Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Рибний бранч у 101

    Дегустація

    На останню суботу вересня Wine School та 101 Wine Bar запанували спільний бранч, а значить попереду вино, їжа та нові знання.⠀Буде багато лосося: спікери розкажуть про види лососів та їхні відмінності, про особливості кожного та способи приготування. Щоб розуміння прийшло швидше, ми вас нагодуємо.⠀Перший підхід: чотири види лососів, усі приготовані простим методом задля демонстрації відмінностей у смаку та текстурі риби.⠀Другий підхід: ті ж чотири види лососів, але кожен з них приготовано окремо — у тому вигляді, який максимально розкриє смак конкретного виду.⠀А ще ми говоритимемо про   пейрінг, а без вина під час таких розмов взагалі нікуди, тому готуємо окреме вино до кожного дегустаційного зразка риби. І келих шампанського як велкам дрінк для настрою.⠀Спікери: шеф 101 Wine Bar та   суші-поінту   Shima Сергій   Хегай, сомельє та викладач у Wine School Антон Куц, менеджер із закупівель Віктор Сагайдак.⠀Де і коли: 101 Wine Bar, 26/09, 13:00Вартість: 3000 UAH
    детальніше

    26

    Вересень 2020 Субота 13:00

    ведучий Сергій Хегай, Антон Куц, Віктор Сагайдак

    місце проведення 101 Wine Bar

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Камон до школи: винний онлайн-курс Junior

    Дегустація

    Якщо за літо ви накуштувались вина, але все ще соромитесь називати себе експертом, давайте позбавимось зайвих бар’єрів. Давайте продовжимо знайомитись з винами, але зробимо це так, щоб у вас після кожного келиха знаходилась не тільки істина, а й чітке розуміння, що то в келиху було і чому воно таке.⠀Ми відкрили набір на наш вже третій онлайн-курс про вино. Стартуємо 30 вересня, вчимось до 23 жовтня.⠀Хай вас не лякає слово онлайн, бо у вас попереду і дегустації, і лекції, і вино, яке ми надішлемо Новою Поштою. Три правильних келихи теж з нас. І навчальні матеріали також, бо куди ж без них.⠀Отже, на вас чекають- 11 занять про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони з їхніми зірками та особливостями,- 36 вин,- дегустації у Zoom з викладачами Wine School.⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.⠀У вас буде окремий чат у Telegram, де питання про вино знаходитимуть свої відповіді.⠀Що далі? Ви розумітимете вино ще до того, як воно опиниться у вашому келиху — для цього вам достатньо буде подивитись на етикетку. Смаки та аромати розширяться і неочікувано для себе ви почнете розрізняти в них чорні ягоди, екзотичні фрукти та інші ноти. Тому велкам у цей цікавий світ.⠀Вартість Junior: 8600 UAH. Оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀ Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно.
    детальніше

    30

    Вересень 2020 Середа 19:00

    ведучий Wine School

    місце проведення online

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні23Вересень

  • 17

    Вересень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Американські вина

    Оксана Баран

    Вечір 17 вересня ми присвятимо винам батька каліфорнійського виноробства, легендарного Роберта Мондави. Чому вони такі особливі? Бо витримані, наприклад, як каберне, не у класичних дубових діжках, а в діжках з-під бурбона, а мерло — у діжках з-під рому. Щоб відчути вплив діжки на вино, ми відкриємо шардоне та каберне, витримані так, як вчать класики.⠀Отже, у нас попереду класичні сорти винограду, усі вина витримані, та три з них — ну дуууууууууже ексклюзивним та незвичайним способом.⠀У келихах:Chardonnay Private Selection, Robert MondaviBourbon Barrel Aged Chardonnay, Robert MondaviCabernet Sauvignon Private Selection, Robert MondaviBourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon, Robert MondaviRum Barrel Aged Merlot, Robert Mondavi⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 17 вересня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Вересень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Грайливі ігристі

