зразками від пивоварень з Бельгії, Нідерландів, США та Німеччини, з якими не страшно зустрічати найлютіші морози та найдовші ночі. Стилі вечора: пшеничний бок, дюбель, тріпель, квадрупель, імперський стаут. Також ми підготували особливе різдвяне пиво, що є ексклюзивом і вінтажем, тому ловіть квитки, поки вони є.⠀У келихах:Heller WeizenbockWestmalle DubbelAnchor Christmas AleChimay BleueBush TripleLa Trappe QuadrupelDe Molen Zwart & Zwaar⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше

    8

    Грудень 2020 Вівторок 19:00

    ведучий Кириленко Олександр

    місце проведення goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні25Листопад

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустация

    Киев

    Фаворити сомельє #4: Збірна світу

    Зорік Уманський

    Ми продовжуємо вивчати винну географію, паралельно знайомлячись з фаворитами Зоріка. На черзі четверта дегустація вин, які п'ють сомельє — їх складно назвати мас-маркетом, бо це зірки своїх регіонів, знайомі переважно експертам.⠀Отже, Австрія, Німеччина, ПАР, Аргентина, Нова Зеландія та Австралія. Експрес-тур, так би мовити, у яскравій компанії:⠀Brundlmeyer Brut RoseSkerpioen Sadie Family 2018Al Dente 2018 Marti WornerPinot Noir Burn Cottage 2018Syrah I'm the Owl Ochota barrels 2018Cavas de Weinert 2009⠀Дегустацію вин ми поєднаємо з майже-лекцією від Зоріка: ви послухаєте про особливості виноробства у цих шести країнах, про їхні схожості та відмінності. Обіцяємо знайомство з виноробами, чиїм винам сомельє віддають свої впевнені "так". А ми — сердечко.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая: кальмари на тепані, гьодза зі свининою, тартар з яловичини, щоки тунця.⠀24 листопада, 19:00, 101 Wine Bar Вартість: 1 800 UAH.
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Лагер vs Ель

    Олександр Кириленко

    Лагер чи ель? Супермен чи Бетмен? Акула чи тигр? Ми проведемо дегустацію, щоб краще зрозуміти причину протистояння смаків й ароматів лагера та еля.⠀24 листопада ви скуштуєте їхні варіації, приготовані ну зовсім по-особливому у різних куточках світу. Ми поговоримо про складники, що перетворюють пивну класику на постмодернізм, а пивоварів на митців. Разом перенесемося до Німеччини, США, Японії, Італії та Шотландії.⠀Наша компанія:Plank Vollbier HellStone Buenaveza Salt & Lime LagerHitachino Nest Beer Yuzu LagerBaladin L'ippaSt. Austell Proper JobBrewdog Hoppy ChristmasBrewdog New Eng IPA⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 24 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Листопад
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Киев

    Мадера

    Оксана Баран

    Нам вже трохи бракує сонця, тому ми вирішили провести дегустацію вин, народжених сонцем. Сорі за тавтологію, але саме так називають мадеру. Справа не тільки у технології виробництва (витримка у дубі, обов'язково на сонячних ділянках), але й у її такому теплому смаку. Ми продегустуємо усі види мадери, поговоримо про їхні особливості, а також відкриємо пляшку вінтажу 97-го року.⠀Компанія на вечір:Sercial 10 yo, Henriques & HenriquesVerdelho 5 yo, Henriques & HenriquesBoal 10 yo, Henriques & HenriquesFinest Full Rich 5 yo, Henriques & HenriquesFine Rich Single Harvest 1997, Henriques & Henriques⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 19 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Листопад
    2020

