Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Щодня ми дізнаємося щось нове про те, що любимо – про якісні напої та смачну, здорову їжу. Ми вчимося разом із вами – адже тільки у такий спосіб можна розвиватися, рости та рухатися уперед. Наші дегустації – це змістовні та цікаві відповіді на ваші питання та задоволення від отриманих знань щодо вина, міцних напоїв, пива. Дегустації проводяться у Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky) за участі сомельє Good Wine, викладачів Wine School та виноробів, які приїжджають до нас з усіх куточків світу.

Наші гастрономічні майстер-класи – це кулінарна енциклопедія, яку ми вивчаємо разом з кращими шеф-кухарями, які зазвичай приєднуються до нашого бренд-шефа. Ці майстер-класи проходять у дегустаційному залі відкритої кухні Good Wine.

  • Міцний курс: два дні коньяку

    Дегустація

    Останнім часом коньяк переживає справжій ренесанс: у нього все добре, його всі люблять і таке інше. Це не здогадки, а факт, про що свідчать світові продажі, а також стрімке розширення асортименту більшості виробників. А ми не можемо просто спостерігати за цим, ми хочемо про це поговорити. З вами.19 і 21 листопада Олександр Шеханін, який проходив спеціалізоване навчання по коньяку у Франції, розкаже про "Великих виробників коньяку" і про "Маленьких виробників коньяку" — так називаються теми наших міцних вечорів. У планах відсутні позиції з маркуванням VS, тільки VSOP і вище.З одного боку ми відкриємо класику коньяків, з іншого — спробуємо те нове, що з'явилось на ринку зовсім недавно: сингл каск коньяк та фініш в діжках з-під бурбонуДень 1, Великі виробники:1. Hennessy VSOP2. Remy Martin VSOP3. Courvoisier VSOP4. Martell Cordon Bleu5. Martell Blue Swift (фінішував у діжках з-під кентукійського бурбона)6. Camus XOДень 2, Маленькі виробники:1. Chateau de Montifaud VSOP2. Pierre Ferrand Ambre3. Bowen XO4. Hine XO5. Frapin XO6. Tesseron Lot#767. Jean Fillioux Single Cask 75/2 (розлитий з однієї діжки, у продажу таких речей не було і не буде).Вартість: 4 200 UAHДе і коли: goodwine на Мечникова, відділ міцного — 19 і 21 листопада, 19:00Спікер: Олександр Шеханін — єдиний Cognac Educator в Україні, пройшов навчання у 2017 році. Програма, за якою вчився Саша, розроблена BNIC (Bureau National Interprofessionel du Cognac), державним органом Франції, що контролює та сертифікує виробництво коньяку. Деталі за телефоном: +38 095 276 11 41
    детальніше

    19

    Листопад 2019 Вівторок 19:00

    ведучий Олександр Шеханін

    місце проведення goodwine (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Дегустація хересів

    Дегустация

    Листопад і кріплені вина наче метч у Тіндері — їх створено одне для одного. Якщо ви ще не маєте планів на 21/11, приходьте відкривати хереси. У нас буде шість зразків, які допоможуть краще зрозуміти ці вина. А ще будуть закуски, бо з хересами жартувати не хочеться.Наші плани:Fino Inocente, ValdespinoManzanilla La Guita, Hijos de Rainera Perez MarinOloroso Alburejo, Bodegas Alvaro DomecqContrabandista Medium Dry, ValdespinoCream Isabela, ValdespinoPedro Ximinez El Candado, Valdespino, Де і коли: 21 листопада, 19:00, goodwine TSUMСпікер: Межмедінова АлієВартість: 750 UAH Купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше

    21

    Листопад 2019 Четвер 19:00

    ведучий Аліє Межмедінова

    місце проведення goodwine TSUM (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • emOcean: вечеря by Сергій Хегай

