Пошукова форма

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • П'яні вівторки. Бордо та Південь.

    Дегустація

    П'яні вівторки — Франція едішн.Так, ми починаємо Францію. І пити теж починаємо. Хоча, а коли ми припиняли? До біса риторичні питання, адже ми робимо це регулярно і з розумом. Але не так серйозно, як на звичних дегустаціях. Правила П'яних вівторків ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що у вашому келиху і чому воно саме таке. Францію розповідає Антон Телятник. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Не забувайте, що у нас: — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— є лише година,— і всього 14 місць,— 600 UAH за один П'яний вівторок. Так, раніше було 450 UAH, але Франція, розумієте, вона така. Найближчі плани такі: 20 листопада — Бордо і Південь,27 листопада — Бургундія. Слідкуйте за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит.Квитки на П'яний вівторок по Бордо та Півдню можна купити в касах Good Wine або тут. Краще тут, адже ви вже тут — щоб двічі не вставати. Деталі за телефоном: 050 400 2257 Зустрічаємося 20 листопада о 19:00. 
    детальніше

    20

    Листопад 2018 Вівторок 19:00

    ведучий Антон Телятник

    місце проведення 101 Wine Bar

    Купити і завантажити квиток на подію

    Кількість місць:
    Bартість:

    600грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Супертоскана. Супер-віп-еліт-лакшері.

    Дегустація

    Рома нещодавно повернувся з Тоскани. Каже, що там все просто супер. Суперлюди, супервина, суперкрасиво і суперсупер. Супер-віп-еліт-лакшери. Поки його спогади досить гарячі, щоб гріти не тільки його серце, він запрошує на дегустацію. Що в меню?Усі хедлайнери регіону.Тільки супертосканські вина.Тільки супер-супер. Що, загалом-то, зрозуміло з назви. — Ilatraia, Brancaia 2014— Le Pergole Torte, Montevertine 2014— Paleo, Le Macchiole 2014— Lupicaia, Castello del Terriccio 2008— Camartina, Agricola Querciabella 2008 Ще будуть легкі закуски, теж супер. Загалом, за три години ви зрозумієте, чому у Тоскани з'явилася приставка «супер» і чому ці вина такі супер. Вибачте за тавтологію, але так треба. Ціна 1900 UAH Деталі по телефону 050 400 22 57 Зустрічаємося 28 листопада о 19:00. Квитки у касах goodwine та прямо тут. 
    детальніше

    28

    Листопад 2018 Середа 19:00

    ведучий Рома Ремеев

    місце проведення 101 Wine Bar

    Купити і завантажити квиток на подію
    Після успішної оплати вам відобразиться квиток, який необхідно зберегти у себе на комп'ютері або відправити зручним для вас способом

    Кількість місць:

    Спосіб оплати:

    Bартість:

    1900грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні14Листопад

  • 13

    Листопад
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П'яні вівторки. Луара та Ельзас.

    Антон Телятник

    П'яні вівторки — Франція едішн.Так, ми починаємо Францію. І пити теж починаємо. Хоча, а коли ми припиняли? До біса риторичні питання, адже ми робимо це регулярно і з розумом. Але не так серйозно, як на звичних дегустаціях. Правила П'яних вівторків ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що у вашому келиху і чому воно саме таке. Францію розповідає Антон Телятник. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Не забувайте, що у нас: — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— є лише година,— і всього 14 місць,— 600 UAH за один П'яний вівторок. Так, раніше було 450 UAH, але Франція, розумієте, вона така. Найближчі плани такі: 13 листопада — Луара та Ельзас,20 листопада — Бордо і Південь,27 листопада — Бургундія. Слідкуйте за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит.Квитки на П'яний вівторок по Луарі та Ельзасу можна купити в касах Good Wine або тут. Краще тут, адже ви вже тут — щоб двічі не вставати. Деталі за телефоном: 050 400 2257 Зустрічаємося 13 листопада о 19:00. 
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Листопад
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П'яний вівторок. Тоскана.

