Дегустація

Dry Aged Fish Dinner

15

Листопад
2020 Неділя
17:00

ведучий: Goodwine

місце проведення: 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

Гурманська вечеря у 101. Вечері такого рівня ми ще не влаштовували, з таких інгредієнтів не готували, тому затамуйте подих.

Вечір буде експериментальним — наші шефи, Сергій Хегай та Дільшод Авазов, готуватимуть з витриманої риби. Для України це нестандартна, унікальна та непередбачувана рідкість. У нас ніхто ще не готував з риби, що витримувалась 20-30 днів.

Де і як її витримували? У камері сухого визрівання, завдяки чому смак і текстура ну зовсім відрізняються від того, до чого ми звикли. Смак насиченіший, текстура ніжніша.

Що за риба? Голець, тунець, барамунді, макрель, кефаль різної витримки. При вас їх готуватимуть вперше. Сергій та Дільшод обіцяють перфоманс, вишукану подачу та бажання повторити.

У планах:

  • амісбуш;
  • барамунді fresh cut з місо, шимо, гарумом та мигдалем;
  • Crispy Red Mullet з ферментованим корінням;
  • Fish Kyiv — макрель у парі з печеною селерою;
  • Skipjack T-Bone BBQ — смугастий тунець з фініком;
  • Fish Wellington — голець, ерінги й трюфель.

За вина відповідає Зорік, вишуканий метч гарантовано. Не підбірка, а мрія:

  • Comte de Champagne 2007 Taittinger (Champagne)
  • Grappoli del Grillo Marco de Bartoli 2018 (Sicily)
  • Le Soula blanc 2016 (Rousillon)
  • Chardonnay Katzrin Yarden 2018 (Golan Heights)
  • Aloxe-Corton 1 er Cru Clos du Chapitre Follin Arbelet (Bourgogne)
  • Henry Bonneau Chateauneuf du Pape 2014 (Rhone Valley)

Неділя, 15 листопада, 17:00, 101 Wine Bar.

Вартість: 3 900 UAH.

*Фінальний перелік риби у день вечері може змінитися через непередбачуваність процесу витримки.

3 900 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

3900грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!