Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Сьогодні19Жовтень

  • 11

    Жовтень
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Japanese dinner

    Сергій Хегай

    Велика японська вечеря в 101 від шефа Сергія Хегая, який також відповідає за кухню в суші-поінті Shima. До неординарних страв Зорік Уманський підібрав цікаві вина з Італії, Франції та Іспанії.⠀Щоб не витрачати час на вступ, просто почитайте меню:⠀амісбуш⠀Champagne Benoit Lahaye Brut Natureкальмар фарширований гребінцем, слива умебоші, олія авокадо⠀De Bartoli Pietra Nera (Sicilia)чаванмуші, ікра кети, масло з водоростей⠀Chivite Rosado 2006 Navarraнігірі суші: гребінець, риба-папуга, тунець, лакедра⠀Cervaro della Sala 2019 (Umbria)рол з креветкою темпура й авокадо, емульсія з кунжуту, домашній унагі та шисо⠀Morgon Cote de Py, Jean Foillard 2019 (Beaujolais)кушіякі з макрелі, жовток місо, салат хіджикі⠀Recioto di Soave Pieropan (Veneto)вагасі⠀Вартість: 3 300 UAH11 жовтня, 19:00, 101 Wine Bar 
    детальніше
    3300 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Жовтень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Octoberfest у goodwine ЦУМ

    Кириленко Олександр

    Octoberfest – традиційне баварське свято, що офіційно святкують у Мюнхені вже двісті років поспіль. І воно, мабуть, є найбільш популярним приводом, щоб зібратися на пиво.⠀Ми не могли залишити без уваги таку знаменну подію і підготували авторське меню, що об’єднало традиційні смаки німецької кухні із класичними варіаціями баварського (і не лише) пива.⠀Зустрічайте фудпейринг до пива від Michael Plank — унікальної сімейної пивоварні з Баварії, що не змінює традицій з 1617 року і є ексклюзивним партнером goodwine.⠀Щоб додати родзинку цій гастрономічній вечері, до кожної страви також подаємо кращі світові зразки пивного мистецтва:⠀Картопляні крокети фрі із асорті м’ясних ковбасок +Plank Vollbier Hell, НімеччинаLervig Pilsner, Норвегія⠀Тушкована капуста кім чі зі свинячими ребрами су-від +Plank Hefeweizen, НімеччинаHitachino Weizen, Японія⠀Маковий штрудель від Bake House +Plank Dunkler Weizenbock, НімеччинаBoon Kriek, Бельгія⠀ П.с. Якщо ви плануєте бути компанією і хочете сидіти разом, повідомляйте про це завчасно за номером +380955071645.
    детальніше
    900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Вересень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Курс про вино від Wine School - Junior 9

    Wine School

    Розповімо як обрати найдоречніше вино до будь-якої події.Навчимо розуміти свої побажання та спілкуватись з сомельє у магазині на професійному рівні.Відкриємо для вас нові смаки та аромати.⠀Курс проходить в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали у вигляді презентацій та запису живих лекцій,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 22 вересня.⠀Наші контакти +38 095 276 11 41wineschool@goodwine.ua
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Вересень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Відкриваємо пиво. Дегустація.

    Кириленко Олександр

    Гьоз, портер, ІРА, пшеничний ель, ячмінне, традиційне і "нова хвиля" — так виглядають наші нотатки для першої дегустації пива у goodwine ЦУМ. Ми поговоримо про історію пивоваріння, технології виробництва, про правильну дегустацію та оцінювання пива. У планах одразу 8 зразків у різних стилях від топових виробників світу.⠀Дегустуємо:Brouwerij Boon Geuze Mariage Parfait, БельгіяPlank Vollbier Hell, НімеччинаSt. Bernardus Witbier, БельгіяPlank Heller Weizenbock, НімеччинаWestmalle Dubbel, БельгіяDe Molen De Molen Hamer & Sikkel, НідерландиLervig Tasty Juice, НорвегіяBrewDog Punk IPA, Великобританія⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 21 вересня, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Кириленко Олександр
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Вересень
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Wagyu dinner