    goodwine ЦУМ

    Знаєте, про яку дегустацію найчастіше запитують наші гості? Знаєте, бо у назві є ігристі.⠀Цікавитися ігристими — завжди goodw idea, бо з ними приходить свято. Навіть якщо ви вже були на подібній дегустації, приходьте знову і знову, бо кожного разу ми відкриваємо інші вина, а значить враження теж будуть нові. Чірс за них.⠀Отже, плани на вечір:Valdobbiadene Prosecco Superiore Brut, Mongarda, ІталіяCava Brut Summum, Lacrima Baccus, ІспаніяBlanc de Noir sekt 2018, Krasna hora, ЧехіяSparkling Riesling, Dr. Loosen, НімеччинаCremant de Bourgogne Brut Pinot Noir, Chartron et Trebuchet, Франція⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 03 вересня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Серпень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Вина Viognier

    Нетребко Галина

    Віоньє — не найвідоміший сорт білих вин, погоджуємось, але ж який він цікавий. Познайомимось ближче? Ми запланували віоньє з різних куточків світу, щоб ви відкрили для себе усі його нюанси. А ще буде один зірковий оранж, про який хочеться поговорити окремо, та і додатковий келих з ним теж хочеться…⠀Отже, вина вечора:Viognier Baies Dorees, Brotte, ФранціяViognier Reserve, Don Pascual, УругвайViognier Yarden, Golan Heights Winery, ІзраїльViognier Le Pied de Samson 2018, ФранціяViognier Plenarius 2019, Kalleske, Австралія⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 27 серпня, 19:00: goodwine ЦУМСпікер: Нетребко Галина⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Серпень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Святкова дегустація: Ігристі

    Межмедінова Аліє

    З назви ви не зрозуміли, що ми святкуємо, тому й опинились тут. Так і задумано. У нас дійсно привід підняти келих. П’ять келихів.⠀Це 50-та дегустація у goodwine ЦУМ.⠀Так, хочеться гучну вечірку, щоб усі танцювали, щоб келихи не обмежувались пляшками, щоб усе як ми любимо, але… Ви і самі знаєте. Тому давайте скромно, але красиво продегустуємо ігристі, бо де вони, там завжди свято.⠀У планах на вечір новинки, улюблений креман нашої Аліє та кілька крейзі вин:⠀Sur Lie Prosecco Treviso, Soligo, Італія,Odisea 2018, Naveran, Іспанія⠀Cremant de Bourgogne, Chartron et Trebuchet, Франція⠀Yarden Blanc de Blancs 2011, Golan Heights Winery, Ізраїль⠀Peppermint Paddock, D'arenberg, Австралія⠀Буде і шостий келих, але це сюрприз, тому просто забронюйте квиток прямо зараз, а то завтра вже буде солд аут.⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 20 серпня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Не зволікайте.⠀ Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Серпень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Маленька літня дегустація

    Аліє Межмедінова

    Ніколи пояснювати, бо літо чекати не стане — у нас просто маленька літня дегустація. У планах на вечір кілька вин, що добре рятують від спеки та мріють приєднатись до вашого пікніку.⠀З чим святкуємо літо:⠀Sauvignon Blanc Bubbles, Marlborough Sun, Нова Зеландія⠀Superiore 2018, Canayli, Італія⠀Le Petit Buisson Touraine 2018, Clos du Tue-Boeuf, Франція⠀Albarino, Pazo de Senorans, Іспанія⠀Regnie 2018, Guy Breton,  Франція⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 13 серпня, 19:00: goodwine ЦУМ⠀*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Не зволікайте.⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Липень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Піно Гріджіо чи Піно Грі?

