Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним

    Дегустація

    Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі.⠀Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, —  вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі.⠀У меню:пончик.⠀Ну добре, не тільки він:тартар з буряка,портобелло,запечений гарбуз,білі гриби,пиріг з капустою,десерт з яблук.⠀До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa:⠀Champagne Origin'Elle Francoise BedelMorgon Jean FoillardCuvee Madelon GanevatHarslevelu HummelMatassa Rouge 2018Dinavolino 2019⠀Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні?⠀Вартість: 2200 UAHДе і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.
    детальніше

    7

    Грудень 2020 Понеділок 19:00

    ведучий Сергій Хегай, Міралі Ділбазі

    місце проведення 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Зимове пиво

    Дегустація

    Наш пивний експерт Олександр Кириленко каже, що "ніщо так не зігріває душу, як келих холодного пива". Так, пиво — напій всесезонний, проте саме взимку хочеться чогось інтенсивного, насиченого, з виразним післясмаком і зігріваючим ефектом.⠀Ми познайомимо вас зі зразками від пивоварень з Бельгії, Нідерландів, США та Німеччини, з якими не страшно зустрічати найлютіші морози та найдовші ночі. Стилі вечора: пшеничний бок, дюбель, тріпель, квадрупель, імперський стаут. Також ми підготували особливе різдвяне пиво, що є ексклюзивом і вінтажем, тому ловіть квитки, поки вони є.⠀У келихах:Heller WeizenbockWestmalle DubbelAnchor Christmas AleChimay BleueBush TripleLa Trappe QuadrupelDe Molen Zwart & Zwaar⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше

    8

    Грудень 2020 Вівторок 19:00

    ведучий Кириленко Олександр

    місце проведення goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні25Листопад

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Лагер vs Ель

    Олександр Кириленко

    Лагер чи ель? Супермен чи Бетмен? Акула чи тигр? Ми проведемо дегустацію, щоб краще зрозуміти причину протистояння смаків й ароматів лагера та еля.⠀24 листопада ви скуштуєте їхні варіації, приготовані ну зовсім по-особливому у різних куточках світу. Ми поговоримо про складники, що перетворюють пивну класику на постмодернізм, а пивоварів на митців. Разом перенесемося до Німеччини, США, Японії, Італії та Шотландії.⠀Наша компанія:Plank Vollbier HellStone Buenaveza Salt & Lime LagerHitachino Nest Beer Yuzu LagerBaladin L'ippaSt. Austell Proper JobBrewdog Hoppy ChristmasBrewdog New Eng IPA⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 24 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Листопад
    2020

    Неділя

    Дегустація

    Dry Aged Fish Dinner

    Goodwine

    Гурманська вечеря у 101. Вечері такого рівня ми ще не влаштовували, з таких інгредієнтів не готували, тому затамуйте подих.⠀Вечір буде експериментальним — наші шефи, Сергій Хегай та Дільшод Авазов, готуватимуть з витриманої риби. Для України це нестандартна, унікальна та непередбачувана рідкість. У нас ніхто ще не готував з риби, що витримувалась 20-30 днів.⠀Де і як її витримували? У камері сухого визрівання, завдяки чому смак і текстура ну зовсім відрізняються від того, до чого ми звикли. Смак насиченіший, текстура ніжніша.⠀Що за риба? Голець, тунець, барамунді, макрель, кефаль різної витримки. При вас їх готуватимуть вперше. Сергій та Дільшод обіцяють перфоманс, вишукану подачу та бажання повторити.⠀У планах:амісбуш;барамунді fresh cut з місо, шимо, гарумом та мигдалем;Crispy Red Mullet з ферментованим корінням;Fish Kyiv — макрель у парі з печеною селерою;Skipjack T-Bone BBQ — смугастий тунець з фініком;Fish Wellington — голець, ерінги й трюфель.⠀За вина відповідає Зорік, вишуканий метч гарантовано. Не підбірка, а мрія:⠀Comte de Champagne 2007 Taittinger (Champagne)Grappoli del Grillo Marco de Bartoli 2018 (Sicily)Le Soula blanc 2016 (Rousillon)Chardonnay Katzrin Yarden 2018 (Golan Heights)Aloxe-Corton 1 er Cru Clos du Chapitre Follin Arbelet (Bourgogne)Henry Bonneau Chateauneuf du Pape 2014 (Rhone Valley)⠀Неділя, 15 листопада, 17:00, 101 Wine Bar.Вартість: 3 900 UAH.⠀ *Фінальний перелік риби у день вечері може змінитися через непередбачуваність процесу витримки.
    детальніше
    3900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Фаворити сомельє #3: Іспанія та Португалія

