Пошукова форма

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Дегустація: Зіркова десятка Mikkeller

    Дегустація

    Коротше, пиво. Що з ним? З ним все ок. Цим "ок" і, власне, самим пивом ми хочемо поділитися, заодно відкривши двері у Данію, точніше — данське пивоваріння by Mikkeller. Ми привезли нову партію — новинки та класичні зразки пива Mikkeller. А ви все це продегустуєте.Кожен з 10 дегустаційних зразків допоможе зрозуміти пиво, розкриє всі його смаки, навіть нетипові, а можливо навіть шокує. Чим шокує? Не скажемо, хай між нами залишиться інтрига. Окрім типових пивних тем ми розглянемо історію Мікеля Борг Б’єргсе, який, подорожуючи, створює авторське пиво на кращих пивоварнях різних континентів. Це цікаво і надихає: хто знає, може після нашої дегустації ви почнете варити пиво, або щонайменше станете гедоністом.Дегустаційні зразки:Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake Mikkeller Rozpusta 3 Mikkeller The National: Reality Based Pils Mikkeller Big WorsterMikkeller Spontan Hibiscus Mikkeller Ginger Brett IPA Mikkeller Hazeside Mikkeller Trippel A Mikkeller USAlive! Mikkeller VesterBrown Ale І легкі закуски до них.Спікер: Сашко Кириленко, пивний сомельєВартість квитка: 600 UAH.Де і коли: goodwine на Мечникова, відділ міцного алкоголю, 25 липня, 19:00Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте онлайн тут.Усі подробиці по телефону: +38 093 737 80 08
    детальніше

    25

    Липень 2019 Четвер 19:00

    ведучий Олександр Кириленко

    місце проведення goodwine (вул. Мечникова, 9)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні19Липень

  • 11

    Липень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, біле вино vol. 2

    Аліе Межмедінова

    Минулого місяця ми вже проводили цю дегустацію — вчилися поєднувати чорну ікру з білими винами. А ви так часто запитували, коли ж ми повторимо цей еногастрономічний досвід, що ми здалися. Заплануйте собі на 11 липня чорну ікру та три зразки вина — класичне, альтернативне і нестандартне:Brut Blanc de Blancs Premier Cru, Marc Hebrart, ФранціяCuvee Imperiale Brut, Guido Berlucchi, ІталіяLimousin, Marques de Riscal, біле сухеДе: goodwine TSUMКоли: 11 липня, 19:00Спікер: Аліє Межмедінова Вартість квитка: 600 UAH
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Червень
    2019

    Понеділок

    Дегустація

    Вино і море. Море і вино. І літо теж.

    Антон Куц, Віктор Сагайдак

    У нас є вино — багато.У нас є риба і морепродукти — багато.У нас є знання та рекомендації щодо того, як поєднати вино, рибу ікру, устриці, восьминогів та кальмарів… Це не повний список, повний буде далі.У вас є літо, бажання вчитися і час, який ви готові присвятити тільки нам. Так може запишитеся на наш курс? Поки сезон пікніків, барбекю та теплих вечорів, під які так і хочеться відкрити пляшку білого.Ми хочемо навчити вас правилам дружби між морем та вином. Тому і запускаємо короткий, але дуже вау курс "Вино і море". Всього три дні у червні, упродовж яких ви зустрінетеся з 15 різними винами, яким необхідно підбирати пару.Серед кого шукатимемо partner in crime:чотири види лососів,чотири види червоної ікри,два види чорної ікри,тунець,осетер,три види білої риби,два види устриць,восьминіг,кальмар,креветки,мідії,морський гребінець,краб.Теорія і практика. Тобто, говоримо, їмо, п’ємо, щасливішаємо.З ким і у кого вчимося:спец по рибі та морепродуктам у goodwine Віктор Сагайдак,викладач Wine School, випускник WSET diploma Антон Куц.Скільки: 6 500 UAH.Коли: 24, 26 і 28 червня, 18:30-22:00.Де: goodwine на Мечникова, наш мезонін.Квитки можна придбати тут або ж у касах goodwine.Чін-чін.І невеликий посткриптум: цей курс можна придбати у вигляді сертифікату, який можна подарувати комусь із близьких.
    детальніше
    6500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Червень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, білі вина

