Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Daily cooking з місо від Clearspring. Майстер-клас и вечеря від Лізи Доусон

    Дегустація

    Якщо людина всюди бродить, то ця людина – бродяга. А якщо людина бродить з правильними грибами, то незабаром вона пише книгу про Дхарму та стає видатним письменником генерації. Соя, рис та пшениця – якщо бродять із правильними грибами – також стають особливими. Правильні гриби кодзі роблять з них місо-пасту. А ми готуємо з місо-пасти: – Місо-суп з локшиною рамен– Дресінг із солодким білим місо та салатом– Баклажан, глазурований з місо– Овочі, приготовані на пару, з кіноа та солодким білим місо– Asian Slaw– Коричневий рис– Японський чай– І запечене яблуко з соусом місо та солоною карамеллю – на десерт.  21 вересня до нас приїде Ліза Доусон – донька засновника Clearspring – и проведе майстер-клас з приготування місо-вечері у нас на кухні. Британська компанія Clearspring понад 25 років виробляє макробіотичну та органічну їжу. І з раннього дитинства Ліза вчилася готувати цю радикально здорову їжу – смачно.  Приходьте на вечерю. З 18:00 починаємо welcome drinks, і готуємо-їмо до 21:00.  Контактний телефон: +380 (95) 276 11 35   
    детальніше

    21

    Вересень 2018 П'ятниця 18:00

    ведучий Лiза Доусон

    місце проведення Трапезна Good Wine

    Купить и скачать билет на событие
    После успешной оплаты вам отобразится билет, который необходимо сохранить у себя на компьютере или отправить удобным для вас способом

    Кількість місць:

    Способ оплаты:

    Bартість:

    950грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • WINE.PRO — це велика дегустація для винних професіоналів

    Дегустація

    Ви сомельє, управляючий чи власник ресторану?Ви дуже добре розбираєтеся у вині?І хочете зробити винну карту унікальною і трендовою? Тоді Вам до нас. Тому що ми проведемо велику дегустацію унікальних вин. Ми оцінили тренди винної культури, зібрали коментарі критиків та гуру і обрали близько 40 позицій, які зроблять винну карту ексклюзивною. Вина будуть представені у трьох категоріях: дегустувати ми будемо по-етапно• ORANGE & NATURAL: як новий тренд у світі• TOP RATED: вина з найвищими рейтингами за оцінками світових критикі• VINTAGE: спробуємо старі вінтажі І ми не просто будемо дегустувати. Ми запросили 4х гуру, які «у всьому винні» – бо дуже люблять вино і знають про нього майже все.Вони гордість нашої команди і дегустувати ми будемо разом із ними: щоб оцінити пляшку великого вина, поговорити про це і вони все зрозуміють. Ми будемо спілкуватися із ними у форматі дегустацій: • Стас Борисов – шеф-сомельє ресторану Lucky Vinoteque, який любить дивувати і вінтаж вина визначає не за цифрами на етикетці, а за його внутрішнім складом. Він знає, що зробити, щоб ресторан два роки поспіль отримав два келиха від Wine Spectator• Роман Рємєєв – шеф-сомельє GoodWine, знає все про оранжеві вина і справжній трендсетер• Віталій Ларін – закупляє вина для мережі ресторанів La Famiglia, знає, що і як п’ють у ресторанах, і навіть, що будуть пити і чому в наступному сезоні А також, спеціальним гостем буде Віктор Олейніков – незалежний винний експерт. Віктор виступить із лекцією і допоможе структурувати всі отримані знання, визначити чітко роль вина у ресторані, наголосить на критеріях, які допоможуть зробити винну карту унікальною. Ми впевнені, йому є що сказати, адже він спробував більше 10 000 позицій вина, знає про нього майже все, багато дегустує, зустрічається та пише про вино. Він відкриває нові ресторани з точки зору вина, визначає позиції та їх «питкість», розставляє основні винні акценти. При він цьому впевнений: кращий сніданок – це келих шампанського ☺ Словом, ми готуємо кращі позиції вина (про них розкажемо ще додатково), а Ви приходьте, дегустуйте і формуйте свої списки фаворитів для винної карти. Придбати квитки можна у менеджера HoReCa (для партнерів Wine Bureau) Зверніть увагу на таймінг дегустації: (важливо не спізнюватися)12.00 – 12.30 реєстрація і кава12.30 – 13.10 локація №113.20 – 14.00 локація №214.10 – 14.50 локація №3перерва та винна рулетка 16.00 – 17.00 лекція «Як зробити винну карту унікальною» 
    детальніше