    Уманський Зорік

    Це вже треті "Фаворити сомельє", з якими ми подорожуємо винним світом. Цього разу відкриваємо Іспанію та Португалію, а також улюблені вина Зоріка звідти.⠀Фаворити — це ті винам, яким сомельє кажуть "так". Ті, які складно назвати мас-маркетом, бо це зірки своїх регіонів, знайомі переважно експертам. Давайте ми влаштуємо знайомство і для вас.⠀Вина вечора:Cava Perles Blanc 2016 NaveranEncruzado Reserva 2017 Quinta da FalorcaLa del Vivo 2018 Raul PerezOltono tinto 2016 FreyRioja Reserva Vina Ardanza 2010Somni 2016 Portal del Priorat⠀Дегустацію вин ми поєднаємо з майже-лекцією від Зоріка: ви послухаєте про особливості виноробства Іспанії та Португалії, схожості та відмінності регіонів, а також відкриєте для себе виноробів, чиєму вину можна віддати якщо не серце, то вечір.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая: салат з креветкою, спрінгрол з качкою, стейк рібай на тепані, щоки тунця.⠀10 листопада, 19:00, 101 Wine BarВартість: 1 800 UAH.  
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Дегустація пива De Molen

    Олександр Кириленко

    16 років тому у нідерландському місті Бодегравен Мено Олівьє заснував De Molen — пивоварню нової хвилі, яка швидко стала відомою на весь світ.⠀Що ж такого придумав Мено? Річ у його безкомпромісних авторських рецептах класичних стилів, які розширили рамки дозволеного у пивоварінні. Ми проведемо дегустацію, що допоможе розібратися у тонкощах надзвичайно насичених імперських стаутів, портерів і легких освіжаючих пейл елів De Molen. Навіть якщо для вас деякі зразки не є відкриттям, на контрасті з іншими вони розкриються по-новому. Дегустація передбачає розбір нюансів смаку, післясмаку й ароматів пива.⠀Сім дегустаційних зразків De Molen на вечір:⠀Hugs & KissesOp & TopHamer & SikkelTsarina EsraMooi & MeedogenloosHeaven & HellZwart & Zwaar⠀Радимо придбати квиток прямо зараз, бо вони розлітаються нереально швидко.⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 03 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Листопад
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Вина-відмінники II

    Аліє Межмедінова

    Це друга дегустація, на яку ми запросили відмінників — не сомельє, а вина. Вони можуть похвалитися своїми 90+ балами у найвпливовіших рейтингах світу (Robert Parker та Wine Spectator). Продегустуємо та поговоримо про те, чому ж вони такі класні (хоча, ви й самі все зрозумієте). Отже, гості вечора:⠀Gaba do Xil Branco, Telmo RodriguezCatena Alta Chardonnay 2018, Catena ZapataCatena Appellation Lunlunta Malbec 2018, Catena ZapataShiraz, EldertonTinto Reserva 2007, Vina Tondonia⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 05 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити сомельє #2: Італія

    Уманський Зорік

    Ви так зацікавилися тим, що п’ють сомельє, що наші французькі фаворити розлетілися зі швидкість чогось ну дуже швидкого. Тому переходимо до Італії.⠀Отже, ми плануємо продегустувати улюблені італійські вина  Зоріка:  розе,  біле,  оранж та червоне. Усі кольори винної веселки, так.⠀У келихах:Merotto Grani di Rosa 2019Gulfi Carjcanti 2017Vino di Anna Palmento Bianco 2018Colterenzio St Daniel Pino Nero Riserva 2017Fattoria San Lorenzo La Gattara 2013Stella di Compalto 2014⠀Окрім стати щасливішими після вина, заплануйте собі ще й "познайомитися глибше з основними винними регіонами Італії, їхніми відмінностями та зірками".⠀Супровід від шефа Сергія  Хегая: кальмари на  тепані,   гьодза  з креветкою, тартар з тунця, каре новозеландського ягняти.⠀27 жовтня, 19:00, 101 Wine BarВартість: 1 800 UAH.
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Кріплені вина