    Аліє Межмедінова

    Ви любите чорну ікру, і справа тут не в Новому році та інших приводах. Любові привід не потрібен. Про неї ми хочемо поговорити.13 червня у нас в планах чорна ікра, розмови про фудпейрінг, та кілька білих вин: традиційне, альтернативне та нестандартне. Дегустуємо та визначаємося з тим, що краще пасує чорній ікрі.Вина вечора:Brut Blanc de Blancs, Delamotte, білий брют, ФранціяReserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature, Juve y Camps, білий брют, ІспаніяSancerre, Lucien Crochet, біле сухе, ФранціяКоли: 13 червня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє Межмедінова АлієВартість квитка: 600 UAH
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Червень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Віскі без зморшок: дегустація 10-річних односолодових

    Платон Близнюк

    Ми тут згадали, що у нас давно не було дегустацій віскі. Виправляємося, поки наш Платон не пішов у відпустку.У Платона є вдосталь знань про десятирічні односолодові. І вільний вечір 12 червня теж є.Отже, заплануйте на 12 червня дегустацію молодих, але яскравих шотландських віскі. За вечір ми захопимо кілька тамтешніх островів, один півострів та Спейсайд. Це буде досить нішовий маршрут, не масмаркет, тому ви познайомитися з різними регіонами Шотландії на прикладі унікальних релізів.Навіщо воно вам треба? Щоб побачити, що вік віскі — не завжди перевага. І, обираючи щось нове у відділі міцного в goodwine, далеко не завжди треба шукати на етикетці кількість років.Приходьте:12 червня, 19:00goodwine на Мечниковавартість квитків: 950 UAHКупити їх можна на касі, а також тут
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Червень
    2019

    П'ятниця

    Дегустація

    Киев

    Дієго Гуерреро. Дві зірки Michelin на гала-вечері Kyiv Wine 2019

    Дієго Гуерреро

    Nothing matters but food. 7 червня, напередодні, відбудеться гала-вечеря Kyiv Wine 2019 з одним з найяскравіших представників сучасної іспанської гастрономічною індустрії і володарем 2 зірок Мішлен Дієго Гуерреро (Diego Guerrero). Разом з бренд-шефом goodwine Владимир Ярославский Шеф Дієго Гуерреро приготує 8 страв, які доповнять спеціально підібрані вина з асортименту goodwine. Кухня буде розміщена прямо в залі, тому в гостей вечері буде унікальна можливість спостерігати за всім процесом приготування. Дієго Гуерреро став кухарем, тому що йому подобається розповідати історії. Приготування їжі для нього – спосіб комунікації, його мова. Покинувши пост шеф-кухаря ресторану з двома зірками Мішлен, через півроку він запустив авторський гастрономічний проект #DSTAgE в Мадриді, який вже за чотири місяці після відкриття отримав першу зірку Michelin Guide. А за декілька років – і другу. Тільки 7 червня goodwine на території колишнього заводу Тетра-Пак (М82) відкриває pop-up версію ресторану Diego Guerrero DSTAgE, столик якого у Мадриді можливо забронювати не раніше, ніж за 4 місяці. Кількість місць обмежена. Подробиці: +380938588765
    детальніше
    7500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Червень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки: Кава

    Антон Телятник

    Ми в захваті від нашого експериментального формату п'яних вівторків: у нас мало часу, багато вас, багато знань про вино і ще більше бажання ними поділитися. Тому по вівторках нам подобається поєднувати все перераховане вище.4 червня у нас пройде черговий дуже п'яний вівторок. Ми вирішили присвятити його ігристому, а саме каві. Чин-чин, не встаючи.Якщо ви не знали, у нас по вівторках все серйозно і досить п'яно. Наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так вмієте.Як це відбувається? За нашим великим столом сомельє goodwine розливають по келихах різні вина і розмови. Ви дегустуєте, слухаєте, запам'ятовуєте, плануєте наступний вівторок. А потім ще один. І ще один. І так до нескінченності.У всій цій історії є пара "але":це не школа, тому ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,всього година,всього 12 місць,  500 UAH за один п'яний вівторок.Квитки на п'яну каву можна купити прямо тут.Деталі за телефоном 050 400 22 57Зустрічаємося 04 червня о 19:00.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Травень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Таке різне Шардоне