    24

    Вересень 2018 Понеділок 12:00

    ведучий Стас Борисов, Роман Рємєєв, Віталій Ларін, Віктор Олейніков

    місце проведення магазин BADBOY, Дніпровська набережна, 14 К

    Купить и скачать билет на событие

    Кількість місць:
    Bартість:

    400грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • Сицилія. Сонце. Вино.

    Дегустація

    Бонжорно, амічі.Саша і Рома полетіли на Сицилію. Закохалися там — у вино, звісно ж. Накуштувалися, наспілкувалися з виноробами. Повернулися і готові розповісти дещо цікаве. Ну як, говорити буде Рома. А дегустувати — ви. Аллора, в меню: ніякої пасти, сицилійських апельсинів, історій про мафію та інших банальностей. Ексклюзивний ексклюзив. 2015 Grappoli del Grillo, Marco De Bartoli, Grillo, Terre Siciliane PGI Sicily, Italy2016 Cometa, Planeta, Fiano, Menfi D.O.C. Sicily, Italy2013 Etna Rosso Feudo, Girolamo Russo, Nerello Mascalese, Etna Rosso D.O.C Sicily, Italy2015 Il Frappato, Occhipinti, Frappato di Vittoria, Terre Siciliane PGI Sicily, Italy2011 Contrada, COS, Nero d’Avola, Bastonaca, Vittoria Sicily, Italy2013 Nerosanlore, Gulfi, Nero d'Avola, Val di Noto, Sicily, Italy 27 вересня, 19:00Вартість квитка: 990 UAHДеталі за телефоном: 050 400 22 57 Скуза, якщо вам здається, що тут мало тексту. На те ми і винний бар, щоб менше говорити і більше пити. Тобто дегустувати. 
    детальніше

    27

    Вересень 2018 Четвер 19:00

    ведучий Роман Ремеєв

    місце проведення 101 Wine Bar

    Купить и скачать билет на событие
    После успешной оплаты вам отобразится билет, который необходимо сохранить у себя на компьютере или отправить удобным для вас способом

    Кількість місць:

    Способ оплаты:

    Bартість:

    990грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні21Вересень

  • 18

    Вересень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Вечеря з Telmo Rodriguez

    Володимир Антонов

    До нас їде Telmo Rodriguez. На цьому можна було б і закінчити, тому що це ім’я знають всі. Ну ок, якщо не всі, то більшість.  Telmo Rodriguez. — винороб, бізнесмен і просто красунчик.  Він своїми руками і впертістю завойовує Іспанію, рухаючи валуни винної культури цієї країни. Він працює практично в усіх регіонах країни — у складних теж. Експериментує. Поважає природу. Випробовує органіку та біодинаміку. Сміливо вривається в колаборації з Португалією (просто жах!) і  робить дійсно унікальні вина. Крім вина і бізнесу у Telmo Rodriguez є одна велика мрія: він хоче відкрити винну Іспанію світу. І вам теж.Тому 18 вересня він буде в 101 Wine Bar.А з ним буде його вино та історія. Приходьте слухати і пити:  Matallana, Ribera del Duero, 2012El Transistor, Rueda, 2016Gago, Toro, 2014Omlet, Douro, 2008Lanzaga, Rioja, 2011Granja Remelluri Gran Reserva, Rioja, 2010 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Вересень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Beginners. Осінні курси Wine School