    Нетребко Галина

    Для келиха fortified wine не потрібен ані особливий привід, ані особлива погода, ані інші додаткові умови. Просто ви і вино. Познайомимось з кріпленими ближче? Ми поговоримо про види цього вина, їхні відмінності та схожості, топові регіони, продегустуємо херес, мадейру та портвейн. Гарячий буде вечір.⠀У келихах:Fino Inocente, Valdespino, ІспаніяCream Aranda, Bodegas Alvaro Domecq, ІспаніяBoal 10 yo, Henriques & Henriques, ПортугаліяTaylor's Select Reserve Ruby, ПортугаліяFonseca 10yo, Португалія⠀Вартість: 500 UAH Де і коли: 22 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити сомельє #1: Франція

    Зорік Уманський

    Які вина зустрічаються у келихах сомельє, коли вони не на роботі? Класні. Таким наш 101 Wine Bar присвячує свої наступні дегустації. Починаємо з Франції, вина якої відібрав Зорік."Фаворити сомельє", а у нашому випадку фаворити Зоріка — не мас-маркет і не те, що першим приходить у голову, коли ми говоримо про ту ж Францію. Це зірки, знайомі сомельє та іншим експертам. Це вина, що зустрічаються у ресторанах Michelin. Це те, за що ми у goodwine боролися, і чим пишаємося.⠀Якщо все буде ок, а ми віримо, що так і буде, "Фаворити сомельє" стануть серією дегустацій, під час яких ми познайомимо вас з безумовним маст трай з різних країн та регіонів. Але поки ми починаємо з Франції. Білі, червоні, Шампань та інші знакові регіони: продегустуємо, поговоримо, зафіксуємо особливості — тобто не лише насолодимося вином, а й вийдемо на новий рівень порозуміння.⠀У планах на вечір:Les Grands Blancs Robert MoncuitLes Vignes de Paradis C de MarrinSaint Romain 2016 Fabien CocheMorgon Jean FoillardMarsannay Vaudenelles Bruno ClairLe Soula 2009⠀Чому саме ці вина? Про це краще запитати у виноробів.⠀До вин — страви від шефа Сергія Хегая: спрінг-рол з креветкою, тартар з лосося, тартар з яловичини, щоки тунця.⠀Велкам до нашого винного Тур де Франс: 20/10, 19:00, 101 Wine Bar.Вартість: 1700 UAH.
    детальніше
    1700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Американські вина

    Оксана Баран

    Ви просили, ми зробили — порівняльна дегустація американських вин вже наступного четверга у goodwine ЦУМ. Розберемося, що буде, якщо каберне витримати не у класичних дубових діжках, а у діжках з-під бурбона, мерло — з-під рому. Для повного розуміння відмінностей ми відкриємо і "класику".⠀Отже, у нашому розпорядженні кілька пляшок від Роберта Мондави, батька каліфорнійського виноробства. Усі вина витримані ну дуже незвичним способом.⠀Наша компанія:Chardonnay Private SelectionBourbon Barrel Aged ChardonnayCabernet Sauvignon Private SelectionBourbon Barrel Aged Cabernet SauvignonRum Barrel Aged Merlot⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Вересень
    2020

