Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Літній курс про вино від Wine School by goodwine - Junior 8

    Дегустація

    Ми продовжуємо виходити на зв’язок он-лайн! Так, всі на канікулах, але наша школа інша. На заняттях дозволено пити та розмовляти! Особливо вести розмови на винну тематику.Ви вже давно відпочиваєте за містом? Дегустаційні сети ми відправимо поштою, разом з вином ще й келихи. Ми про все подбали.⠀Розкажемо як обрати найдоречніше вино до будь-якої події.Навчимо розуміти свої побажання та спілкуватись з сомельє у магазині на професійному рівні.Відкриємо для вас нові смаки та аромати.⠀Курс проходить в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали у вигляді презентацій та запису живих лекцій,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 28 липня.⠀Наші контакти +38 095 276 11 41wineschool@goodwine.ua wineschool@goodwine.ua
    детальніше

    28

    Липень 2021 Середа 19:00

    ведучий Wine School online

    місце проведення online

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Високі кухня, пиво, сомельє

    Дегустація

    Не тільки вино знаходить спільну мову з високою кухнею — пиво теж відрізняється добрими комунікативними навичками у цьому питанні. 31 липня у вас буде нагода у цьому пересвідчитися.⠀Пивний сомельє Сашко Кириленко підібрав 5 видів пива, які у поєднанні зі стравами від Сергія Хегая трохи збентежать ваші смакові рецептори. У планах на вечір:⠀устриці+ Oude Geuze 3 Fonteinen — солоно-кислі краплі моря та легкий свіжий бриз;гьодзиз креветкою + Vollbier Hell Plank — ця пара поверне вас на землю і нагадає, що ви все ж на пивній дегустації;Fish Kyiv + Open Rock'n'Roll Baladin — запрошення до Мішленівського ресторану, бо через неаби яку гастрономічність пиво Baladin цінують шефи зіркових закладів;тартар з телятини + 5 PM Saint Brewdog/OverWorks — комбінація, в якій домінують насиченість та багатогранність, тут пиво не поступається червоному сухому;ванільне морозиво + Konrads Stout Lervig — темний та гіркий імперський стаут як альтернатива каві. 
    детальніше

    31

    Липень 2021 Субота 16:00

    ведучий Кириленко Олександр

    місце проведення 101 Wine Bar (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні27Липень

  • Дегустація з виноробом: Marco Scaglione (Planeta)

    Дегустація

    Увага-увага, новина міжгалактичного значення: до нас їде винороб. Марко Планета — представник зіркової сицилійської виноробні Planeta. Він прилетить до Києва і розповість про те, як воно, коли вся твоя родина працює з вином, як їм вдається робити його таким особливим і чи не страшно жити біля вулкана. Радимо забронювати квиток прямо зараз, бо за пару годин місця можуть скінчитися.⠀Доповнення до винних смолтоків:⠀La Segreta Bianco, Planeta 0,750Alastro, Planeta 0,750Cometa 2019, Planeta 0,750Chardonnay 2019, Planeta 0,750Allemanda, Planeta 0,750Etna Bianco 2018, Planeta 0,750Eruzione 1614 Carricante 2017, Planeta 0,750 + легкі закуски
    детальніше

    27

    Липень 2021 Вівторок 19:00

    ведучий Marco Scaglione (Planeta)

    місце проведення goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Липень
    2021

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Майстер-клас: композиція на оазисі

    flowers by goodwine

    Продовжуємо серію наших флористичних майстер-класів. Бо літо ж.⠀У цей раз ми самостійно зробимо композицію на оазисі: навчимося правильно заготовлювати квітковий матеріал, працювати з флористичними інструментами і створювати декоративні снопики зі злаками та квітковим наповнення. Звучить цікаво? А виглядати буде ще й красиво.⠀ Зустрінимося із феями flowers goodwine вже 24 липня об 11.00.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Липень
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Легенди крафтової революції

