Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

Прийшло літо, а разом з ним і новий номер журналу Guide to Good Wine! У новому номері:
 
  • Чому Німеччині, як виноробному регіону, доводиться знову щось комусь доводити, а німецьким винам забиратися на вершину світової слави, якщо вони там вже були?
  • Як Умберто Жардім, фахівець з фінансового обліку перекваліфікувався в творця однієї з кращих мадери - Henriques & Henriques і що він знайшов в кримській «мадері»?
  • Чому пьемонтські комуна Гаві жити не може без «Кортезе», а лігурійці без Гаві?
  • З якого це дива ром El Dorado назвали на честь міфічної країни? Чи вважати столітні дерев'яні перегінні апарати безцінної основою сучасного виробництва?
  • Чому, на думку одеського ресторатора Савелія Лібкіна, в ресторан потрібно ходити за кайфом?
  • Що потрібно пити, щоб не зіпсувати смак стейка з мармурової яловичини? І що важливіше в дегустації - м'ясо або вино?
  • Чому ресторатор Сергій Гусовський «горизонталі» вважає квіточками, «вертикалі» ягідками?
  • Що спільного знаходить Хаві Мартінес де Салінас, винороб Bodegas Olarra, у риохи і футбольного арбітра?
  • Чому до «Піно Нуар» слід ставитися як до французької дамі, яка має німецький акцент?
 
За які заслуги пиво називають на честь чернечого Ордена Строго обряду? Ламбік, гез, фаро, дюббель ... Що далі?
 
На ці та інші питання ви знайдете відповіді в літньому гіді в світ хорошого вина Guide to Good Wine.

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!