    Середа

    Дегустація

    Камон до школи: винний онлайн-курс Junior

    Wine School

    Якщо за літо ви накуштувались вина, але все ще соромитесь називати себе експертом, давайте позбавимось зайвих бар’єрів. Давайте продовжимо знайомитись з винами, але зробимо це так, щоб у вас після кожного келиха знаходилась не тільки істина, а й чітке розуміння, що то в келиху було і чому воно таке.⠀Ми відкрили набір на наш вже третій онлайн-курс про вино. Стартуємо 30 вересня, вчимось до 23 жовтня.⠀Хай вас не лякає слово онлайн, бо у вас попереду і дегустації, і лекції, і вино, яке ми надішлемо Новою Поштою. Три правильних келихи теж з нас. І навчальні матеріали також, бо куди ж без них.⠀Отже, на вас чекають- 11 занять про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони з їхніми зірками та особливостями,- 36 вин,- дегустації у Zoom з викладачами Wine School.⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.⠀У вас буде окремий чат у Telegram, де питання про вино знаходитимуть свої відповіді.⠀Що далі? Ви розумітимете вино ще до того, як воно опиниться у вашому келиху — для цього вам достатньо буде подивитись на етикетку. Смаки та аромати розширяться і неочікувано для себе ви почнете розрізняти в них чорні ягоди, екзотичні фрукти та інші ноти. Тому велкам у цей цікавий світ.⠀Вартість Junior: 8600 UAH. Оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀ Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно.
    детальніше
    8600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Вересень
    2020

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Рибний бранч у 101

    Сергій Хегай, Антон Куц, Віктор Сагайдак

    На останню суботу вересня Wine School та 101 Wine Bar запанували спільний бранч, а значить попереду вино, їжа та нові знання.⠀Буде багато лосося: спікери розкажуть про види лососів та їхні відмінності, про особливості кожного та способи приготування. Щоб розуміння прийшло швидше, ми вас нагодуємо.⠀Перший підхід: чотири види лососів, усі приготовані простим методом задля демонстрації відмінностей у смаку та текстурі риби.⠀Другий підхід: ті ж чотири види лососів, але кожен з них приготовано окремо — у тому вигляді, який максимально розкриє смак конкретного виду.⠀А ще ми говоритимемо про   пейрінг, а без вина під час таких розмов взагалі нікуди, тому готуємо окреме вино до кожного дегустаційного зразка риби. І келих шампанського як велкам дрінк для настрою.⠀Спікери: шеф 101 Wine Bar та   суші-поінту   Shima Сергій   Хегай, сомельє та викладач у Wine School Антон Куц, менеджер із закупівель Віктор Сагайдак.⠀Де і коли: 101 Wine Bar, 26/09, 13:00Вартість: 3000 UAH
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Вересень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Американські вина

    Оксана Баран

    Вечір 17 вересня ми присвятимо винам батька каліфорнійського виноробства, легендарного Роберта Мондави. Чому вони такі особливі? Бо витримані, наприклад, як каберне, не у класичних дубових діжках, а в діжках з-під бурбона, а мерло — у діжках з-під рому. Щоб відчути вплив діжки на вино, ми відкриємо шардоне та каберне, витримані так, як вчать класики.⠀Отже, у нас попереду класичні сорти винограду, усі вина витримані, та три з них — ну дуууууууууже ексклюзивним та незвичайним способом.⠀У келихах:Chardonnay Private Selection, Robert MondaviBourbon Barrel Aged Chardonnay, Robert MondaviCabernet Sauvignon Private Selection, Robert MondaviBourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon, Robert MondaviRum Barrel Aged Merlot, Robert Mondavi⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 17 вересня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Вересень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Грайливі ігристі

    goodwine ЦУМ

    Знаєте, про яку дегустацію найчастіше запитують наші гості? Знаєте, бо у назві є ігристі.⠀Цікавитися ігристими — завжди goodw idea, бо з ними приходить свято. Навіть якщо ви вже були на подібній дегустації, приходьте знову і знову, бо кожного разу ми відкриваємо інші вина, а значить враження теж будуть нові. Чірс за них.⠀Отже, плани на вечір:Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut, Mongarda, ІталіяCava Brut Summum, Lacrima Baccus, ІспаніяBlanc de Noir sekt 2018, Krasna hora, ЧехіяSparkling Riesling, Dr. Loosen, НімеччинаCremant de Bourgogne Brut Pinot Noir, Chartron et Trebuchet, Франція⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 03 вересня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Серпень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Вина Viognier