    Олександр Кириленко

    Є крафтові пивоварні, а є легендарні крафтові пивоварні — ті, що своїм підходом влаштовують революції та задають тренди. Ми у goodwine докладаємо багато зусиль, щоб знайомити вас з їхнім продуктом, зокрема, влаштовуючи дегустації.⠀20 липня пивний сомельє Сашко Кириленко проведе дегустацію пива від виробників, з яких почалася історія крафту: американських Sierra Nevada, Stone та європейських De Molen, Brewdog, Lervig.⠀Вісім зразків, закуски й теорія. Ви продегустуєте попарно кислотне, фруктове, охмілене і темне пиво, а Сашко розповість про особливості їхнього виробництва.⠀Плани на вечір:Sierra Nevada Wild Little ThingSierra Nevada WanderlandStone XocovezaStone Delicious IPA⠀BrewDog Dead Pony clubBrewDog Sour CityLervig Passion TangDe Molen Rook & Leer⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 20 липня, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Липень
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Blanc de Blancs dinner

    Володимир Антонов

    Для 101 Wine Bar красиві вечері у компанії красивих гостей — норма. От і зараз ми хочемо запросити вас на келих шампанського, якщо точніше, на п’ять келихів.⠀Тема вечора — Шампань Блан де Блан, тобто шампанські зі 100% шардоне. Теоретичну та практичну сторони знайомства контролює директор Wine School Володимир Антонов.⠀Знакові та різнопланові вина вечора:⠀Blanc de Blancs Longitude Larmandier-BernierBlanc de Blancs Vozemieux 2011 Robert MoncuitBlanc de Blancs Marc HebrartBlanc de Blancs Oenophile 2010 GimonnetBlanc de Blancs Amour de Deutz 2010⠀До них — спеціальне меню від шефа Сергія Хегая.⠀Вартість: 3000 UAH Де і коли: 12 липня, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Липень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Азія: вечеря і пиво

    Олександр Кириленко

    Ми занурюємося у гастрономічну Азію і шукаємо до неї пивний підхід. 01 липня наш сомельє Сашко Кириленко разом із шефом Владом Старковим goodwine ЦУМ влаштують для вас подорож цим незвичним світом. Разом ви розберетеся у тонкощах смаку та здивуєтеся поєднанню кислого, карамельного та пряного пива з гострими, насиченими нотами азійської кухні.⠀Пари вечора:суп «Фо бо» з яловичиною, рисовою локшиною та бульйоном з м’ятою і базиліком + пряне пиво Nora від Baladin;пряний рис зі свининою «Тясю» у супроводі японського Hitachino Red rice, а також нідерландського Kees Caramel Fudge Stout;тайська гостро-солодка локшина з яловичиною у парі з кислим та свіжим Lervig Sour Suzy, а також із насиченим Flying Dog The Truth Imperial IPA.⠀Спікер: Олександр КириленкоКухня: Влад СтарковДе і коли: 01 липня, 19:00, goodwine ЦУМВартість: 900 UAH
    детальніше
    900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Червень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація вин Карменер

    Галина Нетребко

    Карменер — один з найзагадковіших сортів винограду. Він родом із Франції, але зараз його там практично не знайдеш — це візитна картка Чилі. Та і тут не все так просто: чилійці упродовж тривалого часу сприймали його за Мерло, та врешті-решт зірки зійшлися, пошуки себе закінчилися і Карменер став гордістю Чилі. Познайомити вас? Ми підготували 5 зразків, серед яких є і класика, і дещо екстраордінарі, і один таємничий зразок.⠀У келихах:Carmenere Cuvee Los Lingues, Koyle, ЧиліCarmenere Gran Reserva, Tarapaca, ЧиліCarmenere Alpha, Montes, ЧиліCarmenero 2015, Ca' del Bosco, ІталіяВино-інтрига⠀Вартість: 650 UAH Де і коли: 24 червня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Червень
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація вин Чехії

