Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Good Wine на Мечникова

(044) 390-79-62,

(050) 464-66-02, 9-075

Офіс-менеджер

(044) 390-75-00

Good Wine на Оболоні

(044) 390-79-64,

(050) 388-46-65

Lucky Restaurant Vinotheque

(095) 299-07-99

Good Wine в ЦУМі

(050) 267-00-00

BAKEHOUSE

(095) 284 61 92

Інтернет-магазин алкоголю

(050) 385-04-68

101 Wine Bar

(050) 400 22 57

Інтернет-магазин аксесуарів

(050) 393-43-19

Sushi&Grill Bar

(050) 315 65 69

Особистий помічник

(050) 041-41-41

Пошукова форма

Дегустації та майстер-класи у Good Wine

Сьогодні26Квітень

  • 12

    Квітень
    2018

    Четвер

    Майстер-клас

    Macrobiotic School #5. Їжа та эмоції

    Юлія Скиба

    Шоколадний торт часто викликає радість.Часто він також викликає почуття провини. Поговоримо,– як бути щасливими без торту– як їжа формує настрій, а настрій - особистість– яка їжа веде до реалізації, а яка - до сумнівів та страху.Юлія Скиба приготувала надихаючий матеріал, а всі разом ми готуватимемо десерт Кантен з амасаке.           А після студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна переглянути тут. 
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 5

    Квітень
    2018

    Четвер

    Майстер-клас

    Macrobiotic School #4. Особистий здоровий раціон. Адаптація раціону до зміни сезонів.

    Юлія Скиба

    Макробіотика – це просто. Єдина складність - харчуватися так щодня. Щоб не було складно, ми разом розбираємо раціон на кожен день, в залежності від сезону та ваших персональних особливостей. Юлія Скиба допоможе адаптувати ваше звичне меню та відповість на питання, які заважають розпочати здорове життя.– Що приготувати, окрім трьох страв з минулих лекцій?– Що, замість гарячого борщу, зігріє взимку?– Та як розпочати бадьорий день без кави?На 4-ому занятті разом готуємо макробіотичний майонез.   А після студенти отримають знижку 20% на всю продукцію Clearspring у день лекції.Лекція розпочнеться о 15:00 в Tasting Room – на другому поверсі ресторану Lucky.Повний курс можна переглянути тут.
    детальніше
    1000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 21

    Березень
    2018

    Середа

    Майстер-клас

    CHEF's PLATE # 1 Майстер-клас від Javi Estévez. Всі таємниці субпродуктів.

    Javi Estévez

    Висока кухня від шефа – це круто.А висока кухня з субпродуктів – це дуже круто.Подивитися по-новому на телячі мізки, печінку та язик.Дізнатися про незвичайний «sweet bread».Зрозуміти, як субпродукти зробити рентабельними у сучасному ресторані. Про це ми розкажемо на майстер-класі від Javi Estévez.  Наш гість Javi, йому 33 роки і він вже зірковий іспанський шеф, який перетворив приготування субпродуктів у високу кухню. Він власник і шеф-кухар La Tasquería de Javi Estévez, яка є храмом сучасної іспанської кухні. Javі скромно каже, що він поєднав свої вміння із традиціями мадридської кухні, чим перетворив приготування субпродуктів у високу кухню. Javi визнали кращим молодим шефом на престижному конгресі в Madrid Fusión в 2016 і нещодавно призначили бренд-амбасадором Alimentos de Madrid M Productos Certificados, який гарантує походження і високу якість продукції, виробленої в Мадриді.Ви самі зможете все побачити і почути, бо досвід Javi є дуже багатим: три ресторани, відзначені зірками Michelin Pepe Vieira в Sanxenxo та Tragabuches і El Bohío у Мадриді, співпраця із Хуліо Рейо, номінації Top Chef і власні ресторани.А шеф Володимир Ярославський – керівник проекту Lucky Restaurant Vinoteque та бренд-шеф в Good Wine, розповість про альтернативні м’ясні відрізки вирізки. Майстер-клас відбудеться:вул. Леся Курбаса, 2ГШоурум « НОВИЙ ПРОЕКТ» Квиток: 700 грн.Кількість квитків обмежена.Телефон для запитань: +38 (50) 352 43 60‬___________________________CHEF’s PLATE – проект від Wine Bureau, який збирає разом шеф-кухарів для обміну кращим світовим досвідом у кулінарії та ресторанному бізнесі.CHEF’s PLATE #1 – перший наш майстер-клас від Javi Estévez – зіркового іспанського шефа, який перетворив приготування субпродуктів у високу кухню.
    детальніше
    700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 30