    Нетребко Галина

    Віоньє — не найвідоміший сорт білих вин, погоджуємось, але ж який він цікавий. Познайомимось ближче? Ми запланували віоньє з різних куточків світу, щоб ви відкрили для себе усі його нюанси. А ще буде один зірковий оранж, про який хочеться поговорити окремо, та і додатковий келих з ним теж хочеться…⠀Отже, вина вечора:Viognier Baies Dorees, Brotte, ФранціяViognier Reserve, Don Pascual, УругвайViognier Yarden, Golan Heights Winery, ІзраїльViognier Le Pied de Samson 2018, ФранціяViognier Plenarius 2019, Kalleske, Австралія⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 27 серпня, 19:00: goodwine ЦУМСпікер: Нетребко Галина⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Серпень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Святкова дегустація: Ігристі

    Межмедінова Аліє

    З назви ви не зрозуміли, що ми святкуємо, тому й опинились тут. Так і задумано. У нас дійсно привід підняти келих. П’ять келихів.⠀Це 50-та дегустація у goodwine ЦУМ.⠀Так, хочеться гучну вечірку, щоб усі танцювали, щоб келихи не обмежувались пляшками, щоб усе як ми любимо, але… Ви і самі знаєте. Тому давайте скромно, але красиво продегустуємо ігристі, бо де вони, там завжди свято.⠀У планах на вечір новинки, улюблений креман нашої Аліє та кілька крейзі вин:⠀Sur Lie Prosecco Treviso, Soligo, Італія,Odisea 2018, Naveran, Іспанія⠀Cremant de Bourgogne, Chartron et Trebuchet, Франція⠀Yarden Blanc de Blancs 2011, Golan Heights Winery, Ізраїль⠀Peppermint Paddock, D'arenberg, Австралія⠀Буде і шостий келих, але це сюрприз, тому просто забронюйте квиток прямо зараз, а то завтра вже буде солд аут.⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 20 серпня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Не зволікайте.⠀ Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Серпень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Маленька літня дегустація

    Аліє Межмедінова

    Ніколи пояснювати, бо літо чекати не стане — у нас просто маленька літня дегустація. У планах на вечір кілька вин, що добре рятують від спеки та мріють приєднатись до вашого пікніку.⠀З чим святкуємо літо:⠀Sauvignon Blanc Bubbles, Marlborough Sun, Нова Зеландія⠀Superiore 2018, Canayli, Італія⠀Le Petit Buisson Touraine 2018, Clos du Tue-Boeuf, Франція⠀Albarino, Pazo de Senorans, Іспанія⠀Regnie 2018, Guy Breton,  Франція⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 13 серпня, 19:00: goodwine ЦУМ⠀*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Не зволікайте.⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Липень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Піно Гріджіо чи Піно Грі?

    Аліє Межмедінова

    Pinot Grigio та Pinot Gris — це одне й те ж? А правильно "Гріджіо" чи "Грі"?⠀Наш дегустаційний клуб ризикує перетворитись на клуб винних шерлоків, бо у нас що не дегустація, то нове питання. Шукаємо відповіді за келихом білого, точніше, за кількома келихами:⠀Pinot Grigio Puiten Praedium Selection, Colterenzio — ІталіяPinot Grigio Y Series, Yalumba — АвстраліяPinot Grigio Ramato delle Venezie, Sassetti Livio — ІталіяPinot Gris Turckheim, Zind-Humbrecht — ФранціяPinot Grigio 2018, Jermann — Італія⠀*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Не зволікайте.⠀Вартість квитка: 500 UAHДе і коли: 30 липня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Липень
    2020

