Дегустації та майстер-класи у Good Wine

  • Заграємо з ігристими

    Дегустація

    Ігристе — це завжди good idea. Його багато не буває, як і дегустацій, присвячених йому. Приходьте на поговорити про каву, просеко та ламбруско: ми розберемось, що у них спільного та чим вони все ж відрізняються.Ігристі вечора:Cava Brut Summum, Lacrima BaccusArs Collecta Blanc de Noirs 2015, CodorniuBrut 2015, Klein ConstantiaDei Casel, Аdriano AdamiCleto Chiarli Rose Brut, ChiarliВартість: 500 UAHДе і коли: 30 січня, 19:00, goodwine ЦУМСпікер: Межмедінова АлієКупуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше

    30

    Січень 2020 Четвер 19:00

    ведучий Межмедінова Аліє

    місце проведення goodwine ЦУМ (вул. Хрещатик, 38)

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Сьогодні26Січень

  • 7

    Грудень
    2019

    Субота

    Дегустація

    Натуральна дегустація: вина, вина, вина і день народження

    Межмедінова Аліє

    У грудні goodwine TSUM святкує день народження. А це значить, що ми відкриваємо багато, дуже багато вина для наших гостей. Ми хочемо, щоб ви пили його з користю, тому вирішили провести безлімітну дегустацію. 7 грудня у нас будуть натуральні вина.Купіть квиток і приходьте у goodwine ЦУМ. Ми обміняємо його на ваш персональний келих. З 12 по 16 години ви з ним будете знайомитись з натуральними винами. Цього часу має вистачити, аби визначитись, які з них точно ваші.Що дегустуємо:тут ми просто зазначимо, що буде понад 10 позицій natural wines.Де і коли: 7 грудня, 12:00-16:00, goodwine ЦУМВартість: 400 UAHСпікер: Межмедінова АлієІ ще дещо: 6, 7 та 8 грудня з нагоди дня народження goodwine ЦУМ ми даруємо додаткові 15% на весь чек за умови придбання трьох будь-яких пляшок вина чи міцного. Тобто, знижка сумується з усіма іншими, а також розповсюджується на всі-всі товари в чеку. Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    400 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Грудень
    2019

    П'ятниця

    Дегустація

    Покер, рулетка, два вина

    Межмедінова Аліє, Нетребко Галина та містер Х.

    Ми у goodwine ЦУМ обожнюємо грудень. Ну, знаєте, нам у компанії вина не холодно, тому все ок. Це перша причина для "обожнюємо". Друга — новий рік, ялинки, прикраси, багато гостей. Третя — у нас День народження. І от прямо зараз ми хочемо запросити вас на святкування.6 грудня ми влаштуємо казино — з вином та фішками, з рулеткою, покером та подарунками. Приходьте грати: з 19:00 ми відкриємо три локації з іграми. Ваш квиток дорівнює можливості зіграти в одну з них (покер, рулетка, квест), для цього просто обміняйте його на фішку. Якщо що, фішки можна докупити. З детальними правилами кожної гри вас познайомлять королеви вечора.З нас велкам-дрінк — Pinot Grigio Brut Blanc, Canti для настрою, а також подарунки переможцям. Усі фіналісти зустрінуться у батлі та позмагаються за чорну ікру та пляшки нашого улюбленого вина. Його у будь-якому випадку буде вдосталь, бо у нас з вами свято. Що буде в келихах під час гри? Вам треба буде відгадати.Де і коли: 6 грудня, 19:00, goodwine ЦУМВартість: 200 UAHКоролеви вечора: Межмедінова Аліє, Нетребко Галина та містер Х. І ще дещо: 6, 7 та 8 грудня з нагоди Дня народження goodwine ЦУМ ми даруємо додаткові 15% на весь чек за умови придбання трьох будь-яких пляшок вина чи міцного. Тобто, знижка сумується з усіма іншими, а також розповсюджується на всі-всі товари в чеку.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Грудень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Френдлі Champagne Night

