Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

  • ТОП-100 найкращих вин на думку 10 сомельє магазинів Good Wine. Відповідно до показників продажів вин за рік були визначені квоти по країнах, а самі країни виробники розподілені між сомельє так, щоб кожен з них відповідав за окрему країну або за певний вид вина. У підсумку наша сотня відбиває і думка сомельє, і переваги покупців магазинів Good Wine. Це 100 вин, за які жодному сомельє не буде соромно!
  • Спеціально до першої круглої дати журналу на його сторінках представлені «гарячі десятки»: Топ-10 вин на подарунок, Топ-10 брендів шампанського, Топ-10 винних карт ресторанів, Топ-10 вин з сорту сира ', Топ-10 оригінальних винних етикеток .
  • Як завжди ви познайомитеся з винним регіоном, на цей раз з Шампанью, де відповідно і виробляють шампанське - самий святковий напій в світі. Ігристі вина, що походять з будь-якого іншого регіону, як би хороші вони не були, шампанським називатися не можуть! Про Шампані, шампанському та шампенуа буде наша розповідь.
  • У матеріалі про Ауреліо Монтесі - активному людині з різнобічними інтересами, якого називають символом чилійського виноробства, ви дізнаєтеся як він зробив каберне совіньон найвищої якості, на рівні кращих світових зразків, завдяки чому Чилі перестали сприймати як країну-виробника тільки дешевих, особливо не примітних вин .
  • Вашій увазі пропонується сорт винограду «сира», або як ще його називають «шираз», який залишається одним з небагатьох одночасно звичайних і здатних розбурхувати уяву своєю багатоликість проявів в бокалі.
  • Колись могутня індустрія, яка займалася виробництвом ірландського віскі, в XX столітті пережила не найкращі часи. Сьогодні імідж славного напою відтворюється заново. І бренд Tullamore Dew не самий маленький цегла в цьому будівництві, тому його історія буде особливо цікава любителям віскі.
  • Ми запропонували продегустувати австрійцю Норберта Райніше з Braida і швейцарцю Мартіну Кроненбергу з Brancaia вина один одного, а також відповісти на питання про кохання, винному бізнесі і житті в Італії.
  • Успішний художник Лука Санджуст залишив живопис, щоб допомогти своїй матері, і став керуючим сімейним виноробним господарством Petrolo. Його кредо - робити вина найвищої якості і продавати їх за розумну ціну, за що колеги часто піддають його критиці. Лука висловив свою думку про органічні винах і про місце любові в роботі винороба.
  • Найкраще неро д'Авола Сицилії з ділянок «гранд крю» - Маттео Катанья представляє винне господарство Gulfi, яке назвали виноробнею 2012 року в Гіді кращих вин Італії d'Agata & Comparin.
  • «Вся справа в гармонії. Її формула напрочуд проста: гарної їжі повинно відповідати хороше вино, а їм обом - хороша посуд і хороші столові прилади. В авторській колонці Сергія Гусовського мова піде про вибір їдальні посуді.
  • На сторінках журналу ви знайдете результати сліпої дегустації міллезімние шампанського, розповідь про те як слід читати винні етикетки іншу цікаву і корисну інформацію.

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!