    Дегустація

    Коротше, тут така тема: 01 грудня у нас в 101 відбудеться шефська вечеря з Сергієм Хегаєм на морську тематику. Як бачите, ми її так і назвали — emOcean. І тут є одна складність: нам хочеться пожартувати щось і про морських котиків, і про друзів Оушена. Тому далі буде два формати запрошення, а ви вже дивіться, яке з них ближче саме вам. Варіант номер один:01/12 в 101 ви та ще 20 котиків станете морськими — морськими котиками. Після програми з 5 страв, в основі яких будуть риба та морепродукти, морським стане все. Варіант номер два:01/12 в 101 ви та Ocean's Twenty будете усміхатись так же hot, як Джордж Клуні та Бред Пітт разом узяті. Після ТАКОЇ вечері тільки ТАК і усміхаються. Закуска, п’ять страв, десерт, три вина, smile. Варіант номер три: емо.Тут може бути тест на вік, але, якщо ви пам’ятаєте, як це — бути емо, що ж, вітаємо вас у клубі 30+. Ми теж у ньому, але це не має жодного відношення до теми вечері. Тому просто приходьте:01 грудня, 101 Wine Bar.Сергій Хегай вигадав красиве і складне меню, в основі якого риба, морепродукти та його свіжий погляд на азійську кухню. Коли він описував усі техніки та процеси, ми нічого не зрозуміли окрім того, що буде яскраво і смачно. А під вино, яке нам підбере Рома Ремеєв, — то взагалі краса. Вартість: 2500 UAHДе і коли: 01 грудня, 18:00, 101 Wine BarКвитки можна придбати у касі 101, а також тут.
    детальніше

    1

    Грудень 2019 Неділя 18:00

    ведучий Сергій Хегай

    місце проведення 101 Wine Bar

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Френдлі Champagne Night

    Дегустація

    Все, досить. Ми втомились підбирати краватку та худнути заради смокінга, що дістаємо раз на рік. Жодних правил, обмежень та дрескодів — єдине наше правило стосовно Champagne Night 2019.Ви все правильно зрозуміли: наша вечірка буде максимально френдлі, тому і без дрескоду, щоб вам нічого не заважало насолоджуватись шампанським. Цього разу, до речі, у нас не буде гігантів Шампані типу Taittinger, бо не вони єдині роблять гідне вино. Наш Володимир Антонов, головний у питаннях на літеру Ш, влітку багато подорожував регіоном, де зробив кілька відкриттів, якими і поділиться з вами. Плануємо більш 10 позицій від маленьких, але неймовірно яскравих виноробів Шампані.У меню:Larmandier-BernierEgly-OurietFrancoise BedelMarc HebrartPierre GimonnetPascal AgrapartEric RodezDe SousaMarie-CourtinJacquessonBruno Paillardі закуски by 101 Wine Bar.До речі, цього року наша вечірка перейшла на темну сторону goodwine — у 101 Wine Bar. Це теж частина нашого френдлі-плана.А ще буде музика by Влад Буйвол. Влад погодився провести вечір з нами, за що ми йому вдячні. Ви теж погоджуйтесь на Champagne Night.Вартість: 3 000 UAHДе і коли: 05 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.Смолтоки про champagne на: Роман Ремеєв, Олександр Прохоренко, Володимир Антонов, Зорік Уманський.Нагадуємо, дрескод відсутній, як і будь-які обмеження. Філ фрі.
    детальніше

    5

    Грудень 2019 Четвер 19:00

    ведучий Роман Ремеєв, Олександр Прохоренко, Володимир Антонов, Зорік Уманський

    місце проведення 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні17Листопад

  • 14

    Листопад
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Дегустація Сhristian Drouin з виробником

    Guillaume Drouin

    Якщо ви не знайомі з кальвадосом, ми це виправимо. До нас приїде дехто з родини Друа — легенди у світі кальвадосів. Разом з ним ми проведемо дегустацію-знайомство з цим цікавим напоєм. У вашому розпорядженні п’ять келихів та один Guillaume Drouin, який готовий відповісти на всі ваші питання. Меню вечора: Calvados Selection Coeur de Lion, Christian Drouin La Blanche Eau de Vie de Cidre, Christian Drouin Calvados Reserve Pays d'Auge Coeur de Lion, Christian Drouin Calvados Pale&Dry VSOP, Christian Drouin Calvados Coeur de Lion Pays d'Auge XO, Christian Drouin Де і коли: 14 листопада, 19:00, goodwine TSUM Спікер: Guillaume Drouin + перекладач Вартість: 750 UAH Купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine. Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Листопад
    2019