    Роман Ремеєв, Олександр Прохоренко, Володимир Антонов, Зорік Уманський

    Все, досить. Ми втомились підбирати краватку та худнути заради смокінга, що дістаємо раз на рік. Жодних правил, обмежень та дрескодів — єдине наше правило стосовно Champagne Night 2019.Ви все правильно зрозуміли: наша вечірка буде максимально френдлі, тому і без дрескоду, щоб вам нічого не заважало насолоджуватись шампанським. Цього разу, до речі, у нас не буде гігантів Шампані типу Taittinger, бо не вони єдині роблять гідне вино. Наш Володимир Антонов, головний у питаннях на літеру Ш, влітку багато подорожував регіоном, де зробив кілька відкриттів, якими і поділиться з вами. Плануємо більш 10 позицій від маленьких, але неймовірно яскравих виноробів Шампані.У меню:Larmandier-BernierEgly-OurietFrancoise BedelMarc HebrartPierre GimonnetPascal AgrapartEric RodezDe SousaMarie-CourtinJacquessonBruno Paillardі закуски by 101 Wine Bar.До речі, цього року наша вечірка перейшла на темну сторону goodwine — у 101 Wine Bar. Це теж частина нашого френдлі-плана.А ще буде музика by Влад Буйвол. Влад погодився провести вечір з нами, за що ми йому вдячні. Ви теж погоджуйтесь на Champagne Night.Вартість: 3 000 UAHДе і коли: 05 грудня, 19:00, 101 Wine Bar.Смолтоки про champagne на: Роман Ремеєв, Олександр Прохоренко, Володимир Антонов, Зорік Уманський.Нагадуємо, дрескод відсутній, як і будь-які обмеження. Філ фрі.
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 1

    Грудень
    2019

    Неділя

    Дегустація

    Киев

    emOcean: вечеря by Сергій Хегай

    Сергій Хегай

    Коротше, тут така тема: 01 грудня у нас в 101 відбудеться шефська вечеря з Сергієм Хегаєм на морську тематику. Як бачите, ми її так і назвали — emOcean. І тут є одна складність: нам хочеться пожартувати щось і про морських котиків, і про друзів Оушена. Тому далі буде два формати запрошення, а ви вже дивіться, яке з них ближче саме вам. Варіант номер один:01/12 в 101 ви та ще 20 котиків станете морськими — морськими котиками. Після програми з 5 страв, в основі яких будуть риба та морепродукти, морським стане все. Варіант номер два:01/12 в 101 ви та Ocean's Twenty будете усміхатись так же hot, як Джордж Клуні та Бред Пітт разом узяті. Після ТАКОЇ вечері тільки ТАК і усміхаються. Закуска, п’ять страв, десерт, три вина, smile. Варіант номер три: емо.Тут може бути тест на вік, але, якщо ви пам’ятаєте, як це — бути емо, що ж, вітаємо вас у клубі 30+. Ми теж у ньому, але це не має жодного відношення до теми вечері. Тому просто приходьте:01 грудня, 101 Wine Bar.Сергій Хегай вигадав красиве і складне меню, в основі якого риба, морепродукти та його свіжий погляд на азійську кухню. Коли він описував усі техніки та процеси, ми нічого не зрозуміли окрім того, що буде яскраво і смачно. А під вино, яке нам підбере Рома Ремеєв, — то взагалі краса. Вартість: 2500 UAHДе і коли: 01 грудня, 18:00, 101 Wine BarКвитки можна придбати у касі 101, а також тут.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Листопад
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    Міцний курс: два дні коньяку

    Олександр Шеханін

    Останнім часом коньяк переживає справжій ренесанс: у нього все добре, його всі люблять і таке інше. Це не здогадки, а факт, про що свідчать світові продажі, а також стрімке розширення асортименту більшості виробників. А ми не можемо просто спостерігати за цим, ми хочемо про це поговорити. З вами.19 і 21 листопада Олександр Шеханін, який проходив спеціалізоване навчання по коньяку у Франції, розкаже про "Великих виробників коньяку" і про "Маленьких виробників коньяку" — так називаються теми наших міцних вечорів. У планах відсутні позиції з маркуванням VS, тільки VSOP і вище.З одного боку ми відкриємо класику коньяків, з іншого — спробуємо те нове, що з'явилось на ринку зовсім недавно: сингл каск коньяк та фініш в діжках з-під бурбонуДень 1, Великі виробники:1. Hennessy VSOP2. Remy Martin VSOP3. Courvoisier VSOP4. Martell Cordon Bleu5. Martell Blue Swift (фінішував у діжках з-під кентукійського бурбона)6. Camus XOДень 2, Маленькі виробники:1. Chateau de Montifaud VSOP2. Pierre Ferrand Ambre3. Bowen XO4. Hine XO5. Frapin XO6. Tesseron Lot#767. Jean Fillioux Single Cask 75/2 (розлитий з однієї діжки, у продажу таких речей не було і не буде).Вартість: 4 200 UAHДе і коли: goodwine на Мечникова, відділ міцного — 19 і 21 листопада, 19:00Спікер: Олександр Шеханін — єдиний Cognac Educator в Україні, пройшов навчання у 2017 році. Програма, за якою вчився Саша, розроблена BNIC (Bureau National Interprofessionel du Cognac), державним органом Франції, що контролює та сертифікує виробництво коньяку. Деталі за телефоном: +38 095 276 11 41
    детальніше
    4200 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Листопад
    2019

