Пошукова форма

Дегустація

Daily cooking з місо від Clearspring. Майстер-клас и вечеря від Лізи Доусон

21

Вересень
2018 П'ятниця
18:00

ведучий: Лiза Доусон

місце проведення: Трапезна Good Wine

Якщо людина всюди бродить, то ця людина – бродяга.

 

А якщо людина бродить з правильними грибами, то незабаром вона пише книгу про Дхарму та стає видатним письменником генерації.

 

Соя, рис та пшениця – якщо бродять із правильними грибами – також стають особливими. Правильні гриби кодзі роблять з них місо-пасту.

 

А ми готуємо з місо-пасти:

 

– Місо-суп з локшиною рамен

– Дресінг із солодким білим місо та салатом

– Баклажан, глазурований з місо

– Овочі, приготовані на пару, з кіноа та солодким білим місо

– Asian Slaw

– Коричневий рис

– Японський чай

– І запечене яблуко з соусом місо та солоною карамеллю – на десерт. 

 

21 вересня до нас приїде Ліза Доусон – донька засновника Clearspring – и проведе майстер-клас з приготування місо-вечері у нас на кухні.

 

Британська компанія Clearspring понад 25 років виробляє макробіотичну та органічну їжу. І з раннього дитинства Ліза вчилася готувати цю радикально здорову їжу – смачно. 

 

Приходьте на вечерю. 

З 18:00 починаємо welcome drinks, і готуємо-їмо до 21:00. 

 

Контактний телефон: +380 (95) 276 11 35 

 

 

950 грн
Следующая дегустация

Купити і завантажити квиток на подію

Кількість місць:
Bартість:

950грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!