    Роман Ремеев

    Ми продовжуємо пити по вівторках і закриваємо італіську темуТосканою. Правила гри ви знаєте: ви п'єте з нами, а заодно вчитеся розуміти, що у вашому келиху і чому воно саме таке. Цього разу розповідає Рома Ремеєв. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Це не школа, тому є пара "але": — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,— всього година,— всього 12 місць,— 450 UAH за один п'яний вівторок. Найближчі плани такі: 6 листопада — закриваємо Італію, відкриваючи Тоскану. Далі буде Франція від Антона Телятника, але про це пізніше.  Стежте за нашою сторінкою і Телеграмом, бо ж раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по Тоскани можна купити тут, у касах Good Wine або по телефону: 050 400 2257 Зустрічаємося 6 листопада о 19.00.  
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Листопад
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Санта-Барбареско

    Рома Ремеєв

    У світі є багато Джорджів, але жодного з них наш Рома не цінує так, як цього Джорджа. Джордж, що розбив не один мільйон сердець і келихів. Джордж, у якого в крові тече не кров, а вино. Джордж, який не Клуні, а Пеліссеро. Джорд, який не Джордж, а Джорджіо. Так, до нас їде Джорджіо Пеліссеро. Він уже був у нас, і нас потішила його компанія. Ходять чутки, що після торішньої дегустації наші гості розійшлися не по домівках, а по тату-салонах. Ви могли впізнати їх за милим сердечком з написом «luv u G» і за дико палаючим поглядом. Тому що коли приходиш послухати Пеліссеро, хочеться зробити це ще раз. Повторимо?1 листопада ми разом з Ромою Ремеєвим і Джорджіо Пеліссеро вивчаємо його святість Барбареско і крю, на яких його виробляють. У Джорджіо Пеліссеро є кілька виноградників із зони Барбареско, і серед них немає схожих. Ми хочемо розібратися у відмінностях і спробувати їх на смак. І продегустувати урожай різних років теж хочемо — можемо собі дозволити. Розбираємося в деталях на прикладах Барбареско від Pelissero. У планах на вечір: Barbaresco Tulin 2006 (magnum)Barbaresco Tulin 2007 (magnum)Barbaresco Tulin 2013Barbaresco Vanotu 2009 (magnum)Barbaresco Vanotu 2013 Плюс секретне вино від самого Джорджіо Пеліссеро. Самі не знаємо, що він привезе. Вартість: 2500 UAHКількість місць: 22 Деталі за телефоном: 050 400 22 57 І так, готуйте місце для нового тату?
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Листопад
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація пива Brouwerij De Halve Maan

    Ксавьєр Ван Равестін

    У бельгійців смачний не тільки шоколад, але і пиво — ви знаєте. А якщо ні, тоді ви просто зобов’язані про це дізнатися. Влаштуємо вам знайомство і розкажемо про пивний трубопровід.  1 листопада до нас приїде представник пивоварні Brouwerij De Halve Maan Ксавьєр Ван Равестін. З собою він привезе традиційні дюбель, квадрупель, тріпель і блонд. А ще кілька історій про те, як варити правильне пиво, і як створити пивоварню, про яку знає весь світ.  Зірки вечора — Straffe Hendrik Tripel і Straffe Hendrik Quadruple: потрійне бродіння, автентичний рецепт з Брюгге. Якщо ви шукали, з ким би залягти на дно, або на улюблений диван, оберіть саме цю компанію. Не пожалкуєте, бо над їхнім створенням працювали пивовари з шостого покоління родини Мейс.  Зустрічаємося 1 листопада о 19:00 у відділі міцних напоїв в Good Wine на Мечникова, 9. Вартість дегустації: 350 UAH. P.S. До чого тут пивний трубопровід з першого абзацу? Дізнаєтеся 1 листопада.
    детальніше
    350 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 23

    Жовтень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П’яний вівторок. Венето.

    Роман Ремеев

     У нас по вівторкам все серйозно. І досить п’яно.  Та наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так умієте. Тепер по вівторках за нашим великим столом Рома буде розповідати про вино. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Але є кілька "але":  — це не школа, хоча у вас і будуть заліковки, — ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу, — всього годину, — всього 12 місць, — 450 UAH за один п'яний вівторок. Хто не прогуляє жодного вівторка, тому ящик чогось смачного. Для цього і потрібно вести заліковку. Найближчі плани такі: 23 жовтня відкриваємо Венето,06 листопада — Тоскану. Але краще стежити за нашей страницей и Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по Венето можна купити тут, у касах Good Wine або по телефону: 050 400 2257  Зустрічаємося 23 жовтня о 19.00. 
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 16

    Жовтень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Вино і море. Курс про морепродукти

    Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

    Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.  Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. Вони працюють у Good Wine та в жовтнi розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер от - можна, та яке вино обрати до вередливих креветок.  Wine School запускає вже другий курс про морепродукти. Лекції проходитимуть 16, 18, 20 і 22 жовтня. За ці дні:  – наш головний рибний Віктор розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпейрінгу та супроводять все навчання вибраним вином. Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky. Контактний телефон: 095 276 11 41   
    детальніше
    9900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Жовтень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки. П’ємонт.