    Середа

    Дегустація

    Другий літній: винний курс Junior онлайн

    Wine School

    Wine School щойно запустили свій перший онлайн курс, а ми вже маємо повідомити про sold out. І нам не лишається нічого іншого, окрім як запустити другий курс Junior. Починаємо вчитись 29 липня (так, липня), закінчуємо 19 серпня — от вам і вері найс плани на відпустку.⠀Що у програмі: базис про вино.10 занять білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони з їхніми зірками та особливостями. Вчимось на 36 винах, дегустуємо у Zoom з викладачами Wine School. Лектори: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.⠀І бонус, якого не було у попередньому курсі: директор школи, Володимир Антонов, прочитає лекцію про майбутнє вина — "Wine trends and nearest future". Нам аж самим хочеться послухати.⠀Отже, для чого вам це все? Щоб розширити свої винні горизонти, щоб улюбленого білого/червоного було більше і більше, а обмежень менше, щоб зробити вибір було простіше, і навіть без допомоги сомельє. Ох, багато відкриттів у вас попереду.⠀Усі навчальні матеріали з нас, а також зразки для дегустацій. Три келихи для канонічних дегустацій — у подарунок. Усе відправимо Новою Поштою. А ще у вас буде окремий чат у Telegram, де питання про вино знаходитимуть свої відповіді.⠀Вартість Junior: 8600 UAH, оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀ Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно. З розкладом можна ознайомитись тут.
    детальніше
    8600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Червень
    2020

    П'ятниця

    Дегустація

    Wine School онлайн: курс Junior

    Wine School

    Увага! Всі квитки продано! Наступний курс Junior II стартує 29 липня — продаж квитків тут.⠀Wine School виходить онлайн. Колись це мало статись, і ось нарешті сталось.Щоб ви вчились розуміти вино без масок та інших "але", щоб ваша "парта" не була партою, а, наприклад, стала столиком на терасі, щоб без заторів і не тільки у Києві… Для цього всього ми створили онлайн-курс Junior. Це перший крок до "I love wine".⠀Про що він?Звісно ж, про вино.36 вин на курс,10 занять про ключові регіони, їхні особливості та білі-червоні-ігристі-натуральні,Zoom-лекції від викладачів Wine School: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.З деталями курсу ви можете ознайомитися  тут. ⠀Після курсу ви навчитесь читати етикетки не гірше за знайомого сомельє, а також вдосталь розширите винний світогляд, щоб вибирати не лише Мальборо з голими сідничками. Ох, багато відкриттів у вас попереду.⠀Отже, з нас навчальні матеріали, три келихи у подарунок (для канонічних дегустацій), а також самі зразки для дегустацій, які ми відправимо Новою Поштою. А ще у вас буде окремий чат у Telegram, де питання знаходитимуть відповіді.⠀Починаємо 5 червня.Неймовірна, навіть трохи нереальна вартість: 7 900 UAH, оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно.⠀Деталі тут, за телефоном: 095 276 11 41, або ж тут: wineschool@goodwine.ua.
    детальніше
    7900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Березень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Прімітіво VS Зінфандель

    Межмедінова Аліє

    Що спільного у сортів Прімітіво та Зінфандель? Залишимо це питання для нашої дегустації. Прімітіво одним із перших визріває на півдні Італії. Зінфандель — автохтон Америки. Проте, обидва сорти мають спільну історію та навіть спільну ДНК. Заінтригували? Розплутаємо цю Санта-Барбару 19 березня.Вина вечора:Primitivо, CanteleRosso Primitivo Di Manduria Ducale, Di MarcoAmativo, CanteleZinfandel Vintners Blend, RavenswoodZinfandel East Bench 2017, Ridge VineyardsВартість: 500 UAHДе і коли: 19 березня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова АлієКвитки купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Лютий
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Порівняльна дегустація Каберне Совіньйон

    Нетребко Галина

    Дегустація Каберне Совіньйон стала однією з найпопулярніших минулого року. Воно і не дивно, адже ми мали справу з королем вин, знайомство та дружба з яким передбачає безліч відкриттів. Поговоримо про них? І про те, що спільного та у чому різниця між Каберне Совіньйон з Франції, Італії, Чилі та Аргентини. Плани на вечір: Cabernet Sauvignon 2016, Campo Alle Comete Chateau Calvimont Rouge Cabernet Sauvignon Alpha, Montes Cabernet Sauvignon Yarden 2015, Golan Heights Winery Cabernet Sauvignon, Elderton Вартість: 500 UAH Де і коли: 20 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Нетребко Галина Квитки купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine. Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!