Дегустація

Хамон + вино

16

Лютий
2017 Четвер
19:00

ведучий: Антон Куц, Олена Гармаш

місце проведення: Tasting Room (2-й поверх ресторану Lucky)

Крудо, курадо, іберіка, жамбон, прошутто, коппа - якщо хочете дізнатися про види в'яленого м'яса докладніше, приходьте на цю дегустацію. Олена Гармаш - фахівець з сирних та м'ясних продуктів Good Wine, розповість про методи виробництва в'яленого м'яса у різних країнах, його смакові особливості та варіанти сервірування. Антон Куц - викладач школи Wine School, розповість, про його поєднання з вином.Детальна інформація за тел.: 063 760 50 30.

1 300 грн

Купити і завантажити квиток на подію

* Поля, обов'язкові до заповнення

Кількість місць:
Bартість:

1300грн

Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!