    Нетребко Галина

    Як не Шардоне, то щось нове. Приблизно так ви будете реагувати на "просто Шардоне" після нашої порівняльної дегустації. Шардоне може бути різним, бо росте в різних країнах з різним кліматом. Давайте вчитися на прикладах Франції, Уругваю, Австралії, США і французького Шаблі, бо без нього пазл не складеться.На чому вчимося:Cremant de Bourgogne, Chartron et Trebuchet, біле ігристе, ФранціяChardonnay, Don Pascual, біле сухе, УругвайUnwooded Chardonnay Y Series, Yalumba, біле сухе, АвстраліяChardonnay Twin Oaks, Robert Mondavi, біле сухе, СШАChablis Vieilles Vignes, Domaine Du Colombier, біле сухе, ФранціяКоли: 30 травня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Галина НетребкоВартість квитка: 450 UAH
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Травень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Бульбашкова дегустація: Ігристі

    Аліє Межмедінова

    Не всі ігристі — шампанські. Просто запам’ятайте це. І бульбашки — не та ознака, яка дає право назвати вино шампанським. З бульбашками у нас і просекко, і кава, і франчакорта, і ті ж кремани. Чим вони відрізняються, хто, як і де їх виготовляє — тема нашої дуже весняної дегустації.На чому вчимося:Sauvignon Blanc Bubbles Marlborough Sun, Saint Clair, Нова ЗеландіяMateus Rose Sparkling, ІспаніяProsecco Villa Jolanda Spumante DOC, Santero, ІталіяCremant de Bourgogne, Chartron et Trebuchet, Франція61 Franciacorta Brut Spumante, Guido Berlucchi, ІталіяКоли: 23 травня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє Межмедінова Аліє (Alie Mezhmedinova)Вартість квитка: 450 UAH 
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Квітень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Сортові вина VS купажні. Частина друга.

    Нетребко Галина

    Мо-но-се-паж-ні.Сортові.Купажні.Сепажні.Вина. Вчимо мову вина на прикладі, власне, вина. Не треба вигадувати, що краще — сортові вина (ті, що створюються з одного сорту винограду), чи ті, що народжуються з кількох сортів. Ну справді, нічого тут вигадувати. Тут треба слухати і дегустувати. Що в келихах: Soave Classico, Zenato, сухе біле, ІталіяPerrin Reserve Blanc, Perrin et Fils, сухе біле, ФранціяCotes De Provence Pere Anselme, Brotte, сухе рожеве, ФранціяChateau Bellevue Rouge, сухе червоне, ФранціяCerro Anon Reserva, Bodegas Olarra, сухе червоне, ІспаніяStump Jump Red Grenache Shiraz Mourvedre, d'Arenberg, сухе червоне, Австралія Коли: 18 квітня, 19:00Де зустрічаємося: goodwine TSUMКого слухаємо: Нетребко ГалинаВартість квитків: 450 UAHВсі питання знайдуть свої відповіді за телефоном: 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Квітень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Не вино: дегустація коньяків Jean Fillioux

    Зорік Уманський

    Це просто щось неймовірне. Всесвіт ось-ось поглине сам себе. А може він вже це зробив.У нас буде дегустація.І це не вино.І навіть без Роми.Це коньяки Jean Fillioux.Це навіть не зовсім дегустація — це знайомство з Паскалем і Монік Фію. З тими самими, чиє прізвище носить Jean Fillioux.Про що будемо говорити? Про коньяки. Про те, як їх робити такими, щоб про них хотілося говорити. Про те, як управляти сімейним коньячним домом, що говорити своїм дітям, щоб вони любили сімейну справу і коньяк.У нас в планах три години діалогу і п'ять коньяків. Все це курує Зорік Уманський.Тому надягайте свої найкращі вбрання. Беріть свій кращий настрій.І квитки теж беріть.Коли зустрічаємося: 17, квітня, 19.00Де: 101 Wine BarСкільки: 2000 UAHДеталі за телефоном: 050 400 22 57
    детальніше
    2000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 16

    Квітень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки: Херес

    Антон Телятник

    О так-а-а, вони повертаються.Наші дуже п'яні дуже вівторки.Чін-чін наперед.Якщо ви не знали, у нас по вівторках все серйозно і досить п'яно. Та наші вівторки взагалі найп’янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви вже вмієте.Щовівторка ми розповідатимемо про вино в доступному форматі. За нашим великим столом сомельє goodwine розливають по келихах різні вина та розмови. Ви дегустуєте, слухаєте, запам'ятовуєте, плануєте наступний вівторок. А потім ще один. І ще один. І так до нескінченності.У всій цій історії є пара "але":це не школа, тому ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,усього година,усього 12 місць,500 UAH за один п'яний вівторок.Найближчі плани такі:16 квітня — відкриваємо Херес, 23 квітня — Каву.Але краще стежити за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по Хересу можна купити прямо тут.Деталі за телефоном: 050 400 22 57Зустрічаємося 16 квітня о 19.00.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    Квітень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Сортові вина VS купажні. Частина перша.