    Червень
    2017

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Дзен-харчування від екс-шефа Мадонни Маюмі Нішимура

    Маюми Нишимура

    Що в тарілці у Мадонни? Можливо, бургер і картопля фрі. Тому що її дзен-кухар їде до Києва. Маюмі Нішимура - один з найвідоміших послідовників макробіотики в світі. 30 червня вона проведе в Good Wine майстер-клас про здорове просте харчування, засноване на балансі Інь і Ян енергій. А також розробить і приготує повноцінний макробіотичний раціон з використанням продуктів Clearspring. Ви дізнаєтеся: - як за допомогою макробіотичної дієти перемогти будь-яку хворобу- що Інь, а що Ян у вашому холодильнику- як макробіотика (а науці вже 5 000 років) допомагає помолодшати- як смачно їсти і гарніти з кожним днем- як прадавня філософія впливає на стан шкіри- та як нагодувати світову зірку вівсянкою. На майстер-класі Маюмі покаже, як приготувати повноцінну вечерю на сім'ю: - Класичний місо-суп з п'яти основних елементів- Японський салат Асацкю- Основне блюдо- Два види улюблених суші Мадонни- Десерт Насу Денгаку- Баклажан під солодким місо соусом. Після лекції гостей чекає вечеря з Маюмі та можливість придбати її книгу рецептів з автографом. Мова лекції: англійська з послідовним перекладом на російську.Вартість: 3000 UAH. Кількість квитків обмежена.Місце проведення: Трапезна Good Wine. Телефон: 067 433 02 20. Онлайн-продаж квитків тимчасово не працює.Квитки можна купити на касах Good Wine на Мечникова, 9
    детальніше
    3000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 9

    Жовтень
    2016

    Неділя

    Майстер-клас

    Киев

    The art book of "Снiданок"

    Наталія Сулима, Ольга Помозова

    9 жовтня стартує серія мастер-класів The art book of, то ж ми запрошуємо вас на сніданок - будемо смакувати ягідним тартом та малювати акварелями. Кожному учаснику ми подаруємо книгу, яку, під керівництвом Наталки Сулими, будемо заповнювати малюнками інгредієнтів та рецептами.До вартості китка входить сніданок - ягідний тарт, кава або чай - книга для малювання, використання фарб та пензлів. У мастер-класі можуть приймати участь не тільки дорослі, а й діти від 10 років. Усі детали: +38 063 760 50 30.
    детальніше
    800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Квітень
    2015

    Понеділок

    Майстер-клас

    Киев

    Східна кухня. Долма, манти, самса.

    Айказ Бадалян

    Східний напрям наших майстер-класів ми доручили Айказу Бадаляну, видатному шефу ресторану «Караван», володареві численних нагород на міжнародних конкурсах. До нього в ресторан приходять за правильно приготовленими стравами узбецької, вірменської, арабської, марокканської і ліванської кухні. Цього разу готуємо 3 страви східної кухні: вірменська долма, узбецькі манти та самса. Процес приготування кожної — особливий ритуал, який вимагає знання техніки і традиційно займає багато часу. Зате після майстер-класу ви зможете зібрати свою сім’ю за спільною справою, результатом якої стане любов. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 15