    Галина Нетребко

    Чехія – така близька географічно, але досі залишається для нас сірою зоною на виноробній мапі світу. І щоб виправити це непорозуміння, а також познайомити вас із чудовими чеськими винами (бо наші серця вони вже підкорили), ми чекаємо вас на дегустації! Для вдалого знайомства зразків цього разу буде 6:⠀Blanc de Noir sekt 2018, Krasna hora⠀Sauvignon Blanc, Krasna hora⠀Chardonnay Barrel Selection 2018, Krasna hora⠀Pink, Krasna hora⠀Herr Gewurtz, Krasna hora⠀Pinot Noir, Krasna hora
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Травень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Junior 7: Online

    online

    Весняно-літній курс про вино від Wine School by goodwine - Junior 7⠀Залишаємося он-лайн! Адже багато хто вже спакував речі та переїхав за місто, насолоджуватись природою та тишею.Та вже час готуватись до літніх вечірніх барбекю та вечірок біля басейну.⠀Роскажемо як обрати найдоречніше вино до будь-якої події.Навчимо розуміти свої побажання та спілкуватись з сомельє у магазині на професійному рівні.Відкриємо для вас нові смаки та аромати.⠀Курс проходить в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали у вигляді презентацій та запису живих лекцій,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 26 травня.⠀Наші контакти +38 095 276 11 41wineschool@goodwine.ua
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 14

    Квітень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Junior 6: Online

    Wine School

    Ало, вино? На зв'язку онлайн-курс Junior 6⠀Ми вже звикли жити онлайн, гуляти онлайн, зустрічатися з друзями онлайн, тож наша пропозиція повчитися і продегустувати вино онлайн цілком вписується у такий режим.⠀Wine School запускає весняний курс Junior 6.⠀Він не в записі, а в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Навіщо вам все це? Щоб вільно говорити мовою вина: замовляти його без допомоги сомельє, розширити власні горизонти, зрозуміти відмінності сортів, країн, регіонів та навіть стилів окремих виноробів.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 14 квітня.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Лютий
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Величне пиво: Великобританія vs США

    Олександр Кириленко

    Битва титанів — це завжди цікаво, тому у нас попереду пивний батл між країнами-виробниками канонічного пива.⠀Британці можуть впевнено заявляти авторські права на основоположні стилі: індійський блідий ель, портер і стаут. Американці ж влаштували революцію, що перевернула традиційне пивоваріння з ніг на голову. І хто з них крутіший? Розберемося й подискутуємо.⠀За Великобританію грають:Brewdog Dead pony clubTitanic IcebergSt. Austell Proper JobTitanic Plum Porter⠀США:Flying dog Easy ipaStone RipperStone IPAFlying dog Gonzo Imperial Porter⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 23 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Лютий
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Фаворити #7: Сліпа дегустація піно нуарів

    101 Wine Bar

    Ми не знаємо більш витончених вин, ніж піно нуари. Це мастхев для колекціонерів, це масттрай для тих, хто по-справжньому захоплюється вином. А ще це улюблений сорт Зоріка, який відібрав для вас своїх фаворитів на дегустацію.⠀А тепер увага: ми плануємо не просто вечір за вином, а сліпу дегустацію. Це екшн, бо ми не скажемо ні слова про вина вечора, щоб етикетка не впливала на ваші враження.⠀У нас буде шість вин, два з них — Бургундія, інші — різні країни світу. Після дегустації Зорік розповість про кожне.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая:тартар з тунцятартар з яловичиникушіякі с язика молочного телятикаре новозеландського ягняти⠀Вартість: 2100 UAH Де і коли: 22 лютого, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    2100 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Natural & bubbles

    Іван Омельченко

    Нейчерал вина впевнено крокують планетою, розширюючи свою фан-базу. Ми хочемо допомогти вам краще зрозуміти ці вина, тому запланували собі серію дегустацій з натуральним сомельє Іваном Омельченко (ТЕГ САБОТАЖ)⠀18 лютого на вас чекають ігристі: серед зразків є справжня Шампань, пет-нат, а ще просеко не як просеко і cava. Деякі зразки не мають власної назви, але ж ми із вами розуміємо, що коли йдеться про натуральні, суть не у назві, а в вині.⠀У келихах:In A Hell Mood 2018, RennersistasBulles De Comptoir Par Charles Dufour #8 StilllebenKarasica PetNat Harslevelu 2019, Hummel450 slm 2019, CostadilaA Pel de Loxarel Barba-Roja Rose 2019, Loxarel⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 18 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Іван Омельченко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Січень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Junior 5