    Середа

    Дегустація

    У-ру-ру Уругвай

    Баран Оксана

    Ніхто нічого не знає про Уругвай, особливо якщо мова заходить про вина. Давайте з ними познайомимось? Шість зразків допоможуть розкрити природу цих цікавих вин, серед них будуть і автохтонний Таннат, і дорослий бленд 99-го.Дегустаційні зразки:Chardonnay, Don PascualViognier Reserve, Don PascualCabernet Sauvignon Crianza En Roble, Don PascualTannat Merlot, Don PascualAtlantico Sur Tannat Reserve, Familia DeicasPreludio Barrel Select Rouge 1999, Familia DeicasДе і коли: 28 листопада, 19:00, goodwine TSUMСпікер: Баран ОксанаВартість: 500 UAH Купуйте онлайн тут або ж на касах goodwine.Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Листопад
    2019

    Неділя

    Дегустація

    Киев

    Yourz: Natural Garden. Неділя.

    Олександр Йоурз

    Неочікуване. Фантастичне. Фермерське. У нас готуватиме Йоурз. Ця наша спільна вечеря стане стартом колаба Yourz та 101. Тепер про саму вечерю. Два вечори поспіль, 09 та 10 листопада, Саша готуватиме для вас сюрприз — chef’s table. Ви будете сидіти за одним столом, а навколо вас буде магія. Натуральна, але не як в Гаррі Поттері, а гастрономічна. П’ять страв, чотири вина. Все natural. Анонсувати не можемо, бо такі правила, you know. Зустрічаємось в 101.Субота або неділя — тут як захочете, але той-самий-шеф на місці 09 та 10 листопада.19:00-20:30.Далі можна лишитись, випити кілька келихів за ______ — місце для ваших фантазій. І на поговорити з шефом. Квитки можна придбати тут, або ж на касі 101 Wine Bar. Всього у нас є по 18 квитків на вечерю.Вартість: 2500 UAH. А, так, дрес-код. Філ фрі, головне, щоб вам було комфортно насолоджуватись життям.Лейдіз та панове, якщо забажаєте додати образу квітковості чи вінковості, ми будемо тільки раді. Все, побачимось на Yourz: Natural Garden. Цьом.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Листопад
    2019

    Субота

    Дегустація

    Киев

    Yourz: Natural Garden. Субота.

    Олександр Йоурз

    Неочікуване. Фантастичне. Фермерське. У нас готуватиме Йоурз. Ця наша спільна вечеря стане стартом колаба Yourz та 101.  Тепер про саму вечерю. Два вечори поспіль, 09 та 10 листопада, Саша готуватиме для вас сюрприз — chef’s table. Ви будете сидіти за одним столом, а навколо вас буде магія. Натуральна, але не як в Гаррі Поттері, а гастрономічна. П’ять страв, чотири вина. Все natural. Анонсувати не можемо, бо такі правила, you know. Зустрічаємось в 101.Субота або неділя — тут як захочете, але той-самий-шеф на місці 09 та 10 листопада.19:00-20:30.Далі можна лишитись, випити кілька келихів за ______ — місце для ваших фантазій. І на поговорити з шефом.  Квитки можна придбати тут, або ж на касі 101 Wine Bar. Всього у нас є по 18 квитків на вечерю.Вартість: 2500 UAH.  А, так, дрес-код. Філ фрі, головне, щоб вам було комфортно насолоджуватись життям.Лейдіз та панове, якщо забажаєте додати образу квітковості чи вінковості, ми будемо тільки раді. Все, побачимось на Yourz: Natural Garden. Цьом.
    детальніше
    2500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Жовтень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, біле вино: дегустація