    Сергій Хегай

    Вагю — унікальна мармурова яловичина від топового виробника Норіакі Нумамото, який є головним експертом з обробки м'яса у всій Японії. Це напрочуд ніжне м’ясо, з яким треба вміти працювати, шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай вміє — його він і приготує на вечерю 20 вересня.⠀Ми порівняємо смак та ніжність кількох видів мяса: вагю, українського філе та американського рібай. До серйозних страв Зорік підібрав серйозні вина з Шампані, Сицилії, Тоскани, Бургундії.⠀Меню вечора:⠀Champagne Marc Hebrart Rose Brutрол вагю з чорною ікрою⠀COS Cerasuolo di Vittoria 2012тартар із філе (Україна) та маринованим жовтком з місо⠀Brunello di Montalcino Casanova di Neri 2015стейк рібай (США) з білими грибами і топінамбуром⠀Gevrey-Chambertin 1er Cru 2015 Gerard Seguin (Bourgogne)вагю тендерлоін (Японія) і соус токацу⠀Riesling Auslese 2007 Dr Loosenпанакота⠀Вартість: 4 900 UAH20/09, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    4900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    Вересень
    2021

    Субота

    Дегустація

    Майстерклас: Композиції на кензані

    flowers by goodwine

    Композиції на кензані — майстеркласКензан — невеликий елемент, на якому фіксуються рослини в ікебані. 11 вересня ми запланували майстерклас зі створення цих тендітних та естетичних композицій. Приходь, ми навчимо тебе створювати мінімалістичну красу.⠀Вартість: 1000 UAH*кензан не входить у вартість, його можна придбати у нас безпосередньо на майстеркласі, вартість — 1250 UAH⠀11/09, 11:00 goodwine на Мечникова
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Вересень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Ігристі та рожеві

    goodwine ЦУМ

    Комбо-дегустація, в якій ми об'єднали дві топові теми — ігристі та розе. У планах вечора п'ять зразків, усі п'ять ігристі та рожеві, виготовлені за різними технологіями: ансестраль, резервуарним та класичним методами. Географія широка (Італія, Іспанія, Франція та Австрія), смаки та відмінності теж. Більше про них — 02 вересня.⠀Вина вечора:Cleto Chiarli Rose Brut, ChiarliBrut Rose 2019, Alfredo MaestroBrut Rose, Francois MontandBrut Rose, BrundlmayerBad Girl Rose 2015, Thunevin⠀Де і коли: 02 вересня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Серпень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Літо - пора сезонного пива

    Олександр Кириленко

    Поки літо не скінчилося актуальними є легке сезонне пиво.⠀Ні, не банальне, а з низьким вмістом спирту. Подекуди з яскравим, насиченим і навіть вибуховим смаком. Тому готуйтеся до міксу маракуї, папаї, грейфрутів, манго і персика. Session IPA оголошує пивну вечірку і не дасть заскучати змореним спекою киянам і гостям міста.⠀Спробуємо:⠀#12 Session India Pale Ale 1.0Varvar Blisss 0,330 ж/бSierra Nevada Hazy Little Session Thing 0,355 ж/бSierra Nevada California IPA 0,355 ж/бMikkeller Evergreen 0,330 ж/бStone Go To IPA 0,355 ж/бBrewDog Dead Pony club 0,330⠀Як додаткові бонуси: презентація із візуальним супроводом, закуски, чудова атмосфера і безкінечні балачки про пиво.⠀*Якщо ви будете компанією і плануєте сидіти разом, повідомляйте про це завчасно за номером +380955071645.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Серпень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Ігриста класика

    goodwine ЦУМ

    Літо має бути ігристим, тому поки у нас тут серпень ми охолоджуємо ігристі вина та готуємося до дегустації. Цього разу поговоримо про класичну технологію виробництва з вторинною ферментацією у пляшках. До теорії додається практика, яка включає ледь не єдине у світі просеко, виготовлене не надто типовим для нього методом, а також корпіннат, cava, кап класік та креман.⠀Дегустаційні зразки:Valdobbiadene Prosecco Superiore Extra Brut Metodo Classico, Silvano FolladorTerrers Brut Nature 2016, RecaredoCava Brut Summum, Lacrima BaccusBrut 2016, Klein ConstantiaBad Girl Blanc, Thunevin⠀ Де і коли: 12 серпня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Серпень
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    WINE.PRO — це велика дегустація для винних професіоналів