    Неділя

    Дегустація

    Dry Aged Fish Dinner

    Goodwine

    Гурманська вечеря у 101. Вечері такого рівня ми ще не влаштовували, з таких інгредієнтів не готували, тому затамуйте подих.⠀Вечір буде експериментальним — наші шефи, Сергій Хегай та Дільшод Авазов, готуватимуть з витриманої риби. Для України це нестандартна, унікальна та непередбачувана рідкість. У нас ніхто ще не готував з риби, що витримувалась 20-30 днів.⠀Де і як її витримували? У камері сухого визрівання, завдяки чому смак і текстура ну зовсім відрізняються від того, до чого ми звикли. Смак насиченіший, текстура ніжніша.⠀Що за риба? Голець, тунець, барамунді, макрель, кефаль різної витримки. При вас їх готуватимуть вперше. Сергій та Дільшод обіцяють перфоманс, вишукану подачу та бажання повторити.⠀У планах:амісбуш;барамунді fresh cut з місо, шимо, гарумом та мигдалем;Crispy Red Mullet з ферментованим корінням;Fish Kyiv — макрель у парі з печеною селерою;Skipjack T-Bone BBQ — смугастий тунець з фініком;Fish Wellington — голець, ерінги й трюфель.⠀За вина відповідає Зорік, вишуканий метч гарантовано. Не підбірка, а мрія:⠀Comte de Champagne 2007 Taittinger (Champagne)Grappoli del Grillo Marco de Bartoli 2018 (Sicily)Le Soula blanc 2016 (Rousillon)Chardonnay Katzrin Yarden 2018 (Golan Heights)Aloxe-Corton 1 er Cru Clos du Chapitre Follin Arbelet (Bourgogne)Henry Bonneau Chateauneuf du Pape 2014 (Rhone Valley)⠀Неділя, 15 листопада, 17:00, 101 Wine Bar.Вартість: 3 900 UAH.⠀ *Фінальний перелік риби у день вечері може змінитися через непередбачуваність процесу витримки.
    детальніше
    3900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Листопад
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Киев

    Санджовезе

    Оксана Баран

    Всі, ну або майже всі чули про вино К’янті. А хто знає, з якого винограду його роблять? З санджовезе. Та не думайте, що санджовезе — це лише К’янті. Це і Монтальчино, і Монтепульчано, і ще ширша географія, яка виходить далеко за межі Тоскани. Про це ми і поговоримо на нашій наступній дегустації, а заодно відкриємо кілька нових зразків, кілька вже знайомих і розе до них.⠀У келихах:⠀Rosato, RiecineChianti Colli Senesi 2019, PolizianoNobile Di Montepulciano 2017, Marchesi AntinoriBrunello di Montalcino 2014, BonacchiSangiovese, Di Majo Norante⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 12 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Фаворити сомельє #3: Іспанія та Португалія

    Уманський Зорік

    Це вже треті "Фаворити сомельє", з якими ми подорожуємо винним світом. Цього разу відкриваємо Іспанію та Португалію, а також улюблені вина Зоріка звідти.⠀Фаворити — це ті винам, яким сомельє кажуть "так". Ті, які складно назвати мас-маркетом, бо це зірки своїх регіонів, знайомі переважно експертам. Давайте ми влаштуємо знайомство і для вас.⠀Вина вечора:Cava Perles Blanc 2016 NaveranEncruzado Reserva 2017 Quinta da FalorcaLa del Vivo 2018 Raul PerezOltono tinto 2016 FreyRioja Reserva Vina Ardanza 2010Somni 2016 Portal del Priorat⠀Дегустацію вин ми поєднаємо з майже-лекцією від Зоріка: ви послухаєте про особливості виноробства Іспанії та Португалії, схожості та відмінності регіонів, а також відкриєте для себе виноробів, чиєму вину можна віддати якщо не серце, то вечір.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая: салат з креветкою, спрінгрол з качкою, стейк рібай на тепані, щоки тунця.⠀10 листопада, 19:00, 101 Wine BarВартість: 1 800 UAH.  
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Дегустація пива De Molen

    Олександр Кириленко

    16 років тому у нідерландському місті Бодегравен Мено Олівьє заснував De Molen — пивоварню нової хвилі, яка швидко стала відомою на весь світ.⠀Що ж такого придумав Мено? Річ у його безкомпромісних авторських рецептах класичних стилів, які розширили рамки дозволеного у пивоварінні. Ми проведемо дегустацію, що допоможе розібратися у тонкощах надзвичайно насичених імперських стаутів, портерів і легких освіжаючих пейл елів De Molen. Навіть якщо для вас деякі зразки не є відкриттям, на контрасті з іншими вони розкриються по-новому. Дегустація передбачає розбір нюансів смаку, післясмаку й ароматів пива.⠀Сім дегустаційних зразків De Molen на вечір:⠀Hugs & KissesOp & TopHamer & SikkelTsarina EsraMooi & MeedogenloosHeaven & HellZwart & Zwaar⠀Радимо придбати квиток прямо зараз, бо вони розлітаються нереально швидко.⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 03 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Листопад
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Вина-відмінники II