    Аліє Межмедінова

    Не перша наша дегустація чорної ікри та білих вин. Ми зараз не вихваляємось, ні, просто підкреслюємо нашу системність. Так от: у нас в планах дегустація чорної ікри та елегантних французьких вин, під час якої ми розберемо три варіанти поєднання — класичний, альтернативний та оригінальний. Цього разу ми переглянули вина вечора, що трохи вплинуло на вартість квитка. Але-е-е-е… Воно того варте.Дегустаційний фонд:Cremant de Loire La Marquis, Joseph Mellot, білий брют, ФранціяBrut Blanc de Blancs Premier Cru, Marc Hebrart, білий брют, ФранціяVire Clesse Cuvee Speciale 2017, Domaine Andre Bonhomme, біле сухе, ФранціяДе: goodwine TSUMКоли: 03 жовтня, 19:00Скільки: 750 UAHКого слухаємо: Межмедінова АлієВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 26

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Нічого нового: дегустація Божоле не-нуво

    Оксана Баран

    Божоле нуво — це листопад. Ну я-а-ак… Звісно ж, це молоді, щойно зброджені вина, але традиційно про них говорять саме в листопаді. Зараз ще вересень, а Божоле може бути не тільки нуво, тому ми можемо собі дозволити поговорити саме про локальні столові вина з сорту Гаме. Не нуво.Плани на вечір:Beaujolais-Villages Blanc Grand Clos de Loyse Chateau des Jacques, Louis Jadot, біле сухеBeaujolais Villages, Potel-Aviron, червоне сухеBrouilly 2017, Georges Descombes, червоне сухеJulienas, Doudet Naudin, червоне сухеMorgon, Doudet Naudin, червоне сухеДе: goodwine TSUMКоли: 26 вересня, 19:00Спікер: Оксана БаранВартість квитка: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Bento-бокс: майстер-клас від Clearspring

    Ліза Доусон та Джулія Арабулі

    Поняття "Бенто" прийшло до нас з Японії, хоча ми й в Україні добре знайомі з його значенням. Воно про порціонну домашню їжу, яку ми беремо з собою на обід у контейнерах, судочках, ланч-боксах й бенто-боксах. Про останні ми хочемо поговорити під час майстер-класу.Традиційний Бенто включає рис або локшину, мариновані чи варені овочі, опціонально — сашімі. Проста і зрозуміла, а головне healthy-їжа, про яку розкажуть спікери: Ліза Доусон, молодша дочка засновника лондонської компанії здорових продуктів Clearspring, та Джулія Арабулі — амбасадор та дієтолог компанії.Як ви розумієте, ми будемо говорити не стільки про форму Бенто, скільки про його вміст. На вас чекає лекція про важливість здорового харчування та роль кольорів для здоров'я — про їхній вплив на травлення та роботу мозку. Ви все це прослухаєте, запам’ятаєте і зберете власний Бенто. До речі, він буде не традиційним, тобто ви зможете зібрати його з різних інгредієнтів.Де: goodwine на Мечникова, мезонін.Коли: 19 вересня, 18:00-21:00.Вартість квитка: 1000 UAH, у вартість включено ланч-бокс Joseph JosephКвитки купуйте тут або на касах goodwineДеталі по телефону: +38 067 904 95 18
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 19

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Маленька грецька дегустація

    Аліє Межмедінова

    Дегустація для тих, хто мріяв про відпустку в Греції, але поки що відклав свої мрії на пізніше. Відпустку і море ми вам влаштувати не можемо, але грецьке вино — це ізі. На 19 вересня запланували білі, червоні та рожеве, з міжнародних сортів та автохтонів. Приходьте.Гості вечора:Assyrtiko, Papaioannou, біле сухеAtma White, Thymiopoulos, біле сухеRose de Xinomavro, Thymiopoulos, рожеве сухеPinot Noir, Papaioannou, червоне сухеOld Vines 2010, Ktima Papaioannou, червоне сухеДе: goodwine TSUMКоли: 19 вересня, 19:00Спікер: Аліє МежмедіноваВартість квитка: 450 UAHВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Big Bordeaux Tasting 2019