    Роман Ремеєв

    У нас по вівторкам все серйозно. І досить п’яно. Та наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так умієте. Тепер по вівторках за нашим великим столом Рома буде розповідати про вино. Все стандартно: він говорить, ви слухаєте і дегустуєте. Але є кілька "але":  це не школа, хоча у вас і будуть заліковки, ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу, всього годину, всього 12 місць, 450 UAH за один п'яний вівторок. Хто не прогуляє жодного вівторка, тому ящик чогось смачного. Для цього і потрібно вести заліковку. Найближчі плани такі: 09 жовтня — відкриваємо П'ємонт,23 жовтня — Венето,06 листопада — Тоскану. Але краще стежити за нашою сторінкою і Телеграмом, а то раптом дощ-сніг, метеорит. Квитки на п'яний вівторок по П'ємонту можна купити тут, у касах Good Wine або по телефону: 050 400 2257 Зустрічаємося 09 жовтня о 19.00.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Вересень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Сицилія. Сонце. Вино.

    Роман Ремеєв

    Бонжорно, амічі.Саша і Рома полетіли на Сицилію. Закохалися там — у вино, звісно ж. Накуштувалися, наспілкувалися з виноробами. Повернулися і готові розповісти дещо цікаве. Ну як, говорити буде Рома. А дегустувати — ви. Аллора, в меню: ніякої пасти, сицилійських апельсинів, історій про мафію та інших банальностей. Ексклюзивний ексклюзив. 2015 Grappoli del Grillo, Marco De Bartoli, Grillo, Terre Siciliane PGI Sicily, Italy2016 Cometa, Planeta, Fiano, Menfi D.O.C. Sicily, Italy2013 Etna Rosso Feudo, Girolamo Russo, Nerello Mascalese, Etna Rosso D.O.C Sicily, Italy2015 Il Frappato, Occhipinti, Frappato di Vittoria, Terre Siciliane PGI Sicily, Italy2011 Contrada, COS, Nero d’Avola, Bastonaca, Vittoria Sicily, Italy2013 Nerosanlore, Gulfi, Nero d'Avola, Val di Noto, Sicily, Italy 27 вересня, 19:00Вартість квитка: 990 UAHДеталі за телефоном: 050 400 22 57 Скуза, якщо вам здається, що тут мало тексту. На те ми і винний бар, щоб менше говорити і більше пити. Тобто дегустувати. 
    детальніше
    990 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Вересень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    WINE.PRO — це велика дегустація для винних професіоналів