    Аліє Межмедінова

    Pinot Grigio та Pinot Gris — це одне й те ж? А правильно "Гріджіо" чи "Грі"?⠀Наш дегустаційний клуб ризикує перетворитись на клуб винних шерлоків, бо у нас що не дегустація, то нове питання. Шукаємо відповіді за келихом білого, точніше, за кількома келихами:⠀Pinot Grigio Puiten Praedium Selection, Colterenzio — ІталіяPinot Grigio Y Series, Yalumba — АвстраліяPinot Grigio Ramato delle Venezie, Sassetti Livio — ІталіяPinot Gris Turckheim, Zind-Humbrecht — ФранціяPinot Grigio 2018, Jermann — Італія⠀*Ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10. Не зволікайте.⠀Вартість квитка: 500 UAHДе і коли: 30 липня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Липень
    2020

    Середа

    Дегустація

    Другий літній: винний курс Junior онлайн

    Wine School

    Wine School щойно запустили свій перший онлайн курс, а ми вже маємо повідомити про sold out. І нам не лишається нічого іншого, окрім як запустити другий курс Junior. Починаємо вчитись 29 липня (так, липня), закінчуємо 19 серпня — от вам і вері найс плани на відпустку.⠀Що у програмі: базис про вино.10 занять білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони з їхніми зірками та особливостями. Вчимось на 36 винах, дегустуємо у Zoom з викладачами Wine School. Лектори: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.⠀І бонус, якого не було у попередньому курсі: директор школи, Володимир Антонов, прочитає лекцію про майбутнє вина — "Wine trends and nearest future". Нам аж самим хочеться послухати.⠀Отже, для чого вам це все? Щоб розширити свої винні горизонти, щоб улюбленого білого/червоного було більше і більше, а обмежень менше, щоб зробити вибір було простіше, і навіть без допомоги сомельє. Ох, багато відкриттів у вас попереду.⠀Усі навчальні матеріали з нас, а також зразки для дегустацій. Три келихи для канонічних дегустацій — у подарунок. Усе відправимо Новою Поштою. А ще у вас буде окремий чат у Telegram, де питання про вино знаходитимуть свої відповіді.⠀Вартість Junior: 8600 UAH, оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀ Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно. З розкладом можна ознайомитись тут.
    детальніше
    8600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Червень
    2020

    П'ятниця

    Дегустація

    Wine School онлайн: курс Junior

    Wine School

    Увага! Всі квитки продано! Наступний курс Junior II стартує 29 липня — продаж квитків тут.⠀Wine School виходить онлайн. Колись це мало статись, і ось нарешті сталось.Щоб ви вчились розуміти вино без масок та інших "але", щоб ваша "парта" не була партою, а, наприклад, стала столиком на терасі, щоб без заторів і не тільки у Києві… Для цього всього ми створили онлайн-курс Junior. Це перший крок до "I love wine".⠀Про що він?Звісно ж, про вино.36 вин на курс,10 занять про ключові регіони, їхні особливості та білі-червоні-ігристі-натуральні,Zoom-лекції від викладачів Wine School: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін.З деталями курсу ви можете ознайомитися  тут. ⠀Після курсу ви навчитесь читати етикетки не гірше за знайомого сомельє, а також вдосталь розширите винний світогляд, щоб вибирати не лише Мальборо з голими сідничками. Ох, багато відкриттів у вас попереду.⠀Отже, з нас навчальні матеріали, три келихи у подарунок (для канонічних дегустацій), а також самі зразки для дегустацій, які ми відправимо Новою Поштою. А ще у вас буде окремий чат у Telegram, де питання знаходитимуть відповіді.⠀Починаємо 5 червня.Неймовірна, навіть трохи нереальна вартість: 7 900 UAH, оплата, як і має бути, теж онлайн.⠀Щодо інших наших курсів: і Beginners, і Advanced будуть, але у звично-шкільному офлайн-режимі. Про них ми повідомимо завчасно.⠀Деталі тут, за телефоном: 095 276 11 41, або ж тут: wineschool@goodwine.ua.
    детальніше
    7900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Березень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Прімітіво VS Зінфандель