    Стас Борисов, Роман Рємєєв, Петро Хоружий, Павло Мнухін та Дмитро Гончарук

    Ви сомельє, управляючий чи власник ресторану?Розбираєтесь у вині, але хочете ще більше знань?Тоді Вам до нас. Тому що ми проведемо велику дегустацію унікальних вин.⠀Ви чекали, і ми знов всіх збираємо на WINE.PRO – велику  дегустацію для професіоналів, 9 серпня.Нам дуже подобається наш формат: у нас є мало часу, багато вас, багато знань про вино і ще більше бажання ними поділитися. А ще новий сезон  винний сезон незабором.Цього разу дізнаватимемося більше про різницю між класичними та натуральними винами:⠀▪ Чи справді просувається тренд на натуральні, чи класика дотепер лідирує? ▪ Коли доречно подавати ці вина? ▪ Та як їх поєднувати з їжею?⠀Традиції проведення незмінні, і у нас є три локації:⠀▪ Natural VS Classic ▪ Foodpairing ▪ Chateau Musar⠀На першій локації Natural VS Classic проведемо дружній батл: сомельє Павло Мнухін представлятиме класику, а Рома Рємєєв — натуральне. Вина багато, тож кожен обере щось на свій смак.⠀Локацію Foodpairing  представляє Стас Борисов, шеф-сомельє ресторану Lucky Vinoteque, який як ніхто інший знає краще поєднання вина та їжі. Тут спробуємо сет їжі в поєднанні з натуральними та класичними винами.⠀Третя тема — монолокація з унікальними ливанськими винами Chateau Musar з якими вас познайомить спікер Петро Хоружий.⠀І родзинка на торті — спеціальний  винний спіч від Дмитра Гончарука — управляючого та шеф-сомельє  легендарного закладу Hide, що у Лондоні.⠀Резервуйте 9 серпня в своєму календарі, щоб не пропустити головну винну подію цього літа.⠀Коли: 9 серпня з 10:00 до 19:00.Місце проведення: BAD BOY, вул. Дніпровська набережна, 14кВартість: 1500 UAH⠀До зустрічі скоро.⠀Все буде WINE.PRO!⠀ведучий: Стас Борисов, Роман Рємєєв, Петро Хоружий, Павло Мнухін та Дмитро Гончарукмісце проведення: магазин BADBOY, Дніпровська набережна, 14 К⠀9 серпня, понеділок 10:00
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Серпень
    2021

    Субота

    Дегустація

    Прикраси з квітів

    flowers by goodwine

    Продовжуємо серію наших флористичних майстер-класів. Бо літо ж.⠀У цей раз ми самостійно зробимо прикраси з квітів. Це може бути чокер, браслет, чи просто те, чого ви забажаєте! Звучить цікаво? А виглядати буде ще й красиво.⠀ Зустрінимося із феями flowers goodwine вже 7 серпня об 11:00.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Серпень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Вина Португалії

    Нетребко Галина

    У винній карті Португалії можна знайти вина майже всіх чинних стилів: тут і зелений Віньйо Верде, і ігристі (навіть класичні), легкі та витримані білі, червоні, сухі, напівсухі та напівсолодкі, і, звісно ж, портвейн та мадера. Навряд ми встигнемо познайомити вас з усіма, але шість зразків португальського білого та червоного — це мастхев на дегустацію 05 серпня.⠀Вина вечора:Azevedo Loureiro Alvarinho Vinho Verde, Sogrape VinhosMorgadio da Torre Vinho Verde Blanco, Sogrape VinhosEncruzado, Quinta da FalorcaTraditional Blend, Quinta da FalorcaCasa Santos Lima Reserva, Casa Santos LimaQuinta da Leda Douro Red Casa Ferreirinha 2017, Sogrape Vinhos⠀Вартість: 650 UAH Де і коли: 05 серпня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Серпень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Вечеря з виноробом: Стефан Темент у 101

    Стефан Темент

    До нас їде винороб. Навіть не просто винороб, а легенда і зірка, якій мріють потиснути руки як винні критики, так і винороби-конкуренти — Стефан Темент, той, що Tement.⠀Стефан особисто проведе дегустацію, познайомить вас з історією сімейного виноробства, розповість, чому вина Tement такі привабливі та в чому секрет їхньої популярності. Разом ви продегустуєте 5 вин, в тому числі топові Zieregg Morillon та Sauvignon Konig Sernau.⠀Макс зі 101 Wine Bar допоможе з перекладом, а шеф Сергій Хегай приготує ідеальний пейрінг до кожного вина.⠀У меню:амісбуш — цукерка з лобстера,гребінець з ферментованою спаржею,тунець з желе та яблуком,лобстер з картоплею та горохом,камбала з капустою та кукурудзою,сорбет.⠀04 серпня, 19:00, 101 Wine Bar. Вартість: 2400 UAH.
    детальніше
    2400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Серпень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Новинки Lervig