    Аліє Межмедінова

    Мо-но-се-паж-ні.Сортові.Купажні.Сепажні.Вина. Вчимо мову вина на прикладі, власне, вина. Не треба вигадувати, що краще — сортові вина (ті, що створюються з одного сорту винограду), чи ті, що народжуються з кількох сортів. Ну справді, нічого тут вигадувати. Тут треба слухати і дегустувати. Що в келихах:Pinot Grigio Classic Line, Colterenzio, сухе біле, ІталіяChardonnay Reserva, Tarapaca, сухе біле, Чилі Pinot Noir, Doudet Naudin, сухе червоне, ФранціяMerlot Classic Line, Colterenzio, сухе червоне, ІталіяCabernet Sauvignon, Don Pascual, сухе червоне, УругвайPinotage Kadette, Kanonkop, сухе червоне, ПАР Коли: 11 квітня, 19:00Де зустрічаємося: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє МежмедіноваВсі питання знайдуть свої відповіді за телефоном: 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Квітень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Стильні та червоні. Дегустація.

    Нетребко Галина

    Світ вина не ділиться лише на червоне та біле — у нас тут все значно складніше. І стильніше. От ми хочемо розказати про стилі вина. Почнемо з червоного, бо, чому б, власне, і не з нього.На цій дегустації ми розберемося у стилістиках і техніках виробництва, пояснимо, що таке "тіло вина", як відрізнити повнотіле від легкого. Багато чого пояснимо, багато чого продегустуємо — щоб ви прийшли додому щасливішими.Що в келихах:Грацiє Кара сухе червоне, АвстраліяБардолiно Классiко Вiнья Альте сухе червоне, ІталіяПеррiн Резерв Кот дю Рон сухе червоне, ФранціяДон Паскаль Таннат сухе червоне, УругвайКаор Мальбек сухе червоне, ФранціяШираз Стоунхорс сухе червоне, Австралія Кого слухаємо: Нетребко ГалинаКоли: 4 квітня, 19:00.Де: goodwine TSUMВартість квитка: 450 UAH.Купити його можна ось тут або у касі goodwine TSUM.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Квітень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Біла Бургундія

    Рома Ремеєв

    Запитайте у Google щось типу «великі білі вина». Або не питайте, бо ми візьмемо і випередимо його з відповіддю. Це Бургундія. Біла Бургундія. Назву придумав Рома, так що всі жарти про колірну рівноправність — до нього. Всі пропозиції, нав'язливі дзвінки серед ночі, валентинки та питання по білій Бургундії — теж до нього. Їх, до речі, ви можете поставити під час нашої дегустації. На ній ми розберемося, чому біла Бургундія така цікава, складна і місцями взагалі не бюджетна. Подивимося, що пити, з чим це їсти, хто розливає, і чим одне біле відрізняється від іншого, нехай, здавалося б, такого ж шардоне. Вчимо вино і все інше на прикладіJacques CarillonPaul PillotHubert LamyPatrick JavillierLouis Jadot Коли 03 квітня, 19.00Скільки: 1500 UAHДе: ясна річ. Дзвонити сюди: 050 400 22 57
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Квітень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    Вино і море. Море і вино

    Антон Куц, Виктор Сагайдак

    У нас є вино — багато.У нас є риба і морепродукти — багато.У нас є знання та рекомендації щодо того, як поєднати вино, рибу ікру, устриці, восьминогів та кальмарів… Це не повний список, повний буде далі.Ми хочемо навчити вас правилам дружби між морем та вином. Тому і запускаємо короткий, але дуже вау курс "Вино і море". Всього три дні у квітні, упродовж яких ви зустрінетеся з 15 різними винами, яким необхідно підбирати пару.Серед кого шукатимемо partner in crime:чотири види лососів,чотири види червоної ікри,два види чорної ікри,тунець,осетер,три види білої риби,два види устриць,восьминіг,кальмар,креветки,мідії,морський гребінець,краб.Теорія і практика. Тобто, говоримо, їмо, п’ємо, щасливішаємо.З ким і у кого вчимося:спец по рибі та морепродуктам у goodwine Віктор Сагайдак,викладач Wine School, випускник WSET diploma Антон Куц.Скільки: 6 500 UAH.Коли: 2, 4 і 9 квітня, 18:30-22:00. Де: goodwine на Мечникова, наш мезонін.Квитки можна придбати ось тут або ж у касах goodwine.Деталі: wineschool@goodwine.ua 095 276 11 41Чін-чін.
    детальніше
    6500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 28