    Середа

    Дегустація

    У-ру-ру Уругвай

    Баран Оксана

    Ніхто нічого не знає про Уругвай, особливо якщо мова заходить про вина. Давайте з ними познайомимось? Шість зразків допоможуть розкрити природу цих цікавих вин, серед них будуть і автохтонний Таннат, і дорослий бленд 99-го.Дегустаційні зразки:Chardonnay, Don PascualViognier Reserve, Don PascualCabernet Sauvignon Crianza En Roble, Don PascualTannat Merlot, Don PascualAtlantico Sur Tannat Reserve, Familia DeicasPreludio Barrel Select Rouge 1999, Familia DeicasДе і коли: 28 листопада, 19:00, goodwine TSUMСпікер: Баран ОксанаВартість: 500 UAH Купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2019

    Неділя

    Дегустація

    Киев

    Yourz: Natural Garden. Неділя.

    Олександр Йоурз

    Неочікуване. Фантастичне. Фермерське. У нас готуватиме Йоурз. Ця наша спільна вечеря стане стартом колаба Yourz та 101. Тепер про саму вечерю. Два вечори поспіль, 09 та 10 листопада, Саша готуватиме для вас сюрприз — chef’s table. Ви будете сидіти за одним столом, а навколо вас буде магія. Натуральна, але не як в Гаррі Поттері, а гастрономічна. П’ять страв, чотири вина. Все natural. Анонсувати не можемо, бо такі правила, you know. Зустрічаємось в 101.Субота або неділя — тут як захочете, але той-самий-шеф на місці 09 та 10 листопада.19:00-20:30.Далі можна лишитись, випити кілька келихів за ______ — місце для ваших фантазій. І на поговорити з шефом. Квитки можна придбати тут, або ж на касі 101 Wine Bar. Всього у нас є по 18 квитків на вечерю.Вартість: 2500 UAH. А, так, дрес-код. Філ фрі, головне, щоб вам було комфортно насолоджуватись життям.Лейдіз та панове, якщо забажаєте додати образу квітковості чи вінковості, ми будемо тільки раді. Все, побачимось на Yourz: Natural Garden. Цьом.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Листопад
    2019

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Yourz: Natural Garden. Субота.

    Олександр Йоурз

    Неочікуване. Фантастичне. Фермерське. У нас готуватиме Йоурз. Ця наша спільна вечеря стане стартом колаба Yourz та 101.  Тепер про саму вечерю. Два вечори поспіль, 09 та 10 листопада, Саша готуватиме для вас сюрприз — chef’s table. Ви будете сидіти за одним столом, а навколо вас буде магія. Натуральна, але не як в Гаррі Поттері, а гастрономічна. П’ять страв, чотири вина. Все natural. Анонсувати не можемо, бо такі правила, you know. Зустрічаємось в 101.Субота або неділя — тут як захочете, але той-самий-шеф на місці 09 та 10 листопада.19:00-20:30.Далі можна лишитись, випити кілька келихів за ______ — місце для ваших фантазій. І на поговорити з шефом.  Квитки можна придбати тут, або ж на касі 101 Wine Bar. Всього у нас є по 18 квитків на вечерю.Вартість: 2500 UAH.  А, так, дрес-код. Філ фрі, головне, щоб вам було комфортно насолоджуватись життям.Лейдіз та панове, якщо забажаєте додати образу квітковості чи вінковості, ми будемо тільки раді. Все, побачимось на Yourz: Natural Garden. Цьом.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Листопад
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Чорна ікра, біле вино: дегустація

