Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Маленька грецька дегустація

    Дегустація

    Дегустація для тих, хто мріяв про відпустку в Греції, але поки що відклав свої мрії на пізніше. Відпустку і море ми вам влаштувати не можемо, але грецьке вино — це ізі. На 19 вересня запланували білі, червоні та рожеве, з міжнародних сортів та автохтонів. Приходьте.Гості вечора:Assyrtiko, Papaioannou, біле сухеAtma White, Thymiopoulos, біле сухеRose de Xinomavro, Thymiopoulos, рожеве сухеPinot Noir, Papaioannou, червоне сухеOld Vines 2010, Ktima Papaioannou, червоне сухеДе: goodwine TSUMКоли: 19 вересня, 19:00Спікер: Аліє МежмедіноваВартість квитка: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше

    19

    Вересень 2019 Четвер 19:00

    ведучий Аліє Межмедінова

    місце проведення goodwine TSUM (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Bento-бокс: майстер-клас від Clearspring

    Дегустація

    Поняття "Бенто" прийшло до нас з Японії, хоча ми й в Україні добре знайомі з його значенням. Воно про порціонну домашню їжу, яку ми беремо з собою на обід у контейнерах, судочках, ланч-боксах й бенто-боксах. Про останні ми хочемо поговорити під час майстер-класу.Традиційний Бенто включає рис або локшину, мариновані чи варені овочі, опціонально — сашімі. Проста і зрозуміла, а головне healthy-їжа, про яку розкажуть спікери: Ліза Доусон, молодша дочка засновника лондонської компанії здорових продуктів Clearspring, та Джулія Арабулі — амбасадор та дієтолог компанії.Як ви розумієте, ми будемо говорити не стільки про форму Бенто, скільки про його вміст. На вас чекає лекція про важливість здорового харчування та роль кольорів для здоров'я — про їхній вплив на травлення та роботу мозку. Ви все це прослухаєте, запам’ятаєте і зберете власний Бенто. До речі, він буде не традиційним, тобто ви зможете зібрати його з різних інгредієнтів.Де: goodwine на Мечникова, мезонін.Коли: 19 вересня, 18:00-21:00.Вартість квитка: 1000 UAH, у вартість включено ланч-бокс Joseph JosephКвитки купуйте тут або на касах goodwineДеталі по телефону: +38 067 904 95 18
    детальніше

    19

    Вересень 2019 Четвер 19:00

    ведучий Ліза Доусон та Джулія Арабулі

    місце проведення goodwine (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Вино і море. Море і вино. І літо теж.

    Дегустація

    У нас є вино — багато.У нас є риба і морепродукти — багато.У нас є знання та рекомендації щодо того, як поєднати вино, рибу ікру, устриці, восьминогів та кальмарів… Це не повний список, повний буде далі.Ми хочемо навчити вас правилам дружби між морем та вином. Тому і запускаємо короткий, але дуже вау курс "Вино і море". Всього три дні у жовтні, упродовж яких ви зустрінетеся з 15 різними винами, яким необхідно підбирати пару.Серед кого шукатимемо partner in crime:чотири види лососів,чотири види червоної ікри,два види чорної ікри,тунець,осетер,три види білої риби,два види устриць,восьминіг,кальмар,креветки,мідії,морський гребінець,краб.Теорія і практика. Тобто, говоримо, їмо, п’ємо, щасливішаємо.З ким і у кого вчимося:спец по рибі та морепродуктам у goodwine Віктор Сагайдак,викладач Wine School, випускник WSET diploma Антон Куц.Скільки: 6 500 UAH.Коли: 22, 24 і 29 жовтня, 18:30-22:00.Де: goodwine на Мечникова, наш мезонін.Квитки можна придбати тут або ж у касах goodwine.Чін-чін.І невеликий посткриптум: цей курс можна придбати у вигляді сертифікату, який можна подарувати комусь із близьких.  
    детальніше

    22

    Жовтень 2019 Вівторок 18:30

    ведучий Антон Куц, Віктор Сагайдак

    місце проведення goodwine (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Тестова дегустація по 1 грн 499753 UK

    Дегустація, Майстер-класи в "Школа Сомельє"

    Тестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UKТестовая дегустация по 1 грн 499753 UK
    детальніше