    Межмедінова Аліє

    Що спільного у сортів Прімітіво та Зінфандель? Залишимо це питання для нашої дегустації. Прімітіво одним із перших визріває на півдні Італії. Зінфандель — автохтон Америки. Проте, обидва сорти мають спільну історію та навіть спільну ДНК. Заінтригували? Розплутаємо цю Санта-Барбару 19 березня.Вина вечора:Primitivо, CanteleRosso Primitivo Di Manduria Ducale, Di MarcoAmativo, CanteleZinfandel Vintners Blend, RavenswoodZinfandel East Bench 2017, Ridge VineyardsВартість: 500 UAHДе і коли: 19 березня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова АлієКвитки купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Лютий
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Порівняльна дегустація Каберне Совіньйон

    Нетребко Галина

    Дегустація Каберне Совіньйон стала однією з найпопулярніших минулого року. Воно і не дивно, адже ми мали справу з королем вин, знайомство та дружба з яким передбачає безліч відкриттів. Поговоримо про них? І про те, що спільного та у чому різниця між Каберне Совіньйон з Франції, Італії, Чилі та Аргентини. Плани на вечір: Cabernet Sauvignon 2016, Campo Alle Comete Chateau Calvimont Rouge Cabernet Sauvignon Alpha, Montes Cabernet Sauvignon Yarden 2015, Golan Heights Winery Cabernet Sauvignon, Elderton Вартість: 500 UAH Де і коли: 20 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Нетребко Галина Квитки купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine. Всі подробиці за телефоном: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Лютий
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Дегустація вин Бордо

    Межмедінова Аліє

    З винами Бордо знайомі навіть ті, хто про вино знає ну зовсім мало. Про Бордо говорять і говорять, і ми зробимо те ж саме. А потім ще й продегустуємо кілька зразків сухого з одного з найстаріших виноробних регіонів світу. Що в келихах: Chateau Boisson Blanc 2016 Chateau Ferrande Blanc 2017 Chateau Mayne-Vieil 2016 Chateau Hennebelle 2014 Chateau La Rose Perriere 2015 Вартість: 500 UAH Де і коли: 06 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine. Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Грудень
    2019

    Субота

    Дегустація

    Натуральна дегустація: вина, вина, вина і день народження

    Межмедінова Аліє

    У грудні goodwine TSUM святкує день народження. А це значить, що ми відкриваємо багато, дуже багато вина для наших гостей. Ми хочемо, щоб ви пили його з користю, тому вирішили провести безлімітну дегустацію. 7 грудня у нас будуть натуральні вина.Купіть квиток і приходьте у goodwine ЦУМ. Ми обміняємо його на ваш персональний келих. З 12 по 16 години ви з ним будете знайомитись з натуральними винами. Цього часу має вистачити, аби визначитись, які з них точно ваші.Що дегустуємо:тут ми просто зазначимо, що буде понад 10 позицій natural wines.Де і коли: 7 грудня, 12:00-16:00, goodwine ЦУМВартість: 400 UAHСпікер: Межмедінова АлієІ ще дещо: 6, 7 та 8 грудня з нагоди дня народження goodwine ЦУМ ми даруємо додаткові 15% на весь чек за умови придбання трьох будь-яких пляшок вина чи міцного. Тобто, знижка сумується з усіма іншими, а також розповсюджується на всі-всі товари в чеку. Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Грудень
    2019

    П'ятниця

    Дегустація

    Покер, рулетка, два вина

    Межмедінова Аліє, Нетребко Галина та містер Х.

