Дегустація

Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним

Киев

7

Грудень
2020 Понеділок
19:00

ведучий: Сергій Хегай, Міралі Ділбазі

місце проведення: 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі.

Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, — вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі.

У меню:

пончик.

Ну добре, не тільки він:

тартар з буряка,

портобелло,

запечений гарбуз,

білі гриби,

пиріг з капустою,

десерт з яблук.

До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa:

Champagne Origin'Elle Francoise Bedel

Morgon Jean Foillard

Cuvee Madelon Ganevat

Harslevelu Hummel

Matassa Rouge 2018

Dinavolino 2019

Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні?

Вартість: 2200 UAH

Де і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.

2 200 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

2200грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!