    6

    Грудень 2019 П'ятниця 19:00

    ведучий Іван Плачков

    місце проведення goodwine TSUM Тестовый длинный адрес

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні17Вересень

  • 12

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Big Bordeaux Tasting 2019

    винороби Бордо

    Salut. Літо закінчується, а вино ні. Якщо ви щойно з відпустки, ми вас вітаємо. Якщо ви не з відпустки, а просто проходили повз, ми вас вітаємо. Вітаємо просто так і запрошуємо на велику дегустацію вин Бордо.12 вересня ми з вами проведемо чотири години в компанії 37 вин. За цей час ви познайомитесь з 11 виробниками, які розкажуть про класику Бордо (а ви її скуштуєте) і про рекордні +42°C в регіоні, а також про те, як вони впливають на виноград. Та і не тільки про це: про свої вина, їхнє виробництво, історію й традиції… Про все, що ви маєте знати, якщо хочете краще розуміти великі вина.У кожного своя історія, і майже у кожного — свій замок. Але це вже деталі.12 вересня, 16:00-20:00, зал великих вин у goodwine на Мечникова.Вартість: 1500 UAH. У вартість включено дегустацію 37 вин та сет із трьох міні-закусок.Деталі за телефоном: 096 255 86 06Список вин:Folie de Chauvin 2015Chauvin 2015Chauvin 2011Réserve de Malartic Lagravière rouge 2015Réserve de Malartic Lagravière blanc 2016Malartic Lagravière rouge 2014Malartic Lagravière blanc 2016Les Fiefs de Lagrange 2015Lagrange 2010Lagrange 2015Les Arums de Lagrange 2018Ballade de La Pointe 2016La Pointe 2013La Pointe 2015Labégorce 2015Marquis d'Alesme 2015Moulin Haut Laroque 2015Moulin Haut Laroque 2008Hervé Laroque 2016Hervé Laroque 2006Laroze 2012Laroze 2015Durfort Vivens 2015Haut Bages Libéral 2015La Gurgue 2013Ferrière 2011Frank Phélan 2013 - will be presented in magnumsFrank Phélan 2014Phélan Ségur 2012Phélan Ségur 2015Tour Saint Christophe 2017Le Rey - Les Argileuses 2016Le Rey - Les Rocheuses 2016Latour Martillac rouge 2014Latour Martillac rouge 2015Latour Martillac blanc 2012Latour Martillac blanc 2016
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Вересень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    На келих Bortolomiol: дегустація

    Luana Monterossо

    Ми поки не плануємо прощатися з літом, тож вирішили влаштувати ігристу дегустацію. 10 вересня до нас у goodwine TSUM приїде Luana Monterossо — представник Bortolomiol. Вона познайомить вас з цим італійським брендом просекко.Bortolomiol вже 70 років, протягом яких тут виготовляють вина, що цінуються у всьому світі. Сподіваємось, ви від них теж у захваті.Отже, 10 вересня ми плануємо:Miol Prosecco Treviso (frizzante), BortolomiolPrior Valdobbiadene Prosecco Superiore, BortolomiolIus Naturae Valdobbiadene, BortolomiolRiserva del Governatore, BortolomiolFilanda Riserva, BortolomiolBandarossa Valdobbiadene Prosecco Superiore, BortolomiolДе і коли: 10 вересня, 19:00, goodwine TSUMВартість квитка: 600 UAH (у вартість включено дегустаційний сет і велкам-дрінк на основі просекко Bortolomiol)Спікер: Luana Monterossо та перекладачВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Плани на вечір: рислінг

    Аліє Межмедінова

    За літо ми встигли поговорити про шардоне, гевюрцтрамінери та ширази різних стилів і з різних країн. І от, нарешті ми готові розібрати з вами один з найвитонченіших сортів білого — рислінг. На початок вересня ми запланували дегустацію одразу п’яти зразків — від сухого з Ельзасу до солодкого Айсвайну. Приєднуйтесь. На чому вчимося: Riesling Reserve Sec, Hunawihr, біле сухе, Франція Riesling Federspiel Terrassen, Domane Wachau, біле сухе, Австрія Dry Dam Riesling, d'Arenberg, біле напівсухе, Австралія Riesling 50° Medium, Schloss Johannisberger, біле напівсолодке, Німеччина Riesling Ice Wine 2014, Dr. Loosen, біле солодке, США Коли: 5 вересня, 19:00 Де: goodwine TSUM Кого слухаємо: Аліє Межмедінова Вартість: 450 UAH Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Серпень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Ігриста Італія

