Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Junior 7: Online

    Дегустація

    Ало, вино? На зв'язку онлайн-курс Junior 7⠀Ми вже звикли жити онлайн, гуляти онлайн, зустрічатися з друзями онлайн, тож наша пропозиція повчитися і продегустувати вино онлайн цілком вписується у такий режим.⠀Wine School запускає курс Junior 7.⠀Він не в записі, а в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Навіщо вам все це? Щоб вільно говорити мовою вина: замовляти його без допомоги сомельє, розширити власні горизонти, зрозуміти відмінності сортів, країн, регіонів та навіть стилів окремих виноробів.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 26 травня
    детальніше

    26

    Травень 2021 Середа 19:00

    ведучий online

    місце проведення online

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні22Квітень

  • 14

    Квітень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Junior 6: Online

    Wine School

    Ало, вино? На зв'язку онлайн-курс Junior 6⠀Ми вже звикли жити онлайн, гуляти онлайн, зустрічатися з друзями онлайн, тож наша пропозиція повчитися і продегустувати вино онлайн цілком вписується у такий режим.⠀Wine School запускає весняний курс Junior 6.⠀Він не в записі, а в Zoom:11 лекцій та дегустацій,37 вин, зразки яких ви отримаєте Новою Поштою,навчальні матеріали,канонічнi келихи для дегустацій в комплектi,окремий чат у Telegram з викладачами школи (не соромтесь ставити питання).⠀Викладачі курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. Більшість з них ви регулярно зустрічаєте в goodwine.⠀Навіщо вам все це? Щоб вільно говорити мовою вина: замовляти його без допомоги сомельє, розширити власні горизонти, зрозуміти відмінності сортів, країн, регіонів та навіть стилів окремих виноробів.⠀Вартість навчання: 10 900 UAH.Починаємо 14 квітня.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація вин Чехії

    Галина Нетребко

    Чехія – така близька географічно, але досі залишається для нас сірою зоною на виноробній мапі світу. І щоб виправити це непорозуміння, а також познайомити вас із чудовими чеськими винами (бо наші серця вони вже підкорили), ми чекаємо вас на дегустації! Для вдалого знайомства зразків цього разу буде 6:⠀Blanc de Noir sekt 2018, Krasna hora⠀Sauvignon Blanc, Krasna hora⠀Chardonnay Barrel Selection 2018, Krasna hora⠀Pink, Krasna hora⠀Herr Gewurtz, Krasna hora⠀Pinot Noir, Krasna hora
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Лютий
    2021

    Вівторок

    Дегустація

    Величне пиво: Великобританія vs США

    Олександр Кириленко

    Битва титанів — це завжди цікаво, тому у нас попереду пивний батл між країнами-виробниками канонічного пива.⠀Британці можуть впевнено заявляти авторські права на основоположні стилі: індійський блідий ель, портер і стаут. Американці ж влаштували революцію, що перевернула традиційне пивоваріння з ніг на голову. І хто з них крутіший? Розберемося й подискутуємо.⠀За Великобританію грають:Brewdog Dead pony clubTitanic IcebergSt. Austell Proper JobTitanic Plum Porter⠀США:Flying dog Easy ipaStone RipperStone IPAFlying dog Gonzo Imperial Porter⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 23 лютого, 19:00, goodwine ЦУМ Спікер: Олександр Кириленко
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Лютий
    2021

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Фаворити #7: Сліпа дегустація піно нуарів

    101 Wine Bar

    Ми не знаємо більш витончених вин, ніж піно нуари. Це мастхев для колекціонерів, це масттрай для тих, хто по-справжньому захоплюється вином. А ще це улюблений сорт Зоріка, який відібрав для вас своїх фаворитів на дегустацію.⠀А тепер увага: ми плануємо не просто вечір за вином, а сліпу дегустацію. Це екшн, бо ми не скажемо ні слова про вина вечора, щоб етикетка не впливала на ваші враження.⠀У нас буде шість вин, два з них — Бургундія, інші — різні країни світу. Після дегустації Зорік розповість про кожне.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая:тартар з тунцятартар з яловичиникушіякі с язика молочного телятикаре новозеландського ягняти⠀Вартість: 2100 UAH Де і коли: 22 лютого, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    2100 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Лютий
    2021