    винороби Бордо

    Salut. Літо закінчується, а вино ні. Якщо ви щойно з відпустки, ми вас вітаємо. Якщо ви не з відпустки, а просто проходили повз, ми вас вітаємо. Вітаємо просто так і запрошуємо на велику дегустацію вин Бордо.12 вересня ми з вами проведемо чотири години в компанії 37 вин. За цей час ви познайомитесь з 11 виробниками, які розкажуть про класику Бордо (а ви її скуштуєте) і про рекордні +42°C в регіоні, а також про те, як вони впливають на виноград. Та і не тільки про це: про свої вина, їхнє виробництво, історію й традиції… Про все, що ви маєте знати, якщо хочете краще розуміти великі вина.У кожного своя історія, і майже у кожного — свій замок. Але це вже деталі.12 вересня, 16:00-20:00, зал великих вин у goodwine на Мечникова.Вартість: 1500 UAH. У вартість включено дегустацію 37 вин та сет із трьох міні-закусок.Деталі за телефоном: 096 255 86 06Список вин:Folie de Chauvin 2015Chauvin 2015Chauvin 2011Réserve de Malartic Lagravière rouge 2015Réserve de Malartic Lagravière blanc 2016Malartic Lagravière rouge 2014Malartic Lagravière blanc 2016Les Fiefs de Lagrange 2015Lagrange 2010Lagrange 2015Les Arums de Lagrange 2018Ballade de La Pointe 2016La Pointe 2013La Pointe 2015Labégorce 2015Marquis d'Alesme 2015Moulin Haut Laroque 2015Moulin Haut Laroque 2008Hervé Laroque 2016Hervé Laroque 2006Laroze 2012Laroze 2015Durfort Vivens 2015Haut Bages Libéral 2015La Gurgue 2013Ferrière 2011Frank Phélan 2013 - will be presented in magnumsFrank Phélan 2014Phélan Ségur 2012Phélan Ségur 2015Tour Saint Christophe 2017Le Rey - Les Argileuses 2016Le Rey - Les Rocheuses 2016Latour Martillac rouge 2014Latour Martillac rouge 2015Latour Martillac blanc 2012Latour Martillac blanc 2016
    детальніше
    1500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Вересень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    На келих Bortolomiol: дегустація

    Luana Monterossо

    Ми поки не плануємо прощатися з літом, тож вирішили влаштувати ігристу дегустацію. 10 вересня до нас у goodwine TSUM приїде Luana Monterossо — представник Bortolomiol. Вона познайомить вас з цим італійським брендом просекко.Bortolomiol вже 70 років, протягом яких тут виготовляють вина, що цінуються у всьому світі. Сподіваємось, ви від них теж у захваті.Отже, 10 вересня ми плануємо:Miol Prosecco Treviso (frizzante), BortolomiolPrior Valdobbiadene Prosecco Superiore, BortolomiolIus Naturae Valdobbiadene, BortolomiolRiserva del Governatore, BortolomiolFilanda Riserva, BortolomiolBandarossa Valdobbiadene Prosecco Superiore, BortolomiolДе і коли: 10 вересня, 19:00, goodwine TSUMВартість квитка: 600 UAH (у вартість включено дегустаційний сет і велкам-дрінк на основі просекко Bortolomiol)Спікер: Luana Monterossо та перекладачВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Вересень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Плани на вечір: рислінг

    Аліє Межмедінова

    За літо ми встигли поговорити про шардоне, гевюрцтрамінери та ширази різних стилів і з різних країн. І от, нарешті ми готові розібрати з вами один з найвитонченіших сортів білого — рислінг. На початок вересня ми запланували дегустацію одразу п’яти зразків — від сухого з Ельзасу до солодкого Айсвайну. Приєднуйтесь. На чому вчимося: Riesling Reserve Sec, Hunawihr, біле сухе, Франція Riesling Federspiel Terrassen, Domane Wachau, біле сухе, Австрія Dry Dam Riesling, d'Arenberg, біле напівсухе, Австралія Riesling 50° Medium, Schloss Johannisberger, біле напівсолодке, Німеччина Riesling Ice Wine 2014, Dr. Loosen, біле солодке, США Коли: 5 вересня, 19:00 Де: goodwine TSUM Кого слухаємо: Аліє Межмедінова Вартість: 450 UAH Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут Всі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 29