    Wine School

    Зробіть собі новорічний подарунок — просто тут і зараз зареєструйтеся на онлайн-курс про вино. Ви тільки уявіть, якою після цього стане новорічна вечірка: ваші побажання розширяться за межі звичного "пара пляшок білого і пара червоного", бо у вина є не тільки колір, а й сорт, країна походження та регіон, метод виробництва та стиль винороба.⠀Курс не в записі, тому заплануйте собі 11 лекцій та дегустацій у Zoom з викладачами. Вино з нас: усі зразки, келих та навчальні матеріали ми надішлемо Новою поштою у будь-який куточок України.⠀Ми підготували для вас37 вин,11 основних лекцій про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони та зіркових виноробів,дегустації з викладачами Wine School, троє з яких мають дипломи WSET (у світі сомельє це круто).⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. У вас буде окремий чат у Telegram, де можна ставити питання про вино і світ навколо нього. Там же можна дескутувати чи просто поділитися думками про лекцію та вина.⠀Що далі? Ви не станете снобом, ні, ви просто будете набагато краще розуміти, що у вашому келиху. Ви зможете вибирати вино без допомоги сомельє, у вас з'явиться більше улюблених вин та глибше бажання відкривати нове. Ви здивуєтеся тому, наскільки різними можуть бути смак і аромат, і так, ви навчитеся розрізняти в келиху лісові ягоди, шоколад, сухофрукти та наслідки впливу ґрунтів. Буде цікаво — і в процесі, і після.⠀ Вартість Junior: 10 900 UAH.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Грудень
    2020

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Дещо особливе: авторська вечеря з Міралі

    Міралі Ділбазі

    Міралі Ділбазі — шеф, до якого поки ще можна потрапити на вечерю. Він працював у датському ресторані з рейтингу THE WORLD'S 50 BEST RESTAURANTS, був шефом у Дніпрі, а тепер відкриває ресторан у новому проєкті goodwine на М82. Скандинавська філософія, експерименти з ферментацією, локальні продукти, акцент на сезонності, повага до природи та zero waste підхід — у квітні, тому про це пізніше. А зараз про грудень.⠀19/12 Міралі запрошує на авторську вечерю. Класика, але інша: натуральні продукти з goodwine, деякі — власного виробництва шефа. Особливе місце займають ферментовані інгредієнти: Міралі вірить, що ферментація дозволяє створити особливі, зовсім інші продукти. Близько 30 таких компонентів, — від живого оцту до кількох видів місо пасти, — шеф підготував для нашої особливої вечері.⠀7 страв, 7 natural wine by Sabotage до них. Нетипова локація, нетиповий підхід: без намагань відтворити добре знайомі страви, проте з вірою у потенціал локальних продуктів, хай навіть це порей чи селера.⠀19 грудня, 18:00М82, вул. Межигірська, 82Дрес-код: будь-ласка, одягніть щось тепле, бо ми будемо на заводі. І це не жарт. Вартість: 3500 UAH
    детальніше
    3500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Лише Шампань

    Аліє Межмедінова

    Це остання дегустація року у goodwine ЦУМ, а значить час відкрити пляшку шампанського. Святкуємо звершення року з п'ятьма зразками Шампані: різні виробники, виноградники та стилістика, усі класні і варті уваги. Поговоримо про виробництво, відмінності та про те, чому ж саме шампанське вважається топом серед ігристих.⠀Плани на вечір:l'Ascendant Solera Extra Brut, Mouzon-LerouxLes Vignes de Vrigny Premier Cru Brut, Egly-OurietBlanc de Blancs Grand Cru, Eric RodezBlanc de Noirs Brut, Champagne FleuryRose de Saignee Premier Cru Extra-Brut, Larmandier-Bernier⠀Вартість: 850 UAHДе і коли: 17 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    850 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Грудень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити #5: Шампань і море

    Уманський Зорік

    Наші "Фаворити" — це мрія, а не дегустація. Певно, тому квитки на них розлітаються за лічені дні. Якщо ви не знали чи забули, ми нагадаємо: "Фаворити сомельє" — дегустації, присвячені винам, що вибирають сомельє. Це не мейнстрім, а таке вино, яким інколи навіть ділитися не хочеться — настільки воно цікаве.⠀Останні "Фаворити" року — Шампань від Зоріка. Вже 15 грудня ви продегустуєте шість вин у супроводі риби та морепродуктів, а Зорік розповість про те, чому шампанське настільки особливе та як йому вдається бути таким вишуканим.⠀Шампань у келихах:Latitude Larmandier-Bernier Blanc de BlancsReserve Perpetuelle Blanc de Blancs Robert MoncuitMes Favorites Marc HebrartJacquesson 743Rose Brut Marc HebrartCuvee des Caudalies Rose De Sousa⠀Море представляють: устриці, кальмари на тепані, гьодза з креветкою, гребінець, тартар з тунця. Усе by шеф Сергій Хегай.⠀Вартість: 2500 UAH Де і коли: 15 грудня, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Orange wine