    Четвер

    Дегустація

    Natural & bubbles

    Іван Омельченко

    Нейчерал вина впевнено крокують планетою, розширюючи свою фан-базу. Ми хочемо допомогти вам краще зрозуміти ці вина, тому запланували собі серію дегустацій з натуральним сомельє Іваном Омельченко (ТЕГ САБОТАЖ)⠀18 лютого на вас чекають ігристі: серед зразків є справжня Шампань, пет-нат, а ще просеко не як просеко і cava. Деякі зразки не мають власної назви, але ж ми із вами розуміємо, що коли йдеться про натуральні, суть не у назві, а в вині.⠀У келихах:In A Hell Mood 2018, RennersistasBulles De Comptoir Par Charles Dufour #8 StilllebenKarasica PetNat Harslevelu 2019, Hummel450 slm 2019, CostadilaA Pel de Loxarel Barba-Roja Rose 2019, Loxarel⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 18 лютого, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Іван Омельченко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Січень
    2021

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Junior 5

    Wine School

    Зробіть собі новорічний подарунок — просто тут і зараз зареєструйтеся на онлайн-курс про вино. Ви тільки уявіть, якою після цього стане новорічна вечірка: ваші побажання розширяться за межі звичного "пара пляшок білого і пара червоного", бо у вина є не тільки колір, а й сорт, країна походження та регіон, метод виробництва та стиль винороба.⠀Курс не в записі, тому заплануйте собі 11 лекцій та дегустацій у Zoom з викладачами. Вино з нас: усі зразки, келих та навчальні матеріали ми надішлемо Новою поштою у будь-який куточок України.⠀Ми підготували для вас37 вин,11 основних лекцій про білі-червоні-ігристі-натуральні, про основні винні регіони та зіркових виноробів,дегустації з викладачами Wine School, троє з яких мають дипломи WSET (у світі сомельє це круто).⠀Лектори курсу: Володимир Антонов, Антон Куц, Роман Ремеєв, Вікторія Ковальчук, Анастасія Ламбуцька, Олександр Шеханін. У вас буде окремий чат у Telegram, де можна ставити питання про вино і світ навколо нього. Там же можна дескутувати чи просто поділитися думками про лекцію та вина.⠀Що далі? Ви не станете снобом, ні, ви просто будете набагато краще розуміти, що у вашому келиху. Ви зможете вибирати вино без допомоги сомельє, у вас з'явиться більше улюблених вин та глибше бажання відкривати нове. Ви здивуєтеся тому, наскільки різними можуть бути смак і аромат, і так, ви навчитеся розрізняти в келиху лісові ягоди, шоколад, сухофрукти та наслідки впливу ґрунтів. Буде цікаво — і в процесі, і після.⠀ Вартість Junior: 10 900 UAH.
    детальніше
    10900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Грудень
    2020

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Дещо особливе: авторська вечеря з Міралі

    Міралі Ділбазі

    Міралі Ділбазі — шеф, до якого поки ще можна потрапити на вечерю. Він працював у датському ресторані з рейтингу THE WORLD'S 50 BEST RESTAURANTS, був шефом у Дніпрі, а тепер відкриває ресторан у новому проєкті goodwine на М82. Скандинавська філософія, експерименти з ферментацією, локальні продукти, акцент на сезонності, повага до природи та zero waste підхід — у квітні, тому про це пізніше. А зараз про грудень.⠀19/12 Міралі запрошує на авторську вечерю. Класика, але інша: натуральні продукти з goodwine, деякі — власного виробництва шефа. Особливе місце займають ферментовані інгредієнти: Міралі вірить, що ферментація дозволяє створити особливі, зовсім інші продукти. Близько 30 таких компонентів, — від живого оцту до кількох видів місо пасти, — шеф підготував для нашої особливої вечері.⠀7 страв, 7 natural wine by Sabotage до них. Нетипова локація, нетиповий підхід: без намагань відтворити добре знайомі страви, проте з вірою у потенціал локальних продуктів, хай навіть це порей чи селера.⠀19 грудня, 18:00М82, вул. Межигірська, 82Дрес-код: будь-ласка, одягніть щось тепле, бо ми будемо на заводі. І це не жарт. Вартість: 3500 UAH
    детальніше
    3500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Лише Шампань

