Дегустація
Дещо особливе: авторська вечеря з Міралі
![]() Киев 19
Грудень ведучий: Міралі Ділбазі місце проведення: М82 (вул. Межигірська, 82) |
Міралі Ділбазі — шеф, до якого поки ще можна потрапити на вечерю. Він працював у датському ресторані з рейтингу THE WORLD'S 50 BEST RESTAURANTS, був шефом у Дніпрі, а тепер відкриває ресторан у новому проєкті goodwine на М82. Скандинавська філософія, експерименти з ферментацією, локальні продукти, акцент на сезонності, повага до природи та zero waste підхід — у квітні, тому про це пізніше. А зараз про грудень. ⠀ 19/12 Міралі запрошує на авторську вечерю. Класика, але інша: натуральні продукти з goodwine, деякі — власного виробництва шефа. Особливе місце займають ферментовані інгредієнти: Міралі вірить, що ферментація дозволяє створити особливі, зовсім інші продукти. Близько 30 таких компонентів, — від живого оцту до кількох видів місо пасти, — шеф підготував для нашої особливої вечері. ⠀ 7 страв, 7 natural wine by Sabotage до них. Нетипова локація, нетиповий підхід: без намагань відтворити добре знайомі страви, проте з вірою у потенціал локальних продуктів, хай навіть це порей чи селера. ⠀ 19 грудня, 18:00 М82, вул. Межигірська, 82 Дрес-код: будь-ласка, одягніть щось тепле, бо ми будемо на заводі. І це не жарт. Вартість: 3500 UAH |
3 500 грн |