    Баран Оксана

    Оранж, скін контакт, бурштинове вино — тема нашої наступної дегустації. Ці вина виготовляють з білих сортів винограду, з якими винороб працює так, наче вони червоні (витримка на меззі, а інколи навіть на гребенях). Смак, аромат та колір унікальні, тому треба брати. Давайте ми влаштуємо вам знайомство для подальшого порозуміння та нестримного бажання відкривати їх далі.⠀Вина вечора:Blonde by Nature, PittnauerMalvazija 2017, CotarQvevris Tibanuri, Friends' wineSiurAlta Orange 2019, Vins NusNimbus Ritinitis, Kamara Pure⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 10 грудня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Грудень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Зимове пиво

    Кириленко Олександр

    Наш пивний експерт Олександр Кириленко каже, що "ніщо так не зігріває душу, як келих холодного пива". Так, пиво — напій всесезонний, проте саме взимку хочеться чогось інтенсивного, насиченого, з виразним післясмаком і зігріваючим ефектом.⠀Ми познайомимо вас зі зразками від пивоварень з Бельгії, Нідерландів, США та Німеччини, з якими не страшно зустрічати найлютіші морози та найдовші ночі. Стилі вечора: пшеничний бок, дюбель, тріпель, квадрупель, імперський стаут. Також ми підготували особливе різдвяне пиво, що є ексклюзивом і вінтажем, тому ловіть квитки, поки вони є.⠀У келихах:Heller WeizenbockWestmalle DubbelAnchor Christmas AleChimay BleueBush TripleLa Trappe QuadrupelDe Molen Zwart & Zwaar⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Грудень
    2020

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним

    Сергій Хегай, Міралі Ділбазі

    Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі.⠀Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, —  вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі.⠀У меню:пончик.⠀Ну добре, не тільки він:тартар з буряка,портобелло,запечений гарбуз,білі гриби,пиріг з капустою,десерт з яблук.⠀До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa:⠀Champagne Origin'Elle Francoise BedelMorgon Jean FoillardCuvee Madelon GanevatHarslevelu HummelMatassa Rouge 2018Dinavolino 2019⠀Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні?⠀Вартість: 2200 UAHДе і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.
    детальніше
    2200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Vintage 2010

    Межмедінова Аліє

    Ми продовжуємо занурюватися у тему вінтажів — 03 грудня відкриваємо вина, врожаю 2010 року. Віримо, що всі вони "зайдуть", бо це і Шампань, і Бордо, Іспанія з Аргентиною, Італія. І нейчерал теж буде. Обіцяємо цікавий квест.⠀Вина вечора:Brut Nature Oenophile 2010, Pierre Gimonnet & FilsChateau Grand Lacaze 2010Reserva 2010, El VinculoMalbec 2010, WeinertBarbera Della Stoppa 2010, La Stoppa⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 03 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Лагер vs Ель

    Олександр Кириленко

    Лагер чи ель? Супермен чи Бетмен? Акула чи тигр? Ми проведемо дегустацію, щоб краще зрозуміти причину протистояння смаків й ароматів лагера та еля.⠀24 листопада ви скуштуєте їхні варіації, приготовані ну зовсім по-особливому у різних куточках світу. Ми поговоримо про складники, що перетворюють пивну класику на постмодернізм, а пивоварів на митців. Разом перенесемося до Німеччини, США, Японії, Італії та Шотландії.⠀Наша компанія:Plank Vollbier HellStone Buenaveza Salt & Lime LagerHitachino Nest Beer Yuzu LagerBaladin L'ippaSt. Austell Proper JobBrewdog Hoppy ChristmasBrewdog New Eng IPA⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 24 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!