    Аліє Межмедінова

    Це остання дегустація року у goodwine ЦУМ, а значить час відкрити пляшку шампанського. Святкуємо звершення року з п'ятьма зразками Шампані: різні виробники, виноградники та стилістика, усі класні і варті уваги. Поговоримо про виробництво, відмінності та про те, чому ж саме шампанське вважається топом серед ігристих.⠀Плани на вечір:l'Ascendant Solera Extra Brut, Mouzon-LerouxLes Vignes de Vrigny Premier Cru Brut, Egly-OurietBlanc de Blancs Grand Cru, Eric RodezBlanc de Noirs Brut, Champagne FleuryRose de Saignee Premier Cru Extra-Brut, Larmandier-Bernier⠀Вартість: 850 UAHДе і коли: 17 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    850 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Грудень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити #5: Шампань і море

    Уманський Зорік

    Наші "Фаворити" — це мрія, а не дегустація. Певно, тому квитки на них розлітаються за лічені дні. Якщо ви не знали чи забули, ми нагадаємо: "Фаворити сомельє" — дегустації, присвячені винам, що вибирають сомельє. Це не мейнстрім, а таке вино, яким інколи навіть ділитися не хочеться — настільки воно цікаве.⠀Останні "Фаворити" року — Шампань від Зоріка. Вже 15 грудня ви продегустуєте шість вин у супроводі риби та морепродуктів, а Зорік розповість про те, чому шампанське настільки особливе та як йому вдається бути таким вишуканим.⠀Шампань у келихах:Latitude Larmandier-Bernier Blanc de BlancsReserve Perpetuelle Blanc de Blancs Robert MoncuitMes Favorites Marc HebrartJacquesson 743Rose Brut Marc HebrartCuvee des Caudalies Rose De Sousa⠀Море представляють: устриці, кальмари на тепані, гьодза з креветкою, гребінець, тартар з тунця. Усе by шеф Сергій Хегай.⠀Вартість: 2500 UAH Де і коли: 15 грудня, 19:00, 101 Wine Bar
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Orange wine

    Баран Оксана

    Оранж, скін контакт, бурштинове вино — тема нашої наступної дегустації. Ці вина виготовляють з білих сортів винограду, з якими винороб працює так, наче вони червоні (витримка на меззі, а інколи навіть на гребенях). Смак, аромат та колір унікальні, тому треба брати. Давайте ми влаштуємо вам знайомство для подальшого порозуміння та нестримного бажання відкривати їх далі.⠀Вина вечора:Blonde by Nature, PittnauerMalvazija 2017, CotarQvevris Tibanuri, Friends' wineSiurAlta Orange 2019, Vins NusNimbus Ritinitis, Kamara Pure⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 10 грудня, 19:00, goodwine ЦУМ⠀*Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Грудень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Зимове пиво

    Кириленко Олександр

    Наш пивний експерт Олександр Кириленко каже, що "ніщо так не зігріває душу, як келих холодного пива". Так, пиво — напій всесезонний, проте саме взимку хочеться чогось інтенсивного, насиченого, з виразним післясмаком і зігріваючим ефектом.⠀Ми познайомимо вас зі зразками від пивоварень з Бельгії, Нідерландів, США та Німеччини, з якими не страшно зустрічати найлютіші морози та найдовші ночі. Стилі вечора: пшеничний бок, дюбель, тріпель, квадрупель, імперський стаут. Також ми підготували особливе різдвяне пиво, що є ексклюзивом і вінтажем, тому ловіть квитки, поки вони є.⠀У келихах:Heller WeizenbockWestmalle DubbelAnchor Christmas AleChimay BleueBush TripleLa Trappe QuadrupelDe Molen Zwart & Zwaar⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Грудень
    2020