    В. Антонов и А. Куц

    Існує три закляття, щоби отримати пляшку хорошого вина: – A gde zdes` Sommelier?– Segodnya Prosto Povezlo – і Wine School. Перші два працюють не завжди, а третє – завжди. Але треба повчитися, і звичайно на це вистачає місяця в компанії  Anton Kuts i Vladimir Antonov.Скоро винна школа відчиниться знов, і ми вже збираємо студентів для курсу Beginners:– на вересневий потокз 10/09 до 12/10в ранкову та вечірню групу– i на жовтневий потокЗ 15/10 до 21/11в ранкову та вечірню групу.Після великої зустрічі випускників ми зрозуміли, що Wine School дає більше, ніж знання про вино. Тих, з ким це знання можна розділити. Людей, з якими можна оцінити пляшку видатного вина чи пошуткувати про пейрінг ігристого з цукерками, і вони зрозуміють. Своїх людей. Ми хочемо, щоб цієї осени винна тусовка збільшилася на 100 чоловік. В кожній групі Beginners буде 25 студентів, з якими можна обговорити мацерацію на меззі, чи застосовував винороб малолактику, і яку пляшку ви відкриєте, якщо отримаєте більше 90 балів на iспитi. Ми за те, щоб вам було весело зі шкільними друзями, і щоби ви знайшли їх у Wine School. А скільки коштує курс, як сплатити, які ми питимемо вина і хто викладає фудпейрінг можна дізнатися тут.Контактний телефон: 0952761141
    детальніше
    16700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Вересень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Велика дегустація Bordeaux

    представники Bordeaux

    Кожна осінь в Good Wine починається з великої вечірки Bordeaux. Ми запрошуємо виноробів і представників шато, вони приїжджають з винтажами вин, якими пишаються, а ви – приходите дегустувати і знайомитися до нас у SelectiveWines. Цього року ми зберемо  - 11 бордосців, - більше 40 великих вин, починаючи з 2002 року- з середньою вартістю 2500 UAHза пляшку.  І вип’ємо встоп’ятидесятьох.Бо буде всього 150 квитків.  А ось усі вина:Clos du Marquis 2008Léoville Las Cases 2004Petit Lion de LLC 2010Nénin 2012Potensac 2014Pontet Canet 2006Pontet Canet 2012Fonplégade 2012Fonplégade 2014Canon 2009Canon 2013Croix-Canon 2012Berliquet 2011Berliquet 2012Rauzan-Segla  2001Rauzan-Segla  2011Segla 2009Malartic-Lagravière rouge 2011Malartic-Lagravière rouge 2014Réserve de Malartic rouge 2015Malartic-Lagravière blanc 2010Malartic-Lagravière blanc 2015Réserve de Malartic blanc 2015Marquis de Terme 2012Marquis de Terme 2014Fargues 2002Fargues 2010Fargues 2015Bellefont-Belcier 2012Bellefont-Belcier 2014Le Rey - Les Rocheuses 2016Le Rey - Les Argileuses 2016Haut Bailly 2007Haut Bailly 2011Parde de Haut Bailly 2011Issan 2010Blason d’Issan 2013Fleur de Pédesclaux 2013Chateau de Pedesclaux 2012Lilian Ladouys 2014Beychevelle 2009 Beychevelle 2014 Контактний телефон: 0962558606
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Серпень
    2018

    Середа

    Дегустація

    Сhampagne. Discovery

    Роман Ремеев

    Ми повернулися з Шампані і розуміємо, що наше життя вже не буде таким, як раніше. Тепер те ж саме ми хочемо зробити з вашим.  У нас є п’ять цікавих шампанських вин, які ми продегустуємо 15 серпня. Наш головний сомельє Роман Ремєєв розкаже про них, про регіон, про виробництво і про те, чому шампанське — це не тільки коли хтось одружується.  Девіз вечора: зроби сам. Спокійно, це стосується не гостей, а виноробів. І взагалі, вони не зовсім винороби… Скоріше фермери. Але про це пізніше — під час дегустації.  Що в меню:  De Sousa Cuvee des Caudalies Blanc de Blancs Extra BrutAgrapart & Fils Terroirs Blanc de Blancs Extra BrutLarmandier-Bernier Terre de Vertus Blanc de Blancs 2010 Brut NaturePierre Gimonnet & Fils Special Club 2010 BrutPierre Moncuit Blanc de Blancs 2006 Brut Приходь.  Телефон: 050 400 22 57 
    детальніше
    1900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Липень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Orange Wine. Знайомство

