Дегустація
Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним
![]() Киев 7
Грудень ведучий: Сергій Хегай, Міралі Ділбазі місце проведення: 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9) |
Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі. ⠀ Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, — вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі. ⠀ У меню: пончик. ⠀ Ну добре, не тільки він: тартар з буряка, портобелло, запечений гарбуз, білі гриби, пиріг з капустою, десерт з яблук. ⠀ До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa: ⠀ Champagne Origin'Elle Francoise Bedel Morgon Jean Foillard Cuvee Madelon Ganevat Harslevelu Hummel Matassa Rouge 2018 Dinavolino 2019 ⠀ Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні? ⠀ Вартість: 2200 UAH Де і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar. |
2 200 грн |