    Понеділок

    Дегустація

    Киев

    Natural Dinner: вечеря з шефами і натуральним

    Сергій Хегай, Міралі Ділбазі

    Natural, wild — яке б з цих слів ми не обрали, воно все одно не опише повністю концепцію нашої шефської вечері. Вона точно натуральна, точно трохи вайлд, і точно не для всіх. У хорошому сенсі.⠀Шеф 101 Wine Bar Сергій Хегай разом із Міралі Ділбазі — зірковим шефом, про якого говорять ледь не всі навколо, —  вигадали вечерю. Без м'яса, птиці, риби, проте з локальними овочами і фруктами, частина з яких виросла десь зовсім поруч — щось на городі Міралі, щось — у лісі, інше — на екологічній фермі.⠀У меню:пончик.⠀Ну добре, не тільки він:тартар з буряка,портобелло,запечений гарбуз,білі гриби,пиріг з капустою,десерт з яблук.⠀До натуральних страв таке ж натуральне вино від Зоріка, не без культових Ganevat і Matassa:⠀Champagne Origin'Elle Francoise BedelMorgon Jean FoillardCuvee Madelon GanevatHarslevelu HummelMatassa Rouge 2018Dinavolino 2019⠀Експериментально-натурально повечеряємо, поговоримо про вино і про радість життя. А чому б і ні?⠀Вартість: 2200 UAHДе і коли: 07 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.
    детальніше
    2200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Грудень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Vintage 2010

    Межмедінова Аліє

    Ми продовжуємо занурюватися у тему вінтажів — 03 грудня відкриваємо вина, врожаю 2010 року. Віримо, що всі вони "зайдуть", бо це і Шампань, і Бордо, Іспанія з Аргентиною, Італія. І нейчерал теж буде. Обіцяємо цікавий квест.⠀Вина вечора:Brut Nature Oenophile 2010, Pierre Gimonnet & FilsChateau Grand Lacaze 2010Reserva 2010, El VinculoMalbec 2010, WeinertBarbera Della Stoppa 2010, La Stoppa⠀Вартість: 650 UAHДе і коли: 03 грудня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова Аліє⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Лагер vs Ель

    Олександр Кириленко

    Лагер чи ель? Супермен чи Бетмен? Акула чи тигр? Ми проведемо дегустацію, щоб краще зрозуміти причину протистояння смаків й ароматів лагера та еля.⠀24 листопада ви скуштуєте їхні варіації, приготовані ну зовсім по-особливому у різних куточках світу. Ми поговоримо про складники, що перетворюють пивну класику на постмодернізм, а пивоварів на митців. Разом перенесемося до Німеччини, США, Японії, Італії та Шотландії.⠀Наша компанія:Plank Vollbier HellStone Buenaveza Salt & Lime LagerHitachino Nest Beer Yuzu LagerBaladin L'ippaSt. Austell Proper JobBrewdog Hoppy ChristmasBrewdog New Eng IPA⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 24 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Листопад
    2020

    Неділя

    Дегустація

    Dry Aged Fish Dinner

    Goodwine

    Гурманська вечеря у 101. Вечері такого рівня ми ще не влаштовували, з таких інгредієнтів не готували, тому затамуйте подих.⠀Вечір буде експериментальним — наші шефи, Сергій Хегай та Дільшод Авазов, готуватимуть з витриманої риби. Для України це нестандартна, унікальна та непередбачувана рідкість. У нас ніхто ще не готував з риби, що витримувалась 20-30 днів.⠀Де і як її витримували? У камері сухого визрівання, завдяки чому смак і текстура ну зовсім відрізняються від того, до чого ми звикли. Смак насиченіший, текстура ніжніша.⠀Що за риба? Голець, тунець, барамунді, макрель, кефаль різної витримки. При вас їх готуватимуть вперше. Сергій та Дільшод обіцяють перфоманс, вишукану подачу та бажання повторити.⠀У планах:амісбуш;барамунді fresh cut з місо, шимо, гарумом та мигдалем;Crispy Red Mullet з ферментованим корінням;Fish Kyiv — макрель у парі з печеною селерою;Skipjack T-Bone BBQ — смугастий тунець з фініком;Fish Wellington — голець, ерінги й трюфель.⠀За вина відповідає Зорік, вишуканий метч гарантовано. Не підбірка, а мрія:⠀Comte de Champagne 2007 Taittinger (Champagne)Grappoli del Grillo Marco de Bartoli 2018 (Sicily)Le Soula blanc 2016 (Rousillon)Chardonnay Katzrin Yarden 2018 (Golan Heights)Aloxe-Corton 1 er Cru Clos du Chapitre Follin Arbelet (Bourgogne)Henry Bonneau Chateauneuf du Pape 2014 (Rhone Valley)⠀Неділя, 15 листопада, 17:00, 101 Wine Bar.Вартість: 3 900 UAH.⠀ *Фінальний перелік риби у день вечері може змінитися через непередбачуваність процесу витримки.
    детальніше
    3900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Фаворити сомельє #3: Іспанія та Португалія