    Роман Ремеев

    Одного разу дехто трохи збожеволів. Напевно, так можна було б почати історію про помаранчеві вина. Тому що насправді вони білі, але витримані як червоні, тобто на меззі. Тому і цікаві. Робити їх беруться тільки дуже сміливі. Добре, що таких відважних виявилося багато. Насправді ні, але все ж виноробів, що розливають помаранчеві, бурштинові або skin-contact вина достатньо, аби їхній продукт став трендовим і потрапив до нас. Будемо знайомитися і дегустувати. Гості вечора: - Edi Kante, Vitovska, Italy 2015- Cotar, Malvasia, Slovenia 2016- Skerk, Malvasia, Italy 2016- Vodopivec, Vitovska, Italy 2012- Marko Fon, Malvasia, Italy 2016- Radikon, Ribolla, Italy 2011 І наш головний сомельє Роман Ремеєв. Тільки, будь ласка, ніяких black tie.Адже ми знайомимося з винами, які зуміли порушити дуже багато правил, дрес-код в тому числі. Контактний телефон: 050 400 22 57. 
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 2

    Липень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Вино і море. Курс про морепродукти

    Виктор Сагайдак, Дильшод Авазов, Антон Куц, Владимир Антонов

    Є хлопці, що цілий рік проводять на морі.   Камчатський краб, наприклад, чи шотландський лосось. Ще різні мушлі, дорадо, сібаси та тунці – хлюпаються у світовому океані   І є хлопці, що цілий рік вивчають морських жителів. Вони працюють у Good Wine та в липні розповідатимуть, як обирати та зберігати морські продукти, чому раніше червоне вино з рибою було не можна, а тепер залюбки, та яке вино обрати до вередливих креветок.  Wine School запускає перший в Україні курс про морепродукти. Лекції проходитимуть ввечорі 2, 4, 6 і 9 липня. За ці дні:  – капітан рибного відділу Good Wine розкаже, чим відрізняється дика риба від фермерської, як обирати дорадо, і де зберігати 5 литрів червоної ікри, якщо ви не розраховуєте з’їсти її за два дні– шеф 101 Wine Bar проведе кулінарний майстер-клас, який перетвориться на вечерю для студентів– викладачі Wine School розкажуть про правила фудпэйрінгу та супроводять все навчання відмінним вином.   Всі заняття проходять в Tasting Room, на другому поверсі ресторана Lucky.Контактний телефон: 095 276 11 41   
    детальніше
    9900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Червень
    2018

    П'ятниця

    Дегустація

    Mexico. Up-to-date cuisine. Вечеря відкриття Kyiv Wine

    Сантьяго Ластра Родригез, Владимир Ярославский

    Ця вечеря - подорож до Мексики, не залишаючи Київ. Два шефа: молодий мексиканець Сантьяго Ластра Родрігез і бренд-шеф Good Wine Володимир Ярославський зібралися разом і вигадали мексиканську вечерю з сезонних українських продуктів. Під акомпанемент спеціально підібраного вина. Сантьяго народився і виріс в Мексиці, ввібрав її енергію, смак і колорит. Він любить говорити, що бачить свою місію у тому, щоб якомога більше людей завітали до Мексики через гастрономію. І дивує, створюючи мексиканські смаки, використовуючи локальні продукти приймаючої країни. Вова - майстер в поєднанні їжі і вина, і звичайно, знавець українських продуктів. Разом вони підготували сет з 6 неймовірних страв. Гостями вечері стануть 70 виноробів, які особисто приїдуть на фестиваль KYIV WINE. Це прекрасна можливість поспілкуватися з ними в камерній обстановці. Знайомтеся з шефами: Сантьяго Ластра Родрігез - працював в ресторані Noma під керівництвом Рене Редзепі, очолював pop-up ресторан Noma Mexico. Працював в ресторанах Europa * Michelin (Іспанія), Mugaritz ** Michelin (Іспанія). Закінчив кулінарні школи в Мексиці, Данії та кулінарну Мекку - Basque Culinary Center. Володимир Ярославський - шеф Lucky Restaurant Vinotheque, бренд-шеф Good Wine, працював в мережі ресторанів «Пробка», Fairmont Grand Hotel Kyiv, Under Wonder. Така подія в Україні вперше.Всього - 150 місць. Dress code: Evening Attire. Квитки: +380 (95) 464 73 47 
    детальніше
    4800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 17

