Журнал Guide to Good Wine

Журнал Guide to Good Wine

  • Бордо - найвідоміший винний регіон світу. Результати дегустації бордоских вин 2004 року.
  • Новий проект компанії «Бюро Вин» - школа сомельє Wine School.
  • Безперечна зірка номера, одна із знакових постатей в виноробстві П'ємонту, і «обличчя» з обкладинки - Джорджіо Пеліссеро розповість про свою сім'ю, кохання до вина і пристрасті до футболу.
  • Ексклюзивне інтерв'ю з кращим сомельє світу 2004 року Енріко Бернардо, яке ми взяли в його паризькому ресторані Il Vino.
  • У матеріалі про австралійської виноробні d'Arenberg, якій цього року виповнюється 100 років, ви дізнаєтеся чому його нинішнього керуючого Честера Осборна вважають одним з найбільш креативних, обдарованих і харизматичних виноробів Австралії.
  • Яка ж весна без жінок? Своєю думкою про віскі як про подарунок, про пов'язані з ним стереотипах діляться представниці прекрасної статі, чия щоденна робота безпосередньо пов'язана з віскікурні і віскі.
  • Восени 2011 року сомельє Good Wine вирушили «галопом» по Австралії. Читайте звіт про це двотижневому винному турі, вражень від якого вистачить на багато років вперед.
  • На сторінках журналу ви знайдете інформацію про короля білих сортів винограду - Рислінг, про декантування у викладі ресторатора Сергія Гусовського, про сири як гордості французів, про кумедні назвах вин, про десяток кращих вин з автохтонних сортів винограду і багато іншого.

Інші номери

Спасибо, ваше мнение важно для нас!