    Ми у goodwine ЦУМ обожнюємо грудень. Ну, знаєте, нам у компанії вина не холодно, тому все ок. Це перша причина для "обожнюємо". Друга — новий рік, ялинки, прикраси, багато гостей. Третя — у нас День народження. І от прямо зараз ми хочемо запросити вас на святкування.6 грудня ми влаштуємо казино — з вином та фішками, з рулеткою, покером та подарунками. Приходьте грати: з 19:00 ми відкриємо три локації з іграми. Ваш квиток дорівнює можливості зіграти в одну з них (покер, рулетка, квест), для цього просто обміняйте його на фішку. Якщо що, фішки можна докупити. З детальними правилами кожної гри вас познайомлять королеви вечора.З нас велкам-дрінк — Pinot Grigio Brut Blanc, Canti для настрою, а також подарунки переможцям. Усі фіналісти зустрінуться у батлі та позмагаються за чорну ікру та пляшки нашого улюбленого вина. Його у будь-якому випадку буде вдосталь, бо у нас з вами свято. Що буде в келихах під час гри? Вам треба буде відгадати.Де і коли: 6 грудня, 19:00, goodwine ЦУМВартість: 200 UAHКоролеви вечора: Межмедінова Аліє, Нетребко Галина та містер Х. І ще дещо: 6, 7 та 8 грудня з нагоди Дня народження goodwine ЦУМ ми даруємо додаткові 15% на весь чек за умови придбання трьох будь-яких пляшок вина чи міцного. Тобто, знижка сумується з усіма іншими, а також розповсюджується на всі-всі товари в чеку.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Грудень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Френдлі Champagne Night

    Роман Ремеєв, Олександр Прохоренко, Володимир Антонов, Зорік Уманський

    Все, досить. Ми втомились підбирати краватку та худнути заради смокінга, що дістаємо раз на рік. Жодних правил, обмежень та дрескодів — єдине наше правило стосовно Champagne Night 2019.Ви все правильно зрозуміли: наша вечірка буде максимально френдлі, тому і без дрескоду, щоб вам нічого не заважало насолоджуватись шампанським. Цього разу, до речі, у нас не буде гігантів Шампані типу Taittinger, бо не вони єдині роблять гідне вино. Наш Володимир Антонов, головний у питаннях на літеру Ш, влітку багато подорожував регіоном, де зробив кілька відкриттів, якими і поділиться з вами. Плануємо більш 10 позицій від маленьких, але неймовірно яскравих виноробів Шампані.У меню:Larmandier-BernierEgly-OurietFrancoise BedelMarc HebrartPierre GimonnetPascal AgrapartEric RodezDe SousaMarie-CourtinJacquessonBruno Paillardі закуски by 101 Wine Bar.До речі, цього року наша вечірка перейшла на темну сторону goodwine — у 101 Wine Bar. Це теж частина нашого френдлі-плана.А ще буде музика by Влад Буйвол. Влад погодився провести вечір з нами, за що ми йому вдячні. Ви теж погоджуйтесь на Champagne Night.Вартість: 3 000 UAHДе і коли: 05 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.Смолтоки про champagne на: Роман Ремеєв, Олександр Прохоренко, Володимир Антонов, Зорік Уманський.Нагадуємо, дрескод відсутній, як і будь-які обмеження. Філ фрі.
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Грудень
    2019

    Неділя

    Дегустація

    Киев

    emOcean: вечеря by Сергій Хегай

    Сергій Хегай

    Коротше, тут така тема: 01 грудня у нас в 101 відбудеться шефська вечеря з Сергієм Хегаєм на морську тематику. Як бачите, ми її так і назвали — emOcean. І тут є одна складність: нам хочеться пожартувати щось і про морських котиків, і про друзів Оушена. Тому далі буде два формати запрошення, а ви вже дивіться, яке з них ближче саме вам. Варіант номер один:01/12 в 101 ви та ще 20 котиків станете морськими — морськими котиками. Після програми з 5 страв, в основі яких будуть риба та морепродукти, морським стане все. Варіант номер два:01/12 в 101 ви та Ocean's Twenty будете усміхатись так же hot, як Джордж Клуні та Бред Пітт разом узяті. Після ТАКОЇ вечері тільки ТАК і усміхаються. Закуска, п’ять страв, десерт, три вина, smile. Варіант номер три: емо.Тут може бути тест на вік, але, якщо ви пам’ятаєте, як це — бути емо, що ж, вітаємо вас у клубі 30+. Ми теж у ньому, але це не має жодного відношення до теми вечері. Тому просто приходьте:01 грудня, 101 Wine Bar.Сергій Хегай вигадав красиве і складне меню, в основі якого риба, морепродукти та його свіжий погляд на азійську кухню. Коли він описував усі техніки та процеси, ми нічого не зрозуміли окрім того, що буде яскраво і смачно. А під вино, яке нам підбере Рома Ремеєв, — то взагалі краса. Вартість: 2500 UAHДе і коли: 01 грудня, 18:00, 101 Wine BarКвитки можна придбати у касі 101, а також тут.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Листопад
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    Міцний курс: два дні коньяку