    Стас Борисов, Роман Рємєєв, Віталій Ларін, Віктор Олейніков

    Ви сомельє, управляючий чи власник ресторану?Ви дуже добре розбираєтеся у вині?І хочете зробити винну карту унікальною і трендовою? Тоді Вам до нас. Тому що ми проведемо велику дегустацію унікальних вин. Ми оцінили тренди винної культури, зібрали коментарі критиків та гуру і обрали близько 40 позицій, які зроблять винну карту ексклюзивною. Вина будуть представені у трьох категоріях: дегустувати ми будемо по-етапно• ORANGE & NATURAL: як новий тренд у світі• TOP RATED: вина з найвищими рейтингами за оцінками світових критикі• VINTAGE: спробуємо старі вінтажі І ми не просто будемо дегустувати. Ми запросили 4х гуру, які «у всьому винні» – бо дуже люблять вино і знають про нього майже все.Вони гордість нашої команди і дегустувати ми будемо разом із ними: щоб оцінити пляшку великого вина, поговорити про це і вони все зрозуміють. Ми будемо спілкуватися із ними у форматі дегустацій: • Стас Борисов – шеф-сомельє ресторану Lucky Vinoteque, який любить дивувати і вінтаж вина визначає не за цифрами на етикетці, а за його внутрішнім складом. Він знає, що зробити, щоб ресторан два роки поспіль отримав два келиха від Wine Spectator• Роман Рємєєв – шеф-сомельє GoodWine, знає все про оранжеві вина і справжній трендсетер• Віталій Ларін – закупляє вина для мережі ресторанів La Famiglia, знає, що і як п’ють у ресторанах, і навіть, що будуть пити і чому в наступному сезоні А також, спеціальним гостем буде Віктор Олейніков – незалежний винний експерт. Віктор виступить із лекцією і допоможе структурувати всі отримані знання, визначити чітко роль вина у ресторані, наголосить на критеріях, які допоможуть зробити винну карту унікальною. Ми впевнені, йому є що сказати, адже він спробував більше 10 000 позицій вина, знає про нього майже все, багато дегустує, зустрічається та пише про вино. Він відкриває нові ресторани з точки зору вина, визначає позиції та їх «питкість», розставляє основні винні акценти. При він цьому впевнений: кращий сніданок – це келих шампанського ☺ Словом, ми готуємо кращі позиції вина (про них розкажемо ще додатково), а Ви приходьте, дегустуйте і формуйте свої списки фаворитів для винної карти. Придбати квитки можна у менеджера HoReCa (для партнерів Wine Bureau) Зверніть увагу на таймінг дегустації: (важливо не спізнюватися)12.00 – 12.30 реєстрація і кава12.30 – 13.10 локація №113.20 – 14.00 локація №214.10 – 14.50 локація №3перерва та винна рулетка 16.00 – 17.00 лекція «Як зробити винну карту унікальною» 
    детальніше
    400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Вересень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Daily cooking з місо від Clearspring. Майстер-клас и вечеря від Лізи Доусон

    Лiза Доусон

    Якщо людина всюди бродить, то ця людина – бродяга. А якщо людина бродить з правильними грибами, то незабаром вона пише книгу про Дхарму та стає видатним письменником генерації. Соя, рис та пшениця – якщо бродять із правильними грибами – також стають особливими. Правильні гриби кодзі роблять з них місо-пасту. А ми готуємо з місо-пасти: – Місо-суп з локшиною рамен– Дресінг із солодким білим місо та салатом– Баклажан, глазурований з місо– Овочі, приготовані на пару, з кіноа та солодким білим місо– Asian Slaw– Коричневий рис– Японський чай– І запечене яблуко з соусом місо та солоною карамеллю – на десерт.  21 вересня до нас приїде Ліза Доусон – донька засновника Clearspring – и проведе майстер-клас з приготування місо-вечері у нас на кухні. Британська компанія Clearspring понад 25 років виробляє макробіотичну та органічну їжу. І з раннього дитинства Ліза вчилася готувати цю радикально здорову їжу – смачно.  Приходьте на вечерю. З 18:00 починаємо welcome drinks, і готуємо-їмо до 21:00.  Контактний телефон: +380 (95) 276 11 35   
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 18

    Вересень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Вечеря з Telmo Rodriguez

    Володимир Антонов

    До нас їде Telmo Rodriguez. На цьому можна було б і закінчити, тому що це ім’я знають всі. Ну ок, якщо не всі, то більшість.  Telmo Rodriguez. — винороб, бізнесмен і просто красунчик.  Він своїми руками і впертістю завойовує Іспанію, рухаючи валуни винної культури цієї країни. Він працює практично в усіх регіонах країни — у складних теж. Експериментує. Поважає природу. Випробовує органіку та біодинаміку. Сміливо вривається в колаборації з Португалією (просто жах!) і  робить дійсно унікальні вина. Крім вина і бізнесу у Telmo Rodriguez є одна велика мрія: він хоче відкрити винну Іспанію світу. І вам теж.Тому 18 вересня він буде в 101 Wine Bar.А з ним буде його вино та історія. Приходьте слухати і пити:  Matallana, Ribera del Duero, 2012El Transistor, Rueda, 2016Gago, Toro, 2014Omlet, Douro, 2008Lanzaga, Rioja, 2011Granja Remelluri Gran Reserva, Rioja, 2010 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Вересень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Beginners. Осінні курси Wine School