    Травень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Wine No Laws. Дегустація Супертоскани

    Антон Куц

    60 років тому Маріо посварився з італійською владою:  – Я маркиз Маріо Інчіза делла Роккетта, і я хочу вирощувати в Тоскані цей виноград.– Ні, Маріо, в Тоскані цей неможна. Вирощуй Санджовезе, як увсі нормлаьні винороби, – відповіла італійська влада.– Не хочу Санджовезе, хочу Каберне Совіньон.– Ні.– І Каберне Фран ще. Я буду робити бленди як у Бордо!– Ні. Ми не дозволяємо, – відповіли у владі. І не дозволили.Але делла Роккетта був упевненим у собі маркизом і в 60-х випустив перший Бордо-бленд в з Тоскани – Sassicaia.  Вино вийшло великим.Таким великим, що вслід за Sassicaia винороби почали випускати не типові для Тоскани вина з міжнародних сортів винограду – Каберне Совіньон, Каберне Фран, Шардоне і так далі.  Ці вина не сподобалися італійській владі, але дуже сподобалися винним критикам. І з тих часів тосканських виноробів-експериментаторів називають не єретиками, а супертосканцямі, а вони продовжують порушувати закони та традиції. Для дегустації Супертоскани ми обрали 6 вин: - Batar 2014, Agricola Querciabella- Cepparello 2014, Isole e Olena- Flaccianello della Pieve 2013, Fontodi- Ilatraia 2005, Brancaia- Galatrona 2014, Petrolo- Grattamacco Rosso 2006, Grattamacco  І поговоримо про те, до чого привела виноробів свобода, скільки сортів можна вмістити в один купаж, чи вся Супертоскана – супер, і що взагалі там робиться через 60 років після маркиза делла Рокетта. Дегустацяя відбудеться в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 1141  
    детальніше
    1950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Вино з родзинок. Дегустація Амароне

    Антон Куц

    Приходьте пити вино з родзинок. Воно не солодке. Так, родзинки, звсіно, солодкі. Поки зібраний виноград в'ялиться на сонці, з нього випарюється рідина. Ягоди зменшуються в розмірі, зморщується та концентрує в собі весь аромат та цукор, на який здатен цей сорт. Але винороби перетворюють цукор на алкоголь, а аромат внікуди не зникає. Так виходить насичене, фруктове, ароматне, але сухе Амароне.Амароне, яке в світі вже полюбили і якого хочуть купляти більше, ніж усі винороби Венето виробляють на рік. Ми обрали 6 найцікавіших позицій: - Amarone Classico 2005, Tommaso Bussola (magnum)- Amarone della Valpolicella Barriques 2013, Zeni- Amarone della Valpolicella Bosan 2008, Cesari- Corvar Rosso Veronese 2011, Zeni- Amarone della Valpolicella Classico 2013, Zenato- Amarone della Valpolicella Classico 2013, Allegrini  Дізнаємося, що таке класичне Амароне, навіщо виногра збирають недозрілим, і звідки прийшла ідея зародзинювати вино.І нап'ємося трошки. Зустрічаємося 26 квітня в Tasting Room.Контактний телефон: 095 276 1141 
    детальніше
    1250 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Киев