    Олександр Шеханін

    Останнім часом коньяк переживає справжій ренесанс: у нього все добре, його всі люблять і таке інше. Це не здогадки, а факт, про що свідчать світові продажі, а також стрімке розширення асортименту більшості виробників. А ми не можемо просто спостерігати за цим, ми хочемо про це поговорити. З вами.19 і 21 листопада Олександр Шеханін, який проходив спеціалізоване навчання по коньяку у Франції, розкаже про "Великих виробників коньяку" і про "Маленьких виробників коньяку" — так називаються теми наших міцних вечорів. У планах відсутні позиції з маркуванням VS, тільки VSOP і вище.З одного боку ми відкриємо класику коньяків, з іншого — спробуємо те нове, що з'явилось на ринку зовсім недавно: сингл каск коньяк та фініш в діжках з-під бурбонуДень 1, Великі виробники:1. Hennessy VSOP2. Remy Martin VSOP3. Courvoisier VSOP4. Martell Cordon Bleu5. Martell Blue Swift (фінішував у діжках з-під кентукійського бурбона)6. Camus XOДень 2, Маленькі виробники:1. Chateau de Montifaud VSOP2. Pierre Ferrand Ambre3. Bowen XO4. Hine XO5. Frapin XO6. Tesseron Lot#767. Jean Fillioux Single Cask 75/2 (розлитий з однієї діжки, у продажу таких речей не було і не буде).Вартість: 4 200 UAHДе і коли: goodwine на Мечникова, відділ міцного — 19 і 21 листопада, 19:00Спікер: Олександр Шеханін — єдиний Cognac Educator в Україні, пройшов навчання у 2017 році. Програма, за якою вчився Саша, розроблена BNIC (Bureau National Interprofessionel du Cognac), державним органом Франції, що контролює та сертифікує виробництво коньяку. Деталі за телефоном: +38 095 276 11 41
    детальніше
    4200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Листопад
    2019

    Середа

    Дегустація

    У-ру-ру Уругвай

    Баран Оксана

    Ніхто нічого не знає про Уругвай, особливо якщо мова заходить про вина. Давайте з ними познайомимось? Шість зразків допоможуть розкрити природу цих цікавих вин, серед них будуть і автохтонний Таннат, і дорослий бленд 99-го.Дегустаційні зразки:Chardonnay, Don PascualViognier Reserve, Don PascualCabernet Sauvignon Crianza En Roble, Don PascualTannat Merlot, Don PascualAtlantico Sur Tannat Reserve, Familia DeicasPreludio Barrel Select Rouge 1999, Familia DeicasДе і коли: 28 листопада, 19:00, goodwine TSUMСпікер: Баран ОксанаВартість: 500 UAH Купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2019

    Неділя

    Дегустація

    Киев

    Yourz: Natural Garden. Неділя.