    В. Антонов и А. Куц

    Існує три закляття, щоби отримати пляшку хорошого вина: – A gde zdes` Sommelier?– Segodnya Prosto Povezlo – і Wine School. Перші два працюють не завжди, а третє – завжди. Але треба повчитися, і звичайно на це вистачає місяця в компанії  Anton Kuts i Vladimir Antonov.Скоро винна школа відчиниться знов, і ми вже збираємо студентів для курсу Beginners:– на вересневий потокз 10/09 до 12/10в ранкову та вечірню групу– i на жовтневий потокЗ 15/10 до 21/11в ранкову та вечірню групу.Після великої зустрічі випускників ми зрозуміли, що Wine School дає більше, ніж знання про вино. Тих, з ким це знання можна розділити. Людей, з якими можна оцінити пляшку видатного вина чи пошуткувати про пейрінг ігристого з цукерками, і вони зрозуміють. Своїх людей. Ми хочемо, щоб цієї осени винна тусовка збільшилася на 100 чоловік. В кожній групі Beginners буде 25 студентів, з якими можна обговорити мацерацію на меззі, чи застосовував винороб малолактику, і яку пляшку ви відкриєте, якщо отримаєте більше 90 балів на iспитi. Ми за те, щоб вам було весело зі шкільними друзями, і щоби ви знайшли їх у Wine School. А скільки коштує курс, як сплатити, які ми питимемо вина і хто викладає фудпейрінг можна дізнатися тут.Контактний телефон: 0952761141
    детальніше
    16700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Вересень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Велика дегустація Bordeaux

    представники Bordeaux

    Кожна осінь в Good Wine починається з великої вечірки Bordeaux. Ми запрошуємо виноробів і представників шато, вони приїжджають з винтажами вин, якими пишаються, а ви – приходите дегустувати і знайомитися до нас у SelectiveWines. Цього року ми зберемо  - 11 бордосців, - більше 40 великих вин, починаючи з 2002 року- з середньою вартістю 2500 UAHза пляшку.  І вип’ємо встоп’ятидесятьох.Бо буде всього 150 квитків.  А ось усі вина:Clos du Marquis 2008Léoville Las Cases 2004Petit Lion de LLC 2010Nénin 2012Potensac 2014Pontet Canet 2006Pontet Canet 2012Fonplégade 2012Fonplégade 2014Canon 2009Canon 2013Croix-Canon 2012Berliquet 2011Berliquet 2012Rauzan-Segla  2001Rauzan-Segla  2011Segla 2009Malartic-Lagravière rouge 2011Malartic-Lagravière rouge 2014Réserve de Malartic rouge 2015Malartic-Lagravière blanc 2010Malartic-Lagravière blanc 2015Réserve de Malartic blanc 2015Marquis de Terme 2012Marquis de Terme 2014Fargues 2002Fargues 2010Fargues 2015Bellefont-Belcier 2012Bellefont-Belcier 2014Le Rey - Les Rocheuses 2016Le Rey - Les Argileuses 2016Haut Bailly 2007Haut Bailly 2011Parde de Haut Bailly 2011Issan 2010Blason d’Issan 2013Fleur de Pédesclaux 2013Chateau de Pedesclaux 2012Lilian Ladouys 2014Beychevelle 2009 Beychevelle 2014 Контактний телефон: 0962558606
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Серпень
    2018

    Середа

    Дегустація

    Сhampagne. Discovery

    Роман Ремеев

    Ми повернулися з Шампані і розуміємо, що наше життя вже не буде таким, як раніше. Тепер те ж саме ми хочемо зробити з вашим.  У нас є п’ять цікавих шампанських вин, які ми продегустуємо 15 серпня. Наш головний сомельє Роман Ремєєв розкаже про них, про регіон, про виробництво і про те, чому шампанське — це не тільки коли хтось одружується.  Девіз вечора: зроби сам. Спокійно, це стосується не гостей, а виноробів. І взагалі, вони не зовсім винороби… Скоріше фермери. Але про це пізніше — під час дегустації.  Що в меню:  De Sousa Cuvee des Caudalies Blanc de Blancs Extra BrutAgrapart & Fils Terroirs Blanc de Blancs Extra BrutLarmandier-Bernier Terre de Vertus Blanc de Blancs 2010 Brut NaturePierre Gimonnet & Fils Special Club 2010 BrutPierre Moncuit Blanc de Blancs 2006 Brut Приходь.  Телефон: 050 400 22 57 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Липень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Orange Wine. Знайомство