    Аліє Межмедінова

    Це друга дегустація, на яку ми запросили відмінників — не сомельє, а вина. Вони можуть похвалитися своїми 90+ балами у найвпливовіших рейтингах світу (Robert Parker та Wine Spectator). Продегустуємо та поговоримо про те, чому ж вони такі класні (хоча, ви й самі все зрозумієте). Отже, гості вечора:⠀Gaba do Xil Branco, Telmo RodriguezCatena Alta Chardonnay 2018, Catena ZapataCatena Appellation Lunlunta Malbec 2018, Catena ZapataShiraz, EldertonTinto Reserva 2007, Vina Tondonia⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 05 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Келих Швейцарії

    Межмедінова Аліє

    У Швейцарії класні не тільки сир, шоколад і ножі, не менше класне й місцеве вино. У магазинах воно зустрічається не так часто, але швейцарське вино заслуговує уваги, келиха і свого місця на ваших полицях. Давайте ми вас із ним познайомимо.⠀Маст трай четверга:⠀Fendant 2013, Domaine de BeudonRiesling x Sylvaner 2013, Domaine de BeudonPinot Noir 2014, Domaine de BeudonGamay 2013, Domaine de Beudon⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 29 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити сомельє #2: Італія

    Уманський Зорік

    Ви так зацікавилися тим, що п’ють сомельє, що наші французькі фаворити розлетілися зі швидкість чогось ну дуже швидкого. Тому переходимо до Італії.⠀Отже, ми плануємо продегустувати улюблені італійські вина  Зоріка:  розе,  біле,  оранж та червоне. Усі кольори винної веселки, так.⠀У келихах:Merotto Grani di Rosa 2019Gulfi Carjcanti 2017Vino di Anna Palmento Bianco 2018Colterenzio St Daniel Pino Nero Riserva 2017Fattoria San Lorenzo La Gattara 2013Stella di Compalto 2014⠀Окрім стати щасливішими після вина, заплануйте собі ще й "познайомитися глибше з основними винними регіонами Італії, їхніми відмінностями та зірками".⠀Супровід від шефа Сергія  Хегая: кальмари на  тепані,   гьодза  з креветкою, тартар з тунця, каре новозеландського ягняти.⠀27 жовтня, 19:00, 101 Wine BarВартість: 1 800 UAH.
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Кріплені вина

    Нетребко Галина

    Для келиха fortified wine не потрібен ані особливий привід, ані особлива погода, ані інші додаткові умови. Просто ви і вино. Познайомимось з кріпленими ближче? Ми поговоримо про види цього вина, їхні відмінності та схожості, топові регіони, продегустуємо херес, мадейру та портвейн. Гарячий буде вечір.⠀У келихах:Fino Inocente, Valdespino, ІспаніяCream Aranda, Bodegas Alvaro Domecq, ІспаніяBoal 10 yo, Henriques & Henriques, ПортугаліяTaylor's Select Reserve Ruby, ПортугаліяFonseca 10yo, Португалія⠀Вартість: 500 UAH Де і коли: 22 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустация

    Киев

    Кругосвітня пивна подорож

    Олександр Кириленко

    Перша пивна дегустація-знайомство з пивом — done. Наступний крок на черзі: 20 жовтня у goodwine ЦУМ ми познайомимо вас з легендарними пивоварнями з усього світу. Звісно ж, говоримо не тільки про них, а й про їхнє пиво. Та і не лише говоримо, а й дегустуємо.⠀Ми розберемося в особливостях пивних стилів, зрозуміємо, у чому різниця між класичним лагером і пейл елем бельгійського розливу, спробуємо траппістське пиво і амерікан пейл ель від законодавців стилю. Пройдений матеріал закріпимо потужними смаками від японських і норвезьких пивоварів, що не обмежились традиційними інгредієнтами. Закуски теж будуть.⠀Зверніть увагу, ця дегустація підійде для тих, хто тільки починає свою подорож світом пива.⠀Отже, ми собі запланували:⠀Svijanska Desítka, ЧехіяDubuisson Cuvee des Trolls, БельгіяBaladin Nora, ІталіяStone Ripper, СШАChimay Red, БельгіяHitachino Espresso Stout, ЯпоніяLervig 3 Bean Stout, НорвегіяBoon Geuze Mariage Parfait, Бельгія⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 20 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити сомельє #1: Франція

    Зорік Уманський

    Які вина зустрічаються у келихах сомельє, коли вони не на роботі? Класні. Таким наш 101 Wine Bar присвячує свої наступні дегустації. Починаємо з Франції, вина якої відібрав Зорік."Фаворити сомельє", а у нашому випадку фаворити Зоріка — не мас-маркет і не те, що першим приходить у голову, коли ми говоримо про ту ж Францію. Це зірки, знайомі сомельє та іншим експертам. Це вина, що зустрічаються у ресторанах Michelin. Це те, за що ми у goodwine боролися, і чим пишаємося.⠀Якщо все буде ок, а ми віримо, що так і буде, "Фаворити сомельє" стануть серією дегустацій, під час яких ми познайомимо вас з безумовним маст трай з різних країн та регіонів. Але поки ми починаємо з Франції. Білі, червоні, Шампань та інші знакові регіони: продегустуємо, поговоримо, зафіксуємо особливості — тобто не лише насолодимося вином, а й вийдемо на новий рівень порозуміння.⠀У планах на вечір:Les Grands Blancs Robert MoncuitLes Vignes de Paradis C de MarrinSaint Romain 2016 Fabien CocheMorgon Jean FoillardMarsannay Vaudenelles Bruno ClairLe Soula 2009⠀Чому саме ці вина? Про це краще запитати у виноробів.⠀До вин — страви від шефа Сергія Хегая: спрінг-рол з креветкою, тартар з лосося, тартар з яловичини, щоки тунця.⠀Велкам до нашого винного Тур де Франс: 20/10, 19:00, 101 Wine Bar.Вартість: 1700 UAH.
    детальніше
    1700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Санджовезе

    Баран Оксана

    Окей, так, усі без винятку чули про вино К’янті. А що це за вино таке? З якого воно винограду? З Санджовезе, який знайшов себе у класних винах не лише К’янті, а й Монтальчіно, Монтепульчано та інших регіонів далеко за межами Тоскани. Наступного тижня ми поговоримо про Санджовезе, географію та його вміння бути як червоним, так і розе.⠀З чим ми вчимося:Rosato, RiecineCaposelvoli Chianti, Villa Le VigneNobile Di Montepulciano 2017, Marchesi AntinoriBrunello di Montalcino 2014, BonacchiSangiovese, Di Majo Norante⠀Вартість: 500 UAH Де і коли: 15 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Американські вина

    Оксана Баран

    Ви просили, ми зробили — порівняльна дегустація американських вин вже наступного четверга у goodwine ЦУМ. Розберемося, що буде, якщо каберне витримати не у класичних дубових діжках, а у діжках з-під бурбона, мерло — з-під рому. Для повного розуміння відмінностей ми відкриємо і "класику".⠀Отже, у нашому розпорядженні кілька пляшок від Роберта Мондави, батька каліфорнійського виноробства. Усі вина витримані ну дуже незвичним способом.⠀Наша компанія:Chardonnay Private SelectionBourbon Barrel Aged ChardonnayCabernet Sauvignon Private SelectionBourbon Barrel Aged Cabernet SauvignonRum Barrel Aged Merlot⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустация

    Киев

    Відкриваємо пиво. Дегустація.

