Пошукова форма

Дегустація

Daily cooking з місо від Clearspring. Майстер-клас и вечеря від Лізи Доусон

21

Вересень
2018 П'ятниця
18:00

ведучий: Лiза Доусон

місце проведення: Трапезна Good Wine

Якщо людина всюди бродить, то ця людина –бродяга.

А якщо людина бродить з правильними грибами, то незабаром вона пише книгу про Дхарму та стає видатним письменником генерації.

Соя, рис та пшениця – якщо бродять із правильними грибами – також стають особливими. Правильні гриби кодзі роблять з них місо-пасту.

А ми готуємо з місо-пасти:

–Місо-суп з локшиною рамен

–Дресінг із солодким білим місо та салатом

– Баклажан, глазурований з місо

– Овочі, приготовані на пару, з кіноа та солодким білим місо

–Asian Slaw

–Коричневий рис

–Японський чай

–І запечене яблуко з соусом місо та солоною карамеллю –на десерт.

21 вересня до нас приїде Ліза Доусон – донька засновникаClearspring –и проведе майстер-клас з приготування місо-вечері у нас на кухні.

Британська компаніяClearspring понад 25 років виробляє макробіотичну та органічну їжу. І з раннього дитинства Ліза вчилася готувати цю радикально здорову їжу –смачно.

Приходьте на вечерю.

З 18:00 починаємо welcome drinks, і готуємо-їмо до 21:00.

Контактний телефон:+380 (95) 276 11 35

950 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

950грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!