    Нетребко Галина

    Календар щодня нагадує про те, що ми скоро скажемо літу "па-па". Сумувати з цього приводу не хочеться, бо хай там як, тому ми будемо святкувати. 29 серпня ми відкриємо кілька пляшок найлітнішого ігристого з Італії: ламбруско, просекко, напівігристе і франчакорту. Щоб було, що згадати.З чим святкуємо:Cleto Chiarli Moden Brut Pignoletto, Chiarli, біле брютProsecco Treviso Extra Dry, Soligо, біле екстра-сухеGrani Rosa Di Nero Rose Brut, Merotto, рожеве брют61 Franciacorta Brut Rose, Guido Berlucchi, біле брютMosto Parzialmente Fermentato, Pelissero, натуральне солодке білеДе: goodwine TSUMКоли: 29 серпня, 19:00Вартість квитка: 450 UAHКого слухаємо: Галина НетребкоВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    Липень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація: Зіркова десятка Mikkeller

    Олександр Кириленко

    Коротше, пиво. Що з ним? З ним все ок. Цим "ок" і, власне, самим пивом ми хочемо поділитися, заодно відкривши двері у Данію, точніше — данське пивоваріння by Mikkeller. Ми привезли нову партію — новинки та класичні зразки пива Mikkeller. А ви все це продегустуєте.Кожен з 10 дегустаційних зразків допоможе зрозуміти пиво, розкриє всі його смаки, навіть нетипові, а можливо навіть шокує. Чим шокує? Не скажемо, хай між нами залишиться інтрига. Окрім типових пивних тем ми розглянемо історію Мікеля Борг Б’єргсе, який, подорожуючи, створює авторське пиво на кращих пивоварнях різних континентів. Це цікаво і надихає: хто знає, може після нашої дегустації ви почнете варити пиво, або щонайменше станете гедоністом.Дегустаційні зразки:Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake Mikkeller Rozpusta 3 Mikkeller The National: Reality Based Pils Mikkeller Big WorsterMikkeller Spontan Hibiscus Mikkeller Ginger Brett IPA Mikkeller Hazeside Mikkeller Trippel A Mikkeller USAlive! Mikkeller VesterBrown Ale І легкі закуски до них.Спікер: Сашко Кириленко, пивний сомельєВартість квитка: 600 UAH.Де і коли: goodwine на Мечникова, відділ міцного алкоголю, 25 липня, 19:00Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте онлайн тут.Усі подробиці по телефону: +38 093 737 80 08
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    Липень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, біле вино vol. 2

    Аліе Межмедінова

    Минулого місяця ми вже проводили цю дегустацію — вчилися поєднувати чорну ікру з білими винами. А ви так часто запитували, коли ж ми повторимо цей еногастрономічний досвід, що ми здалися. Заплануйте собі на 11 липня чорну ікру та три зразки вина — класичне, альтернативне і нестандартне:Brut Blanc de Blancs Premier Cru, Marc Hebrart, ФранціяCuvee Imperiale Brut, Guido Berlucchi, ІталіяLimousin, Marques de Riscal, біле сухеДе: goodwine TSUMКоли: 11 липня, 19:00Спікер: Аліє Межмедінова Вартість квитка: 600 UAH
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Червень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, білі вина

    Аліє Межмедінова

    Ви любите чорну ікру, і справа тут не в Новому році та інших приводах. Любові привід не потрібен. Про неї ми хочемо поговорити.13 червня у нас в планах чорна ікра, розмови про фудпейрінг, та кілька білих вин: традиційне, альтернативне та нестандартне. Дегустуємо та визначаємося з тим, що краще пасує чорній ікрі.Вина вечора:Brut Blanc de Blancs, Delamotte, білий брют, ФранціяReserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature, Juve y Camps, білий брют, ІспаніяSancerre, Lucien Crochet, біле сухе, ФранціяКоли: 13 червня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє Межмедінова АлієВартість квитка: 600 UAH
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Червень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Віскі без зморшок: дегустація 10-річних односолодових

