Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Дегустація

Вино і море. Курс про морепродукти

2

Липень
2018 Понеділок
19:00

ведучий: Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

місце проведення: Tasting Room

Є хлопці, що цілий рік проводять на морі. 

 

 

Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані 

 

 

І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. 

Вони працюють у Good Wine та в липні розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер залюбки, та яке вино обрати до вередливих креветок. 

 

Wine School запускає перший в Україні курс про морепродукти. Лекції проходитимуть ввечорі 2, 4, 6 і 9 липня. За ці дні: 

 


– капітан рибного відділу Good Wine розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні

– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів

– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпэйрінгу та супроводять все навчання відмінним вином.

 

 

 

Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.

Контактний телефон: 095 276 11 41

 

 

 

9 900 грн
Следующая дегустация

Купить и скачать билет на событие

Кількість місць:
Bартість:

9900грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!