Пошукова форма

Дегустація

WINE.PRO — це велика дегустація для винних професіоналів

24

Вересень
2018 Понеділок
12:00

ведучий: Стас Борисов, Роман Рємєєв, Віталій Ларін, Віктор Олейніков

місце проведення: магазин BADBOY, Дніпровська набережна, 14 К

Ви сомельє, управляючий чи власник ресторану?

Ви дуже добре розбираєтеся у вині?

І хочете зробити винну карту унікальною і трендовою?

 

Тоді Вам до нас. Тому що ми проведемо велику дегустацію унікальних вин.

 

Ми оцінили тренди винної культури, зібрали коментарі критиків та гуру і обрали близько 40 позицій, які зроблять винну карту ексклюзивною.

 

Вина будуть представені у трьох категоріях: дегустувати ми будемо по-етапно

• ORANGE & NATURAL: як новий тренд у світі

• TOP RATED: вина з найвищими рейтингами за оцінками світових критикі

• VINTAGE: спробуємо старі вінтажі

 

І ми не просто будемо дегустувати.

 

Ми запросили 4х гуру, які «у всьому винні» – бо дуже люблять вино і знають про нього майже все.

Вони гордість нашої команди і дегустувати ми будемо разом із ними: щоб оцінити пляшку великого вина, поговорити про це і вони все зрозуміють. Ми будемо спілкуватися із ними у форматі дегустацій:

 

• Стас Борисов – шеф-сомельє ресторану Lucky Vinoteque, який любить дивувати і вінтаж вина визначає не за цифрами на етикетці, а за його внутрішнім складом. Він знає, що зробити, щоб ресторан два роки поспіль отримав два келиха від Wine Spectator

• Роман Рємєєв – шеф-сомельє GoodWine, знає все про оранжеві вина і справжній трендсетер

• Віталій Ларін – закупляє вина для мережі ресторанів La Famiglia, знає, що і як п’ють у ресторанах, і навіть, що будуть пити і чому в наступному сезоні

 

А також, спеціальним гостем буде Віктор Олейніков – незалежний винний експерт.

 

Віктор виступить із лекцією і допоможе структурувати всі отримані знання, визначити чітко роль вина у ресторані, наголосить на критеріях, які допоможуть зробити винну карту унікальною.

 

Ми впевнені, йому є що сказати, адже він спробував більше 10 000 позицій вина, знає про нього майже все, багато дегустує, зустрічається та пише про вино. Він відкриває нові ресторани з точки зору вина, визначає позиції та їх «питкість», розставляє основні винні акценти. При він цьому впевнений: кращий сніданок – це келих шампанського ☺

 

Словом, ми готуємо кращі позиції вина (про них розкажемо ще додатково), а Ви приходьте, дегустуйте і формуйте свої списки фаворитів для винної карти.

 

Придбати квитки можна у менеджера HoReCa (для партнерів Wine Bureau)

 

Зверніть увагу на таймінг дегустації: (важливо не спізнюватися)

12.00 – 12.30 реєстрація і кава

12.30 – 13.10 локація №1

13.20 – 14.00 локація №2

14.10 – 14.50 локація №3

перерва та винна рулетка

16.00 – 17.00 лекція «Як зробити винну карту унікальною»

 

400 грн
Следующая дегустация

Купити і завантажити квиток на подію

Кількість місць:
Bартість:

400грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!