    Межмедінова Аліє

    Це не перша наша дегустація чорної ікри у парі з білими винами. Не подумайте, що ми вихваляємось, ні, ми просто підкреслюємо нашу системність та комплексний підхід.Цього разу у наших планах дегустація чорної ікри та білих вин. Ми розглянемо три варіанти поєднання — класичний, альтернативний та оригінальний.Вина вечора:Cuvee Les Meslaines 2011, Lamiable, Шампанське біле брютGran Juve y Camps Gran Reserva 2014, Juve y Camps, біле брют, ІспаніяChablis, Domaine Du Colombier, біле сухе, ФранціяДе: goodwine TSUMКоли: 07 листопада, 19:00Скільки: 750 UAHКого слухаємо: Межмедінова АлієВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 31

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Винна рулетка

    Нетребко Галина

    Наші дівчата з goodwine TSUM вигадали щось дивне — вони вирішили провести винну рулетку. Ви можете взяти участь у цій несерйозно-серйозній справі: і про вино трохи дізнаєтесь, і з вдачею пограєтесь.Правила такі:ми роздамо гостям 20 карточок, 10 з яких містять назви краї, інші 10 — назви сортів,протягом трьох турів ви отримаєте зразки вина, які, власне, треба буде розгадати (країна походження і сорт) — по одному балу за країну/сорт,про ваші здогадки мають сказати відповідні карточки.Якщо ви станете найрозумнішим розумником та наберете максимум балів, ми вам подаруємо пляшку вина. За друге-третє місця — кілька сюрпризів.Сподіваємось, інтуїція та знання не підкачають.Де: goodwine TSUMКоли: 31 жовтня, 19:00-21:00.Вартість: 150 UAH, квитки можна придбати як на онлайн, так і в goodwine TSUM.Спікер: Нетребко ГалинаВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    150 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Винний рейс «Рона-Австралія»

    Нетребко Галина

    Рона-Австралія — це не пункти вильоту-прильоту, це тема нашої дегустації. Ми присвячуємо її тому, що поєднує Австралію та французький апелласьон, — одному з найвідоміших у світі сортоблендів (Гренаш, Сіра, Мурведер). Під час дегустації поговоримо про те, якій з країн вдається краще працювати з цим блендом. І для повної картини ми з вами скуштуємо австралійський 100%-ий Шираз та французький зі 100%-ий Гренаш.Практика:Stump Jump Red Grenache Shiraz Mourvedre, d'Arenberg, червоне сухе, АвстраліяPerrin Cotes du Rhone Villages, Perrin et Fils, червоне сухе, ФранціяGSM Clarry's 2017, Kalleske, червоне сухе, АвстраліяAngels Share 2017, Two Hands, червоне сухе, АвстраліяGrenache 2011, La Gramiere, червоне сухе, ФранціяВартість: 500 UAHСпікер: Нетребко ГалинаДе і коли: 24 жовтня, 19:00, goodwine TSUM Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Жовтень
    2019

    Середа

    Дегустация

    Snow Shan Tea: дикі чаї В'єтнаму

    Діма Філімонов

    Наш Діма, він же людина-енциклопедія у світі чаю, нещодавно став амбасадором Snow Shan Tea в Україні. Пояснюємо: Snow Shan — чаї з диких чайних дерев, що ростуть на півночі В'єтнаму в унікальних місцях, де ну дуже рідко бувають люди.Цим деревам не одна сотня років, і це їхня фішка. У настільки дорослих дерев інша вегетація, чайні листи більш насичені рідкісними елементами, що впливає на смак. Про ці чаї Діма розповість 23 жовтня, а ви послухаєте і скуштуєте:білий дикий чай з Хазянга,зелений дикий із Тасуе,чорний дикий з Хазянга,постферментований дикий чай з Хазянга, 1992 рік виробництва.Де: goodwine на Мечникова, МезонінКоли: 23 жовтня, 19:00Вартість: 200 UAHКого слухаємо: Дмитро Філімонов
    детальніше
    200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Порто з Taylor`s: дегустація

