Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

Осінь - час збору врожаю, свята молодого вина і свіжого номера журналу Guide to Good Wine!
 
 
 
Чим так зобов'язана виноробна Каліфорнія італійським емігрантам і Олександру Челищева, і чому «Суд Парижа» став новою епохою для каліфорнійських вин?
 
 
 
Чому Château Guiraud робить все один келих вина з однієї лози? З якої причини в Сhâteau Camensac і Château Chasse-Spleen були раді завершенню співпраці із зірковим енологом-консультантом Мішелем Роланом? І що робили 11 друзів з 14 бордоских шато в Києві?
 
 
 
Чим обгрунтований тріумф пьемонтских вин з «Неббіоло» і чому його не вдається повторити в інших регіонах?
 
Як без власної перегінній установки Kentucky Bourbon Distillers став виробником пероклассного бурбона?
 
 
 
Чому, на думку головного редактора українського PLAYBOY Влада Іваненко, реальність з віскі краще реальності без віскі?
 
 
 
Як підібрати вино під сир, щоб воно з однієї сторони не лишилось смаку, а з іншого - не забило собою сир? Чи працює тут регіональний принцип сполучуваності?
 
 
 
Чому ресторатор Сергій Гусовський вважає, що всі ми рано чи пізно обов'язково прийдемо до Бургундії, де нас чекають суцільні загадки і каверзи?
 
 
 
Як, на думку Жиля Кроше - власника і винороба Le Domaine Lucien Crochet, варто назвати людину, яка говорить, що здатний наосліп відрізнити Сансер від Совіньон з Пюї-Фюме?
 
 
 
Що насправді пробували наші співвітчизники, які стверджували, що їли в Італії «витриману моцарелу»?
 
 
 
На ці та інші питання ви знайдете відповіді в осінньому номері Guide to Good Wine.

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!