    Роман Ремеев

    Одного разу дехто трохи збожеволів. Напевно, так можна було б почати історію про помаранчеві вина. Тому що насправді вони білі, але витримані як червоні, тобто на меззі. Тому і цікаві. Робити їх беруться тільки дуже сміливі. Добре, що таких відважних виявилося багато. Насправді ні, але все ж виноробів, що розливають помаранчеві, бурштинові або skin-contact вина достатньо, аби їхній продукт став трендовим і потрапив до нас. Будемо знайомитися і дегустувати. Гості вечора: - Edi Kante, Vitovska, Italy 2015- Cotar, Malvasia, Slovenia 2016- Skerk, Malvasia, Italy 2016- Vodopivec, Vitovska, Italy 2012- Marko Fon, Malvasia, Italy 2016- Radikon, Ribolla, Italy 2011 І наш головний сомельє Роман Ремеєв. Тільки, будь ласка, ніяких black tie.Адже ми знайомимося з винами, які зуміли порушити дуже багато правил, дрес-код в тому числі. Контактний телефон: 050 400 22 57. 
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Червень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Mexico. Up-to-date cuisine. Вечеря відкриття Kyiv Wine

    Сантьяго Ластра Родригез, Владимир Ярославский

    Ця вечеря - подорож до Мексики, не залишаючи Київ. Два шефа: молодий мексиканець Сантьяго Ластра Родрігез і бренд-шеф Good Wine Володимир Ярославський зібралися разом і вигадали мексиканську вечерю з сезонних українських продуктів. Під акомпанемент спеціально підібраного вина. Сантьяго народився і виріс в Мексиці, ввібрав її енергію, смак і колорит. Він любить говорити, що бачить свою місію у тому, щоб якомога більше людей завітали до Мексики через гастрономію. І дивує, створюючи мексиканські смаки, використовуючи локальні продукти приймаючої країни. Вова - майстер в поєднанні їжі і вина, і звичайно, знавець українських продуктів. Разом вони підготували сет з 6 неймовірних страв. Гостями вечері стануть 70 виноробів, які особисто приїдуть на фестиваль KYIV WINE. Це прекрасна можливість поспілкуватися з ними в камерній обстановці. Знайомтеся з шефами: Сантьяго Ластра Родрігез - працював в ресторані Noma під керівництвом Рене Редзепі, очолював pop-up ресторан Noma Mexico. Працював в ресторанах Europa * Michelin (Іспанія), Mugaritz ** Michelin (Іспанія). Закінчив кулінарні школи в Мексиці, Данії та кулінарну Мекку - Basque Culinary Center. Володимир Ярославський - шеф Lucky Restaurant Vinotheque, бренд-шеф Good Wine, працював в мережі ресторанів «Пробка», Fairmont Grand Hotel Kyiv, Under Wonder. Така подія в Україні вперше.Всього - 150 місць. Dress code: Evening Attire. Квитки: +380 (95) 464 73 47 
    детальніше
    4800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Травень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Wine No Laws. Дегустація Супертоскани

    Антон Куц

    60 років тому Маріо посварився з італійською владою:  – Я маркиз Маріо Інчіза делла Роккетта, і я хочу вирощувати в Тоскані цей виноград.– Ні, Маріо, в Тоскані цей неможна. Вирощуй Санджовезе, як увсі нормлаьні винороби, – відповіла італійська влада.– Не хочу Санджовезе, хочу Каберне Совіньон.– Ні.– І Каберне Фран ще. Я буду робити бленди як у Бордо!– Ні. Ми не дозволяємо, – відповіли у владі. І не дозволили.Але делла Роккетта був упевненим у собі маркизом і в 60-х випустив перший Бордо-бленд в з Тоскани – Sassicaia.  Вино вийшло великим.Таким великим, що вслід за Sassicaia винороби почали випускати не типові для Тоскани вина з міжнародних сортів винограду – Каберне Совіньон, Каберне Фран, Шардоне і так далі.  Ці вина не сподобалися італійській владі, але дуже сподобалися винним критикам. І з тих часів тосканських виноробів-експериментаторів називають не єретиками, а супертосканцямі, а вони продовжують порушувати закони та традиції. Для дегустації Супертоскани ми обрали 6 вин: - Batar 2014, Agricola Querciabella- Cepparello 2014, Isole e Olena- Flaccianello della Pieve 2013, Fontodi- Ilatraia 2005, Brancaia- Galatrona 2014, Petrolo- Grattamacco Rosso 2006, Grattamacco  І поговоримо про те, до чого привела виноробів свобода, скільки сортів можна вмістити в один купаж, чи вся Супертоскана – супер, і що взагалі там робиться через 60 років після маркиза делла Рокетта. Дегустацяя відбудеться в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 1141  
    детальніше
    1950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    The Intermediate English. Дегустація англійського рому