    Олександр Йоурз

    Неочікуване. Фантастичне. Фермерське. У нас готуватиме Йоурз. Ця наша спільна вечеря стане стартом колаба Yourz та 101. Тепер про саму вечерю. Два вечори поспіль, 09 та 10 листопада, Саша готуватиме для вас сюрприз — chef’s table. Ви будете сидіти за одним столом, а навколо вас буде магія. Натуральна, але не як в Гаррі Поттері, а гастрономічна. П’ять страв, чотири вина. Все natural. Анонсувати не можемо, бо такі правила, you know. Зустрічаємось в 101.Субота або неділя — тут як захочете, але той-самий-шеф на місці 09 та 10 листопада.19:00-20:30.Далі можна лишитись, випити кілька келихів за ______ — місце для ваших фантазій. І на поговорити з шефом. Квитки можна придбати тут, або ж на касі 101 Wine Bar. Всього у нас є по 18 квитків на вечерю.Вартість: 2500 UAH. А, так, дрес-код. Філ фрі, головне, щоб вам було комфортно насолоджуватись життям.Лейдіз та панове, якщо забажаєте додати образу квітковості чи вінковості, ми будемо тільки раді. Все, побачимось на Yourz: Natural Garden. Цьом.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Листопад
    2019

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Yourz: Natural Garden. Субота.

    Олександр Йоурз

    Неочікуване. Фантастичне. Фермерське. У нас готуватиме Йоурз. Ця наша спільна вечеря стане стартом колаба Yourz та 101.  Тепер про саму вечерю. Два вечори поспіль, 09 та 10 листопада, Саша готуватиме для вас сюрприз — chef’s table. Ви будете сидіти за одним столом, а навколо вас буде магія. Натуральна, але не як в Гаррі Поттері, а гастрономічна. П’ять страв, чотири вина. Все natural. Анонсувати не можемо, бо такі правила, you know. Зустрічаємось в 101.Субота або неділя — тут як захочете, але той-самий-шеф на місці 09 та 10 листопада.19:00-20:30.Далі можна лишитись, випити кілька келихів за ______ — місце для ваших фантазій. І на поговорити з шефом.  Квитки можна придбати тут, або ж на касі 101 Wine Bar. Всього у нас є по 18 квитків на вечерю.Вартість: 2500 UAH.  А, так, дрес-код. Філ фрі, головне, щоб вам було комфортно насолоджуватись життям.Лейдіз та панове, якщо забажаєте додати образу квітковості чи вінковості, ми будемо тільки раді. Все, побачимось на Yourz: Natural Garden. Цьом.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, біле вино: дегустація

    Аліє Межмедінова

    Не перша наша дегустація чорної ікри та білих вин. Ми зараз не вихваляємось, ні, просто підкреслюємо нашу системність. Так от: у нас в планах дегустація чорної ікри та елегантних французьких вин, під час якої ми розберемо три варіанти поєднання — класичний, альтернативний та оригінальний. Цього разу ми переглянули вина вечора, що трохи вплинуло на вартість квитка. Але-е-е-е… Воно того варте.Дегустаційний фонд:Cremant de Loire La Marquis, Joseph Mellot, білий брют, ФранціяBrut Blanc de Blancs Premier Cru, Marc Hebrart, білий брют, ФранціяVire Clesse Cuvee Speciale 2017, Domaine Andre Bonhomme, біле сухе, ФранціяДе: goodwine TSUMКоли: 03 жовтня, 19:00Скільки: 750 UAHКого слухаємо: Межмедінова АлієВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Нічого нового: дегустація Божоле не-нуво

    Оксана Баран

    Божоле нуво — це листопад. Ну я-а-ак… Звісно ж, це молоді, щойно зброджені вина, але традиційно про них говорять саме в листопаді. Зараз ще вересень, а Божоле може бути не тільки нуво, тому ми можемо собі дозволити поговорити саме про локальні столові вина з сорту Гаме. Не нуво.Плани на вечір:Beaujolais-Villages Blanc Grand Clos de Loyse Chateau des Jacques, Louis Jadot, біле сухеBeaujolais Villages, Potel-Aviron, червоне сухеBrouilly 2017, Georges Descombes, червоне сухеJulienas, Doudet Naudin, червоне сухеMorgon, Doudet Naudin, червоне сухеДе: goodwine TSUMКоли: 26 вересня, 19:00Спікер: Оксана БаранВартість квитка: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!