    Уманський Зорік

    Це вже треті "Фаворити сомельє", з якими ми подорожуємо винним світом. Цього разу відкриваємо Іспанію та Португалію, а також улюблені вина Зоріка звідти.⠀Фаворити — це ті винам, яким сомельє кажуть "так". Ті, які складно назвати мас-маркетом, бо це зірки своїх регіонів, знайомі переважно експертам. Давайте ми влаштуємо знайомство і для вас.⠀Вина вечора:Cava Perles Blanc 2016 NaveranEncruzado Reserva 2017 Quinta da FalorcaLa del Vivo 2018 Raul PerezOltono tinto 2016 FreyRioja Reserva Vina Ardanza 2010Somni 2016 Portal del Priorat⠀Дегустацію вин ми поєднаємо з майже-лекцією від Зоріка: ви послухаєте про особливості виноробства Іспанії та Португалії, схожості та відмінності регіонів, а також відкриєте для себе виноробів, чиєму вину можна віддати якщо не серце, то вечір.⠀Супровід від шефа Сергія Хегая: салат з креветкою, спрінгрол з качкою, стейк рібай на тепані, щоки тунця.⠀10 листопада, 19:00, 101 Wine BarВартість: 1 800 UAH.  
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Дегустація пива De Molen

    Олександр Кириленко

    16 років тому у нідерландському місті Бодегравен Мено Олівьє заснував De Molen — пивоварню нової хвилі, яка швидко стала відомою на весь світ.⠀Що ж такого придумав Мено? Річ у його безкомпромісних авторських рецептах класичних стилів, які розширили рамки дозволеного у пивоварінні. Ми проведемо дегустацію, що допоможе розібратися у тонкощах надзвичайно насичених імперських стаутів, портерів і легких освіжаючих пейл елів De Molen. Навіть якщо для вас деякі зразки не є відкриттям, на контрасті з іншими вони розкриються по-новому. Дегустація передбачає розбір нюансів смаку, післясмаку й ароматів пива.⠀Сім дегустаційних зразків De Molen на вечір:⠀Hugs & KissesOp & TopHamer & SikkelTsarina EsraMooi & MeedogenloosHeaven & HellZwart & Zwaar⠀Радимо придбати квиток прямо зараз, бо вони розлітаються нереально швидко.⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 03 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Олександр Кириленко⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Листопад
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Вина-відмінники II

    Аліє Межмедінова

    Це друга дегустація, на яку ми запросили відмінників — не сомельє, а вина. Вони можуть похвалитися своїми 90+ балами у найвпливовіших рейтингах світу (Robert Parker та Wine Spectator). Продегустуємо та поговоримо про те, чому ж вони такі класні (хоча, ви й самі все зрозумієте). Отже, гості вечора:⠀Gaba do Xil Branco, Telmo RodriguezCatena Alta Chardonnay 2018, Catena ZapataCatena Appellation Lunlunta Malbec 2018, Catena ZapataShiraz, EldertonTinto Reserva 2007, Vina Tondonia⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 05 листопада, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Аліє Межмедінова⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити сомельє #2: Італія

