Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Щодня ми дізнаємося щось нове про те, що любимо – про якісні напої та смачну, здорову їжу. Ми вчимося разом із вами – адже тільки у такий спосіб можна розвиватися, рости та рухатися уперед. Наші дегустації – це змістовні та цікаві відповіді на ваші питання та задоволення від отриманих знань щодо вина, міцних напоїв, пива. Дегустації проводяться у Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky) за участі сомельє Good Wine, викладачів Wine School та виноробів, які приїжджають до нас з усіх куточків світу.

Наші гастрономічні майстер-класи – це кулінарна енциклопедія, яку ми вивчаємо разом з кращими шеф-кухарями, які зазвичай приєднуються до нашого бренд-шефа. Ці майстер-класи проходять у дегустаційному залі відкритої кухні Good Wine.

  • Junior 7: Online

    Дегустація

    Ало, вино? На зв'язку онлайн-курс Junior 7⠀Ми вже звикли жити онлайн, гуляти онлайн, зустрічатися з друзями онлайн, тож наша пропозиція повчитися і продегустувати вино онлайн цілком вписується у такий режим.⠀Wine School запускає курс Junior 7.⠀Він не в записі, а в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Навіщо вам все це? Щоб вільно говорити мовою вина: замовляти його без допомоги сомельє, розширити власні горизонти, зрозуміти відмінності сортів, країн, регіонів та навіть стилів окремих виноробів.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 26 травня
    детальніше

    26

    Травень 2021 Середа 19:00

    ведучий online

    місце проведення online

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні22Квітень

  • 14

    Квітень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Junior 6: Online

    Wine School

    Ало, вино? На зв'язку онлайн-курс Junior 6⠀Ми вже звикли жити онлайн, гуляти онлайн, зустрічатися з друзями онлайн, тож наша пропозиція повчитися і продегустувати вино онлайн цілком вписується у такий режим.⠀Wine School запускає весняний курс Junior 6.⠀Він не в записі, а в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Навіщо вам все це? Щоб вільно говорити мовою вина: замовляти його без допомоги сомельє, розширити власні горизонти, зрозуміти відмінності сортів, країн, регіонів та навіть стилів окремих виноробів.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 14 квітня.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація вин Чехії

    Галина Нетребко

    Чехія – така близька географічно, але досі залишається для нас сірою зоною на виноробній мапі світу. І щоб виправити це непорозуміння, а також познайомити вас із чудовими чеськими винами (бо наші серця вони вже підкорили), ми чекаємо вас на дегустації! Для вдалого знайомства зразків цього разу буде 6:⠀Blanc de Noir sekt 2018, Krasna hora⠀Sauvignon Blanc, Krasna hora⠀Chardonnay Barrel Selection 2018, Krasna hora⠀Pink, Krasna hora⠀Herr Gewurtz, Krasna hora⠀Pinot Noir, Krasna hora
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Лютий
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Величне пиво: Великобританія vs США

    Олександр Кириленко

    Битва титанів — це завжди цікаво, тому у нас попереду пивний батл між країнами-виробниками канонічного пива.⠀Британці можуть впевнено заявляти авторські права на основоположні стилі: індійський блідий ель, портер і стаут. Американці ж влаштували революцію, що перевернула традиційне пивоваріння з ніг на голову. І хто з них крутіший? Розберемося й подискутуємо.⠀За Великобританію грають:Brewdog Dead pony clubTitanic IcebergSt. Austell Proper JobTitanic Plum Porter⠀США:Flying dog Easy ipaStone RipperStone IPAFlying dog Gonzo Imperial Porter⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 23 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Лютий
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Фаворити #7: Сліпа дегустація піно нуарів

    101 Wine Bar

    Ми не знаємо більш витончених вин, ніж піно нуари. Це мастхев для колекціонерів, це масттрай для тих, хто по-справжньому захоплюється вином. А ще це улюблений сорт Зоріка, який відібрав для вас своїх фаворитів на дегустацію.⠀А тепер увага: ми плануємо не просто вечір за вином, а сліпу дегустацію. Це екшн, бо ми не скажемо ні слова про вина вечора, щоб етикетка не впливала на ваші враження.⠀У нас буде шість вин, два з них — Бургундія, інші — різні країни світу. Після дегустації Зорік розповість про кожне.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая:тартар з тунцятартар з яловичиникушіякі с язика молочного телятикаре новозеландського ягняти⠀Вартість: 2100 UAH Де і коли: 22 лютого, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    2100 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Natural & bubbles