    Серпень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Ігриста Італія

    Нетребко Галина

    Календар щодня нагадує про те, що ми скоро скажемо літу "па-па". Сумувати з цього приводу не хочеться, бо хай там як, тому ми будемо святкувати. 29 серпня ми відкриємо кілька пляшок найлітнішого ігристого з Італії: ламбруско, просекко, напівігристе і франчакорту. Щоб було, що згадати.З чим святкуємо:Cleto Chiarli Moden Brut Pignoletto, Chiarli, біле брютProsecco Treviso Extra Dry, Soligо, біле екстра-сухеGrani Rosa Di Nero Rose Brut, Merotto, рожеве брют61 Franciacorta Brut Rose, Guido Berlucchi, біле брютMosto Parzialmente Fermentato, Pelissero, натуральне солодке білеДе: goodwine TSUMКоли: 29 серпня, 19:00Вартість квитка: 450 UAHКого слухаємо: Галина НетребкоВсі подробиці по телефону: +38 095 507 16 45Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте тут.
    детальніше
    450 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 25

    Липень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Дегустація: Зіркова десятка Mikkeller

    Олександр Кириленко

    Коротше, пиво. Що з ним? З ним все ок. Цим "ок" і, власне, самим пивом ми хочемо поділитися, заодно відкривши двері у Данію, точніше — данське пивоваріння by Mikkeller. Ми привезли нову партію — новинки та класичні зразки пива Mikkeller. А ви все це продегустуєте.Кожен з 10 дегустаційних зразків допоможе зрозуміти пиво, розкриє всі його смаки, навіть нетипові, а можливо навіть шокує. Чим шокує? Не скажемо, хай між нами залишиться інтрига. Окрім типових пивних тем ми розглянемо історію Мікеля Борг Б’єргсе, який, подорожуючи, створює авторське пиво на кращих пивоварнях різних континентів. Це цікаво і надихає: хто знає, може після нашої дегустації ви почнете варити пиво, або щонайменше станете гедоністом.Дегустаційні зразки:Mikkeller Beer Geek Vanilla Shake Mikkeller Rozpusta 3 Mikkeller The National: Reality Based Pils Mikkeller Big WorsterMikkeller Spontan Hibiscus Mikkeller Ginger Brett IPA Mikkeller Hazeside Mikkeller Trippel A Mikkeller USAlive! Mikkeller VesterBrown Ale І легкі закуски до них.Спікер: Сашко Кириленко, пивний сомельєВартість квитка: 600 UAH.Де і коли: goodwine на Мечникова, відділ міцного алкоголю, 25 липня, 19:00Квитки шукайте на касах goodwine або купуйте онлайн тут.Усі подробиці по телефону: +38 093 737 80 08
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 11

    Липень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, біле вино vol. 2

    Аліе Межмедінова

    Минулого місяця ми вже проводили цю дегустацію — вчилися поєднувати чорну ікру з білими винами. А ви так часто запитували, коли ж ми повторимо цей еногастрономічний досвід, що ми здалися. Заплануйте собі на 11 липня чорну ікру та три зразки вина — класичне, альтернативне і нестандартне:Brut Blanc de Blancs Premier Cru, Marc Hebrart, ФранціяCuvee Imperiale Brut, Guido Berlucchi, ІталіяLimousin, Marques de Riscal, біле сухеДе: goodwine TSUMКоли: 11 липня, 19:00Спікер: Аліє Межмедінова Вартість квитка: 600 UAH
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Червень
    2019

    Четвер

    Дегустація

    Чорна ікра, білі вина

    Аліє Межмедінова

    Ви любите чорну ікру, і справа тут не в Новому році та інших приводах. Любові привід не потрібен. Про неї ми хочемо поговорити.13 червня у нас в планах чорна ікра, розмови про фудпейрінг, та кілька білих вин: традиційне, альтернативне та нестандартне. Дегустуємо та визначаємося з тим, що краще пасує чорній ікрі.Вина вечора:Brut Blanc de Blancs, Delamotte, білий брют, ФранціяReserva de la Familia Gran Reserva Brut Nature, Juve y Camps, білий брют, ІспаніяSancerre, Lucien Crochet, біле сухе, ФранціяКоли: 13 червня, 19:00Де: goodwine TSUMКого слухаємо: Аліє Межмедінова АлієВартість квитка: 600 UAH
    детальніше
    600 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 12