    Квітень
    2015

    Середа

    Майстер-клас

    Киев

    Японська кухня от шефа Йошихіро Фудзівара

    Йошіхіро Фудзівара

    Йошіхіро Фудзівара (Yoshihiro Fujiwara) — видатний майстер японської кухні. Народився в кулінарній мецці Японії — Фукуоці, столиці острова Кюсю. З 18 років він перебуває в професійній асоціації кухарів Японії. Працював у ресторанах Бостона, Маямі, Сан-Франциско. У Лос-Анджелесі відкрив власний ресторан, куди до нього ходили не тільки знаменитості, але й інші шеф-кухарі та власники ресторанів. Його переїзд до Чикаго висвітлювався в статті журналу «People» (Celebrity chef) як особлива подія в ресторанному житті міста. Постійними гостями Йоші-сана були Майкл Джексон і Денніс Родман, особистий пілот (борт № 1) президента Буша-старшого. Японське меню для пасажирів 1-го і бізнес-класу найбільшої авіакомпанії в світі United Airlines готувалося на кухні знаменитого шефа. У 2011 маестро Йоші відкрив однойменний ресторан Yoshi Fujiwara в Києві. На майстер-класі в Good Wine Йоші-сан навчить готувати класичні страви японської кухні: стейк із тунця з японським соусом, тар-тар із тунця з чорною ікрою і 2 види ролів із шотландським лососем. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.
    детальніше
    2000 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Квітень
    2015

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Сицилія = Любов

    Юрій Приємський

    Блюда, які будемо готувати:АранчініПаста с тунцемБрускети з томатами та перцем Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.
    детальніше
    700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Квітень
    2015

    Понеділок

    Майстер-клас

    Киев

    Марокканська кухня

    Айказ Бадалян

    Східний напрямок наших майстер-класів буде вести Айказ Бадалян — шеф-кухар ресторану «Караван» і володар численних нагород на міжнародних конкурсах. До нього в ресторан приходять за правильно приготовленими стравами узбецької, вірменської, арабської, марокканської і ліванської кухні. Цього разу будемо готувати класику марокканської кухні: Табуле з кус-куса, тажин із бараниною і кус-кус 7 овочів. З цього майстер-класу ви унесете автентичні рецепти, які, на думку Айказа, вже є великою часткою успіху, ну і гарний настрій як важливу складову. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.
    детальніше
    800 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Квітень
    2015

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Американський стейк. Класика, альтернатива, сухе дозрівання

    Олег Старун

    Олег Старун, шеф-повар ресторану Beef. М’ясо та вино не потребує особливого представлення. Особливо добре його знають шанувальники правильних американських стейків. Ми запросили Олега провести порівняльний майстер-клас по продуктах кращого, на наш погляд, американського виробника Creekstone Farms. Будемо готувати класичний стейк вологого та сухого дозрівання, а також стейк з альтернативного відрубу. Підберемо до кожного вино. В якості бонусу Олег поділиться своїм рецептом приготування ростбіфу. Ми чекаємо з нетерпінням. Квитки запитуйте на касах Good Wine, резерв за телефоном: 095 273 10 50.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 27

    Лютий
    2015

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Справжня Лігурія

    Володимир Ярославський

    Як казав Джордж Бернард Шоу: «Найщиріша любов — це любов до їжі». Головні багатства Лігурії — оливки й оливкова олія, артишоки, базилік, томати, висушені на сонці, лігурійські соуси, грибні закуски, консервовані овочі, чудова риба зі спеціями, натуральний оцет та інші делікатеси.Ми беремося продемонструвати справжню красу середземноморських страв.На нашій кухні бренд-шеф Володимир Ярославський буде творити кулінарні дива:Фокачча з томатами й анчоусами.Паста під лігурійським соусом.Молодий кролик з оливками таджаске.Вживати тільки з правильним вином і в хорошій компанії!Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine.
    детальніше
    500 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 24