    Іван Омельченко

    Нейчерал вина впевнено крокують планетою, розширюючи свою фан-базу. Ми хочемо допомогти вам краще зрозуміти ці вина, тому запланували собі серію дегустацій з натуральним сомельє Іваном Омельченко (ТЕГ САБОТАЖ)⠀18 лютого на вас чекають ігристі: серед зразків є справжня Шампань, пет-нат, а ще просеко не як просеко і cava. Деякі зразки не мають власної назви, але ж ми із вами розуміємо, що коли йдеться про натуральні, суть не у назві, а в вині.⠀У келихах:In A Hell Mood 2018, RennersistasBulles De Comptoir Par Charles Dufour #8 StilllebenKarasica PetNat Harslevelu 2019, Hummel450 slm 2019, CostadilaA Pel de Loxarel Barba-Roja Rose 2019, Loxarel⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 18 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Іван Омельченко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустация

    Киев

    Дегустація Cava VS Corpinnat

    Аліє Межмедінова

    Cava – володар перснів та призів глядацьких симпатій, чемпіон у категорії "співвідношення ціна/якість" серед ігристих. Corpinnat — молодий, але зухвалий, претендент на лідерство у тій же категорії. Хто кого? Визначимося на дегустації.⠀У келихах:Gran Juve y Camps Gran Reserva 2015, Juve y CampsTerrers Brut Nature 2016, RecaredoPerles Roses 2017, NaveranIntens Rosat Brut Nature 2015, Recaredo⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 11 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Лютий
    2021

    Вівторок

    Дегустация

    Киев

    Неймовірна легкість пива

    Олександр Кириленко

    Чотири пари, вісім зразків, море етикеток і ключові параметри: низький вміст спирту, легкість, питність та ароматність. Це все про пиво та про наші плани на 9 лютого.⠀Ми пішли найпростішим шляхом та для дегустації обрали пиво за кольором етикетки: небесна блакить і бірюзовий відлив морського прибою — головні герої вечора. А низький вміст спирту — те, на чому стоїть легкість перших двох пар, пшеничних елів і бланшів. Освіжаючий аромат і питність — критерій відбору наступних блідих елів, здобрених запашним хмелем. Приєднуйтеся.⠀Mikkeller Drink’in In the SunPlank Leichtes HefeweizenLa Trappe WhiteHitachino Nest White AleVarvar BlisssLervig EasyBrewDog Hazy Jane#23 Juicy India Pale Ale⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 09 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустация

    Киев

    Orange wine у goodwine ЦУМ

    Аліє Межмедінова

    Ну нарешті, нарешті ми можемо запросити вас на дегустацію в goodwine ЦУМ. Після карантину ми хочемо почати яскраво, тому і вина вибрали неординарні — orange wine. Їх називають бурштиновими, помаранчевими та скін-контакт винами. Звідки така назва? З технології виробництва, про яку ми поговоримо на дегустації.⠀У нашому розпорядженні 5 вин з різних країн: дещо з ПАР (так, тут теж вміють робити оранжі), зірка з Австралії, від якої фанатіє винний світ, теж зірка, але не така відома — іспанське Les Alifares De Frisach, італійська легенда La Stoppa і грузинське Pheasant's Tears.⠀Плани на вечір:Stay Brave Baby Bandito, Testalonga, ПАРViognier Plenarius 2019, Kalleske, АвстраліяLes Alifares De Frisach 2019, Frisach, ІспаніяAgeno 2017, La Stoppa, ІталіяMtsvane, Pheasant's Tears, Грузія⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 04 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ  
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    Січень
    2021

    Понеділок

    Дегустация

    Фаворити 2020: цікаві та яскраві вина

    Уманський Зорік

    Ми повертаємося з карантину красиво — влаштовуємо дегустацію найцікавіших вин-новинок, які Зорік відкрив для себе у 2020 році. А тепер 101 Wine Bar відкриє їх для вас.⠀Отже, ви маєте щонайменше сім причин, щоб 25 січня бути з нами: по-перше, ми святкуємо завершення вимушених канікул. Інші шість причин у переліку нижче.⠀У келихах:Corpinnat Recaredo Terrers Brut Nature 2016Champagne Bedel Entre Ciel et TerreAlessandro Viola Le Mie Origine 2019Pernand Vergelesses 1er Cru Chandon de Brialles 2017Barolo Riserva Ravera 2012 Lo ZoccolaioLe Soula 2009⠀Щодо меню: шеф Сергій Хегай обіцяє щось таке, що ми ще не куштували, тому ми т-с-с-с і тримаємо інтригу. Але голодними ви з бару точно не підете.⠀Де і коли: 101 Wine Bar, 25 січня, 19:00 Вартість: 1950 UAH
    детальніше
    1950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Січень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Junior 5