    Платон Близнюк

    Ми тут згадали, що у нас давно не було дегустацій віскі. Виправляємося, поки наш Платон не пішов у відпустку.У Платона є вдосталь знань про десятирічні односолодові. І вільний вечір 12 червня теж є.Отже, заплануйте на 12 червня дегустацію молодих, але яскравих шотландських віскі. За вечір ми захопимо кілька тамтешніх островів, один півострів та Спейсайд. Це буде досить нішовий маршрут, не масмаркет, тому ви познайомитися з різними регіонами Шотландії на прикладі унікальних релізів.Навіщо воно вам треба? Щоб побачити, що вік віскі — не завжди перевага. І, обираючи щось нове у відділі міцного в goodwine, далеко не завжди треба шукати на етикетці кількість років.Приходьте:12 червня, 19:00goodwine на Мечниковавартість квитків: 950 UAHКупити їх можна на касі, а також тут
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Червень
    2019

    П'ятниця

    Дегустація

    Киев

    Дієго Гуерреро. Дві зірки Michelin на гала-вечері Kyiv Wine 2019

    Дієго Гуерреро

    Nothing matters but food. 7 червня, напередодні, відбудеться гала-вечеря Kyiv Wine 2019 з одним з найяскравіших представників сучасної іспанської гастрономічною індустрії і володарем 2 зірок Мішлен Дієго Гуерреро (Diego Guerrero). Разом з бренд-шефом goodwine Владимир Ярославский Шеф Дієго Гуерреро приготує 8 страв, які доповнять спеціально підібрані вина з асортименту goodwine. Кухня буде розміщена прямо в залі, тому в гостей вечері буде унікальна можливість спостерігати за всім процесом приготування. Дієго Гуерреро став кухарем, тому що йому подобається розповідати історії. Приготування їжі для нього – спосіб комунікації, його мова. Покинувши пост шеф-кухаря ресторану з двома зірками Мішлен, через півроку він запустив авторський гастрономічний проект #DSTAgE в Мадриді, який вже за чотири місяці після відкриття отримав першу зірку Michelin Guide. А за декілька років – і другу. Тільки 7 червня goodwine на території колишнього заводу Тетра-Пак (М82) відкриває pop-up версію ресторану Diego Guerrero DSTAgE, столик якого у Мадриді можливо забронювати не раніше, ніж за 4 місяці. Кількість місць обмежена. Подробиці: +380938588765
    детальніше
    7500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Червень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки: Кава

    Антон Телятник

    Ми в захваті від нашого експериментального формату п'яних вівторків: у нас мало часу, багато вас, багато знань про вино і ще більше бажання ними поділитися. Тому по вівторках нам подобається поєднувати все перераховане вище.4 червня у нас пройде черговий дуже п'яний вівторок. Ми вирішили присвятити його ігристому, а саме каві. Чин-чин, не встаючи.Якщо ви не знали, у нас по вівторках все серйозно і досить п'яно. Наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так вмієте.Як це відбувається? За нашим великим столом сомельє goodwine розливають по келихах різні вина і розмови. Ви дегустуєте, слухаєте, запам'ятовуєте, плануєте наступний вівторок. А потім ще один. І ще один. І так до нескінченності.У всій цій історії є пара "але":це не школа, тому ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,всього година,всього 12 місць,  500 UAH за один п'яний вівторок.Квитки на п'яну каву можна купити прямо тут.Деталі за телефоном 050 400 22 57Зустрічаємося 04 червня о 19:00.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Травень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Таке різне Шардоне

    Нетребко Галина

    Як не Шардоне, то щось нове. Приблизно так ви будете реагувати на "просто Шардоне" після нашої порівняльної дегустації. Шардоне може бути різним, бо росте в різних країнах з різним кліматом. Давайте вчитися на прикладах Франції, Уругваю, Австралії, США і французького Шаблі, бо без нього пазл не складеться.На чому вчимося:Cremant de Bourgogne, Chartron et Trebuchet, біле ігристе, ФранціяChardonnay, Don Pascual, біле сухе, УругвайUnwooded Chardonnay Y Series, Yalumba, біле сухе, АвстраліяChardonnay Twin Oaks, Robert Mondavi, біле сухе, СШАChablis Vieilles Vignes, Domaine Du Colombier, біле сухе, ФранціяКоли: 30 травня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Галина НетребкоВартість квитка: 450 UAH
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Травень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Бульбашкова дегустація: Ігристі