    The Intermediate English. Дегустація англійського рому

    В' ячеслав Назарчук

    Щоби вас розуміли в будь-якій країні, вам потрібен english.Бажано – English Rum. З темного насиченого, міцного рому англійської традиції можна починати будь-яку розмову. Наприклад: - Я маю пляшечку витриманого Барабдоського Blackadder. Дуже крутий ром – пахне ваніллю, горіхами та сигарним табаком… Мені його порадив кращий сомельє України, а взяв у подорож на випадок, якщо зустріну когось особливого. На дегустації від В'ячеслава Назарчука п'ємо 12-річний Blackadder та ще 4 витриманих роми англійської традції.Контактний телефон: 0976179711  
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Квітень
    2018

    Вівторок

    Дегустація

    Киев

    Châteauneuf-du-Pape. Вечеря з виноробом Laurent Brechet

    Лоран Бреше

    Чекаємо в гості на вас і Лорана Бреше. Лоран приїжджає до нас з Франції, з Шатонеф-дю-Пап. Там він живе в сімейному замку XVIII століття і робить нетипове для регіону вино під брендом Chateau de Vaudieu. Чому нетипове?Класичний Châteauneuf-du-Pape - це насичене, дуже фруктове і яскраве вино. А Лоран Бреше, хоч і використовує всі 13 дозволених в апелласьоні сорти винограду, створює вина в більш акуратній, терруарній стилістиці. Для нашого вечері Laurent Brechet вибрав 2 білих вина:- Chateau de Vaudieu Blanc 2016- Les Vieilles Roussanes white 2015і 3 червоних: - Château de Vaudieu Rouge 2014- Chateauneuf-du-Pape Amiral G 2015- L'Avenue red 2014 А шеф 101 Wine Bar підібрав правильну food pair до кожного з вин:- Парфе з курячої печінки з абрикосовим мармеладом- Філе тріски Нуазетт і овочі Дайс- Качина ніжка конфі з соусом Бордолез- Ніжка ягняти з ялівцевого сіллю та картоплею фондан. Приходьте вечеряти, і за історіями, звичайно. В арсеналі Лорана - шато зі старими лозами, світанки з видом на долину, оточену пагорбами і плато, та тонке чуття різних cru Шатонеф-дю-Пап. Йому є що розповісти. Коли: 24, квітня, 19.00Де: 101 Wine BarВартість квитка: 2500 UAHКонтактний телефон 050 400 22 57
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #6. Їжа замість аптечки

    Юлія Скиба

    Юлія Скиба з відзнакою закінчила медичний університет та розповість, як скорегувати здоров'я без допомоги пігулок. На останній лекції курсу дізнаємось:– як вилікувати застуду– зміцнити імунітет– допомогти серцево-судинній системі– налагодити травлення– та репродуктивні функції організму.А ще про здорову шкіру та струнку фігуру. Будемо готувати 2 види макробіотичних пате з білої місо-пасти.Та планувати макробіотичний бранч, тому що навчання скінчилося, а макробіотика для нас тільки починається. Та як завжди – знижка 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Summer is coming. Велика дегустація вин

    6 сомельє Good Wine

    Не надто швидко.Але.Summer is coming. А оскільки новий сезон The Game of Thrones вийде лише наступного року, цієї весни в нас будуть прогулянки, тусовки та пікніки на вихідних, коли Артем готує барбекю, Ліза - дзадзики, а у Валерчика обгорів ніс. І там, де Валерчик питиме органічний сік із мякоттю, дорослим ми приготували 30 альтернатив. Приходьте куштувати 30 весняно-літніх вин, які з'явилися в Good Wine за останні 3 місяці, та стануть вашими: «о, візьми пару пляшок, одну закинемо в холодильник» до вересня.Ми влаштовуємо велику дегустацію в кімнаті великих вин на Мечникова: будуть 6 сомельє30 вині 150 гостей.До зустрічі в теплі.Контактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    690 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Квітень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    На вечерю до Enzo. Італійська кухня в 101 Wine Bar