    Robert Bower

    Кому тут бракувало сонця? Ні слова більше. До нас їде Robert Bower, представник португальського Taylor`s, який з собою привезе не тільки сонячні історії про кріплені вина, а й саме сонце. Зігріваємось, як можемо.Тепер про те, чим будемо зігріватись:Taylor's Chip Dry white, портвейн білийTaylor's Select Reserve Ruby, портвейн червонийTaylor's Late Bottled, портвейн червонийTaylor's 20 Year Old Tawny, портвейн червонийВартість: 750 UAHДе: goodwine TSUMКоли: 17 жовтня, 19:00Кого слухаємо: Robert Bower, представник Taylor`sВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Кілька келихів ізраїльського: дегустація

    Аліе Межмедінова

    Ми давно хотіли провести цю дегустацію. Не тільки для нас, — ми у захваті від ізраїльських вин, — а для вас, адже це те, з чим треба познайомитись. Це те, що варто відкрити для себе і назавжди закохатись. Ізраїль різний, його вина теж. Приходьте відкривати, знайомитись, зачаровуватись і дегустувати. Ваша компанія на вечір: Gamla Brut, Golan Heights Winery, біле брют Galil Mountain White, Galil Mountain Winery, біле сухе Mount Hermon Yarden Rose, Golan Heights Winery, рожеве сухе Sangiovese Gamla, Golan Heights Winery, червоне сухе Yiron 2015, Galil Mountain Winery, червоне сухе Де: goodwine TSUM Коли: 10 жовтня, 19:00 Вартість: 500 UAH Спікер: Межмедінова Аліє Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45 Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, біле вино: дегустація

    Аліє Межмедінова

    Не перша наша дегустація чорної ікри та білих вин. Ми зараз не вихваляємось, ні, просто підкреслюємо нашу системність. Так от: у нас в планах дегустація чорної ікри та елегантних французьких вин, під час якої ми розберемо три варіанти поєднання — класичний, альтернативний та оригінальний. Цього разу ми переглянули вина вечора, що трохи вплинуло на вартість квитка. Але-е-е-е… Воно того варте.Дегустаційний фонд:Cremant de Loire La Marquis, Joseph Mellot, білий брют, ФранціяBrut Blanc de Blancs Premier Cru, Marc Hebrart, білий брют, ФранціяVire Clesse Cuvee Speciale 2017, Domaine Andre Bonhomme, біле сухе, ФранціяДе: goodwine TSUMКоли: 03 жовтня, 19:00Скільки: 750 UAHКого слухаємо: Межмедінова АлієВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Нічого нового: дегустація Божоле не-нуво

    Оксана Баран

    Божоле нуво — це листопад. Ну я-а-ак… Звісно ж, це молоді, щойно зброджені вина, але традиційно про них говорять саме в листопаді. Зараз ще вересень, а Божоле може бути не тільки нуво, тому ми можемо собі дозволити поговорити саме про локальні столові вина з сорту Гаме. Не нуво.Плани на вечір:Beaujolais-Villages Blanc Grand Clos de Loyse Chateau des Jacques, Louis Jadot, біле сухеBeaujolais Villages, Potel-Aviron, червоне сухеBrouilly 2017, Georges Descombes, червоне сухеJulienas, Doudet Naudin, червоне сухеMorgon, Doudet Naudin, червоне сухеДе: goodwine TSUMКоли: 26 вересня, 19:00Спікер: Оксана БаранВартість квитка: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Bento-бокс: майстер-клас від Clearspring