    Wine School

    Зробіть собі новорічний подарунок — просто тут і зараз зареєструйтеся на онлайн-курс про вино. Ви тільки уявіть, якою після цього стане новорічна вечірка: ваші побажання розширяться за межі звичного "пара пляшок білого і пара червоного", бо у вина є не тільки колір, а й сорт, країна походження та регіон, метод виробництва та стиль винороба.⠀Курс не в записі, тому заплануйте собі 11 лекцій та дегустацій у Zoom з викладачами. Вино з нас: усі зразки, келих та навчальні матеріали ми надішлемо Новою поштою у будь-який куточок України.⠀Ми підготували для вас37 вин,11 основних лекцій про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони та зіркових виноробів,дегустації з викладачами Wine School, троє з яких мають дипломи WSET (у світі сомельє це круто).⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. У вас буде окремий чат у Telegram, де можна ставити питання про вино і світ навколо нього. Там же можна дескутувати чи просто поділитися думками про лекцію та вина.⠀Що далі? Ви не станете снобом, ні, ви просто будете набагато краще розуміти, що у вашому келиху. Ви зможете вибирати вино без допомоги сомельє, у вас з'явиться більше улюблених вин та глибше бажання відкривати нове. Ви здивуєтеся тому, наскільки різними можуть бути смак і аромат, і так, ви навчитеся розрізняти в келиху лісові ягоди, шоколад, сухофрукти та наслідки впливу ґрунтів. Буде цікаво — і в процесі, і після.⠀ Вартість Junior: 10 900 UAH.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Грудень
    2020

    Неділя

    Дегустация

    Киев

    Класична різдвяна вечеря

    101 Wine Bar

    Нам хочеться свята — справжнього такого, щоб зі свічками, вином і вечерею, і щоб компанія була класна. Коли нам чогось хочеться, ми довго не чекаємо, а беремо й влаштовуємо свято самі.⠀Запрошуємо на різдвяну вечерю у 101 Wine Bar.⠀Класична класика у меню від шефа Сергія Хегая та су-шефа Іллі Марчукова:⠀крабова устриця,мортаделла з осетра,mimoza з ботаргою,тріска, buttermilk і три види ікри,голуб з топінамбуром та яблуком,пиріг з філе міньйон, фуагрою та трюфелем.⠀Десерт теж буде.⠀Зимове, вишукане вино від Зоріка:Champagne Bereche (зіркова новинка)Son Altesse Les Vignes des Paradis 2018Poggio alle Gazze dell’Ornellaia 2018Puligny Montrachet Jacques Carillon 2018Chateau Musar 2003Chateauneuf du Pape Jean Royer 2012.⠀Вартість: 3500 UAH Де і коли: 101 Wine Bar, 27 грудня, 19:00
    детальніше
    3500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Грудень
    2020

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Дещо особливе: авторська вечеря з Міралі

    Міралі Ділбазі

    Міралі Ділбазі — шеф, до якого поки ще можна потрапити на вечерю. Він працював у датському ресторані з рейтингу THE WORLD'S 50 BEST RESTAURANTS, був шефом у Дніпрі, а тепер відкриває ресторан у новому проєкті goodwine на М82. Скандинавська філософія, експерименти з ферментацією, локальні продукти, акцент на сезонності, повага до природи та zero waste підхід — у квітні, тому про це пізніше. А зараз про грудень.⠀19/12 Міралі запрошує на авторську вечерю. Класика, але інша: натуральні продукти з goodwine, деякі — власного виробництва шефа. Особливе місце займають ферментовані інгредієнти: Міралі вірить, що ферментація дозволяє створити особливі, зовсім інші продукти. Близько 30 таких компонентів, — від живого оцту до кількох видів місо пасти, — шеф підготував для нашої особливої вечері.⠀7 страв, 7 natural wine by Sabotage до них. Нетипова локація, нетиповий підхід: без намагань відтворити добре знайомі страви, проте з вірою у потенціал локальних продуктів, хай навіть це порей чи селера.⠀19 грудня, 18:00М82, вул. Межигірська, 82Дрес-код: будь-ласка, одягніть щось тепле, бо ми будемо на заводі. І це не жарт. Вартість: 3500 UAH
    детальніше
    3500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Лише Шампань