    Олександр Кириленко

    Норвезьку пивоварню Lervig засновували як класичну з орієнтацією на варіння популярних у 2003 році стилів Pilsner, Helles, Heffeweizen.⠀З часом Lervig відійшли від класики, а з приходом американця Майка Мерфі, перейшли на сторону революційних, вибухових смаків. І понеслося: в асортименті з'явилися подвійно охмілені бліді елі, кислі берлінер вайси, пиво із додаванням тропічних фруктів, імперські стаути, витримані у бочках з-під міцного, пиво, що на смак схоже на лікер та колд брю. Усі шаленіють, як і ми. Сподіваємося, після цієї дегустації шаленіти почнете і ви.⠀Пиво вечора:No Worries Pineapple Non ABVPilsnerHoppy JoeLucky Jack"NZDDHDIPA"Modern AntiqueOriginal Sin⠀Вартість: 500 UAH, квитки за посиланням у профілі.Де і коли: 03 серпня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *деталі та будь-які питання щодо бронювання та розміщення компаній за телефоном: +380955071645
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 31

    Липень
    2021

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Високі кухня, пиво, сомельє

    Кириленко Олександр

    Не тільки вино знаходить спільну мову з високою кухнею — пиво теж відрізняється добрими комунікативними навичками у цьому питанні. 31 липня у вас буде нагода у цьому пересвідчитися.⠀Пивний сомельє Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая трохи збентежать ваші смакові рецептори. У планах на вечір:⠀устриці+ Oude Geuze 3 Fonteinen — солоно-кислі краплі моря та легкий свіжий бриз;гьодзиз креветкою + Vollbier Hell Plank — ця пара поверне вас на землю і нагадає, що ви все ж на пивній дегустації;Fish Kyiv + Open Rock'n'Roll Baladin — запрошення до Мішленівського ресторану, бо через неаби яку гастрономічність пиво Baladin цінують шефи зіркових закладів;тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks — комбінація, в якій домінують насиченість та багатогранність, тут пиво не поступається червоному сухому;ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig — темний та гіркий імперський стаут як альтернатива каві. 
    детальніше
    990 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 28

    Липень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Літній курс про вино від Wine School by goodwine - Junior 8

    Wine School online

    Ми продовжуємо виходити на зв’язок он-лайн! Так, всі на канікулах, але наша школа інша. На заняттях дозволено пити та розмовляти! Особливо вести розмови на винну тематику.Ви вже давно відпочиваєте за містом? Дегустаційні сети ми відправимо поштою, разом з вином ще й келихи. Ми про все подбали.⠀Розкажемо як обрати найдоречніше вино до будь-якої події.Навчимо розуміти свої побажання та спілкуватись з сомельє у магазині на професійному рівні.Відкриємо для вас нові смаки та аромати.⠀Курс проходить в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали у вигляді презентацій та запису живих лекцій,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 28 липня.⠀Наші контакти +38 095 276 11 41wineschool@goodwine.ua wineschool@goodwine.ua
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Липень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Дегустація з виноробом: Marco Scaglione (Planeta)

    Marco Scaglione (Planeta)

    Увага-увага, новина міжгалактичного значення: до нас їде винороб. Марко Планета — представник зіркової сицилійської виноробні Planeta. Він прилетить до Києва і розповість про те, як воно, коли вся твоя родина працює з вином, як їм вдається робити його таким особливим і чи не страшно жити біля вулкана. Радимо забронювати квиток прямо зараз, бо за пару годин місця можуть скінчитися.⠀Доповнення до винних смолтоків:⠀La Segreta Bianco, Planeta 0,750Alastro, Planeta 0,750Cometa 2019, Planeta 0,750Chardonnay 2019, Planeta 0,750Allemanda, Planeta 0,750Etna Bianco 2018, Planeta 0,750Eruzione 1614 Carricante 2017, Planeta 0,750 + легкі закуски
    детальніше
    850 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Липень
    2021

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Майстер-клас: композиція на оазисі

    flowers by goodwine

    Продовжуємо серію наших флористичних майстер-класів. Бо літо ж.⠀У цей раз ми самостійно зробимо композицію на оазисі: навчимося правильно заготовлювати квітковий матеріал, працювати з флористичними інструментами і створювати декоративні снопики зі злаками та квітковим наповнення. Звучить цікаво? А виглядати буде ще й красиво.⠀ Зустрінимося із феями flowers goodwine вже 24 липня об 11.00.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Липень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Легенди крафтової революції