    Березень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    It’s Spring Again. Дегустація

    Межмедінова Аліє

    Весна — це не про погоду, це про настрій. У нас весна всередині і в келиху, і ми ну дуже хочемо поділитися нею з вами. Ми відкриваємо сезон "мені, будь ласка, білого" та "а можна, пліз, розе".Можна. Все можна. Наші дівчата в goodwine TSUM запрошують на дегустацію вин, які всі питимуть вже буквально за місяць. В їхніх келихах Італія, Франція, трохи України і ті самі голі чоловічки з Нової Зеландії: Гранi Роза Дi Неро рожеве ігристе брют, ІталіяФрут де Мер сухе біле, ФранціяРислiнг напiвсухе біле, УкраїнаКот де Прованс Пер Ансельм сухе рожеве, ФранціяЛагрейн Розе сухе рожеве, ІталіяПiно Нуар Мальборо Сан сухе червоне, Нова Зеландія Кого слухаємо: Межмедінова АлієМісце зустрічі: goodwine TSUM28 березня, 19:00 Вартість квитка: 450 UAHВсі деталі за телефоном: 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Березень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Киев

    Натурально Італія

    Рома Ремеєв

    Гайз, тут така справа, така справа, у нас нова дегустація — перша в цьому році. Її відкриває, її відкриває ... Та ви вже здогадалися. Рома Ремеєв. У нього є відразу кілька великих ідей, але ми ж дорослі люди — ми діємо за планом і в порядку черги. ТомуНатуральноІталія Ми починаємо з дегустації натуральних вин Італії. Сховайте жарти про ГМО — обійдемося без них і без величезних корпорацій. Натуралісти маленькі, горді та незалежні. Вони роблять вино не заради продажів, а просто щоб робити вино. Ці хлопці весь свій вільний і не дуже час проводять серед лоз, тому їх виноробні не схожі на космодроми. У цьому їх крутість. Італійські натуралісти роблять речі, які взагалі не вписуються в те, що ми звикли вважати показовими винами регіону. Кожен винороб намагається проявити себе в своєму вині, і у цих хлопців з цим все дуже ок. Їм вдається робити стабільні, красиві, складні і цікаві вина. Вони роблять, ви дегустуєте. Трохи детальніше про плани:Emidio PepePaolo BeaOcchipintiRadikonCaparsino Що по їжі? Закуски від наших класних кухарів.Коли: 27 березня, 19:00-22:00.Скільки: 1500 UAH. 
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Березень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Греція. Греція. Дегустація.

    Аліє Межмедінова

    Це не велике грецьке весілля, але вас все одно запрошено. Бо нам потрібні гості, а вам — знання і класна компанія. А ще вино. Багато вина. Багато грецького вина. Його обожнюють трендсетери, гурмани, експерти, греки і ми. І ви теж у нього закохаєтеся. Чому? Тому. Якщо без жартів, то приходьте слухати і дегустувати. Кого слухаємо: Аліє Межмедінова — сомельє goodwine, екс-винороб, красуня, експерт у вмінні насолоджуватися та грецьких винах. Про що слухаємо: про те, чому грецькі вина такі унікальні, як їх виготовляють, що на них впливає, з чого розпочати знайомство і усіляке таке. Ну і, зрозуміло, не тільки слухаємо. Ми ще й п’ємо: Ассіртіко 2017, сухе білеАтма 2017, сухе білеАгіоргітіко розе 2018, сухе рожевеАгіоргітіко 2017, сухе червонеКсиномавро 2016, сухе червонеПіно Нуар 2016, сухе червоне Коли: 21 березня, 19:00, goodwine TSUM. P.S.: так, у Греції є вина Рецини.  
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Березень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Дегустація. Ром. Ron. Rum. Rhum.

