Пошукова форма

Новини

Дика риба з Аляски у goodwine

До нас пливе дика риба.
Ми самі в шоці від того, наскільки дивно звучить це речення.
Але.
Це не скасовує того, що дика риба з Аляски у goodwine з 13 грудня.

Спершу трішки пояснимо. Вона дика, бо виросла у вільних водах холодних морів. Там, де їй ніщо не заважало рости, полювати і просто насолоджуватися життям — таким, яким воно має бути у риби. У неї виняткова дієта, яка включає тільки те, що можна зловити у морі.

Життя дикої риби пройшло у тисячах кілометрів від екологічно нестабільних зон, тому вона цілком healthy. Коротше, її виловили у правильному місці, у правильний час. А потім правильно заморозили і доставили морем.

Все це вплинуло на смак — він чистий, яскравий, з особливим присмаком. Та це класичний лосось, який лишається собою.

Отже, на кого чекаємо:
кижуч, нерка, чорна тріска, кета і чавича.
А ще на ікру останніх двох.

З 13 грудня шукайте їх у рибному відділі, а також — у меню Lucky Restaurant Vinoteque та 101 Wine Bar.

І нічого не плануйте на 15 грудня: ми влаштуємо відкриту дегустацію з Volodymyr Yaroslavskyi.

Місце зустрічі: відділ риби в goodwine на Мечникова, 9.

Спасибо, ваше мнение важно для нас!