Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Натуральные продукты Good Food

Блок 1

Вино

Тема занять Викладач
1Основи енології. 
2Теорія і практика дегустації. Бокали. 
3Технологія виробництва вина. 
4Сорти винограду. 
5Франція: вступ. Ельзас, Юра, Савойя. 
6Прованс, Лангедок-Руссільйон, Південний Захід. 
7Долина Рони, Долина Луари. 
8Бургундія: Шаблі, Кот-д’Ор, Шалоне, Маконе, Божоле. 
9Бордо: вступ. Лівий Берег. 
10Бордо: Правий Берег і Межиріччя. 
11Шампань. 
12Італія: вступ. Венето. 
13Північна Італія: П’ємонт. 
14Північна Італія: Фріулі, Лігурія, Ломбардія, Альто-Адідже, Валле-д'Аоста, Емілія-Романья. 
15Центральна Італія: Тоскана, Марке, Абруццо, Молізе, Лаціо, Умбрія. 
16Південна Італія: Базиліката, Апулі, Кампанія, Калабрія, Сардинія, Сицилія. 
17Іспанія: вступ. Ріоха, Наварра, Галісія. 
18Каталонія, Кастілья і Леон. Португалія.. 
19Австрія. Німеччина. 
20Інша Європа: Швейцарія, Угорщина, Словенія, Греція. 
21Новий Світ: вступ. Чилі та Аргентина. 
22США. ПАР. 
23Австралія. Нова Зеландія. 
24Кріплені вина. 
25Ігристі вина світу. 
26Солодкі вина. 
Блок 2

Міцна група

Тема занять Викладач
1Міцний алкоголь вступ. Виноградні дистиляти. Фруктові дистиляти. Дистилят з виноградних вижимок. 
2Зерновий алкоголь: горілка, джин. 
3Напої із цукрової тростини. Напої з агави. 
4Напої на основі анісу. Лікери. Вермути. 
5Технологія виробництва, види віскі. Купажований віскі. 
6Скотч. 
7Віскі Ірландії, США, Канади, Японії. 
Блок 3

Фінальний тест: теорія і практика

Пройшовши навчання в школі сомельє, ви отримаєте знання про
  • виноробні країни, винні регіони, особливості ґрунту та сорти винограду;
  • класифікацію вин за якістю і про технології виробництва;
  • знакові бренди у світовій історії;
  • міцну групу в розрізі історії, сировини, технології виробництва та світових брендів; міцну групу в розрізі історії, сировини, технології виробництва та світових брендів;
Практичні заняття у формі дегустацій допоможуть вам визначати і розрізняти сорти винограду, витримку напою, приналежність до певної країни, регіону; розуміння смакових особливостей та витримки міцного алкоголю.

Спасибо, ваше мнение важно для нас!