    Ліза Доусон та Джулія Арабулі

    Поняття "Бенто" прийшло до нас з Японії, хоча ми й в Україні добре знайомі з його значенням. Воно про порціонну домашню їжу, яку ми беремо з собою на обід у контейнерах, судочках, ланч-боксах й бенто-боксах. Про останні ми хочемо поговорити під час майстер-класу.Традиційний Бенто включає рис або локшину, мариновані чи варені овочі, опціонально — сашімі. Проста і зрозуміла, а головне healthy-їжа, про яку розкажуть спікери: Ліза Доусон, молодша дочка засновника лондонської компанії здорових продуктів Clearspring, та Джулія Арабулі — амбасадор та дієтолог компанії.Як ви розумієте, ми будемо говорити не стільки про форму Бенто, скільки про його вміст. На вас чекає лекція про важливість здорового харчування та роль кольорів для здоров'я — про їхній вплив на травлення та роботу мозку. Ви все це прослухаєте, запам’ятаєте і зберете власний Бенто. До речі, він буде не традиційним, тобто ви зможете зібрати його з різних інгредієнтів.Де: goodwine на Мечникова, мезонін.Коли: 19 вересня, 18:00-21:00.Вартість квитка: 1000 UAH, у вартість включено ланч-бокс Joseph JosephКвитки купуйте тут або на касах goodwineДеталі по телефону: +38 067 904 95 18
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Маленька грецька дегустація

    Аліє Межмедінова

    Дегустація для тих, хто мріяв про відпустку в Греції, але поки що відклав свої мрії на пізніше. Відпустку і море ми вам влаштувати не можемо, але грецьке вино — це ізі. На 19 вересня запланували білі, червоні та рожеве, з міжнародних сортів та автохтонів. Приходьте.Гості вечора:Assyrtiko, Papaioannou, біле сухеAtma White, Thymiopoulos, біле сухеRose de Xinomavro, Thymiopoulos, рожеве сухеPinot Noir, Papaioannou, червоне сухеOld Vines 2010, Ktima Papaioannou, червоне сухеДе: goodwine TSUMКоли: 19 вересня, 19:00Спікер: Аліє МежмедіноваВартість квитка: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустация

    Каберне, той самий Совіньйон

    Нетребко Галина

    Каберне Совіньйон — зірка серед червоних вин. Ви знайдете його у кожному куточку світу, де хоча б щось чули про вино. Ви куштували його, і не раз. А от чи знайомі ви з Каберне Жура? Або з кошерним Каберне з Ізраїлю? Може тоді ви щось чули про Каберне з озера Гарда? Ну що ж, якщо ви хоча б на одне питання відповіли "ні", тоді чекаємо вас на цій дегустації.Що в келихах:Metissage Rouge 2016, Famille Ducourt, червоне сухе, ФранціяCabernet Sauvignon Gamla, Golan Heights Winery, червоне сухе, ІзраїльCarrascal Cabernet Sauvignon, Weinert, червоне сухе, АргентинаCabernet Sauvignon Stomper's, Nugan Estate, червоне сухе, АвстраліяCabernet Sauvignon Garda 2016, червоне сухе, ІталіяКоли: 12 вересня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Галина НетребкоВартість: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Big Bordeaux Tasting 2019

    винороби Бордо

    Salut. Літо закінчується, а вино ні. Якщо ви щойно з відпустки, ми вас вітаємо. Якщо ви не з відпустки, а просто проходили повз, ми вас вітаємо. Вітаємо просто так і запрошуємо на велику дегустацію вин Бордо.12 вересня ми з вами проведемо чотири години в компанії 37 вин. За цей час ви познайомитесь з 11 виробниками, які розкажуть про класику Бордо (а ви її скуштуєте) і про рекордні +42°C в регіоні, а також про те, як вони впливають на виноград. Та і не тільки про це: про свої вина, їхнє виробництво, історію й традиції… Про все, що ви маєте знати, якщо хочете краще розуміти великі вина.У кожного своя історія, і майже у кожного — свій замок. Але це вже деталі.12 вересня, 16:00-20:00, зал великих вин у goodwine на Мечникова.Вартість: 1500 UAH. У вартість включено дегустацію 37 вин та сет із трьох міні-закусок.Деталі за телефоном: 096 255 86 06Список вин:Folie de Chauvin 2015Chauvin 2015Chauvin 2011Réserve de Malartic Lagravière rouge 2015Réserve de Malartic Lagravière blanc 2016Malartic Lagravière rouge 2014Malartic Lagravière blanc 2016Les Fiefs de Lagrange 2015Lagrange 2010Lagrange 2015Les Arums de Lagrange 2018Ballade de La Pointe 2016La Pointe 2013La Pointe 2015Labégorce 2015Marquis d'Alesme 2015Moulin Haut Laroque 2015Moulin Haut Laroque 2008Hervé Laroque 2016Hervé Laroque 2006Laroze 2012Laroze 2015Durfort Vivens 2015Haut Bages Libéral 2015La Gurgue 2013Ferrière 2011Frank Phélan 2013 - will be presented in magnumsFrank Phélan 2014Phélan Ségur 2012Phélan Ségur 2015Tour Saint Christophe 2017Le Rey - Les Argileuses 2016Le Rey - Les Rocheuses 2016Latour Martillac rouge 2014Latour Martillac rouge 2015Latour Martillac blanc 2012Latour Martillac blanc 2016
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Вересень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    На келих Bortolomiol: дегустація