    Ензо Нері

    Сицилія, Ломбардія, Лаціо, Венето, П'ємонт, Пулія та Кампанья. Ми запросили ідейного шефа classic with a twist кухні Enzo Neri – готувати італійську вечерю в нашому винному барі. Ензо Нері розпочав кар'єру кухаря одразу з мішленівського ресторану в 29 років. Його наставником був президент Асоціації молодих рестораторів Європи Марко Бістареллі.Ензо працював у The Ritz-Carlton, Washington D.C., був шеф-кухарем в Лондонському Pappagallo Restaurant, відкрив ресторан на Манхеттені та La Boheme – в Тбілісі. Зараз він працює в Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, та є брендшефом Bioli Medical Wellness Resort у Коджорі. Після того, як він здивував Тбілісі шоколадними хінкалі, ніхто не чекає від Ензо Нері звичайного меню. Тому на італійській вечері не буде жодної піци, болоньєзе та тірамісу. Ензо приготує 7 класичних страв в авторському виконанні – по одній з кожного обраного ним регіону Італії: – СициліяБакала по-месинськи з червоною цибулею carpione, чорними оливками, каперсами та сицилійськими фрітерами з нуту– Лаціо Карбонара зі спаржею, беконом та хрустким яйцем у соусі з сиру пекоріно– ЛомбардіяВітелло Тонната cу-від твіст в міланському стилі з листям руколи– ПуліяБурата з чорнилами кальмара, panzerotti з цукіні з рагу з лобстера та смаженими артишоками– П'ємонтТелячі щічки су-від, сир томіно та смажений перець із соусом Жу з додаванням вина Бароло– ВенетоФрітери з кремом та лікером Alchermes з соусом із чорного шоколаду – КампаніяРікота з апельсинами та Санта-Роза сфольятела з мигдалем. Ванільне морозиво з вишнею Амарена А наш сомелье доповнить кожну страву ідеально пасуючим вином. Всього буде 20 гостей у 101 Wine Bar. Поспілкуємося з Энзо особисто та відкриємо нову Італію разом.  Контактний телефон: 050 400 22 57  
    детальніше
    2990 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #3. 5 типів енергії продуктів. Цикл 5 трансформацій.

    Юлія Скиба

    Ви, дерево у вашому дворі та суп у вашій тарілці - це енергія. На цій лекції ми дізнаємося:– про 5 типів енергії, що нас оточують– та як кожен із них впливає на наші органи та тіло в цілому– відповідність продуктів 5 типам енергії в макробіотиці– та як готувати їжу, щоб привести себе до потрібного енергетичного стану Будемо готувати: місо-суп, який поєднує всі 5 типів енергії. А після студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна переглянути тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Березень
    2018

    Понеділок

    Дегустація

    Пивна дегустація в ЦУМі

    Андрій Хом'яков і Антон Казан

    Як щодо пива та устриць?Або пива та перцю хабанеро?А, може, одразу почнемо з пива та віскі?  Ні, ми не збожеволіли. За нас це зробили крафтові пивовари.  Завдяки їм куштуватимемо пиво з найнезвичнішими (а інколи дивними) смаками. Тому що в житті варто спробувати все. Або хоча б  - Pearl Necklace, Flying DogПиво, настояне на річкових устрицях - Choco Libre, Brew DogНайскладніший стаут з асортименту бренду, на гострому ексиканському шоколаді - U Alright?, Mikkeller Ель на диких бельгійських дріжджах з нотами тропічних фруктів - Perikles Dry Hopper Pilsner, OmnipolloЕль, приготований за принципом сухого охмеління - коли хміль додається на етапі бродіння - Ginger Beer, Hollows & FentimansІмбирне пиво - Чебрець, Baladin Міцний бельгійський ель з українським чебрецем - Elixir, Baladin Витримане у діжці пиво з дріжджами на віскі - Hemel & Aarde, De MolenМіцне копчене пиво, для якого солод коптять за технологією віскі  Пити та дивуватися будемо в кімнаті великих вин в Good Wine ЦУМ.Контактний телефон: 095-059-00-46050-267-00-00
    детальніше
    350 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Two Hands. Дегустація з представником Пьєром-Анрі Морелем