    Аліє Межмедінова

    Не всі ігристі — шампанські. Просто запам’ятайте це. І бульбашки — не та ознака, яка дає право назвати вино шампанським. З бульбашками у нас і просекко, і кава, і франчакорта, і ті ж кремани. Чим вони відрізняються, хто, як і де їх виготовляє — тема нашої дуже весняної дегустації.На чому вчимося:Sauvignon Blanc Bubbles Marlborough Sun, Saint Clair, Нова ЗеландіяMateus Rose Sparkling, ІспаніяProsecco Villa Jolanda Spumante DOC, Santero, ІталіяCremant de Bourgogne, Chartron et Trebuchet, Франція61 Franciacorta Brut Spumante, Guido Berlucchi, ІталіяКоли: 23 травня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє Межмедінова Аліє (Alie Mezhmedinova)Вартість квитка: 450 UAH 
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Квітень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Сортові вина VS купажні. Частина друга.

    Нетребко Галина

    Мо-но-се-паж-ні.Сортові.Купажні.Сепажні.Вина. Вчимо мову вина на прикладі, власне, вина. Не треба вигадувати, що краще — сортові вина (ті, що створюються з одного сорту винограду), чи ті, що народжуються з кількох сортів. Ну справді, нічого тут вигадувати. Тут треба слухати і дегустувати. Що в келихах: Soave Classico, Zenato, сухе біле, ІталіяPerrin Reserve Blanc, Perrin et Fils, сухе біле, ФранціяCotes De Provence Pere Anselme, Brotte, сухе рожеве, ФранціяChateau Bellevue Rouge, сухе червоне, ФранціяCerro Anon Reserva, Bodegas Olarra, сухе червоне, ІспаніяStump Jump Red Grenache Shiraz Mourvedre, d'Arenberg, сухе червоне, Австралія Коли: 18 квітня, 19:00Де зустрічаємося: goodwine TSUMКого слухаємо: Нетребко ГалинаВартість квитків: 450 UAHВсі питання знайдуть свої відповіді за телефоном: 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Квітень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Не вино: дегустація коньяків Jean Fillioux

    Зорік Уманський

    Це просто щось неймовірне. Всесвіт ось-ось поглине сам себе. А може він вже це зробив.У нас буде дегустація.І це не вино.І навіть без Роми.Це коньяки Jean Fillioux.Це навіть не зовсім дегустація — це знайомство з Паскалем і Монік Фію. З тими самими, чиє прізвище носить Jean Fillioux.Про що будемо говорити? Про коньяки. Про те, як їх робити такими, щоб про них хотілося говорити. Про те, як управляти сімейним коньячним домом, що говорити своїм дітям, щоб вони любили сімейну справу і коньяк.У нас в планах три години діалогу і п'ять коньяків. Все це курує Зорік Уманський.Тому надягайте свої найкращі вбрання. Беріть свій кращий настрій.І квитки теж беріть.Коли зустрічаємося: 17, квітня, 19.00Де: 101 Wine BarСкільки: 2000 UAHДеталі за телефоном: 050 400 22 57
    детальніше
    2000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 16

    Квітень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки: Херес

    Антон Телятник

    О так-а-а, вони повертаються.Наші дуже п'яні дуже вівторки.Чін-чін наперед.Якщо ви не знали, у нас по вівторках все серйозно і досить п'яно. Та наші вівторки взагалі найп’янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви вже вмієте.Щовівторка ми розповідатимемо про вино в доступному форматі. За нашим великим столом сомельє goodwine розливають по келихах різні вина та розмови. Ви дегустуєте, слухаєте, запам'ятовуєте, плануєте наступний вівторок. А потім ще один. І ще один. І так до нескінченності.У всій цій історії є пара "але":це не школа, тому ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,усього година,усього 12 місць,500 UAH за один п'яний вівторок.Найближчі плани такі:16 квітня — відкриваємо Херес, 23 квітня — Каву.Але краще стежити за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по Хересу можна купити прямо тут.Деталі за телефоном: 050 400 22 57Зустрічаємося 16 квітня о 19.00.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    Квітень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Сортові вина VS купажні. Частина перша.