    Уманський Зорік

    Ви так зацікавилися тим, що п’ють сомельє, що наші французькі фаворити розлетілися зі швидкість чогось ну дуже швидкого. Тому переходимо до Італії.⠀Отже, ми плануємо продегустувати улюблені італійські вина  Зоріка:  розе,  біле,  оранж та червоне. Усі кольори винної веселки, так.⠀У келихах:Merotto Grani di Rosa 2019Gulfi Carjcanti 2017Vino di Anna Palmento Bianco 2018Colterenzio St Daniel Pino Nero Riserva 2017Fattoria San Lorenzo La Gattara 2013Stella di Compalto 2014⠀Окрім стати щасливішими після вина, заплануйте собі ще й "познайомитися глибше з основними винними регіонами Італії, їхніми відмінностями та зірками".⠀Супровід від шефа Сергія  Хегая: кальмари на  тепані,   гьодза  з креветкою, тартар з тунця, каре новозеландського ягняти.⠀27 жовтня, 19:00, 101 Wine BarВартість: 1 800 UAH.
    детальніше
    1800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    Кріплені вина

    Нетребко Галина

    Для келиха fortified wine не потрібен ані особливий привід, ані особлива погода, ані інші додаткові умови. Просто ви і вино. Познайомимось з кріпленими ближче? Ми поговоримо про види цього вина, їхні відмінності та схожості, топові регіони, продегустуємо херес, мадейру та портвейн. Гарячий буде вечір.⠀У келихах:Fino Inocente, Valdespino, ІспаніяCream Aranda, Bodegas Alvaro Domecq, ІспаніяBoal 10 yo, Henriques & Henriques, ПортугаліяTaylor's Select Reserve Ruby, ПортугаліяFonseca 10yo, Португалія⠀Вартість: 500 UAH Де і коли: 22 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМ
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Жовтень
    2020

    Вівторок

    Дегустація

    Фаворити сомельє #1: Франція

    Зорік Уманський

    Які вина зустрічаються у келихах сомельє, коли вони не на роботі? Класні. Таким наш 101 Wine Bar присвячує свої наступні дегустації. Починаємо з Франції, вина якої відібрав Зорік."Фаворити сомельє", а у нашому випадку фаворити Зоріка — не мас-маркет і не те, що першим приходить у голову, коли ми говоримо про ту ж Францію. Це зірки, знайомі сомельє та іншим експертам. Це вина, що зустрічаються у ресторанах Michelin. Це те, за що ми у goodwine боролися, і чим пишаємося.⠀Якщо все буде ок, а ми віримо, що так і буде, "Фаворити сомельє" стануть серією дегустацій, під час яких ми познайомимо вас з безумовним маст трай з різних країн та регіонів. Але поки ми починаємо з Франції. Білі, червоні, Шампань та інші знакові регіони: продегустуємо, поговоримо, зафіксуємо особливості — тобто не лише насолодимося вином, а й вийдемо на новий рівень порозуміння.⠀У планах на вечір:Les Grands Blancs Robert MoncuitLes Vignes de Paradis C de MarrinSaint Romain 2016 Fabien CocheMorgon Jean FoillardMarsannay Vaudenelles Bruno ClairLe Soula 2009⠀Чому саме ці вина? Про це краще запитати у виноробів.⠀До вин — страви від шефа Сергія Хегая: спрінг-рол з креветкою, тартар з лосося, тартар з яловичини, щоки тунця.⠀Велкам до нашого винного Тур де Франс: 20/10, 19:00, 101 Wine Bar.Вартість: 1700 UAH.
    детальніше
    1700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Жовтень
    2020

    Четвер

    Дегустація

    Американські вина

    Оксана Баран

    Ви просили, ми зробили — порівняльна дегустація американських вин вже наступного четверга у goodwine ЦУМ. Розберемося, що буде, якщо каберне витримати не у класичних дубових діжках, а у діжках з-під бурбона, мерло — з-під рому. Для повного розуміння відмінностей ми відкриємо і "класику".⠀Отже, у нашому розпорядженні кілька пляшок від Роберта Мондави, батька каліфорнійського виноробства. Усі вина витримані ну дуже незвичним способом.⠀Наша компанія:Chardonnay Private SelectionBourbon Barrel Aged ChardonnayCabernet Sauvignon Private SelectionBourbon Barrel Aged Cabernet SauvignonRum Barrel Aged Merlot⠀Вартість: 500 UAHДе і коли: 08 жовтня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Оксана Баран⠀ *Нагадаємо, що ми дотримуємось усіх санітарних норм, тому місць лише 10.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!