Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Дегустація

CHEF's PLATE # 1 Майстер-клас від Javi Estévez. Всі таємниці субпродуктів.

21

Березень
2018 Середа
10:00 – 15:00

ведучий: Javi Estévez

місце проведення: вул. Леся Курбаса, 2Г. Шоурум «НОВИЙ ПРОЕКТ»

Висока кухня від шефа – це круто.
А висока кухня з субпродуктів – це дуже круто.



Подивитися по-новому на телячі мізки, печінку та язик.
Дізнатися про незвичайний «sweet bread».
Зрозуміти, як субпродукти зробити рентабельними у сучасному ресторані.

 

Про це ми розкажемо на майстер-класі від Javi Estévez. 

 

Наш гість Javi, йому 33 роки і він вже зірковий іспанський шеф, який перетворив приготування субпродуктів у високу кухню. Він власник і шеф-кухар La Tasquería de Javi Estévez, яка є храмом сучасної іспанської кухні. Javі скромно каже, що він поєднав свої вміння із традиціями мадридської кухні, чим перетворив приготування субпродуктів у високу кухню. Javi визнали кращим молодим шефом на престижному конгресі в Madrid Fusión в 2016 і нещодавно призначили бренд-амбасадором Alimentos de Madrid M Productos Certificados, який гарантує походження і високу якість продукції, виробленої в Мадриді.



Ви самі зможете все побачити і почути, бо досвід Javi є дуже багатим: три ресторани, відзначені зірками Michelin Pepe Vieira в Sanxenxo та Tragabuches і El Bohío у Мадриді, співпраця із Хуліо Рейо, номінації Top Chef і власні ресторани.



А шеф Володимир Ярославський – керівник проекту Lucky Restaurant Vinoteque та бренд-шеф в Good Wine, розповість про альтернативні м’ясні відрізки вирізки.

 

Майстер-клас відбудеться:
вул. Леся Курбаса, 2Г
Шоурум « НОВИЙ ПРОЕКТ»

 

Квиток: 700 грн.
Кількість квитків обмежена.
Телефон для запитань: +38 (50) 352 43 60‬
___________________________
CHEF’s PLATE – проект від Wine Bureau, який збирає разом шеф-кухарів для обміну кращим світовим досвідом у кулінарії та ресторанному бізнесі.

CHEF’s PLATE #1 – перший наш майстер-клас від Javi Estévez – зіркового іспанського шефа, який перетворив приготування субпродуктів у високу кухню.

700 грн

Купить и скачать билет на событие

Кількість місць:
Bартість:

700грн

Помилка з'єднання з сервером купівлі квитків

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!