Дегустація

Bento-бокс: майстер-клас від Clearspring

19

Вересень
2019 Четвер
19:00

ведучий: Ліза Доусон та Джулія Арабулі

місце проведення: goodwine (вул. Мечникова, 9)

Поняття "Бенто" прийшло до нас з Японії, хоча ми й в Україні добре знайомі з його значенням. Воно про порціонну домашню їжу, яку ми беремо з собою на обід у контейнерах, судочках, ланч-боксах й бенто-боксах. Про останні ми хочемо поговорити під час майстер-класу.

Традиційний Бенто включає рис або локшину, мариновані чи варені овочі, опціонально — сашімі. Проста і зрозуміла, а головне healthy-їжа, про яку розкажуть спікери: Ліза Доусон, молодша дочка засновника лондонської компанії здорових продуктів Clearspring, та Джулія Арабулі — амбасадор та дієтолог компанії.

Як ви розумієте, ми будемо говорити не стільки про форму Бенто, скільки про його вміст. На вас чекає лекція про важливість здорового харчування та роль кольорів для здоров'я — про їхній вплив на травлення та роботу мозку. Ви все це прослухаєте, запам’ятаєте і зберете власний Бенто. До речі, він буде не традиційним, тобто ви зможете зібрати його з різних інгредієнтів.

Де: goodwine на Мечникова, мезонін.

Коли: 19 вересня, 18:00-21:00.

Вартість квитка: 1000 UAH, у вартість включено ланч-бокс Joseph Joseph

Квитки купуйте тут або на касах goodwine

Деталі по телефону: +38 067 904 95 18

1 000 грн
Купити і завантажити квиток на подію
Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

Кількість місць:

* Поля, обов'язкові до заповнення

Спосіб оплати:

Bартість:

1000грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!