    Олександр Кириленко

    Є крафтові пивоварні, а є легендарні крафтові пивоварні — ті, що своїм підходом влаштовують революції та задають тренди. Ми у goodwine докладаємо багато зусиль, щоб знайомити вас з їхнім продуктом, зокрема, влаштовуючи дегустації.⠀20 липня пивний сомельє Сашко Кириленко проведе дегустацію пива від виробників, з яких почалася історія крафту: американських Sierra Nevada, Stone та європейських De Molen, Brewdog, Lervig.⠀Вісім зразків, закуски й теорія. Ви продегустуєте попарно кислотне, фруктове, охмілене і темне пиво, а Сашко розповість про особливості їхнього виробництва.⠀Плани на вечір:Sierra Nevada Wild Little ThingSierra Nevada WanderlandStone XocovezaStone Delicious IPA⠀BrewDog Dead Pony clubBrewDog Sour CityLervig Passion TangDe Molen Rook & Leer⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 20 липня, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Липень
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Blanc de Blancs dinner

    Володимир Антонов

    Для 101 Wine Bar красиві вечері у компанії красивих гостей — норма. От і зараз ми хочемо запросити вас на келих шампанського, якщо точніше, на п’ять келихів.⠀Тема вечора — Шампань Блан де Блан, тобто шампанські зі 100% шардоне. Теоретичну та практичну сторони знайомства контролює директор Wine School Володимир Антонов.⠀Знакові та різнопланові вина вечора:⠀Blanc de Blancs Longitude Larmandier-BernierBlanc de Blancs Vozemieux 2011 Robert MoncuitBlanc de Blancs Marc HebrartBlanc de Blancs Oenophile 2010 GimonnetBlanc de Blancs Amour de Deutz 2010⠀До них — спеціальне меню від шефа Сергія Хегая.⠀Вартість: 3000 UAH Де і коли: 12 липня, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Липень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Азія: вечеря і пиво

    Олександр Кириленко

    Ми занурюємося у гастрономічну Азію і шукаємо до неї пивний підхід. 01 липня наш сомельє Сашко Кириленко разом із шефом Владом Старковим goodwine ЦУМ влаштують для вас подорож цим незвичним світом. Разом ви розберетеся у тонкощах смаку та здивуєтеся поєднанню кислого, карамельного та пряного пива з гострими, насиченими нотами азійської кухні.⠀Пари вечора:суп «Фо бо» з яловичиною, рисовою локшиною та бульйоном з м’ятою і базиліком + пряне пиво Nora від Baladin;пряний рис зі свининою «Тясю» у супроводі японського Hitachino Red rice, а також нідерландського Kees Caramel Fudge Stout;тайська гостро-солодка локшина з яловичиною у парі з кислим та свіжим Lervig Sour Suzy, а також із насиченим Flying Dog The Truth Imperial IPA.⠀Спікер: Олександр КириленкоКухня: Влад СтарковДе і коли: 01 липня, 19:00, goodwine ЦУМВартість: 900 UAH
    детальніше
    900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Червень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація вин Карменер

    Галина Нетребко

    Карменер — один з найзагадковіших сортів винограду. Він родом із Франції, але зараз його там практично не знайдеш — це візитна картка Чилі. Та і тут не все так просто: чилійці упродовж тривалого часу сприймали його за Мерло, та врешті-решт зірки зійшлися, пошуки себе закінчилися і Карменер став гордістю Чилі. Познайомити вас? Ми підготували 5 зразків, серед яких є і класика, і дещо екстраордінарі, і один таємничий зразок.⠀У келихах:Carmenere Cuvee Los Lingues, Koyle, ЧиліCarmenere Gran Reserva, Tarapaca, ЧиліCarmenere Alpha, Montes, ЧиліCarmenero 2015, Ca' del Bosco, ІталіяВино-інтрига⠀Вартість: 650 UAH Де і коли: 24 червня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Червень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація вин Чехії

    Галина Нетребко

    Чехія – така близька географічно, але досі залишається для нас сірою зоною на виноробній мапі світу. І щоб виправити це непорозуміння, а також познайомити вас із чудовими чеськими винами (бо наші серця вони вже підкорили), ми чекаємо вас на дегустації! Для вдалого знайомства зразків цього разу буде 6:⠀Blanc de Noir sekt 2018, Krasna hora⠀Sauvignon Blanc, Krasna hora⠀Chardonnay Barrel Selection 2018, Krasna hora⠀Pink, Krasna hora⠀Herr Gewurtz, Krasna hora⠀Pinot Noir, Krasna hora
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!