    Аліє Межмедінова

    Це остання дегустація року у goodwine ЦУМ, а значить час відкрити пляшку шампанського. Святкуємо звершення року з п'ятьма зразками Шампані: різні виробники, виноградники та стилістика, усі класні і варті уваги. Поговоримо про виробництво, відмінності та про те, чому ж саме шампанське вважається топом серед ігристих.⠀Плани на вечір:l'Ascendant Solera Extra Brut, Mouzon-LerouxLes Vignes de Vrigny Premier Cru Brut, Egly-OurietBlanc de Blancs Grand Cru, Eric RodezBlanc de Noirs Brut, Champagne FleuryRose de Saignee Premier Cru Extra-Brut, Larmandier-Bernier⠀Вартість: 850 UAHДе і коли: 17 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    850 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Грудень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити #5: Шампань і море

    Уманський Зорік

    Наші "Фаворити" — це мрія, а не дегустація. Певно, тому квитки на них розлітаються за лічені дні. Якщо ви не знали чи забули, ми нагадаємо: "Фаворити сомельє" — дегустації, присвячені винам, що вибирають сомельє. Це не мейнстрім, а таке вино, яким інколи навіть ділитися не хочеться — настільки воно цікаве.⠀Останні "Фаворити" року — Шампань від Зоріка. Вже 15 грудня ви продегустуєте шість вин у супроводі риби та морепродуктів, а Зорік розповість про те, чому шампанське настільки особливе та як йому вдається бути таким вишуканим.⠀Шампань у келихах:Latitude Larmandier-Bernier Blanc de BlancsReserve Perpetuelle Blanc de Blancs Robert MoncuitMes Favorites Marc HebrartJacquesson 743Rose Brut Marc HebrartCuvee des Caudalies Rose De Sousa⠀Море представляють: устриці, кальмари на тепані, гьодза з креветкою, гребінець, тартар з тунця. Усе by шеф Сергій Хегай.⠀Вартість: 2500 UAH Де і коли: 15 грудня, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Orange wine

    Баран Оксана

    Оранж, скін контакт, бурштинове вино — тема нашої наступної дегустації. Ці вина виготовляють з білих сортів винограду, з якими винороб працює так, наче вони червоні (витримка на меззі, а інколи навіть на гребенях). Смак, аромат та колір унікальні, тому треба брати. Давайте ми влаштуємо вам знайомство для подальшого порозуміння та нестримного бажання відкривати їх далі.⠀Вина вечора:Blonde by Nature, PittnauerMalvazija 2017, CotarQvevris Tibanuri, Friends' wineSiurAlta Orange 2019, Vins NusNimbus Ritinitis, Kamara Pure⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 10 грудня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Грудень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Зимове пиво

    Кириленко Олександр

    Наш пивний експерт Олександр Кириленко каже, що "ніщо так не зігріває душу, як келих холодного пива". Так, пиво — напій всесезонний, проте саме взимку хочеться чогось інтенсивного, насиченого, з виразним післясмаком і зігріваючим ефектом.⠀Ми познайомимо вас зі зразками від пивоварень з Бельгії, Нідерландів, США та Німеччини, з якими не страшно зустрічати найлютіші морози та найдовші ночі. Стилі вечора: пшеничний бок, дюбель, тріпель, квадрупель, імперський стаут. Також ми підготували особливе різдвяне пиво, що є ексклюзивом і вінтажем, тому ловіть квитки, поки вони є.⠀У келихах:Heller WeizenbockWestmalle DubbelAnchor Christmas AleChimay BleueBush TripleLa Trappe QuadrupelDe Molen Zwart & Zwaar⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Грудень
    2020

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним

    Сергій Хегай, Міралі Ділбазі

    Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі.⠀Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, —  вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі.⠀У меню:пончик.⠀Ну добре, не тільки він:тартар з буряка,портобелло,запечений гарбуз,білі гриби,пиріг з капустою,десерт з яблук.⠀До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa:⠀Champagne Origin'Elle Francoise BedelMorgon Jean FoillardCuvee Madelon GanevatHarslevelu HummelMatassa Rouge 2018Dinavolino 2019⠀Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні?⠀Вартість: 2200 UAHДе і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.
    детальніше
    2200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Киев