    Червень
    2019

    Середа

    Дегустація

    Віскі без зморшок: дегустація 10-річних односолодових

    Платон Близнюк

    Ми тут згадали, що у нас давно не було дегустацій віскі. Виправляємося, поки наш Платон не пішов у відпустку.У Платона є вдосталь знань про десятирічні односолодові. І вільний вечір 12 червня теж є.Отже, заплануйте на 12 червня дегустацію молодих, але яскравих шотландських віскі. За вечір ми захопимо кілька тамтешніх островів, один півострів та Спейсайд. Це буде досить нішовий маршрут, не масмаркет, тому ви познайомитися з різними регіонами Шотландії на прикладі унікальних релізів.Навіщо воно вам треба? Щоб побачити, що вік віскі — не завжди перевага. І, обираючи щось нове у відділі міцного в goodwine, далеко не завжди треба шукати на етикетці кількість років.Приходьте:12 червня, 19:00goodwine на Мечниковавартість квитків: 950 UAHКупити їх можна на касі, а також тут
    детальніше
    950 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 7

    Червень
    2019

    П'ятниця

    Дегустація

    Киев

    Дієго Гуерреро. Дві зірки Michelin на гала-вечері Kyiv Wine 2019

    Дієго Гуерреро

    Nothing matters but food. 7 червня, напередодні, відбудеться гала-вечеря Kyiv Wine 2019 з одним з найяскравіших представників сучасної іспанської гастрономічною індустрії і володарем 2 зірок Мішлен Дієго Гуерреро (Diego Guerrero). Разом з бренд-шефом goodwine Владимир Ярославский Шеф Дієго Гуерреро приготує 8 страв, які доповнять спеціально підібрані вина з асортименту goodwine. Кухня буде розміщена прямо в залі, тому в гостей вечері буде унікальна можливість спостерігати за всім процесом приготування. Дієго Гуерреро став кухарем, тому що йому подобається розповідати історії. Приготування їжі для нього – спосіб комунікації, його мова. Покинувши пост шеф-кухаря ресторану з двома зірками Мішлен, через півроку він запустив авторський гастрономічний проект #DSTAgE в Мадриді, який вже за чотири місяці після відкриття отримав першу зірку Michelin Guide. А за декілька років – і другу. Тільки 7 червня goodwine на території колишнього заводу Тетра-Пак (М82) відкриває pop-up версію ресторану Diego Guerrero DSTAgE, столик якого у Мадриді можливо забронювати не раніше, ніж за 4 місяці. Кількість місць обмежена. Подробиці: +380938588765
    детальніше
    7500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 4

    Червень
    2019

    Вівторок

    Дегустація

    П’яні вівторки: Кава

    Антон Телятник

    Ми в захваті від нашого експериментального формату п'яних вівторків: у нас мало часу, багато вас, багато знань про вино і ще більше бажання ними поділитися. Тому по вівторках нам подобається поєднувати все перераховане вище.4 червня у нас пройде черговий дуже п'яний вівторок. Ми вирішили присвятити його ігристому, а саме каві. Чин-чин, не встаючи.Якщо ви не знали, у нас по вівторках все серйозно і досить п'яно. Наші вівторки взагалі найп'янкіші на районі. Це тому що ми вирішили навчити вас розуміти вино. Пити ви і так вмієте.Як це відбувається? За нашим великим столом сомельє goodwine розливають по келихах різні вина і розмови. Ви дегустуєте, слухаєте, запам'ятовуєте, плануєте наступний вівторок. А потім ще один. І ще один. І так до нескінченності.У всій цій історії є пара "але":це не школа, тому ніякої шкільної форми та інших суконь в підлогу,всього година,всього 12 місць,  500 UAH за один п'яний вівторок.Квитки на п'яну каву можна купити прямо тут.Деталі за телефоном 050 400 22 57Зустрічаємося 04 червня о 19:00.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!