Good Wine – імпортер і магазин в одній особі! 3000 вин із 40 країн, 1000 віскі та міцного алкоголю

Пошукова форма

Новини

Люди Good Wine. Світлана Сокур і Таня Бондарчук

Світлана Сокур та Таня Бондарчук в Good Wine займаються корпоративними продажами. Це вони організовують вечірки, обирають подарунки вашим співробітникам та роблять ваше новорічне свято – святом.

 

С: Я півроку була тут касиром. Працювати на касі з дипломом КІСІ – нормально, якщо в Good Wine. Тут неважливо, касир ти чи топ-менеджер – можешь розвиватися у всіх напрямках.


Т: Я народилася у маленкому селі. Справжнє повітря, справжня вода, справжній труд. Багато працювати – це здорово.

 

Т: Нас четверо в команді, і ми працюємо як один мозок з підвищенною в 4 рази потужністю.

 

С: У нас як у джазі – тільки дівчата. Чоловіки не виживають у такому ритмі, не розуміють, як можна після 7 затриматися на роботі чи прийти сюди в вихідні.

 

Т: На перший погляд ми легкі феї на підборах, а насправді – універсальні солдати. Сьогодні на дрес-коді проводимо вечерю з виробником, завтра пакуємо подарункові корзини на складі, а післязавтра – продаємо коктейлі на фестивалі для хіпстерів.

 

С: Концепція керівництва Good Wine: Вірите? Робіть!

 

Т: У корпоративної вечірки в банку, віденського балу та дня народження поп-зірки із ведрами метафану – мало спільного. Ми не можемо пропонувати їм один і той самий кейс, тому вигадуємо нове кожного разу.


С: 2 роки поспіль мені снилися корзини. Я почала оформляти подарункові набори і в свій перший Новий рік зібрала п'ять сотен таких корзин. А у тогорічний сезон ми зробили 14 тисяч подарнуків на двох.

 

С: Торт з гірчицею – не питання. Ми співпрацюємо з Bakehouse, а для них не існує нічого неможливого.

 

Т: В мене дуже мало селфі. Майже всі фото в моєму телефоні – пляшки, келихи та упаковки. Це сховище творчих ідей, на яких будується моя робота.

 

С: Ми не п’ємо на роботі, ми перевіряємо якість продукту.

 

Т: Ми можемо половину дня шукати особливий перець по всьому Києву, але результат того вартий. Наприклад, спайсі Taittinger, який ми створили для однієї вечірки, тепер у коктейльній карті відомого ресторану. До речі, про ресторани. Ми не ходимо навіть в ркуті ресторани, якщо там нема нашого вина.

 

Т: Чим коротший дедлайн, тим чіткіше ти працюєш.

 

Т: Ми робили Gazela Bar для Вуличної їжі. Вийшли такі круті коктейлі, що винороб скопіював цей формат у себе в Португалії і тепер періодично підглядає в нас нові ідеї.

 

С: Новий рік – це час, коли нема часу навіть на їжу. Ми працюємо по 19 годин на добу і завжди худнемо в цей період. Трудоголізм – краща дієта.

 

Т: Роби як для себе чи навіть краще – моє переконання.

 

Т: Good Wine - давно вже не робота, це стиль життя. Ненавиджу рано вставати, але за п'ять років жодного разу не шукала причин залишитися вдома.

 

Т: Ідеальні умови роботи – це коли я можу бути спонтанною та імпульсивною.

 

С: Ми возимо клієнтів на виноробні по всьому світу. Коли бачиш, з якою ніжністью винороб ставиться до вина, це переконує більше, ніж оцінка Паркера чи Wine Spectator.

 

C: Друзі та родина приймають, що вихідні ми часто проводимо не з ними, а іноді навіть приходять та допомагають крутити подарункові стрічки.

 

Т: Якщо в мене з'явиться вільний час, я все одно буду робити івенти. Хочеться відійти від класики, поєднувати чорізо з мюскаде та поширювати пристрасть до експериментів серед інших людей.

 

С: Я переношу особисті зустрічі, якщо в цей час потріна своїм клієнтам. Замовлення може бути крихітним, але пріоритети завжди однакові – зробити те, на що від тебе чекають.
 

Т: Ми шуткуємо, що наші найкращі друзі – це охоронці магазину. Тому що не проганяють нас, коли горить проект.
 

Т: Вчитися один в одного – основа дружби.
Я готова день та ніч спілкуватися з людиною, яка в чомусь краща за мене,

 

Зв'язатися з корпоративним відділом: http://winebureau.ua/#corporate

 

Спасибо, ваше мнение важно для нас!