Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Дегустація

Макробіотика. Харчування, яке перемагає хвороби.

Киев

24

Травень
2017 Середа
14:00

ведучий: Юлія Скиба

місце проведення: Tasting room (2й поверх ресторану Lucky)

Макробіотика - це те, що об'єднує традиції і сучасність, східну і західну медицину, інтуїтивний та логічний підхід. Це дієта та спосіб мислення, що включає в себе основні принципи харчування, основані на гармонії з еволюційним підходом, гармонії з навколишнім середовищем, гармонії зі зміною пір року та гармонії з індивідуальними відмінностями і потребами кожної людини.
 
Ведучий - Юлія Скиба - єдиний в Україні консультант по макробіотиці, консультант фен-шуй, со-засновник мережі аптек «А + Аптека зі знаком плюс». Закінчила з відзнакою медичний університет, створила свою аптечну роздрібну мережу, в пошуку ідеального ресурсу для внутрішньої енергії і здоров'я, міксу сучасних медичних знань і багатовікових традицій познайомилася з філософією макробиотики в Америці 5 років тому. Черпає знання від гуру макробиотики Денні Ваксмана, Strengthening Health Institute, Philadelphia USA, книг Мічіо куші, лекцій Фія Куші, практичну макробіотичну кулінарію осягала з Faina Markov, консультантом по макробіотиці в NY, USA, в Strengthening Health Academy, Cooking Studio (SHA clinic, Spain), прослухала курс Child Nutrition and Cooking, Stanford University, у Вищій школі східній метафізики Наталії Правдиної.
 
Про що поговоримо:
 
Розповім, що ж таке макробиотика, чому вона підкорювала і підкорює зірок, від Джона Леннона до Мадонни і Гвінет Пелтроу, топ-моделей, допомагає вилікуватися від хронічних захворювань та раку тисячам людей.
 
Поговоримо про те, що таке здоров'я, про усвідомлене харчування, про те, як наші харчові звички визначають нашу біологічну та психо-емоційну основу.
 
Розповім про те, яким поглядом можна дивитися на продукти, на те, що і як ми їмо, як це сильно на нас впливає. Як можна навчитися керувати своїм станом, енергією, настроєм і, звичайно ж, стрункістю, завдяки тому, що і як готувати. Як сказати ні продуктам, які тебе руйнують. Як наповнити себе енергією, бути більш збалансованим, щасливим завдяки своїй їжі. Точно будуть дієві, легко застосовні в житті поради, і дивитися в свою тарілку ви станете по-іншому! Це обіцяю.
 
Продемонструю перелік продуктів, який використовується в макробіотичній практиці та покажу приготування декількох напоїв, з різним оздоровлюючим впливом на організм.
 
Місце проведення: Tasting room (2-й поверх ресторану Lucky).
Дата і час: 24 травня, 14:00
 
Кількість місць обмежена.
800 грн
Следующая дегустация

Купить и скачать билет на событие

Кількість місць:
Bартість:

800грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!