    Luana Monterossо

    Ми поки не плануємо прощатися з літом, тож вирішили влаштувати ігристу дегустацію. 10 вересня до нас у goodwine TSUM приїде Luana Monterossо — представник Bortolomiol. Вона познайомить вас з цим італійським брендом просекко.Bortolomiol вже 70 років, протягом яких тут виготовляють вина, що цінуються у всьому світі. Сподіваємось, ви від них теж у захваті.Отже, 10 вересня ми плануємо:Miol Prosecco Treviso (frizzante), BortolomiolPrior Valdobbiadene Prosecco Superiore, BortolomiolIus Naturae Valdobbiadene, BortolomiolRiserva del Governatore, BortolomiolFilanda Riserva, BortolomiolBandarossa Valdobbiadene Prosecco Superiore, BortolomiolДе і коли: 10 вересня, 19:00, goodwine TSUMВартість квитка: 600 UAH (у вартість включено дегустаційний сет і велкам-дрінк на основі просекко Bortolomiol)Спікер: Luana Monterossо та перекладачВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Плани на вечір: рислінг

    Аліє Межмедінова

    За літо ми встигли поговорити про шардоне, гевюрцтрамінери та ширази різних стилів і з різних країн. І от, нарешті ми готові розібрати з вами один з найвитонченіших сортів білого — рислінг. На початок вересня ми запланували дегустацію одразу п’яти зразків — від сухого з Ельзасу до солодкого Айсвайну. Приєднуйтесь. На чому вчимося: Riesling Reserve Sec, Hunawihr, біле сухе, Франція Riesling Federspiel Terrassen, Domane Wachau, біле сухе, Австрія Dry Dam Riesling, d'Arenberg, біле напівсухе, Австралія Riesling 50° Medium, Schloss Johannisberger, біле напівсолодке, Німеччина Riesling Ice Wine 2014, Dr. Loosen, біле солодке, США Коли: 5 вересня, 19:00 Де: goodwine TSUM Кого слухаємо: Аліє Межмедінова Вартість: 450 UAH Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Серпень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Ігриста Італія

    Нетребко Галина

    Календар щодня нагадує про те, що ми скоро скажемо літу "па-па". Сумувати з цього приводу не хочеться, бо хай там як, тому ми будемо святкувати. 29 серпня ми відкриємо кілька пляшок найлітнішого ігристого з Італії: ламбруско, просекко, напівігристе і франчакорту. Щоб було, що згадати.З чим святкуємо:Cleto Chiarli Moden Brut Pignoletto, Chiarli, біле брютProsecco Treviso Extra Dry, Soligо, біле екстра-сухеGrani Rosa Di Nero Rose Brut, Merotto, рожеве брют61 Franciacorta Brut Rose, Guido Berlucchi, біле брютMosto Parzialmente Fermentato, Pelissero, натуральне солодке білеДе: goodwine TSUMКоли: 29 серпня, 19:00Вартість квитка: 450 UAHКого слухаємо: Галина НетребкоВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!