    Аліє Межмедінова

    Мо-но-се-паж-ні.Сортові.Купажні.Сепажні.Вина. Вчимо мову вина на прикладі, власне, вина. Не треба вигадувати, що краще — сортові вина (ті, що створюються з одного сорту винограду), чи ті, що народжуються з кількох сортів. Ну справді, нічого тут вигадувати. Тут треба слухати і дегустувати. Що в келихах:Pinot Grigio Classic Line, Colterenzio, сухе біле, ІталіяChardonnay Reserva, Tarapaca, сухе біле, Чилі Pinot Noir, Doudet Naudin, сухе червоне, ФранціяMerlot Classic Line, Colterenzio, сухе червоне, ІталіяCabernet Sauvignon, Don Pascual, сухе червоне, УругвайPinotage Kadette, Kanonkop, сухе червоне, ПАР Коли: 11 квітня, 19:00Де зустрічаємося: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє МежмедіноваВсі питання знайдуть свої відповіді за телефоном: 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Квітень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Стильні та червоні. Дегустація.

    Нетребко Галина

    Світ вина не ділиться лише на червоне та біле — у нас тут все значно складніше. І стильніше. От ми хочемо розказати про стилі вина. Почнемо з червоного, бо, чому б, власне, і не з нього.На цій дегустації ми розберемося у стилістиках і техніках виробництва, пояснимо, що таке "тіло вина", як відрізнити повнотіле від легкого. Багато чого пояснимо, багато чого продегустуємо — щоб ви прийшли додому щасливішими.Що в келихах:Грацiє Кара сухе червоне, АвстраліяБардолiно Классiко Вiнья Альте сухе червоне, ІталіяПеррiн Резерв Кот дю Рон сухе червоне, ФранціяДон Паскаль Таннат сухе червоне, УругвайКаор Мальбек сухе червоне, ФранціяШираз Стоунхорс сухе червоне, Австралія Кого слухаємо: Нетребко ГалинаКоли: 4 квітня, 19:00.Де: goodwine TSUMВартість квитка: 450 UAH.Купити його можна ось тут або у касі goodwine TSUM.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Квітень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Біла Бургундія

    Рома Ремеєв

    Запитайте у Google щось типу «великі білі вина». Або не питайте, бо ми візьмемо і випередимо його з відповіддю. Це Бургундія. Біла Бургундія. Назву придумав Рома, так що всі жарти про колірну рівноправність — до нього. Всі пропозиції, нав'язливі дзвінки серед ночі, валентинки та питання по білій Бургундії — теж до нього. Їх, до речі, ви можете поставити під час нашої дегустації. На ній ми розберемося, чому біла Бургундія така цікава, складна і місцями взагалі не бюджетна. Подивимося, що пити, з чим це їсти, хто розливає, і чим одне біле відрізняється від іншого, нехай, здавалося б, такого ж шардоне. Вчимо вино і все інше на прикладіJacques CarillonPaul PillotHubert LamyPatrick JavillierLouis Jadot Коли 03 квітня, 19.00Скільки: 1500 UAHДе: ясна річ. Дзвонити сюди: 050 400 22 57
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Квітень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    Вино і море. Море і вино

    Антон Куц, Виктор Сагайдак

    У нас є вино — багато.У нас є риба і морепродукти — багато.У нас є знання та рекомендації щодо того, як поєднати вино, рибу ікру, устриці, восьминогів та кальмарів… Це не повний список, повний буде далі.Ми хочемо навчити вас правилам дружби між морем та вином. Тому і запускаємо короткий, але дуже вау курс "Вино і море". Всього три дні у квітні, упродовж яких ви зустрінетеся з 15 різними винами, яким необхідно підбирати пару.Серед кого шукатимемо partner in crime:чотири види лососів,чотири види червоної ікри,два види чорної ікри,тунець,осетер,три види білої риби,два види устриць,восьминіг,кальмар,креветки,мідії,морський гребінець,краб.Теорія і практика. Тобто, говоримо, їмо, п’ємо, щасливішаємо.З ким і у кого вчимося:спец по рибі та морепродуктам у goodwine Віктор Сагайдак,викладач Wine School, випускник WSET diploma Антон Куц.Скільки: 6 500 UAH.Коли: 2, 4 і 9 квітня, 18:30-22:00. Де: goodwine на Мечникова, наш мезонін.Квитки можна придбати ось тут або ж у касах goodwine.Деталі: wineschool@goodwine.ua 095 276 11 41Чін-чін.
    детальніше
    6500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!