Пошукова форма

Дегустація

Вино і море. Курс про морепродукти

19

Січень
2019 Субота
19:00

ведучий: Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

місце проведення: Tasting Room

Є хлопці, що цілий рік проводять на морі. 

 

Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. 

Вони працюють у goodwine та в січні розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок. 

 

Wine School запускає новий курс про морепродукти. Лекції відбуватимуться 19, 20, 26, 27 січня.

 

За ці дні: 

 

– наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні

– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів

– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином.

 

Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.

 

Контактний телефон: 095 276 11 41.

9 900 грн
Купити і завантажити квиток на подію
Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

Кількість місць:

Спосіб оплати:

Bартість:

9900грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!