    Винний курс у шкарпетках: Junior онлайн

    Wine School

    Зробіть собі новорічний подарунок — просто тут і зараз зареєструйтеся на онлайн-курс про вино. Ви тільки уявіть, якою після цього стане новорічна вечірка: ваші побажання розширяться за межі звичного"пара пляшок білого і пара червоного", бо у вина є не тільки колір, а й сорт, країна походження та регіон, метод виробництва та стиль винороба.⠀Четвертий онлайн курс Junior від Wine School стартує 03 грудня. Курс не в записі, тому заплануйте собі 12 лекцій та дегустацій у Zoom з викладачами. Вино з нас: усі зразки, келих та навчальні матеріали ми надішлемо Новою поштою у будь-який куточок України.⠀Ми підготували для вас37 вин,11 основних лекцій про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони та зіркових виноробів,бонусну лекцію про Шампань та пляшку Bollinger до неї,дегустації з викладачами Wine School, троє з яких мають дипломи WSET (у світі сомельє це круто).⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. У вас буде окремий чат у Telegram, де можна ставити питання про вино і світ навколо нього. Там же можна дескутувати чи просто поділитися думками про лекцію та вина.⠀Що далі? Ви не станете снобом, ні, ви просто будете набагато краще розуміти, що у вашому келиху. Ви зможете вибирати вино без допомоги сомельє, у вас з'явиться більше улюблених вин та глибше бажання відкривати нове. Ви здивуєтеся тому, наскільки різними можуть бути смак і аромат, і так, ви навчитеся розрізняти в келиху лісові ягоди, шоколад, сухофрукти та наслідки впливу ґрунтів. Буде цікаво — і в процесі, і після.⠀Вартість Junior: 10 900 UAH.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Vintage 2010

    Межмедінова Аліє

    Ми продовжуємо занурюватися у тему вінтажів — 03 грудня відкриваємо вина, врожаю 2010 року. Віримо, що всі вони "зайдуть", бо це і Шампань, і Бордо, Іспанія з Аргентиною, Італія. І нейчерал теж буде. Обіцяємо цікавий квест.⠀Вина вечора:Brut Nature Oenophile 2010, Pierre Gimonnet & FilsChateau Grand Lacaze 2010Reserva 2010, El VinculoMalbec 2010, WeinertBarbera Della Stoppa 2010, La Stoppa⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 03 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Листопад
    2020

    Четвер

    Дегустация

    Киев

    Vintage 2015

    Оксана Баран

    Це наша перша дегустація вінтажних вин. Ми відібрали найцікавіші позиції врожаю 2015: наприклад, кава у нас не звичайна, а блан де нуар, до пари їй рідкісний мюскаде з Луари, ще й Тоскана, але не К'янті, Іспанія, але не Ріоха. Звучить трохи загадково, але так і має бути — будемо розгадувати загадки 26 листопада.⠀У келихах:Ars Collecta Blanc de Noirs 2015, CodorniuMuscadet, Clos JoubertChapelle de Potensac 2015ColleMassari Riserva, ColleMassariGago 2015, Telmo Rodriguez⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 26 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустация

    Киев

    Фаворити сомельє #4: Збірна світу

    Зорік Уманський

    Ми продовжуємо вивчати винну географію, паралельно знайомлячись з фаворитами Зоріка. На черзі четверта дегустація вин, які п'ють сомельє — їх складно назвати мас-маркетом, бо це зірки своїх регіонів, знайомі переважно експертам.⠀Отже, Австрія, Німеччина, ПАР, Аргентина, Нова Зеландія та Австралія. Експрес-тур, так би мовити, у яскравій компанії:⠀Brundlmeyer Brut RoseSkerpioen Sadie Family 2018Al Dente 2018 Marti WornerPinot Noir Burn Cottage 2018Syrah I'm the Owl Ochota barrels 2018Cavas de Weinert 2009⠀Дегустацію вин ми поєднаємо з майже-лекцією від Зоріка: ви послухаєте про особливості виноробства у цих шести країнах, про їхні схожості та відмінності. Обіцяємо знайомство з виноробами, чиїм винам сомельє віддають свої впевнені "так". А ми — сердечко.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая: кальмари на тепані, гьодза зі свининою, тартар з яловичини, щоки тунця.⠀24 листопада, 19:00, 101 Wine Bar Вартість: 1 800 UAH.
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Лагер vs Ель

    Олександр Кириленко

    Лагер чи ель? Супермен чи Бетмен? Акула чи тигр? Ми проведемо дегустацію, щоб краще зрозуміти причину протистояння смаків й ароматів лагера та еля.⠀24 листопада ви скуштуєте їхні варіації, приготовані ну зовсім по-особливому у різних куточках світу. Ми поговоримо про складники, що перетворюють пивну класику на постмодернізм, а пивоварів на митців. Разом перенесемося до Німеччини, США, Японії, Італії та Шотландії.⠀Наша компанія:Plank Vollbier HellStone Buenaveza Salt & Lime LagerHitachino Nest Beer Yuzu LagerBaladin L'ippaSt. Austell Proper JobBrewdog Hoppy ChristmasBrewdog New Eng IPA⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 24 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!