Пошукова форма

Дегустація

Вино і море. Курс про морепродукти

19

Січень
2019 Субота
19:00

ведучий: Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

місце проведення: Tasting Room

Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.

Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці –хлюпаються у світовому океаніІ є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів.

Вони працюють уgoodwine та в січні розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок.

Wine School запускає новий курс про морепродукти.Лекції відбуватимуться19, 20, 26, 27 січня.

За ці дні:

–наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні

– шеф 101Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів

– викладачіWine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином.

Всі заняття проходять вTasting Room, на другому поверсі ресторанаLucky.

Контактний телефон:095 276 11 41.

9 900 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

9900грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!