Дегустація

Рибний бранч у 101

Киев

26

Вересень
2020 Субота
13:00

ведучий: Сергій Хегай, Антон Куц, Віктор Сагайдак

місце проведення: 101 Wine Bar

На останню суботу вересня Wine School та 101 Wine Bar запанували спільний бранч, а значить попереду вино, їжа та нові знання.

Буде багато лосося: спікери розкажуть про види лососів та їхні відмінності, про особливості кожного та способи приготування. Щоб розуміння прийшло швидше, ми вас нагодуємо.

Перший підхід: чотири види лососів, усі приготовані простим методом задля демонстрації відмінностей у смаку та текстурі риби.

Другий підхід: ті ж чотири види лососів, але кожен з них приготовано окремо — у тому вигляді, який максимально розкриє смак конкретного виду.

А ще ми говоритимемо про пейрінг, а без вина під час таких розмов взагалі нікуди, тому готуємо окреме вино до кожного дегустаційного зразка риби. І келих шампанського яквелкамдрінкдля настрою.

Спікери: шеф 101 Wine Bar та суші-поінту Shima Сергій Хегай, сомельє та викладач у Wine School Антон Куц, менеджер із закупівель Віктор Сагайдак.

Де і коли: 101 Wine Bar, 26/09, 13:00

Вартість: 3000 UAH

3 000 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

3000грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!