Дегустація

Bereche dinner: береш і п’єш

Киев

13

Грудень
2021 Понеділок
19:00

ведучий: Сергій Хегай

місце проведення: 101 Wine Bar

Ім'я цього виробника навряд чи відомо широкому загалу, проте його вина наливають у кращих винних ресторанах світу.

Родина Bereche виготовляє всього лише 70 тисяч пляшок на рік, яких, чесно кажучи, на все населення планети не вистачить, тому їх і отримують далеко не всі. Квота goodwine — 12-18 пляшок кожного виду, але на полицях їх немає.

Проте вони будуть у 101 wine Bar.

Вина вечора — все від Bereche & Fils:

Brut reserve NV

Reflet d’Antan NV

Campania Remensis Millesime 2017

Les Beaux Regards Millesime 2017

Ambonnay Grand Cru Millesime 2015

Меню від Сергія Хегая:

амісбуш — чипса з місо-баваруа та чорною ікрою,

гребінець, консоме з водоростей та юзу кошо,

карабінерос з желе з лайма, з копченою сметаною та пудрою гібіскусу,

лакедра з бульйоном,

курча з насінням коноплі та пастернаком,

цукерка.

Що ще додати? Коли Bereche є, береш і п’єш, бо наступного разу може й не бути.

13 грудня, 19:00

101 wine Bar

4200 UAH

4 200 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

4200грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!