    Кириленко Олександр

    Гьоз, стаут, ІРА, ель, пшеничне, ячмінне, традиційне і "нова хвиля" — так виглядають наші нотатки для першої дегустації пива у goodwine ЦУМ. Ми поговоримо про історію пивоваріння, технології виробництва, про правильну дегустацію та оцінювання пива. У планах одразу 9 зразків у різних стилях від топових виробників світу.⠀Дегустуємо:Brouwerij Boon Geuze Mariage Parfait, БельгіяPlank Vollbier Hell, НімеччинаSt. Bernardus Witbier, БельгіяPlank Heller Weizenbock, НімеччинаWestmalle Dubbel, БельгіяDe Molen Mooi & Meedogenloos, НідерландиLervig Passion Tang, НорвегіяBrewDog Punk IPA, ВеликобританіяTitanic Stout, Великобританія⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 06 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Кириленко Олександр⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Дегустація вин-відмінників (90+)

    Межмедінова Аліє

    Наступного четверга ми проведемо вечір у компанії вин-відмінників, тобто тих, що отримали від 90 балів у топових рейтингах світу (Robert Parker та Wine Spectator). Деякі з них вас здивують, деяким ви скажете "тут цілком очікувано". Усі вони заслуговують вашої уваги, бо бали говорять за них.⠀Наші відмінники:Gaba do Xil Branco, Telmo Rodriguez, ІспаніяCatena Alta Chardonnay 2018, Catena Zapata, АргентинаCatena Appellation Lunlunta Malbec 2018, Catena Zapata, АргентинаShiraz, Elderton, АвстраліяTinto Reserva 2007, Vina Tondonia, Іспанія⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 01 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Вересень
    2020

    Середа

    Дегустація

    Камон до школи: винний онлайн-курс Junior

    Wine School

    Якщо за літо ви накуштувались вина, але все ще соромитесь називати себе експертом, давайте позбавимось зайвих бар’єрів. Давайте продовжимо знайомитись з винами, але зробимо це так, щоб у вас після кожного келиха знаходилась не тільки істина, а й чітке розуміння, що то в келиху було і чому воно таке.⠀Ми відкрили набір на наш вже третій онлайн-курс про вино. Стартуємо 30 вересня, вчимось до 23 жовтня.⠀Хай вас не лякає слово онлайн, бо у вас попереду і дегустації, і лекції, і вино, яке ми надішлемо Новою Поштою. Три правильних келихи теж з нас. І навчальні матеріали також, бо куди ж без них.⠀Отже, на вас чекають- 11 занять про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони з їхніми зірками та особливостями,- 36 вин,- дегустації у Zoom з викладачами Wine School.⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.⠀У вас буде окремий чат у Telegram, де питання про вино знаходитимуть свої відповіді.⠀Що далі? Ви розумітимете вино ще до того, як воно опиниться у вашому келиху — для цього вам достатньо буде подивитись на етикетку. Смаки та аромати розширяться і неочікувано для себе ви почнете розрізняти в них чорні ягоди, екзотичні фрукти та інші ноти. Тому велкам у цей цікавий світ.⠀Вартість Junior: 8600 UAH. Оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀ Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно.
    детальніше
    8600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Вересень
    2020

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Рибний бранч у 101

    Сергій Хегай, Антон Куц, Віктор Сагайдак

    На останню суботу вересня Wine School та 101 Wine Bar запанували спільний бранч, а значить попереду вино, їжа та нові знання.⠀Буде багато лосося: спікери розкажуть про види лососів та їхні відмінності, про особливості кожного та способи приготування. Щоб розуміння прийшло швидше, ми вас нагодуємо.⠀Перший підхід: чотири види лососів, усі приготовані простим методом задля демонстрації відмінностей у смаку та текстурі риби.⠀Другий підхід: ті ж чотири види лососів, але кожен з них приготовано окремо — у тому вигляді, який максимально розкриє смак конкретного виду.⠀А ще ми говоритимемо про   пейрінг, а без вина під час таких розмов взагалі нікуди, тому готуємо окреме вино до кожного дегустаційного зразка риби. І келих шампанського як велкам дрінк для настрою.⠀Спікери: шеф 101 Wine Bar та   суші-поінту   Shima Сергій   Хегай, сомельє та викладач у Wine School Антон Куц, менеджер із закупівель Віктор Сагайдак.⠀Де і коли: 101 Wine Bar, 26/09, 13:00Вартість: 3000 UAH
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!