    В' ячеслав Назарчук

    Щоби вас розуміли в будь-якій країні, вам потрібен english.Бажано – English Rum. З темного насиченого, міцного рому англійської традиції можна починати будь-яку розмову. Наприклад: - Я маю пляшечку витриманого Барабдоського Blackadder. Дуже крутий ром – пахне ваніллю, горіхами та сигарним табаком… Мені його порадив кращий сомельє України, а взяв у подорож на випадок, якщо зустріну когось особливого. На дегустації від В'ячеслава Назарчука п'ємо 12-річний Blackadder та ще 4 витриманих роми англійської традції.Контактний телефон: 0976179711  
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Вино з родзинок. Дегустація Амароне

    Антон Куц

    Приходьте пити вино з родзинок. Воно не солодке. Так, родзинки, звсіно, солодкі. Поки зібраний виноград в'ялиться на сонці, з нього випарюється рідина. Ягоди зменшуються в розмірі, зморщується та концентрує в собі весь аромат та цукор, на який здатен цей сорт. Але винороби перетворюють цукор на алкоголь, а аромат внікуди не зникає. Так виходить насичене, фруктове, ароматне, але сухе Амароне.Амароне, яке в світі вже полюбили і якого хочуть купляти більше, ніж усі винороби Венето виробляють на рік. Ми обрали 6 найцікавіших позицій: - Amarone Classico 2005, Tommaso Bussola (magnum)- Amarone della Valpolicella Barriques 2013, Zeni- Amarone della Valpolicella Bosan 2008, Cesari- Corvar Rosso Veronese 2011, Zeni- Amarone della Valpolicella Classico 2013, Zenato- Amarone della Valpolicella Classico 2013, Allegrini  Дізнаємося, що таке класичне Амароне, навіщо виногра збирають недозрілим, і звідки прийшла ідея зародзинювати вино.І нап'ємося трошки. Зустрічаємося 26 квітня в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 1141 
    детальніше
    1250 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Квітень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Châteauneuf-du-Pape. Вечеря з виноробом Laurent Brechet

    Лоран Бреше

    Чекаємо в гості на вас і Лорана Бреше. Лоран приїжджає до нас з Франції, з Шатонеф-дю-Пап. Там він живе в сімейному замку XVIII століття і робить нетипове для регіону вино під брендом Chateau de Vaudieu. Чому нетипове?Класичний Châteauneuf-du-Pape - це насичене, дуже фруктове і яскраве вино. А Лоран Бреше, хоч і використовує всі 13 дозволених в апелласьоні сорти винограду, створює вина в більш акуратній, терруарній стилістиці. Для нашого вечері Laurent Brechet вибрав 2 білих вина:- Chateau de Vaudieu Blanc 2016- Les Vieilles Roussanes white 2015і 3 червоних: - Château de Vaudieu Rouge 2014- Chateauneuf-du-Pape Amiral G 2015- L'Avenue red 2014 А шеф 101 Wine Bar підібрав правильну food pair до кожного з вин:- Парфе з курячої печінки з абрикосовим мармеладом- Філе тріски Нуазетт і овочі Дайс- Качина ніжка конфі з соусом Бордолез- Ніжка ягняти з ялівцевого сіллю та картоплею фондан. Приходьте вечеряти, і за історіями, звичайно. В арсеналі Лорана - шато зі старими лозами, світанки з видом на долину, оточену пагорбами і плато, та тонке чуття різних cru Шатонеф-дю-Пап. Йому є що розповісти. Коли: 24, квітня, 19.00Де: 101 Wine BarВартість квитка: 2500 UAHКонтактний телефон 050 400 22 57
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #6. Їжа замість аптечки

    Юлія Скиба

    Юлія Скиба з відзнакою закінчила медичний університет та розповість, як скорегувати здоров'я без допомоги пігулок. На останній лекції курсу дізнаємось:– як вилікувати застуду– зміцнити імунітет– допомогти серцево-судинній системі– налагодити травлення– та репродуктивні функції організму.А ще про здорову шкіру та струнку фігуру. Будемо готувати 2 види макробіотичних пате з білої місо-пасти.Та планувати макробіотичний бранч, тому що навчання скінчилося, а макробіотика для нас тільки починається. Та як завжди – знижка 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!