Новини
Пара Balladin + Ocelli
Візьміть і поєднайте дві італійські легенди — сири Beppino Occelli та пиво Baladin. Сподіваємось, ви не вірите внутрішньому голосу та його протесту, бо це один з наших улюблених варіантів фудпейрінга.
⠀
З 29 травня по 14 червня у goodwine купуйте сир Beppino Occelli та отримайте у подарунок 0,33 пиво Baladin. У наших серцях та на наших полицях вони займають сусідні місця, як і у себе на батьківщині — виробництва знаходяться на сусідніх вулицях.
⠀
Список-порада від наших сомельє допоможе визначитись зі своєю ідеальною парою:
— сир у каштановому листі + Baladin Nora: твердий витриманий сир (18 міс) з довитримкою у листі добре поєднується з солодкуватим, збалансованим та ароматним пивом Nora (в ароматі Схід, імбир та цитрус);
— сир Раскера DOP + Baladin Isaac: напівтвердий вершковий і трохи солонуватий сир ідеально розкривається у компанії питкого та легкого, свіжого й ароматного (цитрус) пива Isaac;
— сир з чорним та червоним перцем + Baladin Wayan: цікаве поєднання, в якому перець скрізь, навіть у пиві. Твердий сир з овечого та коров'ячого молока підкреслить пряний смак Baladin Wayan, у складі якого п'ять злаків та п'ять перців;
— Тома Монте Регале + Baladin Birra Pop: напівтвердий солодкуватий сир збалансує світле пиво з помірною гірчинкою та відтінками мандарина. Просто, смачно, вау.
⠀
Щодо подачі:
сирам потрібно десь 5-10 хвилин за кімнатної температури, а Baladin варто охолодити до 8-10°C, ідеальний келих — "Теку" від Baladin, щоб аромат розкрився повністю.