Пошукова форма

Новини

Божолє Не Нуво у goodwine.

Спершу було Божолє, а потім щось пішло не так і з’явилося Божолє Нуво. Але ми сьогодні не про нього, бо ми ще й пляшку не відкоркували, а голова вже трішки того.

 

У нас Божоле-Не-Нуво. Звичайне, зрозуміле і справжнє. Французьке.

 

Справжнє Божолє класне, помірно складне, але, звісно ж, не Бордо чи Бургундія. Тим не менш, воно варте уваги хоча б тому що його обожнюють у Ліоні. А Ліон — він про високу кухню та гедонізм. Там знають, що пити, щоб було смачно і не паморочилося в голові.

 

У нас є багато Божолє-Не-Нуво (аж 37 позицій) — від індустріалістів та натуралістів. З першими все просто: ті роблять вино за загальними стандартами. А от натуралісти працюють в симбіозі з природою і запевняють, що вино створюється на винограднику, а не на виноробні. Тому лози та землю ніколи не обробляють хімією, а саме вино не фільтрують, не освітлюють і не знайомлять з сіркою. Воно таке, яким його створила природа. Так, знаємо, трохи пафосно, але все так і є.

 

Знайомтеся і замовляйте Божолє-Не-Нуво ось тут.

 

Спасибо, ваше мнение важно для нас!