    Лютий
    2015

    Вівторок

    Майстер-клас

    Киев

    Паста та Равіолі

    Володимир Ярославський

    Добра паста — це, насамперед, тісто. З нього й почнемо. Так, будемо змішувати, катати та правильно нарізати, щоб потім повторити все вдома. Ще соуси, прості зрозумілі, як і вся італійська їжа, в яких головне — добрі інгредієнти. Готуємо відразу декілька не дуже класичних варіантів. Обов’язково із секретами, обов’язково з вином. У програмі:Зелена паста із соусом аррабіата.Паста з чорнилом каракатиці та червоною ікрою.Равіолі з 3 видами сиру.Карамелла з полуницею й апельсиновим соусом. Кількість осіб: 12Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine. 
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 20

    Лютий
    2015

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Сонячний Прованс

    Володимир Ярославський

    Кухня Провансу наповнена ароматами півдня, запахами пряних трав, свіжої риби, достатком овочів і фруктів і соковитих оливок — вона відрізняється, від «класичної» французької кухні своєю відносною простотою та наближеністю до домашньої кулінарії. Але навіть найбільш домашні рецепти Провансу будуть шедевром, якщо за справу береться професіонал. Чому б не влаштувати собі літню вечерю з найулюбленішими прованськими стравами, в компанії Володимира Ярославського, за келихом легкого рожевого вина? Приготуємо:Салат Нісуаз, з абсолютно правильним тунцемФіле Дорадо — найсмачніший рецептФранцузький десерт Шарлотт з малиновим сорбетом Кількість учасників: 12Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 13

    Лютий
    2015

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Десерти

    Володимир Ярославський

    На цьому майстер-класі готуємо 2 класичних десерти з Італії та Франції.Тірамісу і домашній грушевий пиріг із мигдалем.Обидва не складні, але зі своїми секретами, обидва стануть вашими коронними стравами вдома. Кількість осіб: 12Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 10

    Лютий
    2015

    Вівторок

    Майстер-клас

    Киев

    Стейк і мармурове м’ясо

    Володимир Ярославський

    Розповідаємо про те, що таке мармурове м’ясо на прикладі американських стейків CreekstoneFarms.Розбираємо основні ступені прожарювання та вчимося правильно готувати ribeye, newyork, filetmignon.Щоб була скоринка, щоб не горіло, щоб м’ясо мало чудовий смак.Готуємо стейк тар-тар за французьким рецептом.Та їмо все це у супроводі правильно підібраного вина. Кількість учасників: 12Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine.
    детальніше
    750 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 6

    Лютий
    2015

    П'ятниця

    Майстер-клас

    Киев

    Секретний інгредієнт

    Володимир Ярославський

    Незважаючи на те, що соус ніколи не був основним блюдом, його значення важко переоцінити. Він може зробити блюдо досконалим і стати саме тим інгредієнтом, рецепт якого шеф-кухарі нікому не розкривають. Але ми не хочемо приховувати від вас нічого! Приходьте і вчіться готувати соуси, без яких не обійдеться жоден смачний вечір:Соус Голландез ‒ чудовий вибір для овочів.М’ясний соус жу.Берблан для риби.Класичний бешамель.І найлегша та найсмачніша лимонно-медова заправа для салатів. Кількість учасників: 12Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine.
    детальніше
    650 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

  • 3

    Лютий
    2015

    Вівторок

    Майстер-клас

    Киев

    Випічка зимового сезону

    Володимир Ярославський

    Уявіть собі холодний зимовий день: за вікном негода та сірість у найповнішому їх розумінні.А у вашому будинку — світло, тепло, затишок, гарячий чай і ароматна свіжа випічка вашого власного приготування.Так-так, вашого! Володимир Ярославський упевнений, що нічого складно в цьому немає.Правильний рецепт тіста (на майстер-класі їх буде два види) + ваша любов і ... зимовий вечір стає теплим).Будемо вчитися готувати:Англійський традиційний пай.Кіш із брокколі і горгонзолою.Пиріг із капустою та беконом.Шматочок такого задоволення може дозволити собі кожен! Кількість учасників: 12Реєстрація за телефоном: 095 273 10 50.Придбати квитки можна на касах магазинів Good Wine.
    детальніше
    700 грн

    Ошибка соединения с сервером покупки билетов

Спасибо, ваше мнение важно для нас!