Дегустація

170 років Грузинського чаю. Лекція-дегустація від Шота Бітадзе

28

Листопад
2017 Вівторок
19:00

ведучий: Шота Бiтадзе

місце проведення: Tasting Room

1 рік на полицях Good Wine, 170 років на плантаціях.


Це дикий органічний чай із Грузії, який ми з вами вже пробували і давно полюбили. Його історія майже як у Голівудському кіно:

–один впливовий купець спробував чай в Китаї та запросив майстра Лао Джон Джау навчити ставних грузинів робити так само смачно

- грузини перейнялися, навчилися правильно вирощувати та заварювати, а чайний світ почав визнавати їх справу

- а потім прийшов радянський режим та зрівняв усі чаї між собою

- через десятиріччя Грузинського чаю №1 і Грузинського чаю №2 союз розвалився, а чай лишився без догляду
–він 30 років ріс у диких умовах, поки ставні грузини не повернулися за ним і не вивели його на новий рівень якості.


Зараз Грузинський чай –це круто.

Ми запросили Шота Бітадзе –людину, що доказує цю крутість щодня.
Він очолює Асоціацію Виробників Грузинського чаю та особисто відновлює закинуті плантації по всій країні.

Шота приїде у найближчий вівторок, приготує чай у винному декантері –в авторський спосіб, що став грузинською класикою, і привезе великі чаї:

–Білий гірський чай з Імереті
–Чорний гірський дикий чай з Імереті (чемпіон Tea Masters Cup 2016 у Сеулі)
–Ферментоване листя дикої чорниці з Імереті
–Класичний органічний чорний чай з Гурії
–і чай-бонус від Шота.

Поп’ємо та поговоримо про чайну Грузію.

Контактний телефон: 093 507 16 97

400 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

400грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!