    Олександр Лавриненко

    У нас є всього чотири слова, щоб ви не планували нічого особливого на вечір 20 березня.  Ром. Ron. Rum. Rhum.  Це і будуть ваші плани. Як їх не називай, але суть лишаєть тією ж: ром — це ром, не більше і не менше. У нас в меню 5 країн, 5 цікавих виробників і кілька історій від Олександра Лавриненко.  Ми підібрали ром таким чином, щоб ви змогли зрозуміти різницю між стилями та країнами походження, які, як не дивно, теж впливають на смак.  Чому саме ром? Бо це тренд. Його п’ють не лише письменники (привіт фанам Хемінгуея), його п’ють всі. В Європі взагалі — любов у фазі активного буму.  І так, ром п’ють не тільки в коктейлях. Не маємо нічого проти міксології, але у нас він буде в чистому вигляді. Такі правила цього міцного без правил, без кордонів, географічних рамок та обмежень.  20 березня, 19:00-21:00Відділ міцного алкоголю в goodwine.  Квитки у касах goodwine, а також ось тут
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Березень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Колонист. Знакомство.

    Іван Плачков

    Дехто скаже, що в Україні або нема, або ж ну зовсім мало цікавих вин. Ми з цим не згодні.6 березня наші неймовірні дівчата-сомельє з goodwine TSUM проведуть дегустацію українських вин "Колоніст". В гостях кілька позицій вина та засновник компанії Іван Плачков. Що в планах: харизма, досвід, жарти та безліч історій про вино. Про те, чому його вирішили робити в Україні (Придунайська Бессарабія). Як, власне, його виготовляють, чому воно таке, як є, і куди можуть привести винні шляхи українське вино. Слухаємо, дегустуємо, насолоджуємося життям. Що в келихах:Бісер 2016, ігристе витримане брют білеРислінг 2017, напівсухе сортове білеШардоне 2017, сухе сортове витримане білеШардоне "Висока гама" 2017, сухе сортове витримане білеМерло 2017, сухе витримане червонеОдеське Чорне 2017, сухе витримане червонеКаберне Мерло "Висока гама" 2016, сухе витримане червонеІ декілька сюрпризів від Івана Плачкова. Де: goodwine TSUM, 6 поверхКоли: 06 березня, 19:00-21:00Скільки: 450 UAHКвитки можна придбати тут, або ж у goodwine TSUM. 
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Лютий
    2019

    Середа

    Дегустація

    Шотландія у келиху

    Шеханін Олександр

    У нас є Саша, у вас — бажання зрозуміти Шотландію. Здається, нам треба якось поєднати Сашу, вас і Шотландію. В одному келиху. Для цього ми влаштовуємо дегустацію односолодових і острівних. Чому саме Саша? Бо він у нас знається на віскі. Бував у Шотландії (не як турист, а як людина з келихом та розумінням, що в ньому). Вчився в Іспанії та Франції, зараз майже збирає валізи на навчання у Springbank Distillers. Це така культова віскікурня, яку треба щонайменше знати, в ідеалі — відвідати. Віскі Springbank Distillers в наших планах на вечір 20 лютого. Чому саме Шотландія? Бо це топ. Саша підібрав 5 різних напрямів та смаків, які на допоможуть краще зрозуміти цю країну. За дві години ви пройдете еволюцію смаку від фруктово-квіткових до насичено-димних. А потім вийдете з нашого відділу міцного алкоголю з повним розумінням того, що Шотландія — це не тільки Loch Lomond. Навіть більше: ви навчитеся читати етикетки так, як це роблять сомельє. Але це спойлер, тому годі слів. Вартість: 950 UAH  20 лютого, 19:00. Квитки тут і в касах goodwine.
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 8

    Лютий
    2019

    П'ятниця

    Дегустація

    Школа макробіотики. Лекція №3.

    Юлія Скиба

    Якщо ви не встигли почати нове життя з 1-го січня, пропонуємо почати його з 25 січня.  25 січня, 1 та 8 лютого — весняна Школа макробіотики у goodwine. Вестиме його Юлія Скиба — консультант з макробіотики та власниця мережі аптек.  Лекція №3. Макробіотичне Spring-Detox меню. Готові рішення. На третій лекції ми складатимемо весняне детокс меню — на тиждень, 10 днів та місяць. Це готові практичні рішення, що змінять ваше ставлення до того, що і як ви їсте та доведуть, що від корисного, збалансованого харчування також можна отримувати задоволення. Також, будемо вчитися слухати і чути власне тіло, розуміти, як пов'язані наш настрій та фізіологічні процеси у тілі. І готуватимемося до «макробіотичного образу життя», але не з точки зору обмежень, а нових можливостей.  
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!