    Pierre-Henri Morel

    У правій руці шираз з Бароси,У лівій руці – шираз з Макларена.  Є ще шираз з Вікторії, але руки всього 2. До нас приїздить представник Two Hands з Австралії – Пьєр-Анрі Морель.Two Hands не має власних виноградників – виноград вони купують у різних господарств по всій Австралії. Але мають високі бали від критиків.Виноробня спеціалізується на Ширазах і з ними входить у топ австралійських вин. Ми зібрали ті, що вразили нас більш за все:– Sexy Beast 2015, Two Hands– Angels Share 2016, Two Hands– Wolf 2017, Two Hands– Bella's Garden 2015, Two Hands- Coach House Block Shiraz 2015, Two Hands– Sophie's Garden 2013, Two HandsВип'ємо їх разом.А Пьєр-Анрі розкаже, як можна прийти у виноробство без виноградників, як обирати фермерів для співпраці, і про те, як з одного сорту винограду виходять настільки різноманітні вина.  Дегустація відбудеться в Tasting RoomКонтактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 22

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Macrobiotic School #2. Здоров'я – це звичка

    Юлія Скиба

    Як хотіти здорову їжу, а не змушувати себе її хотіти. Друга лекція з курсу макробіотики від Юлії Скиби для всіх, хто розуміє, чому здоров'я - синонім щастя, але не розуміє, як впоратися зі стресом від змін та отримати нові харчові звички. Говоримо про те, – як наша їжа формує харчові вподобання- що їсти, щоб хотілося здорової їжі– як працює правило золотого перетину в харчуванні.  Та готуємо яблучний пудинг з льоном та амасаке.А після – всі студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна подивитися тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Березень
    2018

    Середа

    Дегустація

    Beginners. Оновлений курс сомельє

    Wine School

    Wine School готує березневий курс для сомельє-початківців, і 2/3 місць вже заздалегідь зайняті. Чому?Є 3 причини:– Ми будемо пити більшеЩоб остаточно відрізнити чорноплідну горобину від смородини, а лайм від лимону, іноді ми будемо відкорковувати півторалитрові пляшки – магнуми. Пити їх довше, розмовляти цікавіше, і навіть знайоме вино в магнуми розкривається інкаше. - Ми будемо вчитися довшеWine School додала друге заняття по Франції в курс для новачків. Тепер усі навчаться читати етикетку французького вина, запам’ятають, у чому різниця між правим та лівим берегами Bordeaux, і не завалять іспит у квітні. – Ми отримали WSET DiplomaТроє наших викладачів отримали звання dipWSET у Лондоні. Всього в Україні таких спеціалістів 4, а вище за званням – нікого.Подивіться розклад курсу - за посиланням.Та приходьте навчатися.Лишилося: 8 місцьВартість: 15900 UAHКонтактний телефон: 0952761141
    детальніше
    15900 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Березень
    2018

    Четвер

    Дегустація

    Шість шато Бордо. Дегустація різних вин

    Виктория Ковальчук

    Помаранчеве вино – це круто.Дикі піно-нуари – це дико круто.А від натуральних, органічних та біодинамічних вин тусовка божеволіє останні 5 років.Але ми продегустуємо те, що не виходить з моди вже майже 200 років – вина Bordeaux.Приготували ключові стилі: червоні вина з правого та лівого берегів, свіжі та маслянисті білі, та солодкі вина з botrytis. Будемо пити:Chateau de Lamarque 2007, Haut Medoc AOPChateau La Croix Saint Vincent 2012, Pomerol AOPChateau Doisy-Daene Barsac 2012, Barsac AOPChateau Darzac Reserve Blanc,  Entre-deux-Mers AOPChateau Olivier Blanc 2014, Pessac - Leognan AOPChateau Mayne-Vallet, Bordeaux AOP А Вікторія Ковальчук розповість:– що робить Bordeaux найвідомішим і найдорожчим виноробським регіоном світу– чи виправдана його репутація– чи безсмертна класика у виноробстві– і з чим поєднувати ці вина.Дегустація відбудеться в Tasting RoomКонтактний телефон: 095 276 11 41
    детальніше
    700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!